| Mobile | RSS

Εξεγερμένοι στη Λιβύη – Επιτροπή Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών και Συνδικάτων (Με σήμα το αστέρι)

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12 September, 2011
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Κοινωνία, Πολιτική, Προβοκάτσιες

Τον τελευταίο καιρό της μόδας έχουν γίνει οι αλληλέγγυοι και οι επιτροπές τους.

Αλληλεγγύη σε οτιδήποτε ανθελληνικό, αντεθνικό, προπαγανδιστικό και αντιδημοκρατικό.
Αλληλεγγύη και Αλληλέγγυοι για θέματα που κατά σύμπτωση… εξυπηρετούν το υπάρχων κοινωνικο-οικονομικό-πολιτικό κατεστημένο αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων – παγκόσμια κυβέρνηση που οι αγγλο-σάξωνες και εβραιοσιονιστές προωθούν.

Εάν όμως βγεις και ζητήσεις αλληλεγγύη για τους Έλληνες, για την χώρα τους, για την ιστορία τους, για τη γλώσσα τους, κ.ά., τότε θα σε πουν εθνικιστή, χουντικό, φασίστα, ρατσιστή και καννίβαλο. Κοινώς, γαμήστε την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά κάντε το με όμορφο τρόπο: βρείτε νέους τρόπους και νέα δικαιώματα στους αλλοδαπούς, αλλόθρησκους και αλλόφυλους που εναντιώνονται σε αυτά των Ελλήνων και υπερασπιστείτε τα. Εξυπηρετείστε οποιονδήποτε δεν είναι Έλληνας και λευκός. Εξυπηρετείστε ιδίως τους Κινέζους και όλους τους έχοντες Μογγολο-τουρκική φυλετική καταγωγή.

Εκτός από τους επαγγελματίες αλληλέγγυους και τις επιτροπές τους υπάρχουν και οι Αλληλεγγύοι χειραγώγησης.

Οι Αλληλεγγύοι χειραγώγησης είναι δημιουργία κινημάτων από το σύστημα που σκοπό έχουν να μαντρώσουν τα αυθόρμητα  κινήματα πολιτών. Κινούνται στον χώρο των διαδηλώσεων, απεργιών, ΑΝΤΙ-οτιδήποτε,  κ.λπ., δείχνουν – προβάλουν προς τα έξω έναν ιδεολογικό χαρακτήρα σύμφωνο με την κοινή γνώμη και τα ήθη, αλλά έως εκεί. Οι διαμαρτυρίες, οι τυμπανοκρουσίες και οι πορείες σταματούν στα λόγια και στις σημαίες και ποτέ δεν προχωρούν στην πράξη.

Περίπτωση “Επιτροπή Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών και Συνδικάτων” με σήμα το Αστέρι όπως αυτό του Σύριζα, αντίφα, αναρχικοί, κ.λπ..

Μία τέτοια περίπτωση Αλληλέγγυων χειραγώγησης είναι και η “Επιτροπή Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών και Συνδικάτων“. Οι παραπάνω κύριοι-κυρίες αυτόκλητα και χωρίς καμία δημοκρατική διαδικασία και χωρίς ίχνος διαφάνειας σύστησαν μία οργάνωση την οποία αυθαίρετα έθεσαν επικεφαλή των συνδικαλιστών και των συνδικάτων και προβάλλονται αυθαίρετα ως εκπρόσωποί τους!!!
Και – τι σύμπτωση – η οργάνωση αυτή έχει σήμα το αστέρι…


Η παραπάνω ομάδα σκοπό έχει να μαντρώσει  περισσότερο και να χειραγωγίσει τους συνδικαλιστές και τα σωματεία τους. Θεωρώ ότι κρίθηκε αναγκαία η ίδρυσή της καθώς τα κινήματα και τα συνδικάτα έγιναν πολλά και “παρεισέφρησαν” σε αυτά άτομα τα οποία αποκλίνουν από τις κομματικές συμπεριφορές – εντολές. Δημιουργημένο ως συνήθως από τις ανθελληνικές δυνάμεις της ψευτο-αριστεράς, το επαναλαμβάνω της ψευτο-αριστεράς και από τα υπόδουλα ή εκβιαζόμενα σε αριστερά  πογκρόμ κομματικά μέλη ΚΚΕ, Σύριζα και Σια και σκοπό έχει να μας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Σημείωση:

Δεν λέω πως όλα τα μέλη αυτών των οργανώσεων είναι προπαγανδιστές και πληρωμένοι προβοκάτορες – χειραγωγοί. Σίγουρα όμως υπάρχουν μέλη στον πυρήνα αυτών των οργανώσεων τα οποία γνωρίζουν το στόχο τους και εργάζονται γι’ αυτό που πληρώνονται. Οι υπόλοιποι απλά νομίζουν πως προσφέρουν κάτι καλό στην κοινωνία, στην πραγματικότητα όμως χειραγωγούνται και στρέφονται εναντίων των ιδίων και την κοινωνίας που ζούνε.

Ας δούμε την αφίσα που φιλοξενείται στη σελίδα της “Επιτροπής Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών και Συνδικάτων”  η οποία οργάνωση φαίνεται πως είναι συγγενής με αυτή της “Σταματήστε τον πόλεμο”.

Γιατί αυτή η αφίσα είναι εμφανώς προβοκατόρικη και σχεδιασμένη από το σύστημα και εξυπηρετεί τους σκοπούς του συστήματος;

Διότι :
Α) Με τον τίτλο “Όχι επίθεση στη Λιβύη” μαζεύει γύρω του όλους τους ειρηνόφιλους ανθρώπους και αγγίζει το λαϊκό αίσθημα για ειρήνη, ελευθερία και δικαιοσύνη.

Β) Με την φράση “Κλείστε τη Σούδα” λαϊκίζει όπως όλοι οι πολιτικοί όταν θέλουν να αποκτήσουν κοινό.

Γ) Φράση: “Νίκη στις αραβικές επαναστάσεις”.  Με δεδομένο και έχοντας αποδειχθεί πως η “αυθόρμητη επανάσταση” στη Λιβύη (αλλά και οι περισσότερες “εξεγέρσεις” Αραβικές χώρες) είναι δημιούργημα των σημερινών κυρίαρχων του πλανήτη, βλέπε Αγγλοσαξωνικά ιμπεριαλιστικά κράτη και εβραιο-σαξωνικά τραπεζικά λάμπυ, και χειραγωγείται –  υποκινείται από αυτές, η αφίσα αυτή αλλά και η οργάνωση “Σταματήστε τον πόλεμο” ουσιαστικά στηρίζει αυτούς που κάνουν τον πόλεμο, δηλαδή το Νάτο, τους Κινέζους που έχουν πολλά συμφέροντα στην Αφρική και εν γένει όλους τους εμπλεκόμενους φασιστοιμπεριαλιστές.

Διαβάστε σχετικές αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις:

Τέλος η οργάνωση “Σταματήστε τον πόλεμο” ίσως, επαναλαμβάνω με πάσα επιφύλαξη, ΙΣΩΣ να σχετίζεται και με τις παρακάτω αντίσοιχες ιστοσελίδες

  • http://www.stopwar.org.uk/
  • http://www.stopthewarinlibya.com/
  • http://warisacrime.org/content/stop-war-statement-un-declaration-war-libya
  • http://www.facebook.com/pages/Stop-the-War-on-Libya/134065516665767?sk=info

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 2601 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.