| Mobile | RSS

Αθήνα – Special Olympics 2011 – Η απάτη, η προπαγάνδα, η παγκοσμιοποίηση

Αθήνα
25-Ιουνίου-2011
έως 4-Ιουλίου-2011
Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics 2011

 

A) Special Olympic Hellas

 

Στην ιστοσελίδα των Special Olympic Hellas:
“Τα Special Olympics Ελλάς ιδρύθηκαν το 1987 ως ένα μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο με σκοπό την ένταξη των Ελλήνων με διανοητική αναπηρία στο Παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics, προσφέροντας σε αυτούς τη δυνατότητα να αναδείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους και να τις προβάλλουν στην παγκόσμια κοινότητα, μέσα από τη συμμετοχή τους σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, ανέλαβαν την ευθύνη να εμπνεύσουν στην ελληνική κοινωνία και την πολιτεία το σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία, τις ξεχωριστές ανάγκες τους και την πεποίθηση ότι αποτελούν χρήσιμα και ισότιμα μέλη αυτής της κοινωνίας.”
http://www.athens2011.org/special_greece.asp

Δηλαδή,
οι κύριοι των ξενόφερτων special olympics εκτός του ότι κερδίζουν χρήματα από την εκμετάλλευση των αγώνων και των αθλητών, προσβάλουν τους Έλληνες των οποίων οι πρόγονοι δημιούργησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναφέροντας πως “ανέλαβαν την ευθύνη να εμπνεύσουν στην ελληνική κοινωνία και την πολιτεία το σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία, τις ξεχωριστές ανάγκες τους και την πεποίθηση ότι αποτελούν χρήσιμα και ισότιμα μέλη αυτής της κοινωνίας

 

Επίσης στην ιστοσελίδα http://www.specialolympicshellas.gr/general_info.html αναγράφεται πως
Η δράση των Special Olympics Ελλάς μέχρι σήμερα στηρίζεται σε εθελοντές.
Τα έξοδα διοργάνωσης και συμμετοχής των αθλητών σε αγώνες καλύπτονται από χορηγίες ιδιωτικών και δημοσίων φορέων, ενώ ένα σεβαστό ποσό καλύπτεται από την Πολιτεία.”
Ερώτηση: Τα έσοδα – κέρδη που κατευθύνονται;

 

Επίσης,
η μάλλον Εβραία κα. Mary Davis, Γενική Διευθύντρια των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας στην ομιλία της στις 6-9-2010 στην “Τελετή Αφής της Φλόγας της Πίστεως, της Ελπίδος και της Αγάπης των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics” δήλωσε την χαρά και την ικανοποίησή της για την τελετή της Αφής της Φλόγας και ανακοίνωσε την απόφαση να τελείται κάθε χρόνο η Τελετή της Αφής της Φλόγας στις Φέρες και στον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας.


Τα πρόσωπα: Special Olympics – ΕΛΠΑ – Γιάννα Δεσποτοπούλου

 
Ο όρκος των αγώνων!

Οι Special Olympics έχουν και έναν όρκο:

Όρκος Αθλητού Special Olympics:
“Θέλω να νικήσω!
Αν όμως δεν τα καταφέρω
βοηθήστε με να προσπαθήσω
με θάρρος!”

Νομίζω πως ο “όρκος” από μόνος του τα λέει όλα….
Που είναι η ιδέα του αγώνα, της ευγενούς άμιλλας, του ήθους και του αρχαίου ελληνικού πνεύματος των αγώνων;

Προσωπικά, μου θυμίζει όρκο χρηματιστή: Τα πάντα για το κέρδος:

Θέλω να κερδίσω.
Άν όμως δεν τα καταφέρω,
βοηθήστε με να προσπαθήσω
με μνημόνιο.

 
Οι αγώνες και η εκκλησία:

Στην ιστοσελίδα των Special Olympics  στην ενότητα “Συνδρομή της Πολιτείας” (http://www.athens2011.org/help.asp) αναφέρεται κάπου στη μέση Για τις ειδικότερες ανάγκες των Αγώνων, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η Μ.Κ.Ο. Αλληλεγγύη της Εκκλησίας της Ελλάδος θα είναι αρωγοί στην υλοποίηση των παρακάτω:…”

Η Εκκλησία της Ελλάδος με την Μ.Κ.Ο. που διαθέτει βοηθάει μία Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Καλά πάμε…

 
Οι χορηγοί

Ανάμεσα στους χορηγούς βλέπουμε και την εβραιομασονική οργάνωση LIONS. Διαβάστε τους συνδέσμους στο τέλος του άρθρου.

 

Το λογότυπο των special olympcs

specialolympics-logo

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως τα ανθρωπάκια τα οποία παρουσιάζονται στο λογότυπο των special olympics έχουν έξι χέρια. Και επειδή τίποτα δεν είναι συμπτωματικό όταν είναι επαγγελματικά επεξεργασμένο, ιδίως στα λογότυπα, αναρρωτιέμαι τι να σημαίνει;

Πρόκειται περί κάποιου άγνωστου, μασονικού ή θρησκευτικού συμβολισμού;
Εμένα πάντως μου θυμίζει τη θεά Κάλι , τo  θεό shiva και τη θεά shakti.

Μερικές αναπαραστάσεις των θεοτήτων shiva shakti:

030610-shivashakti                 shivasy                 shiv_shakti_painting__by_cosmic_tool

shivashakti

Η μασκώτ των αγώνων

Παρακάτω παρουσιάζεται η μασκώτ των αγώνων special olympics (στην αγγλική έκδοση).  Παρά το γεγονός πως η μασκώτ ονομάζεται Απόλλων, με μία προσεκτικότερη ματιά θα διαπιστώσουμε πως η μασκώτ μοιάζει περισσότερο με θηλυκό ον παρά με αρσενικό. Και το όνομα αυτού+αυτής shiva-shakti….

Προσθήκη σχολίου: 
Κάτι το οποίο δεν είχα προσέξει: η μασκώτ έχει 4 δάκχτυλα και όχι 5 !!! Όπως ακριβώς με τις μασκώτ των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, τους υποτιθέμενους “Φοίβο και Αθηνά” με τέσσερα δάχτυλα!!!!!
Γίνεται σαφές πως πίσω από τα λογότυπα των δύο αυτών διοργανώσεων κρύβονται οι ίδιοι άνθρωποι…
Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο εδώ: http://www.stratis-space.com/ – Η τρομακτική συνωμοσία των τετραδάκτυλων

Μασκώτ των αγώνων

 

Το γλυπτό των Special Olympics στη Μαρίνα του Φλοίσβου

One world - Ένας κόσμος 1 One world - Ένας κόσμος 2 Γλυπτό Special Olympics 2 - One world, Ένας κόσμος Γλυπτό Special Olympics 1 - One world, Ένας κόσμος Πινακίδα στο γλυπτό των special olympics

Κατά τη διάρκεια των αγώνων Special Olympics θα φιλοξενηθεί στη Μαρίνα Φλοίσβου ένα γλυπτό με την ονομασία ¨One world – Ένας κόσμος¨, του Ρουμάνου γλύπτη Μπογκντάν Ράντου.

Έχω να κάνω τα εξής σχόλια:

 1. Γιατί το γλυτπό δεν φιλοτεχνήθηκε από Έλληνα γλύπτη;
  Απάντηση:
  Η εταιρεία Special Olympics είναι ξένων συμφερόντων και το υποκατάστημά τους στην Ελλάδα Special Olympics Hellas υπακούει σε αυτό.
 2. Τόσο μέσω της ονομασίας του γλυπτού, όσο και από τις δηλώσεις των εμπλεκομένων στους αγώνες είναι εμφανέστατη η  προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης
  α) Τίτλος του γλυπτού: ¨One world – Ένας κόσμος¨.
  β) Δήλωση της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής Γιάννας Δεσποτοπούλου:
  “….Είναι τιμή μας που μοιράζεστε μαζί μας τις ίδιες αξίες για ένα κόσμο χωρίς αποκλεισμούς και ειλικρινή σεβασμό στη διαφορετικότητα.»
  Σχόλιο: Ακόμα μία φορά εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τον κόσμο γενικώς και αδιακρίτως ως ρατσιστή, ξενοφοβικό, φασίστα, όπως συνηθίζουν να κάνουν και πολλοί άλλοι.
  γ) Δήλωση του Ρουμάνου καλλιτέχνη Μπογκτάν Ράντου:
  “…..Εύχομαι το αγόρι της DOW μέσα από τη Μαρίνα Φλοίσβου να φέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της χαράς στη νέα εποχή.”
 3. Προσέξτε τώρα το πρόσωπο του γλυπτού:
  Η μύτη
   έχει αφρικανο-ασιατικές επιρροές…
  Τα μάτια είναι εμφανώς μογγολικού τύπου…
  Τα χείλη μη προσδιορίσιμης ταυτότητας με συγκεχυμένο σχήμα, προφανώς από την προσπάθεια εύρεσης ενός μογγολο-αφρικανικο-λευκού τύπου.
  Και ας μην βιαστεί κάποιος να πει πως το σχήμα είναι τυχαίο:
  Αφενός έχουμε τη δήλωση του Μπογκντάν Ράντου που λέει πως 
  “Εργάστηκα με πολύ ζήλο, και με μεγάλο καλλιτεχνικό οίστρο, που εξαφάνιζε οποιαδήποτε δυσκολία προέκυπτε κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου.”
  και κατά δεύτερον τα μάτια, η μύτη, το στόμα και τα αυτιά είναι πράγματα που μαθαίνει εις βάθος οποιοσδήποτε καλλιτέχνης ασχολείται με πρόσωπα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:
Εκτός από το φτηνό μεροκάμματο που θα κερδίσουν οι πολυεθνικές,
Εκτός από τη διάσπαση των κρατών που θα πετύχουν οι παγκοσμιοποιητές μέσω του επικοισμού, των δήθεν δικαιωμάτων των εποικιστών-εισβολέων ως μειονότητες,
Εκτός από τη διάλυση των κοινωνιών με τη δημιουργία εθνικο-φυλετικο-θρησκευτικών διαφορών εντός των κοινωνιών, ώστε οι γηγενείς – εθνικοί – συμπαγείς φυλές – κοινωνίες – έθνη να μην μπορέσουν να εναντιωθούν στην κυριαρχία των σημερινών κέντρων ισχύος.
Αυτο που θέλουν να πετύχουν είναι η διάλυση και ο αφανισμός των φυλών και δη της λευκής και μαύρης φυλής και η δημιουργία μίας νέας φυλής μογγολο-αφρικανο-ασιατικο-λευκού τύπου.

 ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ:
ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΝΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ “ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ” ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΑΣΙΑΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΛΠ ΨΕΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ,
ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Β) Παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics

Το μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο Special Olympics Ελλάς ανήκει διοικητικά ως μέλος στο Παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics

 

Συμπερασματικά:

 • Η εταιρεία Special Olympics Hellas, είναι μία Εταιρεία Μη Κερδοσκοπκού Χαρακτήρα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση των αγώνων εκμεταλλευόμενη τις ιδιαιτερότητες ανθρώπων και την ονομασία “Ολυμπιακοί“.
 • Η εταιρεία Special Olympics Hellas συνδέεται με την ΕΛΠΑ
 •  Τα έξοδα της διοργάνωσης πληρώνονται κυρίως από τους Έλληνες πολίτες μέσω της συμμετοχής ως χορηγού κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών-εταιρειών του ευρύτερου δημοσίου τομέα αλλά και από ιδιώτες χορηγούς.
 • Για τη στήριξη των αγώνων προωθούν τον εθελοντισμό, χωρίς να έχουν πει στους εθελοντές πως αυτοί αφενός κερδίζουν χρήματα από τους αγώνες και αφετέρου προωθούν την προπαγάνδα της παγοσμιοποίησης.
 • Στους χορηγούς ξεχωρίζουν η Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος και η εβραιομασονική οργάνωση ΛΙΟΝΣ.
 • Το λογότυπο και η μασκώτ των αγώνων υποκρύπτουν άγνωστους συμβολισμούς.
 • Μέσα από το γλυπτό προωθούν την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης που σκοπό έχει:
  Ένα νόμισμα
  Μία κυβέρνηση
  Μία φυλή

 

 

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Special Olympic Hellas

Lions

Παρουσίαση γλυπτού One world – Ένας κόσμος στη Μαρίνα Φλοίσβου

 

 

Shiva – shakti

Οι τετραδάκτυλοι και η μασκώτ των Ολυμπιακών Αγώνων σήνα 2004

 

Μαρίνα Φλοίσβου

Άσχετοι σύνδεσμοι… αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Γράψτε το σχόλιό σας 4461 Συνολικές προβολές, 3 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.