| Mobile | RSS

Προδοσία: Ειδικές Οικονομικές Ζώνες – Δικαιωμα Επιφάνειας – Ιδιωτική Περιουσία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 21 February, 2012
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Κοινωνία, Οικονομία, Παγκοσμιοποίηση, Πολιτική

Ακολουθεί μία εισαγωγή και στη συνέχεια το Πολιτικο-οικονομικό άρθρο για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, το Δικαιωμα Επιφάνειας και την Ιδιωτική Περιουσία

 ———————————————-

Εισαγωγή

Με το παρακάτω άρθρο γίνεται ακόμη περισσότερο σαφές πως κάποιοι έχουν σκοπό να διαλύσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Οι “Έλληνες” πολιτικοί, μεθυσμένοι από τις μίζες, την απάτη και την καλοπαέραση για ακόμη μία φορά μας προδίδουν. Με το μνημόνιο ουσιαστικά μας στέλνουν στη κρεμάλα. Με το μνημόνιο δολοφονούν ένα ολόκληρο έθνος. Εάν υπάρχουν έστω και λίγοι έξυπνοι δικαστές, θα αντιληφθούν πως ότι συμβαίνει στην Ελλάδα κάποια στιγμή θα αγγίξει και αυτούς και θα τους στείλει και αυτούς στην κόλαση των φυλετικών Εβραιο-Σαξώνων και στη συνέχεια των Μογγόλων και ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ:
ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ, ΙΑΚΩΒ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑΧ, ΕΛΟΧ, ΕΛΟΧΙΜ, ΙΟΥΔΑ, JUDAS, JENTAI, SENTAI
, ΓΙΑΧΒΕ, ΚΙΝΕΖΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΓΙΝ-ΓΙΑΝ, ΖΕΝ, και όλων των υπόλοιπων θρησκειών.

!!! ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ !!!

Δεχόμαστε μία συνεχή γενοκτονία από τον Αιώνιο εχθρό μας: Αυτόν που πολέμησαν οι Έλληνες πρόγονοί μας στην Τιτανομαχία. Αυτούς που πολέμησαν ο Δίας, η Ήρα, ο Ερμής, η Αθηνά, ο Περσέας, ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Πωσειδώνας.

!!! ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ !!!

Οι Εβραίοι είναι κάτι σαν τους Δημοσίους Υπαλλήλους στην Ελλάδα: Κάνουνε την δουλειά των αφεντικών τους μέχρι να έρθει η ώρα τους. Έτσι και με τους Εβραίους: Θα τους ταΐζουν τα αφεντικά τους μέχρι να φέρουν εις πέρας το έργο τους και μετά θα τους αφανίσουν και εκείνους, όπως αφανίζουν οι Υπο-“Έλληνες” πολιτικοί τους Δημοσίους υπαλλήλους σήμερα, σύμφωνα με τις οδηγίες των αφεντικών τους.

!!! ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!

Όλοι αυτοί η ψευτο Δημοσιογράφοι, οι ψευτο-αναρχικοί, οι ψευτο-αριστεροί, οι ψευτο-εθνικιστές, οι ψευτο-αντιρατσιστές και ψευτο αντι-οτιδήποτε.

Πρέπει όλοι αυτοί να καταλάβουν πως τα χρήματα που εισπράτουν από τα αφεντικά τους είναι παντελώς άχρηστα. Γιατί όταν διαλυθούν οι κοινωνίας μέσα στις οποίες ζούν και από τις οποίες τρέφονται θα είναι έρμαια των αφεντικών τους που θα τους δολοφονήσουν και αυτούς αφενός ως προδότες και αφετέρου ως μη χρειαζόμενους.

—————————-  Τελος εισαγωγής —————————

 Άρθρο

Ειδικές Οικονομικές Ζώνες – Δικαιωμα Επιφάνειας – Ιδιωτική Περιουσία

Τί είναι οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες;

Τα χαράτσια που μας «έρχονται» δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτές!

Διαβάστε, τί ακριβώς ψηφίσανε για την χώρα μας, οι Έλληνες βουλευτές, μέσα στην Ελληνική
Βουλή, την ίδια ώρα που στο Σύνταγμα γινόταν άγρια καταστολή εναντίον του λαού που είχε ξεσηκωθεί.

Λαός που πιστεύει ότι είναι καλύτερο να τον κυβερνούν άλλοι, γιατί ο ίδιος είναι ανίκανος, οφείλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Οφείλει να μην έχει μέλλον, ούτε παρόν σε αυτή τη γη! Έχει ξαναγίνει στην ιστορία. Οι παλιοί φιλόσοφοι του Διαφωτισμού έλεγαν ότι τα έθνη, τα οποία δεν έχουν τρόπο να διεκδικήσουν και να θωρακίσουν την κυριαρχία τους, είναι ιστορικά ερείπια μιας αλλοτινής εποχής, που οφείλουν να εξαφανιστούν, για να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο σε νέες δυνάμεις, νέα έθνη, νέους λαούς, που έχουν το δυναμισμό να αντλήσουν και να διεκδικήσουν το μέλλον.

Αυτό συμβαίνει και με τον ελληνικό λαό. Και αυτό είναι το δίλημμα που έχουμε μπροστά μας.

Δεκαεπτά (17) νέα χαράτσια προβλέπονται στον Νέο Προϋπολογισμό.
Στο 29% αναμένεται να είναι η αύξηση φορολογίας εισοδήματος. Και ταυτόχρονα το σύνολο των δαπανών που προβλέπονται για τον Έλληνα πολίτη (υγεία, παιδεία κ.λ.π.) συρρικνώνονται με ταχύτατους ρυθμούς (πάνω από 40%), κάτι που σημαίνει ότι θα κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία κ.λ.π.

Την ίδια ώρα βεβαίως η αύξηση των δαπανών υπέρ του ΝΑΤΟ είναι 22% και η αύξηση των δαπανών εξοπλισμού είναι 66% (γιατί τα γερμανικά ναυπηγεία πρέπει να δουλέψουν!). Και πρέπει να «ξηλωθεί» και να πληρώσει ο ελληνικός λαός! Γιατί το θέμα δεν είναι να πάρουμε όπλα για να υπερασπιστούμε ή να ενισχύσουμε την άμυνα της χώρας μας. Όχι! Πρέπει να παίρνουμε όπλα για να ενισχύσουμε τις βιομηχανίες τις δικές τους ή τα ναυπηγεία τα δικά τους. Αγοράζουμε, ως κράτος, άχρηστο υλικό επειδή αυτό μας υποδεικνύουν.

Είμαστε ο καταναλωτής τελευταίας ανάγκης για τους Γερμανούς, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς και οποιονδήποτε άλλον έχει το πολιτικό πάτημα για να μας επιβάλλει συγκεκριμένες πολιτικές. Φυσικά, αυτό που θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα, αυτό που θα καθορίσει την συνολική διάλυση της χώρας είναι η Ειδική Οικονομική Ζώνη.

Δυόμισι χιλιάδες (2.500) Ειδικές Οικονομικές Ζώνες λειτουργούν σε 120 χώρες του πλανήτη, όπου εργάζονται εκατομμύρια εξουθενωμένοι εργάτες.

Η ελληνική κυβέρνηση, το καλοκαίρι του 2011, ψηφίζοντας τον Εφαρμοστικό Νόμο (την επόμενη μέρα μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου) επανέφερε το Φεουδαρχικό κατάλοιπο, με την ψήφιση του Δικαιώματος Επιφανείας, το οποίο είχε λήξει οριστικά, από το 1945 και μετά, με τον Νέο Αστικό Κώδικα. Η ελληνική κυβέρνηση, μας εκσυγχρόνισε, επαναφέροντας φεουδαρχικούς θεσμούς!
Γιατί η ΕΟΖ, που θέλουν να εφαρμόσουν, δεν αφορά μόνο τα Δημόσια κτήματα ή τη Δημόσια περιουσία, αφορά και την Ιδιωτική περιουσία, αφού λαμβάνοντας το Δικαίωμα της Κυριότητας, θα ζητήσουν ποσοστά από το όποιο τεκμαρτό εισόδημα αντιστοιχεί στην ιδιοκτησία κάποιου.

Πιο συγκεκριμένα, τί είναι η ΕΟΖ:
Η ΕΟΖ (Ειδική Οικονομική Ζώνη) είναι μια ειδική κατασκευή της παγκόσμιας οικονομίας, κυρίως
των πιο κερδοσκοπικών επενδυτικών κεφαλαίων. ΕΟΖ σημαίνει ότι ο λαός είναι υπό αληθινή κατοχή,
με έναν επενδυτή, ο οποίος θα αποφασίζει ποιά θα είναι η τύχη του κόσμου σε αυτή την ζώνη. Τί
ακριβώς συντελείται με την ΕΟΖ;

Α) Δημιουργείται ένα κράτος εν κράτει μέσα στην ίδια την επικράτεια, όπου το σύνηθες Δίκαιο δεν ισχύει. Δεν ισχύει, δηλαδή, το Εθνικό Δίκαιο, ούτε το Αστικό, ούτε το Εργατικό, κανένα! Ακόμη και σε σχέση με το εξωτερικό αλλάζει το καθεστώς.
Β) Το εργατικό δυναμικό που μπορεί ή θέλει να αξιοποιηθεί στα πλαίσια της ΕΟΖ, είναι στη διακριτι-
κή ευχέρεια του επενδυτή. Αυτό σημαίνει ότι είτε αξιοποιεί το προσωπικό που έχει εδώ είτε φέρνει
προσωπικό έξω από την ΕΟΖ, με ειδική άδεια φυσικά (δεν μπαίνεις στην ΕΟΖ έτσι όπως μέχρι τώρα
«πήγαινες στο χωριό σου» – απαιτείται ειδική άδεια, η οποία δίνεται από τις δυνάμεις κατοχής,
δηλαδή τον επενδυτή).

Γ) Στην περίπτωση που δεν επαρκεί το εργατικό δυναμικό που υπάρχει ήδη μέσα στην ΕΟΖ ή που
μπορεί να βρεθεί σε μία άλλη χώρα, υπάρχει η δυνατότητα να εισάγει εργατικό δυναμικό δικό
του. Και δεν έχει λόγο, έχει δυόμισι εκατομμύρια εξαθλιωμένους μετανάστες στη χώρα… (Γιατί υπο-
γράψαμε το Δουβλίνο 1 και 2; Εκεί θα καταλήγαμε, το ξέραμε!) Στην χώρα μας, η Πελοπόννησος είναι μία από τις τέσσερις περιοχές που ο Ρέσλερ διεκδίκησε και πήρε από την προηγούμενη κυβέρνηση (την τωρινή δηλαδή).

Οι τέσσερις μεγάλες Περιφέρειες που διεκδίκησε, ως πιλοτικό πρόγραμμα ΕΟΖ, είναι:

  •  η Πελοπόννησος,
  • η Ήπειρος,
  • η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και
  • η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Έρχονται και οι Φιλανδοί και οι Γάλλοι και…θέλουν και αυτοί!

Οτιδήποτε υπάρχει ως οικονομικό προϊόν, στα πλαίσια της ΕΟΖ, δικαίωμα έχει ο επενδυτής. Είτε
παράγεις σαν αγρότης, είτε έχεις τουριστική επιχείρηση, είτε μανάβικο, είτε ψιλικατζίδικο, δικαίω-
μα έχει ο επενδυτής, «μπαίνοντας» στα ακαθάριστα με 3, 5, ή 10%. Ο Καλλικράτης βοήθησε πολύ
σε αυτό, γιατί οι Περιφέρειες πολύ εύκολα ιδιωτικοποιούνται, με το να είναι ημιαυτόνομες.
Οι Γερμανοί είπαν το εξής : «Εφόσον τώρα δεν μπορείτε πλέον να δανειστείτε, δεν μπορείτε και
να αξιοποιήσετε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια» (τα λεγόμενα Κοινοτικά Μέσα Στήριξης). Όλοι φωνάζουν
ότι δεν τα αξιοποιούμε. Δεν τα αξιοποιούμε, γιατί αυτό προϋποθέτει Δανεισμό! Για κάθε 100 Ευρώ
που παίρναμε από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια, δανειζόμασταν 400 για να τα εξοφλήσουμε και να κλεί-
σουμε και τις τρύπες που άνοιγαν αυτά. Τώρα που δεν μπορούμε να δανειστούμε για να βάλουμε την Εθνική συμμετοχή και να καλύψουμε και τις τρύπες από τα κονδύλια αυτά, τι κάνουμε; Δεν μπορούμε να τα απορροφήσουμε, άρα έρχονται οι Γερμανοί και μας λένε : «Θα τα απορροφήσουμε εμείς για εσάς! Θα έρθουμε και θα σας αναπτύξουμε! Θα πάρουμε και τα λεφτά, ως Κεφάλαιο ανάπτυξης, αλλά θα μας δώσετε και ειδικό καθεστώς, που λέγεται Ειδική Οικονομική Ζώνη»!

Αυτό είναι η ΕΟΖ.
Οι πιο σοβαρές χώρες, αυτές που σέβονται τον λαό τους, αυτές που θέλησαν να αντιταχθούν ή να «ξαναψάξουνε» τη μοίρα τους, όπως για παράδειγμα η Ουκρανία, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να κλείσουν τις ΕΟΖ. Αποδείχθηκε τεράστια καταστροφή, από κάθε άποψη, χώρια το γεγονός ότι χάνεις την Εθνική σου Κυριαρχία. Γι’ αυτό ψηφίσανε τον Εφαρμοστικό Νόμο, την επόμενη μέρα του λεγόμενου Μεσοπρόθεσμου!
Ο Εφαρμοστικός Νόμος προβλέπει το Δικαίωμα Επιφανείας. Τί σημαίνει αυτό; Μέχρι τώρα, η ιδιοκτησία ενός ακινήτου ή μιας επιχείρησης προϋποθέτει Νομή, Κατοχή και Κυριότητα (οι νομικοί το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό). Με το Δικαίωμα Επιφανείας, πλέον, σπάει η Κυριότητα από την ιδιοκτησία. Δηλαδή, άλλος μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης και άλλος να ασκεί Κυριότητα στο αντικείμενο της ιδιοκτησίας, ειδικά αν το ακίνητο βρίσκεται εντός μιας ΕΟΖ.

Γίνεται κάποιος να έχει Δικαίωμα Επικαρπίας πάνω στο οικονομικό αποτέλεσμα της δικής σας ιδιοκτησίας; Κι όμως γίνεται! Το έχω δει στην Λατινική Αμερική: Ένα τεθωρακισμένο αυτοκίνητο, μερικοί ένοπλοι κι ένας γραβατωμένος κύριος, ο οποίος έρχεται και σου λέει: «Κοίταξε να δεις… εγώ, τεκμαρτά, εκτιμώ ότι το εισόδημά σου αυτή την εποχή, είτε στο εξάμηνο είτε στο χρόνο, είναι τόσο…! Το 10% δικό μου! Δεν ξέρω τι θα κάνεις, κόψε τον λαιμό σου…» (γι’ αυτό είναι οι ένοπλοι…) Κάντε μια βόλτα προς τα Σκόπια να δείτε την ΕΟΖ. Ποιός τη φυλάει και αν μπορείτε να μπείτε!

Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, φυλάσσονται από τον Επενδυτή με ένοπλους μισθοφόρους και με τεθωρακισμένα και για να εισέλθει κανείς, περνάει με πάσο και έλεγχο, γιατί εκεί δεν ισχύει το Εθνικό
Δίκαιο.

Ο Γερμανομογγόλος κύριος Ρέσλερ απαίτησε και πήρε την Επιτροπεία στην ΕΟΖ, δηλαδή θα εγκατασταθεί Επίτροπος, ο οποίος θα διευθετεί τα νομικά κολλήματα με το Ελληνικό Δίκαιο και τις Ελληνικές Αρχές. Σε κάθε ΕΟΖ θα είναι ένας Επίτροπος, που με τον Περιφερειάρχη θα διευθετούν τις αντιθέσεις πάνω σε αυτά τα προβλήματα.
Κι αυτά γίνονται βεβαίως… «για το καλό μας και για την ανάπτυξη του τόπου μας» από αυτούς που μας αγαπάνε και θέλους το καλό μας, από τους φίλους και συμμάχους μας που φροντίζουν να διατηρούν στην ελληνική πολιτική σκηνή τα πιόνια τους, τους διεφθαρμένους, άχρηστους, ανίκανους, υποτελείς, άτιμους και προδότες, νεο-ταξίτες -υπο-έλληνες.!

Αποσπάσματα ομιλιών Δ. Καζάκη για τις ΕΟΖ  Από την συλλογή του εντύπου Αντι-Δρω! Ευχαριστούμε.

Σημείωση για τον Δημήτρη Καζάκη:

Έχοντας παρακολουθήσει τον Δημήτρη Καζάκη έχω να κάνω τις εξής διαπιστώσεις:

Όσον αφορά στις οικονομικές του αναλύσεις πιστεύω πως είναι ειλικρινής και πως διαθέτει  πρακτικές, τεκμηριωμένες και ορθολογικές απόψεις και προτάσεις. Έχει όντως αντιληφθεί το βρώμικο οικονομικό παιχνίδι που παίζεται εις βάρος των λαών και των Ελλήνων και φανερά στις ομιλίες του στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς, βιοτέχνες και τον ελληνικό λαό.
Όμως, στα πεδία της κοινωνίας και της Ελλάδας κρίνοντας από τις ομιλίες και από την βιβλιογραφία του είναι εμφανής η ταύτισή του με τις θεωρίες της νέας τάξης πραγμάτων και της διάλυση της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Εάν κάποιος θέλει να κάνει τη δική του έρευνα για τον Δ. Καζάκη ας αναζητήσει αρχικά πληροφορίες  για το λογότυπο της οργάνωσής Ε.ΠΑ.Μ. που μετέχει ως ιδρυτικό στέλεχος και στη συνέχεια ομιλίες και βιβλιογραφία του που αναφέρεται στην πολυπολιτισμικότητα, στη Μακεδονία, στον “αντι-ρατσισμό” κ.ά..

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 3321 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.