| Mobile | RSS

Τερέζα Κορβίνο, Ηθική Τράπεζα, Bella Ciao (Δίκτυο Ιταλών Ελλάδας)

Ένα από τα χαρακτηριστικά του σημερινού συστήματος είναι η χειραγώγηση των πολιτών, και η ομαδοποίησή τους ή η διάσπαση τους σε ομάδες (διαίρει και βασίλευε).

Σε περιπτώσεις απο-μαζικοποίησης και φυγής ατόμων από κάποια στάνη (βλέπε πολιτικά κόμματα και πολιτικές οργανώσεις), καταφεύγουν στη λύση της δημιουργίας νέων κινημάτων τα οποία να περιέχουν τέτοια χαρακτηριστικά ώστε να εμφανίζονται ελκυστικά και να συγκεντρώσουν σε νέα στάνη τα απωλεσθέντα πρόβατα.

Τα νέα αυτά κινήματα κινούνται συνήθως στο πλαίσιο της ψευτο-αριστερής ιδεολογίας, του ψεύτο-νεοτερισμού, των ψευτολύσεων, της ψευτο-δημοκρατίας, της δήθεν ελευθερίας. Προβάλλονται με συνθήματα και ταμπέλες, φλύαρες ομιλίες φιλοσοφικού τύπου και αναζητήσεων, δημουργίας δήθεν νέων θεωριών και τρόπων δράσης ώστε να εμφανίζονται ως κόμματα δραστήρια. Στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Σκοπός τους είναι να προβάλουν ότι κάτι κάνουν αλλά στην πραγματικότητα να μην κάνουν τίποτα. Επίσης φροντίζουν ο πυρήνας των οργανώσεων να αποτελείται από μέλη συνεννοημένα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό (αυτόν της χειραγώγησης των μαζών). Επίσης, οι χρηματοδότες τους και ο αρχικοί εμπνευστές τους είναι συνήθως αφανείς.

Ας αναλύσουμε λίγο το νέο φρούτο το οποίο μας το πλασάρουν ως Ηθική Τράπεζα, κίνημα Bella Ciao (Δίκτυο Ιταλών Ελλάδας) που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την αγνώστου προελεύσεως και κινήτρων Τερέζα Κορβίνο.

 

Α) Ποι δηλώνουν ότι είναι:

Στο ιστολόγιό τους http://bellaciaogrecia.wordpress.com/about/ δηλώνουν:

“Il collettivo BellaciaoInMovimento è nato dall’esigenza di mettere in relazione donne e uomini di origine italiana e/o vicini alla cultura politica italiana, residenti temporaneamente o stabilmente in altri paesi, che desiderano mantenere vivo il contatto con la politica e con la cultura politica di sinistra.”

Μετάφραση στα ελληνικά:
“Το κίνημα BellaciaoInMovimento γεννήθηκε από την ανάγκη να φέρει σε επαφή ιταλούς και ιταλίδες που ζούνε προσωρινά ή μόνιμα στο εξωτερικό οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν ζωντανή την επαφή τους με την πολιτική και με τον πολιτικό τρόπο σκέψης (κουλτούρα – ιδεολογία) της αριστεράς

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε:

 

Β) Τα σήματα:

  • Ευρωπαική Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο
  • Αστέρι Σύριζα (2 φωτογραφίες)
  • Αφίσα Οικολόγων – Κορβίνο με αστέρι όπως του Σ’υριζα (Δεμένα χέρια)
  • ΚΚΕ, Σύριζα, Οικολόγοι Πράσινοι, μ-λ ΚΚΕ, ΑΣΚΕ, Ανταρσύα, (Πέφτουν οι μάσκες. Είναι όλοι τους διαφορετικά πρόσωπα του ίδου καθεστώτος)

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διαβάστε το άρθρο: Η σημαία της Ειρήνης και του gay pride.
(Η διαφορά μεταξύ του σήματος της ειρήνης και του gay pride είναι πως “Η σημαία του  gay pride έχει 6 λωρίδες, δεν έχει την turquoise, και το κόκκινο χρώμα είναι στην κορυφή, ενώ στην Ειρήνης είναι στο τέλος”).

 

 

 

Γ) Η ψευτοαντιπαλότητα:

Είναι γνωστό πως στην πολιτική σκηνή τα πολιτικά κόμματα είναι ηθοποιοί του ίδιου θίασου με διαφορετικούς ρόλους ώστε να “παίζουν μπαλάκι τον λαό” και να τον χειραγωγούν. Δείτε στη συνέχεια πως παίζουν το παιχνίδι της ψευτοαντιπαλότητας τα αριστερά ΜΜΕ:

α) Η στήριξη στην Τερέζα Κορβίνο
Ο ραδιοσταθμός της αριστεράς “Στο κόκκινο, 105.5 fm” (ΚΚΕ και Σύριζα) προωθεί την Τερέζα Κορβίνο (15-Ιανουαρίου-2011). http://stokokkino.gr/fakeloi/milisan-sto-kokkino/tin-paraskeyi-15-ianoyarioy.
(Δείτε στο πρόγραμμα και την ανθέλληνα Θάλεια Δραγώνα)

Στο Κόκκινο 105,5 - Τερέζα Κορβίνο

β) Η “επίθεση” στην Τερέζα Κορβίνο”
Ο ριζοσπάστης καταγγέλει την Τερέζα Κορβίνο λίγο πριν τις ευρωεκλογές του 2009 (22-Μαΐου-2009)http://www.blogal.gr/bancaetica/2009/05/04/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD/

Ριζοσπάστης -

Η αλήθεια είναι πως ο Ριζοσπάστης επιτίθεται ταυτόχρονα στην Τερέζα Κορβίνο και στους Οικολόγους καθώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της εποχής, διαρροές ψήφων από την αριστερά κατευθύνονταν στους οικολόγους. Δείτε αφίσα των οικολόγων που προωθούν την Τερέζα Κορβίνο (24-5-2011)http://neoiprasinoi.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html

Σχετικοί σύνδεσμοι:

 

Γράψτε το σχόλιό σας 4402 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.