| Mobile | RSS

Χρυσόγελος (Golden-smile) & οι οικωλόγοι

Σκοπός του παρόντος άρθρου, είναι να δούμε για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνοντας όσους φτύνουν τους οικολόγους ως ψευτο-οικωλόγους και ως μία παρέα ατόμων που σκοπό έχουν την καταστροφή του τόπου, της κοινωνίας και την προδοσία της Ελλάδας και της Ευρώπης από αυτούς και από τον Ευρωβουλευτή τους,  Νίκο Χρυσόγελο / Golden-smile…

——- . ——-

Αρχικά, ΝΑ ποιος είναι ο ανθέλληνας και προδότης. Δεν κρατάει ούτε καν τα προσχήματα !!!:

Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής, Υπέρ Σκοπίων ο Χρυσόγελος στο Ευρωκοινοβούλιο – http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=281102

——- . ——-

Στη συνέχεια, να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες πως οι Οικωλόγοι λαμβάνουν ετησίως από τον κρατικό προυπολογισμό κάτι λιγότερο από 2.000.000 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ.

— . —

Α) Ο Χρυσόγελος και ο τοκετός
Ο αυτοπαρουσιαζόμενος ως πράσινος σωτήρας, Gold-smile / Χρυσόγελος , θέτει στις γυναίκες μία ερώτηση “φιλοσοφικο-ηθικού περιεχομένου” :

Δηλαδή, ο πουλημένος, προδότης και διανοητικά ανάπηρος  Χρυσόγελος και κάθε “οικωλόγος” θα μας δείξει πώς να διαχειριστούμε το σώμα μας!
Θα θέσω και εγώ μία ερώτηση στον Χρυσόγελο:
Χρυσόγελε, αν διαχειριζόσουνα τον πλακούντα της μητέρας σου, θα είχες κάνει έκτρωση; Επίσης, έχεις δικαίωμα να διαχειρίζεσαι τον ανάπηρο εγκέφαλό σου και να κατέχεις και δημόσια θέση;

— . —

Β) Ο Χρυσόγελος συμμέτοχος σε παγκόσμιες σιωνιστικές οργανώσεις
Αυτός που έχει σαν σημαία του την υποταγή, τη δουλεία και την νοθρώτητα, απευθύνει έκκληση, που αλλού, στην κοινωνία (η οποία φαίνεται πως είναι ο εύκολος και συνήθης τρόπος αποφυγής ευθυνών), να εξαλείψει τη βία ενάντια σε γυναίκες και κορίτσια, συμμετέχοντας στο χειραγωγούμενο παγκοσμιοποιημένο κίνημα onebillionrising.org. Μόνο σε τέτοια χειραγωγούμενα παγκοσμιοποιημένα κινήματα φαίνεται να συμμετέχει ο Χρυσόγελος και βέβαια, αποφεύφει ΟΛΑ ΤΑ “Εθνικιστικά” κινήματα, καθώς φαίνεται πως βλάπτουν σοβαρά την τσέπη του και τα αφεντικά του.

— . —

Γ) Ο Χρυσόγελος και τα μεταλλεία Χαλκιδικής
Ο πραγματικά κορυφαίος προδότης των οικωλόγων στην Ε.Ε., μας λέει πως το θέμα των μεταλλείων στη Χαλκιδική, ο βιασμός και η δολοφονία της φύσης και των κατοίκων είναι μία όχι καθαρή υπόθεση !!!!!!!!!!!:

— . —

Δ) Κατά τον Χρυσόγελο και τους οικωλόγους, ρατσιστές και “ανώμαλοι” οι Έλληνες και η ελληνική κοινωνία,(επειδή δεν είναι διαφορετικοί, ενώ οι διαφορετικοί ή αυτοί που έχουν, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, κάποιας μορφής πάθηση, ιδιαιτερότητα ή ανωμαλία στη φύση τους, είναι φυσιολογικοί). Προσέξτε τον τίτλο: Την πάθηση ή την ανωμαλία της φύσης, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τη βαφτίζουν διαφορετικότητα !!!!!!!!!!!

— . —

Ε) Υπέρ των χρηματοστηρίων ρύπων οι οικωλόγοι και ο Χρυσόγελος
Ο οικωλόγος Χρυσόγελος και οι οικωλόγοι, είναι υπέρ των χρηματιστηριών τρύπων!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΩΛΟΓΟΙ. Όπως αναφέρει το άρθρο, “δημοπράτηση 900 εκατομμυρίων δικαιωμάτων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου (…) για να μην οδηγήσει την “αγορά δικαιωμάτων” σε κατάρρευση.

  • Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 13:15 /Οι ευρωβουλευτές στηρίζουν την αναζωογόνηση της αγοράς δικαιωμάτων εκπομπών ρύπων / Οι Πράσινοι προτείνουν επιπρόσθετα μέτρα για την αποτελεσματική ρύθμιση της αγοράς ETS (Emissions Trading System):  http://www.chrysogelos.gr/index.php?limitstart=13&lang=el

— . —

ΣΤ) Ο υπάνθρωπος και υπονομευτής χρυσόγελος για το νερό
Σύμφωνα με τον υπονομευτή χρυσόγελο, πρέπει να συζητήσουμε το εάν το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα!  Ο “μαχητής” οικωλόγος Golden-smile, μάχεται για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού με “Μη Βία”, ποζάροντας με χαμόγελο μπροστά σε μία αφίσα. Αφού δώσει τη μάχη του με επιδεικτικές φωτογραφίες, καλεί το “λαό” να υπογράψει για το νερό. Και βέβαια, εάν ο λαός ΔΕΝ υπογράψει, τότε αυτό θα σημαίνει πως το νερό ΔΕΝ είναι ανθρώπινο δικαίωμα….
— . —
Ποιες είναι οι αμοιβές του “αντι-ρατσιστή”, “αντι-καπιταλιστή” και Ευρωπαίου “αντι-ιμπεριαλιστή” Χρυσόγελου;
Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, μας τα λέει ο “μαχητής” χρυσόγελος, ο οποίος λαμβάνει ετησίως έως και 400.000 ευρώ… Αυτή είναι η αξία του χρυσόγελου και όλων των άλλων προδοτών για την προδοσία: 400.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή, 2.000.000 ευρώ σε 5 χρόνια !!!!! Ο “αριστερός” και “οικωλόγος” χρυσόγελος και οι $$$$$ οικωλόγοι πράσινοι = το χρώμα του χρήματος $$$$$, με τα περίπου 2.000.000 κρατική επιχορήγηση ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ !!

Στη συνέχεια άρθρα για τις αμοιβές των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου:

— . —

Οικωλόγοι και Μ.Κ.Ο.

Αναφέρει το άρθρο: “(…) Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ΜΚΟ “Μία Γη” που πήρε 1.124.572 ευρώ και το δίκτυο για τη Δημοκρατία στη ΝΑ Ευρώπη που πήρε 2.492.718 ευρώ.”

— . —

Τουρκία και Οικωλόγοι

Τη στιγμή που συντελούνται στην Ελλάδα ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος και προωθούνται εγκληματικές, απάνθρωπες και γενοκτόνες νομοθεσίες, όπως Codex Alimentarius, Agenda 21, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ και οι $$$$ Οικωλόγοι πράσινα φούμαρα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ $$$$, στις 3-6-2013 και ημέρα Δευτέρα, κάνουν “Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Τούρκους διαδηλωτές”.

Με αυτό τον τρόπο συνδράμουν και εκείνοι στην προσπάθεια πτώσης του σημερινού Τούρκικου καθεστώτος, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, με σκοπό να ανοίξουν τον δρόμο για το χάος που έχουν ετοιμάσει τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ: την ανάφλεξη πολέμων στη Μέση Ανατολή και την επέκτασή του και στη χώρα μας.

Αυτοί είναι οι υπονομευτές, οι φασίστες και οι πουλημένοι-προδότες οικωλόγοι, οι οποίοι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχουν στηρίξει ΔΙΚΑΙΑ αιτήματα Ελλήνων πολιτών.

Να ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ οι Οικωλόγοι πράσινα φούμαρα: Τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που κάνουν μπίζνες κλέβοντας, βιάζοντας και εγκληματώντας!!!!!

— . —

Ευρωπαίοι οικωλόγοι και παιδοφιλία !!!!!

Τέλος, ας μην ξεχάσουμε τον Δανιήλ Κοέν Μπεντίτ (Daniel Con Bendit), παιδόφιλο – οικωλόγο και Εβραίο “επαναστάτη” στη Γαλλία του Μάη του ’68, ο οποίος αγωνίζεται σθεναρά τα “δικαιώματα” της Τουρκίας: Η προσπάθεια αυτή ήταν συνέχεια της προχθεσινής -ανεξήγητης για πολλούς- παρέμβασης του συμπροέδρου της Ομάδας των Πρασίνων Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι μόνον οι τουρκικές επενδύσεις μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα και την Κύπρο από την οικονομική κρίση.
Ο Κον Μπεντίτ, ωστόσο, πήρε την πληρωμένη απάντηση από τους Κύπριους ευρωβουλευτές, που του είπαν ότι η καλύτερη επένδυση για την Κύπρο είναι να αποχωρήσουν τα τουρκικά στρατεύματα από τα Κατεχόμενα.” – http://enwtheite.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4408.html

Σχετικοί σύνδεσμοι:

«Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;’ Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί …»

Γράψτε το σχόλιό σας 4067 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.