| Mobile | RSS

Η νέα και η παλαιά σημαία της Λιβύης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12 September, 2011
2 Σχόλια | Κατηγορία: Εξωτερική Πολιτική, Κοινωνία, Παγκοσμιοποίηση, Πολιτική, Προβοκάτσιες

Πρόσθεση σχολίου: 30-10-2011

Μετά το άθρο της  εφημερίδας “Το Παρόν” της 30-10-2011, επιβεβαιώνονται όσοι εξέφραζαν αμφιβολίες για την επέμβαση στη Λιβλυη και γίνεται πια ξεκάθαρο πως οι Νατοϊκοί “εξεγερμένοι” στόχο είχαν
α) Τη διάλυση του κοινωνικού κράτους που έχτιζε ο Καντάφι, άσχετα με την μορφή εξουσίας που κατείχε
β) Το πολιτικό σύστημα Τζαμαριχίγια σημαίνει οχλοκρατία
γ) Το νέο Σύνταγμα θα βασίζεται στο Μουσουλμανισμό
δ) Οι γυναίκες της Λιβύης θα ξαναζήσουν έναν μεσαίωνα
ε) Οι τράπεζες θα ληστεύουν επίσημα τους καταθέτες και δεν θα δίνουν τόκους
στ) Στην “εξέγερση” εκτός από το Νάτο συμμετείχαν και “τρομοκρατικές” οργανώσεις, οι οποίες φαίνεται πως
μετά την “εξέγερση” καθήκον τους θα είναι η “προστασία” των Νατοϊκών και πολυεθνικών συμφερόντων.

Ας δούμε επίσης τι αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη των Μογγολο-Χαλδαιοσυριο-εβραιογεννών θρησκειών για την Λιβύη:

————-    —————    ————–    ————–    ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΘΡΟ    ————–    —————    ————–    ————   

Μία εικόνα = χίλιες λέξεις.

Και ένα σύμβολο – ιδίως όταν αυτό το σύμβολο είναι η σημαία – σημαίνει πάρα πολλά!!!

Παραθέτουμε στη συνέχεια 2 σημαίες της Λιβύης.

Η πρώτη σημαία που έχει μόνο πράσινο χρώμα είναι η σημερινή σημαία της Λιβύης.
Η δεύτερη σημαία είναι η σημαία που προωθείται από την ονομαζόμενη “μεταβατική κυβέρνηση” της Λιβύης η οποία υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ και όλους τους εβραιο-σάξωνο-ιμπεριαλιστές.

Η σημερινή σημαία της Λιβύης

Η σημαία που προωθεί η ονομαζόμενη “μεταβατική κυβέρνηση” της Λιβύης, η οποία υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ και όλους τους εβραιο-σάξωνο-ιμπεριαλιστές.

Τι ακριβώς όμως συμβολίζει η νέα σημαία;

Η νέα σημαία συμβολίζει:

α) Την ισλαμοποίηση της Λιβύης καθώς το συγκεκριμένο σύμβολο (φεγγάρι σε φάση δύσης μαζί με το αστέρι) είναι το κύριο σύμβολο του Ισλάμ

Ερώτηση: Που είναι τώρα όλοι αυτοί ψευτο-αριστερο-αναρχο-οικολογικο-ΜΚΟ κ.λπ. που κόπτονται δήθεν για τα δικαιώματα των θρησκειών; Που είναι να μιλήσουν για την ελευθερία των θρησκειών στη Λιβύη και τον βιασμό των υπόλοιπων θρησκειών μέσω αυτής της πράξης;

β) Την μογγολοποίηση της Λιβύης

Το συγκεκριμένο σύμβολο δεν είναι μόνο σύμβολο του Ισλαμ. Χρησιμοποιείται και ως σύμβολο από πολλές Τουρκομογγολικές φυλές. Δηλαδή, το συγκεκριμένο σύμβολο δεν πρόκειται μόνο για σύμβολο που δηλώνει θρησκεία, αλλά πρόκειται και για σύμβολο που δηλώνει φυλή και δη τουρκο-μογγολική.

Στην περίπτωση της Λιβύης αυτό σημαίνει πως η ονομαζόμενη “μεταβατική κυβέρνηση” προέρχεται ή εξυπηρετεί τουρκο-μογγολικές εντολές.

Ερώτηση: Που είναι πάλι όλες οι οργανώσεις που κόπτοναι και διαδηλώνουν για τα δικαιώματα των φυλών και των μειονοτήτων να μιλήσουν για την μογγολοποίηση της Λιβύης;

γ) Την υποδούλωση στο θεό Σιν, Σιόν, Γιαχβέ, Judas, Jentai, Αλλάχ, Ελλόχ, Ελλοχίμ, Δρακο-Ερπετοειδούς

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες οι οποίες υποστηρίζουν και τεκμηριώνουν την ύπαρξη μίας φυλής ερπετοειδών η οποία έχει κυριεύσει τον πλανήτη μας και τον οδηγεί στην καταστροφή. Σύμφωνα με αυτές τις ιστοσελίδες οι καθαρές μογγολικές φυλές (και όχι οι προσμίξεις – διασταυρώσεις αυτών που έχουν συμβεί έως σήμερα) προέρχονται από τις ερπετοειδής αυτές φυλές και εκφράζονται σήμερα από τους καθαρούς μογγόλους. Κύριοι σημερινοί εκφραστές είναι στην Ασία η μογγολική ελίτ σε διάφορες χώρες όπως Κίνα, Κορέα, Μαλαισία και στην Ευρώπη και Αμερική οι λευκοκότρινοι και μαυροκίτρινοι Εβραιοι-μογγόλοι και οι Σάξωνες-μογγόλοι ή και άλλου είδους μογγόλοι.

Επίσης, με βάση τις συγκεκριμένες θεωρίες το συγκεκριμένο σύμβολο του Ισλαμ είναι ουσιαστικά σύμβολο λατρείας του θεού που κατοικεί στη Σελήνη-Λιλίθ, δηλαδή του Σιν, Σιόν, Γιαχβέ, Ιούδα, Τζεντάϊ, Αλλάχ, Ελλόχ, Ελοχίμ, Δρακοερπετοειδούς.

Σχετικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Φωτογραφία έξω από το Λιβυκό σχολείο στο Παλαιό Ψυχικό με πρωτοβουλία ποιων;

Μήνημα  προς τους Λίβυους:

Καλώ όλους τους Λίβυους οι οποίοι στηρίζουν τη νέα μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης,

  • Να συνειδητοποιήσουν πως η εξέγερση αυτή είναι στημένη και προέρχεται από όσους την στηρίζουν, δηλαδή ΝΑΤΟ, αγγλοσάξωνες, εβραίοι και όλοι οι ιμπεριαλιστο-φασιστές που εμπλέκονται.
  • Να συνειδητοποιήσουν πως οι δήθεν “δημοκράτες εξεγερμένοι” είναι ουσιαστικά πληρωμένοι δολοφόνοι-προβοκάτορες οι οποίοι σκοπό έχουν να φέρουν το χάος στη Λιβύη, να εκδιώξουν το σημερινό καθεστώς και να προετοιμάσουν το έδαφος για την νέα κυβέρνηση που προωθείται.
  • Να συνειδητοποιήσουν πως η νέα κυβέρνηση – όταν και εάν αυτή έρθει στην εξουσία – θα ελέγχεται από αυτούς που σήμερα τη στηρίζουν και θα προωθήσει μόνο τα συμφέροντά τους.
  • Πως δεν πρόκειται η νέα κυβέρνηση να φέρει τη δημοκρατία στη χώρα τους αλλά ως περισσότερο πιθανό σενάριο να καταντήσει όπως το σημερινό Ιράκ όπου οι μαφίες λυμαίνονται τα πάντα, η διαφθορά και η πολιτικο-οικονομικο-κοινωνική σήψη μεγαλώνει, ο κόσμος υποφέρει περισσότερο απ’ ότι επί Σαντάμ και οι πολυεθνικές κερδίζουν-κερδοσκοπούν.
  • Πως επίκειται μιά ισλαμο-μογγολοποίηση της χώρας τους και πως – όπως συμβαίνει σήμερα στο Ιράκ – για να κρατούν τον κόσμο μακριά από την κυβέρνηση θα τον διχάζουν και θα δημιουργούν ενδολίβυες συρράξεις – διαμάχες – εμφύλιους με φυλετικο-θρησκευτικο χαρακτήρα.

Η Ελληνική κυβέρνηση του εβραίου Μινέικο – Τσαντ ήταν από τις πρώτες που αναγνώρισαν το ψεύτικο στήμενο από το ΝΑΤΟ Μεταβατικό Συμβούλιο μαζί με αυτήν του εβραίου Σαρκοζί και των υπόλοιπων εβραίων, μασόνων, ροδόσταυρων, bilderberg-ιανών του πλανήτη. Να σημειωθεί πως ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ δεν αντέδρασε σε αυτή την ενέργεια!!!

Και για όσους υποστηρίζουν του ΝΑΤΟικούς – ιμπεριαλιστικούς “εξεγερμένους” ας διαβάσουν το αποθηκευμένο άρθρο της εφημερίδας “Ναυτεμπορική” Άρθρο: Για την ανοικοδόμηση της Λιβύης” – http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=2046867

Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο:
Πηγή: http://www.youtube.com/user/Filoumenos#p/a/u/0/vgx4F63IJ2U

 

Γράψτε το σχόλιό σας 11076 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |
Παρακολούθηση της συζήτησης με RSS

2 απαντήσεις στο “Η νέα και η παλαιά σημαία της Λιβύης”

Trackbacks

  1. Η νέα και η παλαιά σημαία της Λιβύης-Μία εικόνα = χίλιες λέξεις. « Διαγγελέας  
  2. Η νέα και η παλαιά σημαία της Λιβύης-Μία εικόνα = χίλιες λέξεις. « Διαγγελέας  

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.