| Mobile | RSS

Εβραίοι εναντίων Εβραίων – Εβραίοι & Μουσουλμάνοι εναντίων Ευρώπης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16 June, 2011
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Εβραίοι, Κοινωνία

Τελικά “ρατσιστές” δεν είναι μόνο οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι, αλλά υπό συνθήκες γίνονται και οι Εβραίοι.

Στην ιστοσελίδα του Ζαν Κοέν (Εβραίου το θρήσκευμα, αγνώστου εθνικότητας και καταγωγής) φιλοξενείται ένα άρθρο κάποιου “Σάββα (Άμπης) Κοέν – Καθηγητή  Οικονομικών” με τίτλο Ο ισλαμοφασισμός προ των πυλών !.

Α)
Ο Σάββας (Άμπης) Κοέν – Καθηγητής  Οικονομικών ο οποίος δηλώνει Εβραίος το θρήσκευμα, φοβάται μήπως τα 2.000.000 αλλόφυλων αφρικανο-ασιατών λαθρομεταναστών και μουσουλμάνων στην θρησκεία επεκταθούν από το κέντρο της Αθήνας (που τώρα βρίσκονται) προς τα βόρεια και νότια προάστια που ζούνε οι Εβραίοι “Φιλοθέη , Εκάλη είτε προς  Φάληρο ,Βουλιαγμένη”, ζωστούν με βόμβες και τους “κάνουνε κομματάκια στην κυριολεξία!”

Στο άρθρο του Σάββα (Άμπης) Κοέν – Καθηγητής  Οικονομικών απαντάει (με μία υπερβολική αφέλεια και υπεραπλούστευση του θέματος) ο ξάδελφός του “Άμπης Κοέν (ιατρός), με δικό του άρθρο με τίτλο Περί Ισλαμοφασισιμού, ο οποίος τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως οι Έλληνες και οι Άραβες έχουν καλές σχέσεις, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος και πως δεν θα πρέπει να φέρετε ρατσιστικά και να κάνει διακρίσεις.

Β)
Ο “Σάββας (Άμπης) Κοέν – Καθηγητής  Οικονομικών” σε άλλο άρθρο με τίτλο “ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, στέλνει επιστολή στον Εβραίο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Αρχικά τον επιβραβεύει για την κίνησή του να δημιουργήσει “μνημείο για τους Εβραίους , θύματα της χιτλερικής θηριωδίας”.
Στη συνέχεια του λέει πως “θα ήθελα να εκφράσω και την  πικρία μου” και του εφιστά την προσοχή να χτίσει το μνημείο της Τούρκικης θηριωδίας εναντίων των Ελλήνων “όσο γίνεται πιο μακριά από το μνημείο των Εβραίων”, μήπως και ενισχυθεί ο αντισημιτισμός.

Γ)
Διαφωνία επίσης για τις διακρίσεις του Σάββα (Άμπης) Κοέν – Καθηγητή  Οικονομικών” φαίνεται να έχει και η εβραϊκή οργάνωση https://www.ffeu.org στην οποία εβραίοι ραβίνοι και μουσουλμάνοι ιμάμηδες μαζί, επικρίνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη της Ευρώπης ως ξενοβοφικά, ρατσιστικά κ.λπ., και δημιουργούν ένα κίνημα προώθησης τους εβραϊσμού και του μουσουλμανισμού, υπό το κάλυμμα της προστασίας “μειονοτήτων” και των “δικαιωμάτων”… Αντί δηλάδή οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι να παραμείνουν με τους ομόθρησκούς τους έρχονται στην Χριστιανική Ευρώπη και απαιτούν να μας εξισλαμο-εβραιοποιήσουν.
Περίεργο επίσης είναι γιατί αυτή η κίνηση που ασχολείται με θρησκευτικά ζητήματα και συγκεκριμένα με την εβραιο-μουσουλμανική συμμαχία εναντίων της Ευρώπης έχει τίτλο “Foundation For Ethinc !!!!! Understanding”  (FFEU)

 

Δ)

Απάντηση του χρήστη Greek-politics στον φίλο Σάββα (Άμπης) Κοέν – Καθηγητή  Οικονομικών.

Φίλε Σάββα,

Αρχικά, θα πρέπει να διευκρινηστεί το θέμα των Εβραίων. Τελικά οι Εβραίοι είναι φυλή, θρησκεία ή και τα δύο μαζί;

Κατά δεύτερον, δεν καταλαβαίνω γιατί εναντιώνεσαι στους Μουσουλμάνους. Ο Μωχάμεντ ήταν Εβραίος και ο Μουσουλμανισμός είναι μία εβραϊκή θρησκεία. Να σου θυμίσω για παράδειγμα πως και οι Μουσουλμάνοι γιορτάζουν την περιτομή και οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν την θυσία του Αβραάμ – κατά άλλους Άμπρα Χαν – στην γιορτή που ονομάζεται Μπαϊράμι.

Τρίτον, εάν φοβάσαι πολύ τους μουσουλμάνους μπορείς να εξισλαμιστής. Δεν θα είσαι ο πρώτος. Το έχουν κάνει πολλοί ομόθρησκοί σου ή ομόφυλοί σου στο παρελθόν, οι οποίοι δημιούργησαν το κίνημα των Ντονμέδων (Εξισλαμισθένες εβραίοι.) Τέτοιοι ήταν για παράδειγμα ο Εβραίος Μπενύ Ζελόμ (Ελευθέριος Βενιζέλος) και ο Κεμάλ Ατατούρκ.

Τέταρτον, πως σου φαίνεται η εβραιο-ισλαμική συμμαχία ενάντια στην Ευρώπη; Είναι σωστή η τοποθέτηση του FFEU όπως επίσης και άλλων ψευτο-αριστερό και ψευτο-αντιρατσιστικών οργανώσεων να κατηγορούν την “επιλογή” καθενός να ζει όπως θέλει και με αυτούς που θέλει ως “ξενοφοβία” και “ρατσισμό“;

Πέμπτον, πως θα σου φαινόταν εάν πρότεινα στον Γιάννη Μπουτάρη να χτίσει ένα μνημείο του Εβραιο-Αυστριακού Χίτλερ μακριά από το δικό σας ώστε να αποφευχθεί ο συνειρμός πως ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από εβραίους τραπεζίτες;

Έκτον, πως θα σου φαινόταν να πρότεινα στον κύριο Μπουτάρη να τοποθετήσει ένα μνημείο για το Παλαιστινιακό ολοκαύτωμα μακριά από το δικό σας μνημείο, ώστε να αποφευχθεί ο συνειρμός πως το σημερινό Παλαιστινιακό ολοκαύτωμα συντελείται από τους Εβραιο-Ισραηλινούς;

Και τέλος, για να μην παρεξηγηθώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμία θρησκεία και καμία εθνικότητα. Έχω όμως πρόβλημα με όσους εναντιώνονται στην Ελλάδα, στους Έλληνες και στον Ελληνισμό. Και η ιστορία έχει δείξει πως οι Μογγόλοι, οι Τούρκοι και οι Εβραίοι είναι διαχρονικά – και συνεχώς το δηλώνουν –  εχθροί των Ελλήνων και του Ελληνισμού. Είμαι επίσης σίγουρος πως γνωρίζεις το πόσες φορές οι Εβραίοι Ραββίνοι έχουν προδώσει τους απλούς Εβραίους και πως πολλές φορές χρησιμοποιούν ως ασπίδα τον εβραϊκό λαό, το εκλεκτό λαό του Ισραήλ. Έχει γίνει πολλές φορές και να είσαι σίγουρος πως θα ξαναγίνει. Εάν διαβάσεις τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών θα καταλάβεις.

Σχετικοί σύνδεσμοι: 

Γράψτε το σχόλιό σας 4004 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.