| Mobile | RSS

Το αποκαλούμενο “ελληνικό χρέος”, είναι πράγματι ελληνικό;

Γεια σας φίλοι,

Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσω να κάνω μία ανάλυση σε αυτό που ονομάζεται Ελληνικό Δημόσιο Χρέος και στο ποιος πρέπει να το πληρώσει.

Για όσους βιάζονται θα ξεκινήσω με το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω με την ανάλυσή μου το οποίο αναγράφεται και στο τέλος του άρθρου. Για όσους έχουν χρόνο μπορούν να διαβάσουν ολόκληρη την ανάλυση από την αρχή.

Συμπέρασμα:

Η Ελλάδα αν και ανεξάρτητο γεωγραφικά κράτος από το 1830, πολιτικά ελεγχόταν απόλυτα και ελέγχεται έως και σήμερα από τις εκάστοτε μεγάλες δυνάμεις. Είχαμε αγγλοσάξωνες βασιλιάδες, εβραίογενείς, τουργκογενείς και αλβανοτσάμηδες  πολιτικούς, Προέδρους Δημοκρατίας και Πρωθυπουργούς. Και όποτε είχαμε εκλογές, αυτές ήταν στημένες. Τα πολιτικά κόμματα όλα δημιουργημένα και ευλογημένα από τις μεγάλες δυνάμεις έπαιζαν το θέατρο του αντίθετου ώστε να παρασύρουν την κρίση και την ψήφο του ελληνικού λαό. Οι έκάστοτε μεγάλες δυνάμεις με διάφορες μεθόδους τοποθετούσαν πάντοτε τους εκλεκτούς τους σε αυτά, ώστε να είναι σίγουροι πως αυτοί θα εξυπηρετήσουν τα γεο-στρατηγικο-πολιτικο-οικονομικά συμφέροντά τους. Όσες φορές οι Έλληνες προσπάθησαν να επανακτήσουν την εξουσία, όλες οι προσπάθειες πολεμήθηκαν από τις ξένες δυνάμεις και υπονομεύθηκαν από τους ψευτο-έλληνες πολιτικούς και τα πουλημένα και δουλοπρεπή ελληνικά κόμματα. Η Ελλάδα δεν είναι μία ελεύθερη χώρα. Είναι ένα ανεξάρτητο γεωγραφικά κράτος υπό πολιτική κατοχή.

Αφού λοιπόν οι μεγάλες δυνάμεις θέλησαν να αναλάβουν την ευθύνη της πολιτικής διακυβέρνησης, αυτές είναι και οι υπεύθυνες για την σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και αυτοί πρέπει να πληρώσουν το δημόσιο χρέος.

Οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Σάξωνες, οι Γερμανοί, οι Εβραίοι, οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί.

Και οποιουδήποτε είδους σύμβαση – συμφωνία που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών αλλά αντίθετα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των προϊσταμένων  της “ελληνικής” κυβέρνησης είναι παντελώς ΑΚΥΡΑ ως μη γενόμενα ποτέ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ, ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ελλήνων ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.

——————- ——————-  ΑΡΧΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ  ——————- ——————-

Το αποκαλούμενο “ελληνικό δημόσιο χρέος” είναι πράγματι ελληνικό και δημόσιο;

Εάν το αποκαλούμενο “ελληνικό δημόσιο χρέος” είναι πράγματι ελληνικό και δημόσιο, δηλαδή ο δανεισμός που δημιούργησε το χρέος διαμοιράστηκε ή οφέλησε ισόποσα & αναλογικά όλα τα μέλη της κοινωνίας, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω το μερίδιό μου και να προτείνω και στους υπόλοιπους Έλληνες να πληρώσουμε όλοι μαζί το χρέος.

Όμως, όταν κάποιος σου λέει πως Έλληνα πολίτη, είσαι χρεωμένος και πρέπει να πληρώσεις”, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ρωτήσεις τι είναι αυτό που πρέπει να πληρώσεις, γιατί πρέπει να το πληρώσεις και πως προήλθε αυτό το χρέος.

 

Εγώ προσωπικά ως Έλληνας πολίτης τα τελευταία 20 χρόνια που μπορώ και θυμάμαι είδα τα εξής:

 • Είδα τους Έλληνες πολίτες να εργάζονται περισσότερο, να πληρώνουν περισσότερους φόρους, τον πληθωρισμό να μειώνει την αγοραστική μας δύναμη, τους μισθούς – συντάξεις να μειώνονται.
  Είδα περισσότερους φόρους και λιγότερες παροχές.
  Είδα να κατασκευάζουν δημόσια έργα με χρήματα των Ελλήνων πολιτών και στη συνέχεια να τα μεταβιβάζουν με εξευτελιστικές τιμές σε ελληνικές ή ξένες εταιρείες ιδιωτών.
  Είδα να δημιουργούν τεχνητά ελλείματα σε όλες τις Δημόσιες εταιρείες και στη συνέχεια ως δήθεν “ελλειματικές” να τις χαρίζουν σε Έλληνες ή ξένους ιδιώτες.
  Είδα να χαρίζουν ολόκληρο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας σε ξένες πολυεθνικές (Αλουμίνιο, χρυσός, μάρμαρα κ.ά.)
  Είδα με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού Δημοσίου να κατασκευάζονται Δημόσια έργα, τα οποία στη συνέχεια οι βουλευτές τα χάρισαν σε εγχώριες ή ξένες πολυεθνικές.
 • Είδα τους βουλευτές και τους τοπικούς παράγοντες να πλουτίζουν και σήμερα να διαθέτουν ακίνητα στα ακριβότερα προάστια, μεγάλα και πολύτελή σπίτια, offshore εταιρείες με συμμετοχές σε άγνωστα  περιουσιακά στοιχεία, καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες. Είδα να είναι ιδιοκτήτες πολλών κατοικιών ή εμπορικών επιχειρήσεων.
 • Είδα τους κομματικούς επιχειρηματίες να δημιουργούν καρτέλ και να αναλαμβάνουν όλες τις εργασίες του δημοσίου τομέα, να γίνονται και αυτοί πλούσιοι με χρήματα του ελληνικού λαού και με τις επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Είδα τους συγγενείς, τους φίλους, τους κομματικοποιημένους και χειραγωγούμενους συνδικαλιστές και τα κομματόσκυλα να γεμίζουν το δημόσιο τομέα, να λαμβάνουν υπέρογκους μισθούς, και να μπλοκάρουν κάθε κομματικά ανένταχτο πολίτη σε κάθε συναλλαγή του με το δημόσιο τομέα και σε κάθε εξέλιξή τους στις Δημόσιες επιχειρήσεις.
 • Είδα το κράτος και τους επίορκους δημόσιους λειτουργούς να ληστεύουν, να καταχρώνται και να σπαταλούν το δημόσιο χρήμα και την ελληνική δικαιοσύνη να κλείνει τα μάτια.
 • Είδα το κράτος να λεηλατεί τη δημόσια περιουσία και να ληστεύει τα δημόσια και ασφαλιστικά ταμεία.
 • Είδα επιχειρηματίες να κερδοσκοπούν με προμήθειες εις βάρος του δημοσίου και οι δημόσιοι λειτουργοί να συμμετέχουν σε αυτό το μεγάλο φαγοπότι.
 • Είδα την κομματικοποίηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
  Είδα τους δικαστές και τους εισαγγελείς να κλείνουν τα μάτια στην κλοπή και στη λεηλασία του ελληνικού λαού και να εκδίδουν αθωωτικές αποφάσεις σε πράσινα, κόκκινα και μπλε παιδιά.
  Είδα τους δικαστές και τους εισαγγελείς να υποβοηθούν με την συμπεριφορά τους την ανομία και να υποδαυλίζουν την κοινωνική συνοχή και την έννομη τάξη.

Και δεν φτάνουν μόνο αυτά:

 • Είδα το κράτος να πουλάει ναρκωτικά στα παιδιά μας (βλέπε Κρήτη-Ζωνιανά).
 • Είδα το κράτος να αφήνει τις σπείρες που εμπορεύονται απελπισμένους ανθρώπους από όλον τον κόσμο να γεμίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες (πολλοί εξ αυτών εγκληματίες και λίγοι δυστυχώς αυτού που αγαπάνε την Ελλάδα και τους Έλληνες και ήρθαν με καλό σκοπό)
 • Είδα την εγκληματικότητα κατά ζωής και περιουσίας να αυξάνεται.
 • Είδα το κράτος και τους πολιτικούς να πράττουν την Εσχάτη Προδοσία πολλές φορές. Και σήμερα να έχουν καταντήσει την Ελλάδα ένα κράτος γεμάτο εγκληματίες, σπείρες αλλόφυλων και αλλόθρησκων που σκοτώνουν, δολοφονούν, ληστεύουν, βιάζουν, τον Ελληνικό πληθυσμό.
 • Είδα τους πολιτικούς να οδηγούν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην άμεση και έμμεση γενοκτονία, εκτελώντας τα σχέδια των δολοφόνων των εθνών παγκοσμιοποιητών, των Εβραίων, των Αγγλοσαξώνων και όλων των εχθρών της Ελλάδος και των μιαρών, διαφθαρμένων, εκφυλισμένων και ανήθικων “ελλήνων”.
  Είδα τους πολιτικούς να γίνονται πιόνια των παγκοσμιοποιητών και να προδίδουν για πολλοστή φορά τους Έλληνες.
  Είδα τον Μινέϊκο-Τσαν-Παπανδρέου και τους λοιπούς εβραίο-τουρκο-πασόκους να δηλώνει πως θέλει μία παγκόσμια διακυβέρνηση και να στέλει με βάση οργανωμένου σχεδίου την Ελλάδα και τους Έλληνες στη δολοφονία και στον αφανισμό τους και κανείς βουλευτής ή υπουργός κανενός κόμματος και ιδίως του ΠΑΣΟΚ δεν του είπε όχι. Όλοι τους κάνανε τις πάπιες.

Είδα, είδα, είδα….

 • Είδα διαπλοκή, είδα διαφθορά, είδα λεηλασία. Είδα ανθρώπους άχρηστους, ανίκανους, αδαείς, διεφθαρμένους και προδότες να προσποιούνται τους Έλληνες πολιτικούς. Είδα λαμόγια και απατεώνες να κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Είδα τη διαφθορά, τη σαπίλα και τον οχετό στους πολιτικούς και σε αυτούς που τους περιβάλλουν.
 • Είδα τα ΜΜΕ και τους ξεπουλημένους στη συνείδηση δημοσιογράφους να παραπλανούν και να εμπαίζουν τους Έλληνες πολίτες.
 • Είδα τα πολιτικά κόμματα να δημιουργούν διχόνιες στην Ελληνική κοινωνία και να τη στέλνουν σε εμφύλιους σπαραγμούς και σε συνεχείς συγκρούσεις μεταξύ τους.
 • Είδα την λαίλαπα του χρήματος, της εξουσίας και της διαφθοράς στην ελληνική κοινωνία.
 • Είδα τη συνεχή δολοφονία και καταστροφή της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής παιδείας, της ηθικής, του ελληνικού πολιτισμού.

Είδα το τέλμα και τώρα στέκομαι μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες μπροστά στο γκρεμό του τελικού αφανισμού και δολοφονίας των Ελλήνων.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη είναι η αιτία του αποκαλούμενου “Ελληνικού Δημοσίου Χρέους”.

 

Ποια όμως είναι η πηγή, η κύρια αιτία της παραπανω πολιτικο-δικαστικο-αστυνομικο-οικονομικής κατάστασης;
Η κύρια πηγή της παραπάνω κατάστασης είναι οι Έλληνες πολιτικοί. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αυτοί είχαν τον έλεγχο της πατρίδας μας, αυτοί δημούργησαν την σημερινή κατάσταση.

Ποιος εκλέγει τους πολιτικούς;
Θα μου πείτε τώρα: Αφού οι Έλληνες πολίτες εκλέγουν τους πολιτικούς, την ευθύνη για τη σημερινή πολιτικη και οικονομική κατάσταση την φέρουν οι Έλληνες πολίτες!

Είναι όμως έτσι;
Σαφώς και δεν ισύει το παραπάνω, ότι δηλαδή οι Έλληνες πολίτες εκλέγουν τους πολιτικούς.
Τους πολιτικούς τους εκλέγουν τα Μ.Μ.Ε., οι ψυχολόγοι, οι κοινωνιολόγοι, οι προβοκάτορες, οι προπαγανδιστές και όσοι χρηματοδοτούν τους παραπάνω ανήθικούς και πουλημένους. Και τους πολιτικούς τους προωθούν τα εγχώρια και ξένα πολιτικο-οικονομικά λόμπυ. Και το πολιτικό σύστημα το στηρίζουν τα δήθεν κόμματα της αντιπολίτευσης και όλες οι “ανεξάρτητες” οργανώσεις τύπου ΜΚΟ και άλλες με ταμπέλες δήθεν των δικαιωμάτων του ανθρώπου, της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας των λαών, ακροδεξιές, ακροαριστερές, σοσιαληστικες ή φιλελεύθερες ομάδες υπό τον μανδύα της αριστερής ή εθνικής ή άλλης ιδεολογίας, ώστε να μαζεύουν τους πολίτες σε οργανώσεις, να τους μαντρώνουν  και στη συνέχεια να τους χειραγωγούν.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους το 1930, μόνο οι Έλληνες πολίτες δεν “κάνουν κουμάντο” στην Ελλάδα. Οι μεγάλες δυνάμεις επέβαλαν και επιβάλλουν δικές τους κυβερνήσεις, είχαν και έχουν την απόλυτη εξουσία στο Ελληνικό κράτος και στην ελληνική κοινωνία. Ξένοι βασιλιάδες προερχόμενοι κυρίως από αγγλοσαξωνικές οικογένειες), ξένοι πολιτικοί (Τούρκοι, Αλβανοτσάμηδες, Εβραίοι), δικτατορίες, χούντες, πολιτικά κόμματα, όλα απόλυτα ελεγχόμενα και χειραγωγούμενα από τις εκάστοτε μεγάλες ξένες δυνάμεις: Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Αμερική και το διεθνή εβραϊκό έθνος.

Η Ελλάδα ποτέ δεν απελευθερώθηκε. Το γεγονός της απώθησης των Οθωμανών-Σελτζούκων- Τουρκομογγόλων κατακτητών και της δημιουργίας του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους δεν σήμανε και την πραγματική απελευθέρωση των Ελλήνων*.

Η Ελλάδα και οιΈλληνες ζούμε μεν σε ένα ανεξάρτητο κράτος αλλά πολιτικά είμαστε υποδουλωμένοι και χειραγωγούμενοι από ξένες δυνάμεις. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Από την στιγμή που διοικητικά και πολιτικά οι Έλληνες δεν είμαστε ανεξάρτητοι αλλά υποδουλωμένοι, κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για τίποτα και κανένα χρέος δεν μπορεί να υφίσταται και καμία ευθύνη δεν φέρουν οι Έλληνες πολίτες για τη σημερινή κατάσταση.

Δεν είναι λοιπόν ούτε λογικό ούτε νόμιμο κάποιος υποδουλωμένος και χειραγωγούμενος λαός να ευθύνεται για πράξεις άλλων.
Οι Έλληνες πολίτες δεν ευθύνονται ούτε για το χρέος ούτε για οτιδήποτε άλλο.
Αντίθετα, οι Έλληνες υποδουλωμένοι πολίτες πρέπει να αξιώσουμε την ελευθερία μας και πρέπει να ζητήσουμε αποζημιώσεις για όλα τα δεινά που έχουμε υποφέρει.
Αποζημιώσεις για τους εμφύλιους, για τους νεκρούς, για τις  γενοκτονίες των ελληνικών κοινωνιών ανά την υφήλιο. Αποζημώσεις ηθικές, ιστορικές και οικονομικές.


 

 

Και επειδή κάποιος ίσως να έχει ενστάσεις στην παραπάνω διαπίστωση, ή να νομίζει πως πρόκειται για προσπάθεια υπεκφυγής ευθυνών – όπως κάνουν οι πολιτικοί μας – ας διαβάσει στη συνέχεια:

Για να γίνει κατανοητή η παραπάνω κατάσταση της Ελλάδας θα θέσω το εξής παράδειγμα:

Όλοι μας γνωρίζουμε πως τα περισσότερα κράτη της Αφρικής (αν και ανεξάρτητα), πολιτικά κα οικονομικά είναι υποδουλωμένα σε ξένα κράτη και σε ξένα συμφέροντα. Εάν κάποιος σας πει πως το Κονγκό γιαπαράδειγμα έχει δημόσιο χρέος 100 δις ευρώ και πως όλοι οι Κονγκολέζοι με μισθό του ενός δολαρίου την ημέρα είναι υπεύθυνοι για αυτό και πως θα πρέπει να το ξεπληρώσουν, το λιγότερο που θα κάνετε θα είναι να του πετάξετε ντομάτες και να τον βρίσετε.

Γιατί;

Γιατί γνωρίζουμε πως το Κονγκό αν και ανεξάρτηρο κράτος διοικείται από διεφθαρμένους Κονγκολέζους ή μη πολιτικούς, οι οποίοι προωθούνται και στηρίζονται από ξένα κράτη και ξένες πολυεθνικές που έχουν γεω-πολιτικο-στρατηγικο-οικονομικά συμφέροντα.
Γιατί όλοι γνωρίζουμε πως όλα τα πολιτικά κόμματα στο Κονγκό είναι ηθοποιοί του ίδιου θίασου και πως όλοι τους όταν ανέβουν στην εξουσία θα εκτελούν τις διαταγές των “ανωτέρων¨ τους.
Γιατί όλοι γνωρίζουμε πως σε περίπτωση που κάποιοι κονγκολέζοι αντιδράσουν θα αφανιστούν με συνοπτικές διαδικασίες.
Γιατί όλοι γνωρίζουμε πως εάν πολλοί κονγκολέζοι μαζί αποφασίσουν να αντιδράσουν, τότε οι μεγάλες δυνάμεις θα δημιουργήσουν “εμφύλιο” πόλεμο ή πόλεμο μεταξύ φυλών εντός του Κονγκό ή κάποιον πόλεμο με κάποια γείτονα χώρα που και αυτή διοικείται από ελεγχόμενους πολιτικούς που εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα.
Γιατί όλοι γνωρίζουμε πως οποιαδήποτε αντίδραση υπάρξει από Κονγκολέζους θα καταπνιγεί είτε με σωματική βία είτε με πνευματική βία (προπαγανδα, κ.λπ.) ώστε να προστατευθούν τα γεω-πολιτικο-στρατηγικο-οικονομικά συμφέροντα των ξένων κρατών και πολυεθνικών.

Το ίδιο συμβαίνει και με την χώρα μας την Ελλάδα.

 • Έλληνες πολιτικοί ανήθικοι, διεφθαρμένοι και προδότες , κάποιοι από αυτούς απόγονοι οικογενειών που πρόδωσαν την Ελληνική επανάσταση του 1821, δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και έστειλαν στη φυλακή τους Έλληνες αγωνιστές όπως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, συνεργάζονται με τους εχθρούς της Ελλάδας και με το διεθνές κατεστημένο.
 • Πολιτικοί τουρκογενείς, αλβανοτσάμηδες και εβραιογενείς που πρόδοσαν και προδίδουν κάθε ελληνική προσπάθεια για ελληνική απελευθέρωση και ανεξαρτησία, οι περισσότεροι τους τοποθετημένοι, χειραγωγούμενοι και υπηρέτες – πιόνια του διεθνούς πολιτικο-οικονομικού λόμπυ έχοντας λάβει την ελληνική ιθαγένεια προσποιούνται τους Έλληνες πολιτικούς, αλλά στην πραγματικότητα λειτουργούν ως πράκτρες και ως προδότες σε αυτούς που τους προωθουν τους οποίος και στηρίζουν, για τους οποίους εργάζονται υποδούλως.

Η Ελλάδα είναι ένα υποδουλωμένο κράτος από τότε που η εβραιοκρατούμενη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία έστειλε τον Αλάριχο να ισωπεδώσει την Ελλάδα (όπως έκανε και εβραιοπέρσης Μαρδόνιος – Μαρδοχαίος πολύ νωρίτερα)…

Παρατίθεται η φωτογραφία: Γιάλτα, Κριμαία, 4-11/Φεβρουαρίου/1945
(Πώς μοίρασαν τον κόσμο στη Διάσκεψη της Γιάλτας)

Στη φωτογραφία οι τρείς νικητές του Β’ Π.Π. που ξεκίνησε ο εβραιο-αυστριακός Χίτλερ-Ροτσίλντ-Σικλγκρούμπερ που χρηματοδοτήθηκες από εβραίους τραπεζίτες.

Από αριστερά.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 4254 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.