| Mobile | RSS

Το επιχείρημα των “Δημοκρατικών” και “Νομιμοποιημένων” κυβερνήσεων

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14 February, 2012
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Δικαιοσύνη, Κοινωνία, Πολιτική

Τον τελευταίο καιρό οι αντιδράσεις των πολιτών της χώρας μας ενάντια στα μέτρα των τελευταίων “κυβερνήσεων” όλο και αυξάνουν.

Η απάντηση – επιχείρημα όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών μας και ταυτόχρονα η πιπίλα – των φερέφωνών τους “ΔΗΜΙΟσιογράφων” σε αυτές τις αντιδράσεις, είναι πως οι κυβερνήσεις είναι “Δημοκρατικές” και “Νομιμοποιημένες” από τον ελληνικό λαό, άρα σωστά κάνουν και λαμβάνουν τις όποιες αποφάσεις….

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:
Θα αφήσουμε στην άκρη το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμίας μορφής δικαιοσύνη και κανενός είδους τιμωρία για τους πολιτικούς μας, όσο και εάν αυτοί παραβαίνουν το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, όσες απάτες, ανηθικότητες και εγκλήματα πράττουν….
Είναι προφανές πως οι πολιτικοί, οι ανώτατοι δικαστικοί, αρκετοί επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι ανώτατοι διοικητικοί παράγοντες της χώρας μας έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους λόμπυ και λεηλατούν την Ελλάδα εις βάρους του ελληνικού πληθυσμού. Προκύπτει συνεπώς πως όλοι οι παραπάνω είτε είναι Έλληνες εντελώς διεφθαρμένοι, ανήθικοι, πιόνια της διεθνούς πολιτικο-οικονομικής συμμορίας  και εγκληματίες ή είναι ανθέλληνες – μη Έλληνες (στη φυλή, στο γένος ή στη νοοτροπία) οι οποίοι έχουν διεισδύσει πολλά χρόνια πριν στη χώρα μας και στόχο έχουν τη καταστροφή μας.

Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι το εξής: είναι οι πολιτικοί μας νόμιμοι και δημοκρατικά εκλεγμένοι;

Α) Δημοκρατικά εκλεγμένοι

Για να υπήρχε πραγματική δημοκρατία, δηλαδή, πραγματική και ουσιαστική εκφρασμένη βούληση του Δήμου – πολιτών, θα έπρεπε να συντρέχει μία και μοναδική προϋπόθεση: Θα έπρεπε όλοι οι υποψήφιοι να έχουν προεκλογικά την ίδια προβολή στους πολίτες.

Αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε τα ΜΜΕ να διαθέτουν τον ίδιο χρόνο προβολής για όλους τους υποψήφιους και πως όλοι οι υποψήφιοι θα έπρεπε να διαθέσουν το ίδιο χρηματικό ποσό για την προβολή τους.

Ισχύει αυτή η προϋπόθεση κατά την διάρκεια των εκλογών στη χώρα μας; Δεν ισχύει ούτε κατά το ελάχιστο. Τα ΜΜΕ είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα πολιτικά και επιχειρηματικά λόμπυ και εκτός από την προβολή και χρηματοδότηση που παρέχουν στους “αγαπημένους” τους – υποχείρια πολιτικούς -, επιτίθονται και σε οποιονδήποτε υποψήφιο είναι πιθανή απειλή απώλειας ψήφων.

Β) Νομιμοποιημένοι

Στην κοινωνία μας, η έννοια του νομιμοποιημένου εκφράζεται με το εάν έχουν ακολουθηθεί όλες οι σύμφωνες με τους νόμους διαδικασίες εκλογής.

Άρα το ερώτημα  που προκύπτει είναι το κατά πόσον οι εκλογικοί νόμοι είναι αυτοί που “πρέπει”, εάν δηλαδή οι νόμοι είναι “σωστοί”. Για να απαντηθεί το παραπάνω ερώτημα θα πρέπει να βρούμε έναν κανόνα ο οποίος να μπορεί να καθορίζει την “σωστότητα” – “ορθότητα” του νόμου.

Για να είναι ένας νόμος “σωστός” – “ορθός” θα πρέπει να υπάρχει μία και μόνη προϋπόθεση: αυτός να είναι δίκαιος και να προωθεί το καλό, το αγαθό και το άριστο.

Αυτή είναι και η νομιμοποίηση των νόμων, αυτός είναι ο κανόνας για να κριθεί η “σωστότητα” – “ορθότητα” του νόμου. Αυτή είναι η βασική αρχή της ισχύος ενός νόμου: Το δίκαιο, το καλό, το αγαθό και το άριστο, την οποία την έχουν εκφράσει χιλιετίες πριν οι πρόγονοί μας.

Εάν κοιτάξουμε τους νόμους που διέπουν σήμερα τις εκλογικές διαδικασίες θα παρατηρήσουμε πολλούς μη δίκαιους, μη καλούς, μη άριστους νόμους. Θα προσέξουμε επίσης πολλά νόμιμα – ή παράνομα νομικά “παραθυράκια”. Θα δούμε ψευτοδικαστές και ψευτο-ελεγκτές νόμων να νομιμοποιούν νόμους και να κλείνουν τα μάτια σε παραβιάσεις του πολιτικού συστήματος και του συντάγματος, κ.ά..

 Συμπέρασμα:

Ούτε οι πολιτικοί, ούτε τα πολιτικά κόμματα τα οποία βρίσκονται σήμερα στην ελληνική Βουλή είναι Δημοκρατικά εκλεγμένα και νομιμοποιημένα.

 —————- . —————-

Το καλύτερο πολιτικό σύστημα.

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη και με άλλους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, το καλύτερο πολιτικό σύστημα είναι αυτό της Αριστοκρατίας.

Ελπίζοντας πως έχω κατανοήσει σωστά όσα γράφει ο Αριστοτέλης για το πολίτευμα της Αριστοκρατίας, θα προσπαθούσα να το αναλύσω με τον δικό μου τρόπο και να το προσδιορίσω περιφραστικά: Θα το έκφραζα ως “Το πολιτικό σύστημα της αριστοκρατίας με δημοκρατικές διαδικασίες και αναρχία”.

Δηλαδή:

  1. Αριστοκρατία, δηλαδή οι πολιτικοί – αντιπρόσωποι της κοινωνίας και των πολιτών να είναι οι καλύτεροι των αρίστων.
  2. Αυτοί θα είναι εκλεγμένοι με βάση τις σημερινές διαδικασίες, δηλαδή, δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.
  3. Με τον όρο Αναρχία, εννοείται η οργάνωση μία κοινωνίας που δεν υπάρχει κάποιας μορφής εξουσίας και πολιτικής ιεραρχίας. Αναρχία δεν σημαίνει ανοργανωσιά και αποδόμηση. Αντίθετα η οργάνωση και η δόμηση μίας κοινωνίας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή λειτουργίας της και τη μεγαλύτερη ωφέλεια των πολιτών.
    Η δική μου “δόση” αναρχίας είναι ουσιαστικά αυτό που μόνο κατά τύποις συμβαίνει στην κοινωνία μας: Η μόνη αρχή είναι οι νόμοι: όλοι λειτουργούν με βάση αυτούς και όλοι κρίνονται από αυτούς.

—————- . —————-

Σημείωση – μήνυμα προς τους πολιτικούς μας

Άχρηστοι, ανίκανοι, απαίδευτοι, διεφθαρμένοι, απατεώνες, λωποδύτες, ακαλλιέργητοι, ιδιοτελείς, εθνοκτόνοι, γενοκτόνοι “Έλληνες” πολιτικοί, δικαστικοί και διοικητικοί.

Προφανώς θα πιστεύετε πως είσαστε πολύ έξυπνοι και πολλοί “μάγκες” που μπορείτε τόσα χρόνια και παρασιτείτε εις βάρος του ελληνικού λαού. Προφανώς θα πιστεύετε πως είσαστε πολύ πονηροί που μπορείτε τόσα χρόνια να εγκληματείτε εις βάρος μας.

Ακούστε λοιπόν τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Ακούστε τι σας επιφυλάσσει το δικό σας μέλλον, αυτό που εσείς δημιουργείτε με τις δικές σας πράξεις και ενέργειες.

Αρχικά, οι πρόγονοί μας λέγανε “κάλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη“.
Αυτό που προσπαθούν εμφανώς να κάνουν σήμερα οι “καθοδηγητές” σας και οι “άρχοντες” σας είναι ακριβώς αυτό: Να κάνουν την Ελλάδα από κράτος περιφέρεια. Δηλαδή, να μετατρέψουν την Ελλάδα από πόλη σε χωριό. Το χωριό όμως είναι χωριό. Το χωριό δεν έχει πολιτικούς εκτός από τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο. Στο χωριό δεν υπάρχουν επιχειρήσεις, δεν υπάρχουν βιομηχανίες και το οικονομικο-πολιτικο-επιχειρηματικο “κράτος” και “παρακράτος” της Αθήνας εξουσιάζει απόλυτα το χωριό.

Εάν δεν καταλάβατε τι προσπαθώ να πω, θα το εκφράσω με διαφορετικά λόγια. Η καταστροφή της Ελλάδας θα είναι και δική σας καταστροφή. Από βουλευτές, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δικαστές και ανώτατοι διοικητικοί της Ελλάδας θα καταντήσετε άνεργοι, φτωχοί, χωρίς στον ήλιο μοίρα. Οι παγκόσμιοι πολιτικοί θα σας κατασχέσουν όλα τα υπάρχοντα όπως εσείς κάνετε τώρα στον ελληνικό λαό, θα σας έχουν απόλυτα υποχείρια όπως εσείς κάνετε τώρα στον ελληνικό λαό, θα είσαστε αναγκασμένοι να πληρώνετε τα όποια χαράτσια όπως εσείς επιβάλετε στον ελληνικό λαό. Και συν τοις άλλοις, θα είσαστε και προδότες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και ο σοφός λαός έχει μία παροιμία: “Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, το προδότη κανείς”.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να πιστεύετε πως θα συνεχίσετε να είσαστε μέσα στα κόλπα εάν συνεχίσετε να είσαστε “χρήσιμοι” για τα αφεντικά σας. Προφανώς θα πιστεύετε πως όσο πιο πολύ υποδουλώνεστε σε αυτούς, όσο πιο πολύ προδίδετε την Ελλάδα σε αυτούς, τόσο περισσότερο θα σας συντηρούνε αυτοί και τόσο περισσότερο θα κερδίζετε από αυτούς.

Αυτή η λογική είναι λανθασμένη:

Πρώτον γιατί το χωριό έχει ανάγκη από λίγα αφεντικά (βλέπε δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο) και δεύτερον  γιατί όπως αναφέρθηκε ακριβώς παραπάνω, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς. Ούτε και τα αφεντικά αγαπούν τους προδότες, γιατί οι προδότες είναι πάντα προδότες και άτιμοι. Οι προδότες ήταν, είναι και θα είναι και για το λαό και για τα αφεντικά ΑΤΙΜΟΙ, ΠΟΤΑΠΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Για το λόγο αυτό, είναι και οι πρώτοι που εκτελούνται, όπως ακριβώς εκτελούνταν οι  προδότες του ’40 που δολοφονήθηκαν από τα αφεντικά τους τους ναζιστές – αυτούς ακριβώς που σήμερα υπηρετείτε και εσείς.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη περίπτωση: Τα αφεντικά σας να μην προορίζουν την Ελλάδα ούτε καν για περιφέρεια.
Ο φονιάς και ο εγκληματίας δύο λάθη δεν θέλουν να κάνουν:
α) Το πρώτο είναι να μην φανούν ότι οι ίδιοι έκαναν το έγκλημα αλλά αντίθετα, να αφήσουν στοιχεία ώστε το έγκλημα να αποδωθεί σε άλλους. Στην δική σας την περίπτωση, εσείς φαίνεστε πως είσαστε οι εγκληματίες και όχι τα αφεντικά σας. Άρα, οι πρώτοι που θα κυνηγήσουν οι οποιοιδήποτε προσπαθήσουν στο μέλλον να βρούνε στοιχεία ή αποδιοπομπαίους τράγους, θα είστε εσείς. Τα αφεντικά σας ξέτουν πως κρύβονται πολύ καλά. Ποτέ δεν φταίνε αυτά. Ευθύνονται οι “κρίσεις”, οι “κερδοσκόποι”, οι “αγορές”, οι “νομοθεσίες”, λες και όλα αυτα λειτουργούν από μόνα τους. Λες και δεν υπάρχει κανένα ανθρώπινο χέρι πίσω από αυτά.

β) Το δεύτερο πράγμα που θα προσπαθήσει να κάνει ο εγκληματίας, είναι να δολοφονήσει το θύμα του ή να το κάνει ανάπηρο ώστε αυτό να μην μπορέσει ποτέ να επανέλθει, αποφεύγοντας το ενδεχόμενο αντεκδίκησης. Στην περίπτωση της Ελλάδας ο δολοφόνος – είναι προφανές πια – σκοπεύει να την διαλύσει και εάν μπορέσει να την αποτελειώσει κιόλας.

Ακολουθούνται τα εξής στάδια:

α) Οικονομική διάλυση
β) Παραγωγική διάλυση
γ) Πλήρης εξόντωση της οικονομίας
δ) Εισροή αλλόφυλων και αλλόθρησκων ώστε να διαλύσει τη συνοχή της κοινωνίας
ε) Διάλυση του πολιτισμού, της γλώσσας και της παιδείας
στ) Διάλυση του στρατού (όπως σήμερα κάνουνε)
ζ) Διαμελισμός της χώρας

Και επειδή θα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει  τα παραπάνω και θεωρούν όσους γράφουν τα ίδια ή παρόμοια γραφικούς, χαζούς ή και κυνηγούς φαντασμάτων, θα σας πω και πώς θα γίνει αυτό, όχι επειδή είμαι έξυπνος, αλλά μόνο και μόνο επειδή έχω “χάσει” κάποιες ώρες να διαβάζω ιστορία:

Μετά την ολοκληρωτική υποταγή και διάλυση της Ελλάδας σε πολιτικό, οικονομικό, παραγωγικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο, (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την πολιτική υποδούλωση αιώνες τώρα) σειρά έχει ο γεωγραφικός διαμελισμός: Ήδη έχει από καιρό προετοιμαστεί το έδαφος στη Θράκη και στο Αιγαίο. Για την Κρήτη γίνεται συνεχώς προπαγάνδα και προβοκάτσιες όπως επίσης για τη Μακεδονία με τα Σκόπια με μπροστάρη τον “Μακεδόνα” Μπουτάρη και το συρφετό του.

Η “λύση” που έχουν τα αφεντικά σας είναι απλή και ιστορικά επιβεβαιωμένη: πόλεμος. Θα στήσουν έναν πόλεμο, είτε εντός της Ελλάδας (κοινωνικό / μεταναστευτικό πόλεμο), είτε γειτονικό πόλεμο, είτε πιο μακρινό πόλεμο (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html). Και εάν δεν θελήσεις να συμμετέχεις σε αυτόν το πόλεμο, θα σε παρασύρουν με τη βία ή με προβοκάτσιες, ή με τους πολιτικούς.

Το τέλος θα είναι απλό: θα χάσεις τον πόλεμο, θα σου χρεώσουν την ήττα και θα σου πούνε να πληρώσεις.

Και δεν θα είναι η πρώτη φορά. Τελευταίο οδυνηρότατο παράδειγμα, αυτό της Μικρασιατικής καταστροφής.

Και θα μου πείτε τώρα: Η Ελλάδα ανήκει στην Εβραιοπαϊκο-σιονιστική Ένωση. Εάν κάποιος κηρύξει πόλεμο σε εμάς, θα μας στηρίξει η Ευρωπαϊκή Ένωση (όπως μας στήριξαν στη Μικρασιατική καταστροφή).
Για να βγούμε από την Ε.Ε. θα το φροντίσουν οι ίδιοι:
Μόλις πάρουν αυτά που θέλουν να πάρουν, δηλαδή τα πάντα – όλα, τα περιουσιακά στοιχεία μας, το έδαφος, το υπέδαφος, τα δημόσια κτήρια, τις καταθέσεις μας, κ.λπ.,, θα μας πουν κάποια στιγμή ότι αδυνατούμε να πληρώσουμε τα δάνεια και θα μας ξαποστείλουν.
Βέβαια, δεν θα μας στείλουν έξω από την πόρτα οι ίδιοι. Θα φέρουν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να ζητήσουμε από μόνοι μας την έξοδο από την Ε.Ε..

Ήδη κάποιοι βουλευτές, μιλάνε για έξοδο από την Ε.Ε., χωρίς να έχουν σκεφτεί καμία συνέπεια. Δείτε εδώ την Λιάνα Κανέλλη να μιλάει στο CNN για έξοδο από την Ευρωζώνη http://www.youtube.com/watch?v=vnaeelIicAY&feature=related

Δείτε και εδώ τον υπουργό οικονομικών του Λουξεμβούργου:

Σχετικοί σύνδεμοι:

Διαβάστε και κάποια άρθρα που αναφέρονται στην τελαυταία ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ των ΑΤΙΜΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΤΑΠΩΝ ετοιμοθάνατων ομόμασι “βουλευτών”

Γράψτε το σχόλιό σας 2846 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.