| Mobile | RSS

Το τούνελ της Βουλής. Το ετοιμάζουν οι άχρηστοι και προδότες 300+1 ή “τρέχει” κάτι άλλο;;

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30 September, 2011
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Διάφορα, Παγκοσμιοποίηση, Προβοκάτσιες, Συνωμοσίες

Αφορμή του παρόντος άρθρου στάθηκε το βίντεο του kontra channel δείτε εδώ: “http://www.youtube.com/watch?v=qIzemVtvAQ4” για το τούνελ της βουλής με τίτλο “Οι εθνοπροδότες σκάβουν λαγούμια για να την κοπανήσουν“.

———————————————–

Αρχικά, διαβάστε ένα άρθρο σχετικό με το τούνελ της βουλής:  http://andrasteia.blogspot.com/2011/07/blog-post_3654.html και τίτλο: “Γιατί βιάζεται η ΔΕΗ; ΥΠΟΠΤΟ – Ανανέωση (βίντεο)”

 

Οι δικές μου παρατηρήσεις σε αυτό το θέμα είναι οι εξής:

Α) Θα πρέπει κάποιος να είναι είτε αφελής, είτε επιπόλαιος στη σκέψη του εάν πιστεύει πως κάποιος σκάβει τούνελ για να διαφύγει, όταν διαθέτει μέτρα προστασίας όπως αυτά που διαθέτουν οι βουλευτές. Εκτός από τους δραπέτες των φυλακών και τους ιδιοκτήτες καταφυγίων που δημιουργούν εναλλακτικές εξόδους, κανείς άλλος δεν έχει σκάψει ποτέ τούνελ διαφυγής.

Τούνελ και σπηλιές κάποιος συνήθως σκάβει για να κρυφτεί . Πόσο μάλλον εάν το συγεκριμένο τούβελ οδηγεί στο καταφύγιο του Λυκαβηττού και από εκεί στην έξοδο του Πειραιά, όπως αναφέρει το βίντεο.

Ας δούμε μία διαφορετική περίπτωση κατασκευής τούνελ, υπόγειων πόλεων ή καταφυγίων:

Β) Από τις 9 Ιουνίου υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους κατοίκους των Η.Π.Α. να εκπονήσουν καθένας τους  ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης για περίπτωση έκτακτης ανάγκης….

Γ) Όλοι έχουμε ακούσει για τον κομήτη ELENIN που πλησιάζει τη Γη. Μάλιστα, οι επιστήμονες που παρακολουθούν το θέμα αρχίζουν να αμφιβάλλουν για το εάν ο ELENIN είναι κομήτης…

  • Τετράεδρο ο ELENIN… “δεν είναι κομήτης”…?
  • http://www.youtube.com/user/endtimeman2012?ob=5#p/u/4/GBUB8XOjIqA
    Σημείωση: Ο τύπος που μιλάει στο βίντεο όλα καλά τα λέει έως τη στιγμή που αναφέρεται στο Χριστό. Είναι αδύνατο και εντελώς αντιφατικό  κάποιος ο οποίος βασίζεται σε επιστημονική παρατήρηση και ανάλυση και σου μιλάει τόση ώρα με στοιχεία, αποδείξεις και λογική ξαφνικά να τα ξεχνάει όλα και να μιλάει ωσάν δογματικός θρησκόληπτος – ιερέας και να αναφέρεται σε χριστούς, σωτηρίες κ.λπ.

Παραθέτουμε σχετικές κάρτες illuminati:

Δ) Τις τελευταίες ημέρες έχω αρχίσει και παρατηρώ στην Αθήνα κινήσεις προσηλυτισμού και θρησκευτικής απάτης-προπαγάνδας  από Πεντηκοστιανούς – Ιεχωβάδες

Μιλάνε για το χριστό και τη σωτηρία εμπλέκοντας μέσα την αμαρτία με τη σημερινή οικονομικο-κοινωνικο-πολιτική κατάσταση. Δηλαδή, ό,τι να ‘ναι, αρκεί να κάνει τη δουλειά του: να μαζέψει η “εταιρεία” πελάτες.

΄Σχετικές κάρτες Ιλλουμινάτι:

Ε) Στο βιβλίο  “ΠΛΑΤΩΝ – ΤΙΜΑΙΟΣ” ο Αιγύπτιος ιερέας που συνομιλεί με τον Σόλωνα λέει τα εξής:

ΣΤ) Τεράστια, εντύπωσει προκαλεί ένα γκράφιτι πολύ μεγάλων διαστάσεων που είδαμε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο προάστιο της Νέας Ιωνίας, στη διασταύρωση των Λεωφόρων Εθνικής Αντιστάσεως  & Ηρακλείου , δίπλα από τη  γέφυρα του ηλεκτρικού τραίνου. Το graffiti το υπογράφει κάποιος Kobra, ο οποίος μάλλον πρέπει να είναι είναι πολύ γνωστός καλλιτέχνης στο χώρο του graffiti εάν κρίνουμε από τα έργα που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του. Εάν λοιπόν υποθέτουμε σωστά, κάποιος στην Ελλάδα κάλεσε τον διάσημο αυτόν καλλιτέχνη να έρθει να ζωγραφίσει σε έναν τοίχο της Νέας Ιωνίας (εντελώς άγνωστο σημείο για τουρίστες) πιθήκους, στρατιώτες, πυρηνική έκρηξη και έναν φοβισμένο πίθηκο στο τέλος
Παρατίθεται φωτογραφία του graffiti:

Σας παρουσιάζουμε τώρα κάποιες άλλες σχετικές κάρτες των Ιλλουμινάτι που μπορούν να σχετιστούν με το παραπάνω graffiti.

Ζ) Το περιοδικό Sirina μάλλον θα το γνωρίζουμε όλοι μας από την Τζούλια Αλεξανδράτου. Σημασία όμως δεν έχει η Τζούλια αλλά το περιεχόμενο όπως λέει και η κάρτα των Ιλουμινάτι: “But don’t look at the pictures, they just read the articles. Honest!”

Σημείωση: Το γεγονός πως έχει ταιριαστεί το σήμα της Μασονίας (μοιρογνωμόνιο) με την σκυμμένη γυναίκα που προβάλεται ως το γράμμα “Α” δεν σημαίνει πως η ταύτιση είναι σωστή. Ίσως να είναι σωστή ίσως και όχι. Την παρουσιάζουμε επειδή απλά ταιριάζει.

Συμπερασματικά:

Κάθε ημέρα που περνάει, όλο και μαθαίνουμε νέα, πρωτόγνωρα, περίεργα και κρυμμένα πράγματα. Αυτό και μόνο μας δείχνει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα μάθανε και δεν είναι έτσι όπως θέλουν να μας τα παρουσιάζουν. Αντίθετα, αυτά είναι εντελώς διαφορετικά.

Ως εκ τούτου το συμπέρασμα είναι πως κάθε συμπέρασμα είναι επισφαλές. Το μοναδικό ίσως που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε είναι πως το παρελθόν δεν εγγυάται το μέλλον ιδίως εάν έχεις λάβει μαθήματά από την ιστορία και από τα παθήματά σου.

Σημείωση:
Θα παρακαλούσα τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να ενημερώσουν για σχετκά graffiti, σχέδια ή οτιδήποτε άλλο παρατηρούν σε δρόμους και τοίχους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Παρατηρήσεις:

  • Για όσους έχουν απορίες περί Illuminatiκαι ή θεωρούν πως το συγκέκριμένο παιχνίδι πρόκειται μόνο για παιχνίδι, ας διαβάσουν σχετικό δημοσίευμα – άρθρο  της ιστοσελίδας http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/illuminati-haarp-satanism-illuminati.html με τίτλο: “Κάρτες των Illuminati και ο σεισμός στην Ιαπωνία – HAARP – SATANISM – Illuminati Card Game Shows Japan Earthquake Was Planned – N.W.O ANTICHRIST“.
  • Ένα δεύτερο πολύ καλό άρθρο γραμμένο με τον πλήρη – καταπληκτικό – τονισμό της ελληνικής γλώσσας !!! http://filonohpontou.wordpress.com/2011/06/03/illuminati/
Γράψτε το σχόλιό σας 9535 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.