| Mobile | RSS

Οικολόγοι Πράσινοι το ανάγνωσμα: “Περί ηθικής και ομοφοβίας”

Ημερομηνία δημοσίευσης: 21 May, 2011
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Οικολόγοι Πράσινοι

Στη συνέχεια θα διαβάσετε σχόλια για το Δελτίο Τύπου που των Οικολόγων Πράσινων περί ηθικής, γάμου και οικογένειας.

Σημειωτέον πως οι Οικολόγοι Πράσινοι λαμβάνουν ετήσια κρατική χρηματοδότηση (λόγω του ενός ευρωβουλευτή, Μιχάλη Τρεμόπουλου) περίπου 2.000.000 εκατομμύρια ευρώ.
http://www.ecogreens-gr.org/Docs/isologismos2010_OP.pdf
Σημείωση: Ο ισολογισμός είναι τυπωμένος στην Εφημερίδα “Αυγή” της ελληνικής αριστεράς του Κ.Κ.Ε. και του Σύριζα.

—————————————————————————-

Τρίτη, 17 Μάι. 2011, 16:00
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ισότητα μας αφορούν όλους και όλες

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας, την ακόλουθη δήλωση:

«Στην Ελλάδα του 2011 οι λεσβίες, οι γκέι, οι αμφιφυλόφιλες/οι  και οι τρανσεξουαλικές/οι εξακολουθούν να υφίστανται καθημερινά διακρίσεις σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους: στην απασχόληση, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την εκπαιδευτική διαδικασία, στο δικαίωμά τους στην οικογένεια και την προσωπική αξιοπρέπεια. Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η θεσμοθετημένη ομοφοβία που αναπαράγει ανισότητες με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή/και την ταυτότητα κοινωνικού φύλου, μέσα από διακρίσεις στην ποινική, υγειονομική, στρατιωτική, εκπαιδευτική νομοθεσία, αλλά και μέσα από τη μέχρι σήμερα άρνηση της Πολιτείας να θεσμοθετήσει το Σύμφωνο Συμβίωσης και να εφαρμόσει τον πολιτικό γάμο και για τα ζευγάρια ίδιου φύλου.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την ουσιαστική ισότητα όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό ή/και την ταυτότητα κοινωνικού φύλου, με πρώτο, αυτονόητο, βήμα την άμεση επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και την εφαρμογή του πολιτικού γάμου. Η οικοδόμηση όμως μιας πραγματικά ανοικτής κοινωνίας χωρίς διακρίσεις, αποτελεί ευθύνη όλων μας»

 

Σχόλια:

Οι οικολόγοι πράσινοι εμφανίζονται στο παραπάνω Δ.Τ. ως το απόλυτο ηθικό κόμμα της κοινωνίας μας. Όπως οι “ιερείς” όλων των θρησκειών αυτοπαρουσιάζονται ως οι εκπρόσωποι του θεού, έτσι και οι Οικολόγοι Πράσινοι και η κυρία Ελεάννα Ιωαννίδου παρουσιάζονται ως οι εκπρόσωποι της ηθικής και οι υπερασπιστές των ανά την υφήλιο κατατρεγμένων. Μας κατηγορούν ως ομοφοβικούς και πως κάνουμε διακρίσεις. Έτσι, γενικά, αδιάκριτα και μαζικά βάλουν κατά της ελληνικής κοινωνίας.

  • Οι οικολόγοι ανακαλύπτουν για ακόμη μία φορά το φάντασμα των διακρίσεων και του παντός είδους φόβου (…φοβίας) στην ελληνική κοινωνία.
  • Οι οικολόγοι μας θυμίζουν πως οικογένεια μπορεί να υπάρξει και με άτομα του ίδιου φύλου.
  • Ανακαλύπτουν την έννοια της “ταυτότητας κοινωνικού φύλου” !!!;;; (Ας μας εξηγήσουν τι ακριβώς εννοούν)
  • Προσπαθούν να μεταβάλουν την έννοια γάμος από ζεύξη δύο ατόμων αντίθετου φύλου σε ζεύξη ατόμων του ιδίου φύλου. (Σημείωση: είναι διαφορετικό πράγμα ο γάμος και διαφορετικό η συμβίωση)
  • Θεωρούν πως η κοινωνία μας είναι ηθικά κατεστραμένη και πως πρέπει να “οικοδομηθεί μία πραγματικά ανοιχτή κοινωνία“.

Αναμένω από τους οικολόγους:

  • να μας παρουσιάσουν την Νέα Ηθική Βίβλο
  • να προωθήσουν στα σχολεία μάθημα με τίτλο “Τρόποι Ομοφυλικού Συνουσιασμού – Τ.Ο.Σ.”

 

Συμπέρασμα:

Να λοιπόν που το πάνε οι οικολόγοι πράσινοι: Διαβάστε τα παρακάτω εξαιρετικά άρθρά:

Ά-φυλη εκπαίδευση

Παιδικός σταθμός στην Σουηδία στοχεύει στην κατάργηση της σεξουαλικής ταυτότητας

Εξαναγκάζουν τους Βραζιλιάνους να αποδεχθούν την ομοφυλοφιλία. Νόμος κατά της “ομοφοβίας” και κατήχηση στα σχολεία

Βραζιλία - Οικολόγοι Πράσινοι - Νέα Τάξη Πραγμάτων

 

Και τέλος,
δεν πιστεύω η κυρία Ελεάννα Ιωαννίδου και οι Οικολόγοι Πράσινοι να έχουν καμία αντίρρηση στον “διατροφικό προσανατολισμό” των Κινέζων.
Δεν πιστεύω η κυρία Ελεάννα Ιωαννίδου και οι Οικολόγοι Πράσινοι να φερθούν “διατροφοφοβικά” στον διατροφικό πολιτισμό των Κινέζων.
Δεν πιστεύω η κυρία Ελεάννα Ιωαννίδου και οι Οικολόγοι Πράσινοι να κάνουν “διακρίσεις” στις “διαπροσωπικές σχέσεις, ήθη και συνήθειες” των Κινέζων.
Δεν πιστεύω η κυρία Ελεάννα Ιωαννίδου και οι Οικολόγοι Πράσινοι να φερθούν ρατσιστικά και ξενοφοβικά στην πολυπολιτισμικότητα των Κινέζων.
Όπως το λένε καθαρά, “χρειάζεται να οικοδομήσουμε μία πραγματικά ανοικτή κοινωνία, χωρίς διακρίσεις“.

Δείτε τα άρθρα και θα καταλάβετε:

Γράψτε το σχόλιό σας 3018 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.