| Mobile | RSS

Η πολιτική του εβραίου Μινέϊκο – Τσάντ – Παπανδρέου

Ο Εβραίος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Μινέϊκο – Τσάντ – Παπανδρέου το έχει δηλώσει επανηλλειμένως πως εργάζεται για μία παγκόσμια οικονομικο-πολιτική κυβέρνηση. Ως εκ τούτου εργάζεται συστηματικά για τον διαμελισμό και την εθνοκτονία της Ελλάδας και υπέρ αυτών που θέλουν, προωθούν και προορίζονται να κυβερνήσουν στη νέα παγκόσμια διακυβέρνηση.

Την επίσημη αρχή την έκανε η εβραία Μπενάκη στην ορκομωσία του Τουρκο-αλβανο-τσάμη Παπούλια. Την ανεπίσημη αρχή στην πρόσφατη ιστορία καταστροφής της Ελλάδος την έκανε ο 50% εβραίος Ανδρέας Μινέϊκο Παπανδρέου το 1981 με την οικονομική διάλυση της Ελλάδος και στην συνέχεια ο άλλος εβραίος Σημίτης Αβούρι Ααρόν.

Ποιοι θέλουν τη νέα παγκόσμια διακυβέρνηση;

Τη θέλουν οι λεγόμενοι παγκοσμιοποιητές; Όπως ξεκάθαρα το έχουν δηλώσει οι ίδιοι, αυτοί που θέλουν και προωθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση είναι οι Αγγλοσάξωνες και οι Εβραιοσιονιστές. Αυτοί δημιουργούν και εργάζονται για την παγκόσμια διακυβέρνηση και αυτοί προορίζουν τους εαυτούς τους και τις εβραιο-αγγλο-σαξωνικές ελίτ να κυβερνήσουν. Ο Μινέϊκο – Τσάντ – Παπανδρέου είναι ένας από αυτούς που έχουν διαπράξει για πολλοστή φορά εθνική προδοσία και για αυτούς εργάζεται. Για τους ομόφυλούς του Εβραίους και για τους φίλους του αγγγλοσάξωνες.

Ποιοι όμως κρύβονται πίσω από τους εβραόυς και τους αγγλοσάξωνες;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φυλετικά τόσο οι εβραίοι όσο και οι αγγλοσάξωνες έχουν κοινή καταγωγή και αυτή είναι μογγολική. Σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις στόχος των μογγολο-εβραιο-σαξώνων είναι η η παράδοση της οικονομικής – πολιτικής και στρατιωτικής κυριαρχίας στην μογγολο-σινική Κίνα.

Όμως, ακόμη και εάν δεν έχουν κοινή καταγωγή, έχουν την ίδια θρησκεία. Ο Ιουδαϊσμός για παράδειγμα είναι μία θρησκεία η οποία λατρεύει το θεό Γιαχβέ-Judas-Judaism, ο οποίος είναι ο ίδιος με τον θεό Αλλάχ-Ελλόχ-Ελοχίμ των εβραίο-Μουσουλμάνων, ο οποίος είναι ο ίδιος με τον θεό του Ισραήλ όπως αυτός παρουσιάζεται στον εβραιο-χριστιανισμό.

Επίσης, είναι γνωστό πως και πολλές άλλες εβραιογενείς μασονικο-θεοσοφικές σχολές και οργανώσεις προωθούν περίεργες συγκλίνουσες ή παρόμοιες θρησκευτικές λατρείες.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να πετύχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση είναι απλή και βασίζεται στο καταστρέφω την υπάρχουσα τάξη ώστε να προωθήσω την νέα τάξη: Μία κυβέρνηση, μία θρησκεία, ένα νόμισμα, ένα έθνος.

Με μία φράση  ο τρόπος που ενεργούν ονομάζεται στα λατινικά ως ordo ab chao

Αρχικά, για να συμβεί η παγκοσμιοποίηση πρέπει να διαλυθούν τα έθνη, άρα και η Ελλάδα. Για να πετύχουν τη διάλυση των εθνών χρησιμοποιούν την παρακάτω τεχνική.

α) Οικονομκή διάλυση –> νέα οικονομική διακυβέρνηση
Δημιουργούν ελλείματα με μεθοδευμένους τεχνητούς τρόπους ώστε να πετύχουν οικονομική εξάρτηση των κρατών και οικονομική υποδούλωση από διεθνείς οργανισμούς.  Όταν καταφέρουν να υποδουλώσουν οικονομικά όλες τις χώρες μέσω των χρεών τους και της μεταβίβασης των χρεών σε έναν οργανισμό ή κράτος (βλέπε εβραϊκές – αγγλοσαξωνικές τράπεζες και χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί τύπου ΔΝΤ και την Κίνα μέσω αγοράς των χρεών) θα προωθήσουν το παγκόσμο νόμισμα.

β) Πολιτική διάλυση –> νέα πολιτική διακυβέρνηση
Δημιουργούν πολιτκές ενώσεις κρατών όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και προωθούν σε αυτές τις ενώσεις δικούς τους ανθρώπους, κυρίως εβραίους, αγγλοσάξωνες και μασόνους (βλέπε Ρομπάι και Άστον). Στη συνέχεια συγκεντρώνουν την εξουσία στη νέα αυτή ένωση κρατών, υποβαθμίζοντας τις εθνικές κυβερνήσεις σε κυβερνήσεις τοπικών περιφερειών χωρίς νομοθετικές εξουσίες και αρμοδιότητες , παρά μόνο με εκτελεστικά καθήκοντα. Σειρά έχει η βορειοαφρικανική ένωση (γι΄αυτό και συμβαίνουν και όλες αυτές οι ψευτο-επαναστάσεις, όχι όμως μόνο γι΄αυτό το λόγο)

γ) Φυλετική διάλυση –>νέα φυλετική διακυβέρνηση
Προωθούν τους μετανάστες από πολλά κράτη σε εθνικά και θρησκευτικά ομοιογενείς κοινωνίες – έθνη ώστε με τον καιρό να διαλύσουν την εθνική συνοχή των κρατών αυτών και να δημιουργήσουν ένα νέο “πολυπολιτισμικό” έθνος. Το νέο έθνος θα προέρχεται από την ανάμιξη των φυλών, θα έχει εξολοκλήρου νέα χαρακτηριστικά και νέα ταυτότητα για την οποία οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη μεριμνήσει.  Το εργαλείο τους σε αυτή την προσπάθεια είναι όλες οι δήθεν ψευτο-αντιρατσιστικές οργανώσεις οι οποίες βάλλουν κατά των εθνών και χαρακτηρίζουν τους πάντες φασίστες, ακροδεξιούς κ.λπ..

δ) Θρησκευτική διάλυση –> νέα θρησκεία
Όπως κάνουν με την φυλετική διάλυση έτσι και με την θρησκευτική διάλυση οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να διαλύσουν τις θρησκείες και να δημιουργήσουν μία νέα πανθρησκεία. Η αλήθεια είναι πως σήμερα όλες οι θρησκείες είναι εβραιο-μογγολογενείς. Εβραϊσμός, Μουσουλμανισμός, Χριστιανισμός, Ανατολικές κινεζο-μογγολικές θρησκείες.

Εκτός από τα παραπάνω 4 βασικά σημεία, υπάρχουν και δευτερεύοντα τα οποία είναι τα εξής:

 • Γλωσσική διάλυση –> νέα γλώσσα
 • Ιστορική διάλυση –> νέα ιστορία
 • Εκπαιδευτική διάλυση –> νέα παιδεία – εκπαίδευση, (έλεγχος παιδείας – εκπαίδευσης, πανεπιστημίων, εκδόσεων)
 • κοινωνική διάλυση –> νέα κοινωνία, νέα πρότυπα (ΜΜΕ, τηλεόραση, περιοδικά, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές)
 • Σωματική εξάρτηση –> “δηλητηρίαση” και έλεγχος των τροφίμων, του νερού

Σήμερα τα πράγματα φαίνεται πως είναι ξεκάθαρα. Το ρόλο του ενδιάμεσου ώστε να επιτευχθεί η νέα τάξη πραγμάτων τον έχει αναλάβει η Κίνα.


Ο Παπανδρέου και η Παγκόσμια Κυβέρνηση – Νέα Τάξη Πραγμάτων που ονειρεύεται – κακή του ώρα – για την Ελλάδα.

Ας δούμε και τις σχετικές κάρτες των Illuminati, των προϊσταμένων δηλαδή του Jefry Γ. Μινέικο, Τσάντ, Παπανδρέου, του μέλους της λέσχης Bildergerg Γ. Παπακωνσταντίνου, του εγγονού του δικτάτορα Θ. Πάγκαλου, του τουρκογενή Βαγγέλη Τούρκογλου-Βενιζέλου, των εβραιόφιλων-εβραιογενών-ιουδαϊστών, ταλμουδιστών ή υποδουλωμένων στους εβραίοσιονιστές ή εβραίους όπως Διαμαντοπούλου, Δαμανάκη, Χρυσοχοΐδης Ραγκούσης, Λοβέρδος και όλων των υπόλοιπων άχρηστων, ανίκανων, ανεγκέφαλων, απαίδευτων, ακαλλιέργητων, διεφθαρμένων, εκμαυλισμένων, εκφυλισμένων υπο-ελλήνων, τουρκογενών, αλβανοτσάμηδων, αγγλοσαξονόφιλων, εβραιόφιλων προδοτών που βρίσκονται σήμερα εντός της Βουλής των Ελλήνων ή πέρασαν τα τελαυταία 30 χρόνια από αυτή.

Α) Ο Φίλιππος Πετσάλνικος εκτός του ότι δεν έχει ίχνος ντροπής και αιδούς, τολμά να εμπαίξει δύο μικρά Ελληνόπουλα και την γιαγιά τους. Αντί να στείλει στη φυλακή όλους τους προδότες και κλέφτες πολιτικούς (και μαζί και τον εαυτό του)για όλες τις καταχρήσεις, τις απάτες και τις προδοσίες που έκαναν, μαζεύει χρήματα από τον κουμπαρά μικρών παιδιών για να αποσβέσει το δημόσιο χρέος το οποίο εκείνοι δημιούργησαν. Ή μήπως κύριε Πετσάλνικε και κύριε Πάγκαλε “τα φάγανε και τα παιδιά”;;;. Κοιτάξτε στη φωτογραφία πόσό ευτυχισμένος και πόσο περηφάνος  δείχνει ο Φ. Πετσάλνικος που κλέβει το χαρτζιλίκι μικρών παιδιών….

http://www.petsalnikos.gr/frontend/article.php?aid=427&cid=46


B) Τώρα τελευταία έχουμε παρατηρήσει φαινόμενα τραμπουκισμού, ντομάτες, γιαουρτώματα κ.λπ. από πολίτες προς βουλευτές. Μερικά από αυτά, κυρίως σε όσα εμπλέκονται συνδικαλιστές και μέλη κομμάτων είναι στημένα και στόχο έχουν την εκτόνωση του θυμού των πολιτών ενάντια στους βουλευτές.

Πιθανό παράδειγμα:

Γ) Αφορά σε γυναίκες που πλαισιώνουν πολιτικούς όπως μητέρες και συζύγους και οι οποίες παίζουν ρόλο παρακράτους, πληροφοριοδοτών, επιρροής σε οργανώσεις και βέβαια χρηματοδοτούνται παρανόμως με δημόσιο χρήμα. Για παράδειγμα η Μαργαρίτα Τσάντ Παπανδρέου με την υπόθεση ΜΚΟ.

Δ) “For every reaction, there is an equal and opposite government program.” = “Για κάθε αντίδραση, υπάρχει ένα ισότιμο και αντίθετο κυβερνητικό πρόγραμμα”. Δηλαδή, μας παίζουν μπαλάκι…

Ε) Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης μας έχουν μία έκπληξη. Νομίζεται πως δεν γνωρίζουν πως κάποια στιγμή ο κόσμος θα αντιδράσει με τον βιασμό, την καταλήστευση και την εθνοκτονία που δέχεται;

ΣΤ) Νομίζετε πως οι βουλευτές, το εκάστοτε κυβερνών κόμμα αλλά και οι αντιπολιτεύσεις δεν γνωρίζουν το πραγματικό χρέος και τους δημόσιους λογαριασμούς. Όλα τα γνωρίζουν. Όμως τα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να πετυχαίνουν τον εκάστοτε σκοπό τους.

Την περίοδο της εισόδου της Ελλάδας στην ΟΝΕ, δεν είχαμε ούτε σημαντικό  έλλειμα, ούτε σημαντικό χρέος και είχαμε και τρομερή ανάπτυξη!!!
Με το που ανέλαβε ο Γιωργάκης, είχαμε τρομερό χρέος, τρομερό έλλειμα και καθόλου ανάπτυξη!!!

Όχι μόνο γνώριζαν ο δικοί μας πολύ καλά όλα τα στατιστικά στοιχεία, αλλά τα γνώριζαν και όλοι αυτοί στην Ε.Ε. που σήμερα μας διαπομπεύουν και μας περιγελούν  αλλά και όλοι οι δανειστές μας εξ αρχής. Υπάρχει κανείς που να δανείζει και να μην ξέρει τις ικανότητες του δανειολήπτη και το πότε και εάν θα εισπράξει το δάνειο;


Ζ) Το ΠΑΣΟΚ προωθεί τα μεταλλαγμένα, το codex alimentarious και τα μισά φαστ φούντ στην Ελλάδα πουλάνε τεχνητά και ημιπλαστικά προϊόντα. Το Πασόκ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για την διατροφική αυτή δολοφονία που προωθεί ο υπάλληλος της παγκοσμιοποίησης και των εβραιοσιονιστών ο Γιωργάκης.

Η) Τελευταίο και καλύτερο. Δείτε λοιπόν τι προωθεί η Παγκόσμια Κυβέρνηση που θέλει να μας φέρει ο Γιωργάκης, ο Λοβέρδος, η Διαμαντοπούλου και όλο το πασοκικό και πολιτικό συνοθύλευμα στην Ελλάδα. Όχι πως δεν θέλει και ο Σαμαράς αφού δεν έχει κάνει καμία αρνητική δήλωση για τη νέα τάξη πραγμάτων και την παγκοσμιοποίηση, όπως και ο κωλοτούμπας ο καρατζαφύρερ ή και τα αριστερά κόματα των εργατοπατέρων Τσίπρα, Παπαρήγα, Αλαβάνου, κ.λπ. Τα σχόλια δικά σας…
Θέλει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα και να τα ξεπουλήσει όλα σε πολυεθνικές – εγχώρια και ξένα καρτέλ

Θέλει να  “μειώσει” τον πλυθησμό και να φέρει την πείνα και τον θάνατο από υποσιτισμό σε εμάς και τα παιδιά μας.

Θέλει να πουλήσει όπλα και να προκαλέσει εμφύλιους

Θέλει να δημιουργήσει αστυνομικό κράτος και διαλύσει – καταστρέψει το εθνικό και ανεξάρτητο κράτος.

Θέλει να  μας βάλει σε πολεμκές συρράξεις και να προσπαθήσει να κάνει ανάφλεξη 3ου Π.Π. με άξονα Ισραήλ-Εβραίων-Ελλάδας και Τουρκίας, Παλαιστίνης, Ιράν, Μουσουλμάνων

Θέλει να μας πάρει όλη μας την περιουσία μέσω της ακατάσχετης φορολογίας και να την δώσει στους φίλους του.Όλοι στην Γκιλοτίνα του χρέους…

Θέλει να μας κάνει να πληρώνουμε την ενέργεια πανάκριβα μέσω των στημένων ενεργειακών κρίσεων

Θέλει να διαλύσει την Ελλάδα και εμάς ως κράτος, Ελλάδα, ελληνισμό..

Και για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για όσα συμβαίνουν και για όσα πρόκειται να συμβούν ας ανοίξουν την τηλεόραση να δούνε Bollywood και τούρκικες σαπουνόπερες.

Γράψτε το σχόλιό σας 7973 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |
Παρακολούθηση της συζήτησης με RSS

6 απαντήσεις στο “Η πολιτική του εβραίου Μινέϊκο – Τσάντ – Παπανδρέου”

 1. Ο/Η αντιφων έγραψε:
 2. Ο/Η gpolitics έγραψε:

  Φίλε – εχθρέ του μαλάκα – αντιφών,

  Στην παραπομπή σου (ίσως και το άρθρο να είναι δικό σου) προσπαθείς να αποδείξεις τι; Ποιος έγραψε ή ποιος δεν έγραψε τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιόν;
  Ας υποθέσουμε λοιπόν πως τα έγραψε η καθαρίστρια του Τσάρου ή ο γαλατάς του. Και; Ή μήπως θα περίμενες τους Σοφούς της Σιόν να πούνε πως εμείς το γράψαμε κατά παραγγελία των σιονιστών και στη συνέχεια οι σιονιστές να έβγαιναν και να το διαλαλούσαν;
  Αλλά ας αφήσουμε για λίγο τα πρωτόκολλα και ας πάμε στη βίβλο και στο Illuminati Card Game.
  Μιας και σε βλέπω πως είσαι πολύ ενημερωμένος για τα πράγματα, θα μπορούσες να μας ενημερώσεις ποιος έγραψε τη βίβλιο και ποιος το Illuminati Card Game;
  Και μην μου πεις πως τη βίβλιο την έγραψε το άγιο πνεύμα γιατί θα σε παραπέμπψω στην ιστοσελίδα σου “exthrostoumalaka.blogspot.com”.
  Σήμερα λοιπόν κάποιος ακολουθεί πιστότα τα 3 προαναφερθέντα βιβλία και τόσο τα γεγονότα, όσο και η ιστορία δείχνουν πως αυτοί που ακολουθούν τα τρία αυτά βιβλία είναι αυτοί που αυτο-αποκαλούνται σιονιστές – εβραιο-σιονιστές και αγγλοσάξωνες-σιονιστές (πολλοί από αυτούς μάλιστα ανήκουν και σε οργανώσεις τύπου εβραιο-μασονία, ροδόσταυροι, bilderberg). Τώρα τελευταία κάτι ακούγεται πως τόσο οι εβραιοσιονιστές, όσο και οι αγγλοσάξωνες είναι λευκοκίτρινοι μογγόλοι και παραδίδουν σιγά σιγά τα ινία στους πραγματικούς – γνήσιους σιονιστές – μογγόλους, τους Κιζένους. Να σου θυμίσω επίσης πως όταν κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε τον μεγαλομασόνο Παπακωνσταντίνου τι συζητήσανε στη λέσχη bildergerg, αυτός απάντησε πως “Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω“.

  Τέλος πάντων φίλε – εχθρέ του μαλάκα – αντιφών.
  Θα σε χαιρετίσω και θα σου πω πως με αυτά που κάνεις το μόνο που πετυχαίνεις είναι να έρθουν πιο γρήγορα στην Ελλάδα οι Κινεζο-σιονιστές. Προφανώς θα το ξέρεις και αυτό…

 3. Ο/Η αντιφων έγραψε:
 4. Ο/Η gpolitics έγραψε:

  Φίλε – εχθρέ του μαλάκα – αντιφών,

  Στην παραπομπή σου (ίσως και το άρθρο να είναι δικό σου) προσπαθείς να αποδείξεις τι; Ποιος έγραψε ή ποιος δεν έγραψε τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιόν;
  Ας υποθέσουμε λοιπόν πως τα έγραψε η καθαρίστρια του Τσάρου ή ο γαλατάς του. Και; Ή μήπως θα περίμενες τους Σοφούς της Σιόν να πούνε πως εμείς το γράψαμε κατά παραγγελία των σιονιστών και στη συνέχεια οι σιονιστές να έβγαιναν και να το διαλαλούσαν;
  Αλλά ας αφήσουμε για λίγο τα πρωτόκολλα και ας πάμε στη βίβλο και στο Illuminati Card Game.
  Μιας και σε βλέπω πως είσαι πολύ ενημερωμένος για τα πράγματα, θα μπορούσες να μας ενημερώσεις ποιος έγραψε τη βίβλιο και ποιος το Illuminati Card Game;
  Και μην μου πεις πως τη βίβλιο την έγραψε το άγιο πνεύμα γιατί θα σε παραπέμπψω στην ιστοσελίδα σου “exthrostoumalaka.blogspot.com”.
  Σήμερα λοιπόν κάποιος ακολουθεί πιστότα τα 3 προαναφερθέντα βιβλία και τόσο τα γεγονότα, όσο και η ιστορία δείχνουν πως αυτοί που ακολουθούν τα τρία αυτά βιβλία είναι αυτοί που αυτο-αποκαλούνται σιονιστές – εβραιο-σιονιστές και αγγλοσάξωνες-σιονιστές (πολλοί από αυτούς μάλιστα ανήκουν και σε οργανώσεις τύπου εβραιο-μασονία, ροδόσταυροι, bilderberg). Τώρα τελευταία κάτι ακούγεται πως τόσο οι εβραιοσιονιστές, όσο και οι αγγλοσάξωνες είναι λευκοκίτρινοι μογγόλοι και παραδίδουν σιγά σιγά τα ινία στους πραγματικούς – γνήσιους σιονιστές – μογγόλους, τους Κιζένους. Να σου θυμίσω επίσης πως όταν κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε τον μεγαλομασόνο Παπακωνσταντίνου τι συζητήσανε στη λέσχη bildergerg, αυτός απάντησε πως “Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω“.

  Τέλος πάντων φίλε – εχθρέ του μαλάκα – αντιφών.
  Θα σε χαιρετίσω και θα σου πω πως με αυτά που κάνεις το μόνο που πετυχαίνεις είναι να έρθουν πιο γρήγορα στην Ελλάδα οι Κινεζο-σιονιστές. Προφανώς θα το ξέρεις και αυτό…

Trackbacks

 1. Η (πολιτική) του εβραίου Μινέϊκο – Τσάντ – Παπανδρέου… « Διαγγελέας  
 2. Η (πολιτική) του εβραίου Μινέϊκο – Τσάντ – Παπανδρέου… « Διαγγελέας  

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.