| Mobile | RSS

Εργατική Αλληλεγγύη, ΚΚΕ, ΜΑΣ, Φοιτητές Τούρκικων Σπουδών Αθήνας

2 – Ιουνίου – 2011

Οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και και στον Ο.Τ.Ε. πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Μαζί με τους εργαζόμενους εφμανίζονται και οι γνωστοί συνδικαλιστές – ψευτο-αριστερούς εργατοπατέρες των σωματείων τους.

Ακριβώς επάνω από την πλατεία Κλαυθμώνος βρίσκεται η πλατεία Κοραή και ακριβώς επάνω από αυτή βρίσκονται τα Προπύλαια του Πανεπιστημόυ Αθηνών.

Τη στιγμή της συγκέντρωσης των εργαζομένων ΤΤ και ΟΤΕ εμφανίστηκε στα Προπύλαια η “Εργατική Αλληλεγγύη” η οποία μοίραζε προκηρύξεις, την εφημερίδα τους και ανάρτησε και ένα πανώ που έγραφε:

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Εκτός βουλής?? η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!
ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΤΡΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Δείτε σε φωτογραφία το πανώ:
(Η φωτογραφία είναι θολή και το μήνυμα δεν είναι ευδιάκριτο.)

Σύλλογος φοιτητών τουρκικών σπουδών 02-06-11_1325

Ξεκίνησα μία σύντομη έρευνα ώστε να δω ποιοι κρύβονται πίσω από την “Εργατική Αλληλεγγύη” και πίσω από αυτούς που δηλώνουν “Φοιτητές τουρκικών σπουδων Αθήνας

Παρουσιάζω τα δεδομένα, μερικά γνωστά σε πολλούς:

 1. Η “Εγατική Αλληλεγγύη” είναι γνωστό υποκατάστημα του Κ.Κ.Ε. μέσω του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.. (Διαβάστε εδώ)
 2. Οι “Φοιτητές – τριες Τούρκικων Σπουδών Αθήνας” είναι μέλος του “Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.)”,  το οποίο Μ.Α.Σ. είναι το όργανο του Κ.Κ.Ε. για τα Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι..
  Το αντίστοιχο όργανο του Κ.Κ.Ε. για την προπαγάνδα του στα σχολεία και στους μαθητές είναι το “Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας” (Σ.Α.Σ.Α. ).

  Ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω άρθρα του Ριζοσπάστη:
  ΚΚΕ – ΜΑΣ – Φοιτητές Τουρκικών Σπουδών
  ΚΚΕ – ΜΑΣ – ΠΑΜΕ εναντίων ΠΑΣΠ – ΔΑΠ – ΣΥΡΙΖΑ
  ΚΚΕ – ΠΑΜΕ – ΣΑΣΑ
  ΚΚΕ – ΠΑΜΕ – ΜΑΣ – ΣΑΣΑ
 3. Στο Διοικητικό Συμβούλιο (δείτε εδώ) του τμήματος Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών της Φιλοσοφικής Σχολής
  α) Πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Μάζης. Γνωστός τουρκοφιλος, εβραιόφιλος και ίσως κρυπτότουρκος ή κρυτποεβραίος ή κρυπτομασώνος. Κάτι αντίστοιχο της γνωστής στα τηλεοπτικά παράθυρα εβραιοφιλομασονας Αρβερελ-Γλυκάντζη.
  β)  Αντιπρόεδρος είναι η Φρειδερίκη Μπατσαλιά στενή συνεργάτιδα της Έλλης Σελλά.
  γ) Τα 2 από τα 6 μέλη των μελών του συμβουλίου
  1) Η Έλλη Σελλά είναι  η κυρία Έλλη Σελλά – Μάζη, πρώην ή και νυν σύζυγος του Ιωάννη Μάζη. Ίσως να έχει σχέση και με την δημοσιοφράφο Όλγα Σελλά της Καθημερινής – Μέλος της Ανανεωτικής Αριστεράς.
  2) Έφη Κάννερ. Προφανώς με εβραϊκή καταγωγή ή θρησκεία, υποψήφια επίσης του Σύριζα. Συμμετέχει επίσης στο Πρόγραμμα εκπαίδευσης Μουσουλμάνοπαίδων της Δυτικής Θράκης μαζί άλλους ανθέλληνες και διαστρεβλωτές της ιστορίας όπως η Θάλεια Δραγώνα.
 4. Όσον αφορά στον Ιωάννη Μάζη, φαίνεται πως είναι αγαπητός στη Νέα Δημοκρατία που μετά την αλλαγή του λογότυπου έγινε από κόμμα Δεξιάς σε κόμμα Κεντροδεξιάς.
  http://neakentrodexia.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
  http://neakentrodexia.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html

Τέλος να σημειώσουμε προς τμήμα Τούρκικων και Μεσανατολικών σπουδών υπάρχει και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: http://www.hum.ucy.ac.cy/TME/gr/people/faculty.htm

 

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Εργατική αλληλεγγύη

Ιωάννης Μάζης :

Διάφορα:

Γράψτε το σχόλιό σας 6150 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.