| Mobile | RSS

Η επέλαση των Σίνων – Κινεζομογγόλων…

Τι κάνουν οι  Κινέζοι – Σίνοι – Κινεζομογγόλοι στην Αθήνα;  Τρώνε σκυλιά, έχουν παράνομα σφαγεία και μοιράζουν τα σφαγμένα ζώα στα τοπικά ταχυφαγεία Πακιστανών, Ινδών, κ.λπ. και καταστρέφουν την ελληνική οικονομία.

Α) Δεν γνωρίζω πόσοι έχετε διαβάσει και δει φωτογραφίες – βίντεο για σκύλους και γάτες που σκοτώνουν και τρώνε οι σίνοι – κινέζομογγόλοι στην Ελλάδα:

Εκτός από τις παραπάνω εγκληματικές και βάναυσες πράξεις έχουν παράνομο σφαγείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου παραλαμβάνουν ζωντανά κοτόπουλα τα οποία τα σφάζουν και στη συνέχεια είτε τα τρώνε είτε τα πουλάνε στα αλλοδαπά ταχυφαγεία της περιοχής και καταναλώνονται από αλλοδαπούς…θέλω να πιστεύω.

Τόσο το γεγονός ύπαρξης παράνομου σφαγείου, όσο και αυτό της κατανάλωσης μη ελεγμένου κρέατος πουλερικών αλλά και ο τόπος στον οποίο εναποθέτουν τα σάπια κόκαλα – κρέατα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και για τους καταναλωτές αλλά και για την ήδη επιβαρυμένη δημόσια υγεία!!!

Δείτε τις φωτογραφίες κατά τη στιγμή παραλαβής των ζωντανών πουλερικών:

Βέβαια κανένα κόμμα δεν έχει πει τίποτα για τις εγκληματικές, βάναυσες και επικίνδυνες πράξεις των αλλοδαπών σίνων. Προφανώς, όλοι τους θα πιστεύουν πως πρόκειται για εκδήλωση πολυπολιτισμικότητας.

Β) Και μια που αναφερόμαστε σε αλλοδαπούς και απορρίματα, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία με σχόλια:
Από τη μία οι Δημοτικές αρχές δεν πληρώνουν τους υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας και από την άλλη δίνουν χρήματα σε αλλοδαπούς αφισοκολλητές για μία πολιτιστική εκδήλωση μίας Μ.Κ.Ο. (οι οποίες Μ.Κ.Ο. χρηματοδοτούνται από εμάς, δηλαδή το κράτος).

Δείτε τη φωτογραφία:

Γ) Για να επιστρέψουμε στους κινέζους και στις οικονομικές δραστηριότητές τους.

Μας έχουν κατακλύσει κινέζικα προϊόντα. Όποιος κάνει μία βόλτα στην Αθήνα θα δει εκατοντάδες καταστήματα χονδρικής και στην περιφέρεια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν και αυτά της λιανικής:

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες αλλά και στα σχόλια:

Οι κινέζοι λοιπόν έχουν αναλάβει το χονδρεμπόριο και το νόμιμο λιανεμπόριο. Τώρα, πόσο νόμιμο είναι με τόσες οικονομικές – φορολογικές ελαφρύνσεις και απαλλαγές είναι ένα θέμα.

Το παράνομα λιανεμπόριο το έχουν αναλάβει οι Αφρικανοί και κάποιοι ασιάτες:

Δ) Και μια και αναφερόμαστε στην Κίνα – Σίνα: Οι κινέζοι είναι φίλοι ή εχθροί μας;

Ε) Κίνα και Αφρική

  • http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7086777.stm
    Δείτε και την παρακάτω φωτογραφία (Το σχέδιο σας θυμίζει κάτι; Ένα μάτι μήπως;)
  • http://first-news.blogspot.com/2010/12/wikileaks-us-monitors-aggressive-china.html
  • http://usslave.blogspot.com/2011/06/chinese-neo-imperialism-in-africa.html
    Διαβάστε το άρθρο που αναφέρεται στην Σινική – Μογγολοκινέζικη υποδούλωση της Αφρικής. Δεν είδα ούτε έναν ¨ευαισθητοποιημένο” να μιλήσει για τα ¨δικαιώματα¨ του ανθρώπου. Κανείς και κανέναν. Μόνο στην Ελλάδα ξέρουν να το παίζουν αντι-ρατσιστές, αντι-φασίστες, ανθέλληνες κ.λπ.. Φαίνεται γνωρίζουν πως πίσω από τους εβραιο-σάξωνες κρύβονται οι κινεζομογγόλοι, τα πραγματικά αφεντικά τους. Όλοι μούγγα για την εγκληματική Κίνα, ιδίως τώρα που φέρνει και το χρήμα. Ούτε οι αριστεροί. ούτε οι δεξιοί, ούτε οι αντίφα, ούτε οι 300 του σύριζα, ούτε και οιοικολόγοι. Κανείς. Όλοι μούγγα.
  • Η Κίνα ανησυχεί για την “εθνική ενότητα” της Λιβύης (ή μάλλον για τις τεράστιες επενδύσεις της…) – http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25939&Itemid=157

ΣΤ) Κίνα και κόσμος

Γενικά

Ο.Η.Ε. Ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. είναι μογγόλος από την Κορέα.
Μάλιστα είναι πολύ προκλητικό για σχολιασμό το γεγονός πως το επίθετό του είναι “Moon”.

Κίνα – Αμερική – ΔΝΤ

Κίνα νς Η.Π.Α.

Κίνα νς Ευρώπης

Γερμανία: Ο Γερμανός αντικαγκελάριος της Γερμανίας είναι μογγόλος!!!

Γράψτε το σχόλιό σας 8493 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.