| Mobile | RSS

Ημερολόγιο, Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25 May, 2011
5 Σχόλια | Κατηγορία: Περιβάλλον, Υγεία

Επειδή κανένας πολίτης και κανένας έντιμος πολιτικός δεν νομίζω να θέλει ούτε την παραφιλολογία, ούτε την παραπληροφόρηση, ούτε την άγνοια, ούτε τη συσκότιση γεγονότων, (ένα λόγο παραπάνω πιστεύω πως θα έχουν οι Οικολόγοι Πράσινοι), θα μας πει κάποιος ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

Διότι τη λεγόμενη “παραφιλολογία” ή “συνομωσιολογία” δεν την δημιουργούν οι ιστοσελίδες και οι ανεξάρτητοι ερευνητές, αλλά η απόκρυψη, η συσκότιση, η παραπληροφόρηση, h μη ενημέρωση και γενικότερα κάθε έμμεση ή άμεση προσπάθεια  απόκρυψης, συσκότισης ή διαστρέβλωσης της αλήθειας και πραγματικότητας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε στι πως αεροψεκασμοί γίνονται και με συννεφιασμένο – βροχερό καιρό!!! Κάποιες άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο έχουν αναφέρει αεροψεκασμούς και το βράδυ.

Η ταξινόμηση είναι από τον πιο πρόσφατο χημικό αεροψεκασμό προς τον πιο παλαιό χρονικά.

—————————————————————————–


Χημικοί αεροψεκασμοί, Μάιος 2013

Φωτογραφίες: https://picasaweb.google.com/112960405269155957299/ChemtrailsHAARPAprilMay2013

Σημείωση για τους αεροψεκασμούς + Haarp της περιόδου 15,18,19 Μαίου:

Το Σαββατοκύριακο 18,19 Μαίου, η θερμοκρασία ανέβηκε πολύ υψηλά, πλησίασε του 36 βαθμούς κελσίου στην Αθήνα. Επίσης, από το Σάββατο και μετά, ο γαλάζιος ουρανός της Αθήνας εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε ένα γκριζόασπρο πέπλο, το οποίο σκέπασε τον ουρανό. Λόγω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει από την παρακολούθηση, θεωρούμε πως το πέπλο αυτό δημιουργήθηκε ΚΑΙ (αν όχι μόνο) λόγω τόσο του Haarp, όσο και των αεροψεκασμών.

Θεωρούμε επίσης πως τα δύο παραπάνω προκαλούν τεχνητό φαινόμενο του θερμοκηπίου (διαβάστε και προηγούμενα άρθρα και παρατηρήσεις επάνω σε αυτό το θέμα). Δηλαδή, συμμετέχουν στην αύξηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, με ότι αυτό συνεπάγεται (όπως το να έρθουν αύριο “επιστήμονες” και να σας προσφέρουν την Γεωμηχανική ως λύση). Επίσης, η αύξηση της θερμοκρασίας με διάρκεια θα προκαλέσει θανάτους λόγω αυτής, λειψυδρεία, πρόβλημαστις καλλιέργειες, πρόβλημα στην ατμόσφαιρα και στην αναπνοή, καθώς θα υπάρχει αύξηση στα σωματίδια που παρακρατούνται στο κενό μεταξύ εδάφους και του γκριζόασπρου αυτού πέπλου, αύξηση της υγρασίας, και άλλα πολλά.

Να πούμε επίσης στον αναγνώστη πως πέρυσι το καλοκαίρι στην Αθήνα, ολόκληρη την περίοδο του καλοκαιριού υπήρχε ένα παρόμοιο γκριζόασπρο πέπλο και ούτε μία ημέρα 0 και κυριολεκτούμε σε αυτό – δεν είδαμε καθαρό γαλάζιο ουρανό.

Κυρίες και κύριοι, εμείς κάνουμε τη μελέτη μας και θεωρούμε πως οι μετεωρολόγοι είναι αποκρύπτουν την αλήθεια είναι είναι χειραγωγούμενοι και λένε ψέματα. Όσο και εάν κρυβόμαστε όμως, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ HAARP ΘΑ ΤΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Εμείς, το καθήκον μας το κάναμε. Δείτε την φωτογραφία του ουρανού στις 20-5-2013 https://picasaweb.google.com/112960405269155957299/ChemtrailsHAARPAprilMay2013#5880034435233146642 και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

 • 28 Μαίου: Αεροψεκασμοί και Haarp – http://www.hellas-now.com/2013/05/blog-post_9261.html
 • 19, 20, 21, 22, Μαίου: Αεροψεκασμοί και Haarp
 • 18 Μαίου: Βομβαρδισμός αεροψεκασμών !!!
 • 15 Μαίου: Αεροψεκασμοί, αλλά, ιδίως HAARP – (Σήμερα πραγματικά μας ψήσανε!!!! Δείτε στις φωτογραφίες του μήνα)
 • 10 Μαίου: HAARP
 • 5 Μαίου: Αεροψεκασμοί: Δείτε βίντεο που διαχωρίζονται τα contrails από τα chemtrails, δηλαδή, οι κανονικές ουρές από τις χημικές ουρές, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στον ουρανό —> https://www.youtube.com/watch?v=SKtqyADxIss

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, Απρίλιος2013

Φωτογραφίες: https://picasaweb.google.com/112960405269155957299/ChemtrailsHAARPAprilMay2013

 • 29 Απριλίου: Αεροψεκασμοί
 • Κάποιες ημέρες του Απριλίου εμφανίζονταν στον ουρανό χημικά νέφη, χωρίς να έχουμε παρατηρήσει αεροψεκασμούς. Υπόθεσή μας είναι ότι αυτά τα νέφη προκαλούνται από τη λειτουργία του Haarp, το οποίο “χειραγωγεί”;;; την μολυσμένη από χημικές ουσίες και βαρέα μέταλλα ατμόσφαιρα. Το φαινόμενο αυτό (της εμφάνισης χημικών νεφών χωρίς να έχουν παρατηρηθεί χημικοί αεροψεκασμοί), το έχουμε δει πολλές φορές.
 • 23 Απριλίου – Βομβαρδισμός αεροψεκασμών (και Haarp;;;;).
 • 9 Απριλίου: Haarp

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, Μάρτιος 2013

 • 11 Μαρτίου – Ασθενείς αεροψεκασμοί ;;;;
 • 19 Μαρτίου – Έντονοι αεροψεκασμοί
 • 24 Μαρτίου – Είδαμε από το μεσημέρι χημικά νέφη, χωρίς όμως αεροψεκασμούς. Κάποιοι αεροψεκασμοί συνέβησαν από το απόγευμα, έως και μετά τη δύση του ηλίου. (Έχουμε κάνει αναφορά για εμφάνιση χημικών νεφών χωρίς αεροψεκασμούς και άλλη φορά.) Επίσης, αυτό που είδαμε για ακόμη μία φορά είναι πως, τα χημικά νέφη, κινούνται ανεξάρτητα από τη φορά του ανέμου, πάντα Ανατολικά έως Βόρεια. Δείτε το βίντεο της ημέρας: https://www.youtube.com/watch?v=eE4J6wa6XfA
 • 27,28,29,30 Μαρτίου – Δεν είδαμε αεροψεκασμούς, αλλά στον ουρανό υπήρχαν πολλά χημικά νέφη.
 • 31 Μαρτίου – Βομβαρδισμός αεροψεκασμών από νωρίς το πρωί. Το μεσημέρι, λόγω κάλυψης του ουρανού με σύννεφα, δεν γνωρίζουμε εάν οι αεροψεκασμοί συνεχίστικαν.

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, Φεβρουάριος 2013

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, Ιανουάριος 2013

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, Δεκέμβριος 2012

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί και HAARP: 4,6,7, 13, 15, 18, 22 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς λόγια… τα νέφη που προκαλούν οι χημικοί αεροψεκασμοί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για την υγεία ΜΑΣ, για το περιβάλλον ΜΑΣ, για τις καιρικές συνθήκες ΜΑΣ, γι’ αυτά που τρώμε και πολλά άλλα

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, 26,27,28 Οκτωβρίου 2012

Όπως και πέρυσι, το 2011, έτσι και εφέτος, το 2012…

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, 12,13,14…17 Οκτωβρίου 2012

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί, 8 Οκτωβρίου 2012

Και ενώ για περίπου 5 μήνες (Μάιο – Σεπτέμβριο) δεν είδαμε καμία χημική ουρά στον ουρανό της Αθήνας, ως διά μαγείας μία ημέρα πριν την επίσκεψη της Μέρκελ, πολλά αεροπλάνα που πέταξαν επάνω από τον Αττικό ουρανό, άφηναν πίσω τους χημικές ουρές. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, παρατηρήθηκαν στον ουρανό φαινόμενα HAARP, δηλαδή, κυματοειδείς μορφές συννέφων… Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας στο αρχείο μας: https://picasaweb.google.com/112960405269155957299/ChemtrailsOctober2012

—————————————————————————–

Καλοκαίρι 2012

Μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου δεν είδαμε κανένας χημικό αεροψεκασμό στην Αθήνα. Δηλαδή, για περίπου 5 μήνες κανένα αεροπλάνο που πέταξε επάνω από τον ουρανό της Αθήνας ΔΕΝ άφησε καμία ουρά η οποία να παρέμεινε στον ουρανό, να απλώθηκε και να δημιούργησε νέφη. Προφανώς, για όλους τους “ειδικούς” πρόκειται περί θαύματος…

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί 6,7,8, … Μαΐου 2012

—————————————————————————–

Χημικοί αεροψεκασμοί 22, 23, 24, … Απριλίου 2012

—————————————————————————–

20 Απριλίου 2012

Χωρίς να παρατηρήσουμε αεροψεκασμούς, είδαμε πολλά χημικά νέφη και, για πρώτη φορά, είδαμε πολλές και έντονες κυματοειδής μορφές στα σύννεφα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της ημέρας.

Πρωτοφανή πράγματα!!!!

Καλούμε τους μετεωρολόγους και όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στα περί κλίματος και περιβάλλοντος να διαδώσουν τις φωτογραφίες. Αυτό είναι δολοφονία: χειραγώγηση κλίματος και δηλητηρίαση του περιβάλλοντος και του ανθρώπου.

—————————————————————————–

Περίοδος 26 Μαρτίου19 Απριλίου 2012

Από την επόμενη ημέρα της 25ης Μαρτίου και σχεδόν κάθε ημέρα γίνονται αεροψεκασμοί. Είναι φοβερό! Είναι πια πολύ σπάνιο να βλέπει κανείς καθαρό, μπλε ουρανό.

Και κάτι ακόμη: παρατηρήσαμε τη δημιουργία χημικών νεφών εκ του μηδενός. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό. Μάλλον προήλθε από κάποια φυσική ή τεχνιτή ατμοσφαιρική διεργασία σε ουρανό με χημικά τα οποία δεν ήταν εμφανή εκείνη την ώρα. Σε διάστημα 10 λεπτών είχε σχηματιστεί μεγάλο χημικό σύννεφο εκ του μηδενός.

—————————————————————————–

Δεκέμβριος 2011, Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Μάρτιος 2012

Ο καιρός αυτή την περίοδο ήταν συνήθως νεφελώδης και βροχερός. Παρατηρήσαμε αρκετές φορές χημικούς αεροψεκασμούς.

—————————————————————————–

10,11,12 – Δεκεμβρίου – 2011, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα

Βομβαρδισμός χημικών αεροψεκασμών από το πρωί του Σαββάτου(τα πρώτα αεροπλάνα που παρατηρήσαμε ήταν λίγο πριν τις 10:00′) έως το απόγευμα. Ίσως περισσότερα από 50 αεροπλάνα !!!

Την Κυριακή συνεχίστηκαν οι αεροψεκασμοί με μικρότερη ένταση.

Τη Δευτέρα παρατηρήσαμε 2 – 3 αεροψεκασμούς, αλλά η ατμόσφαιρα εμφάνιζε συμπτώματα έντονων προηγούμενων αεροψεκασμών, όπως ήταν αναμενόμενο. Τα συμπτώματα ήταν τα πολλά μικρά συννεφάκια και το συνηθισμένο χημικό πέπλο, μικρότερης έντασης σε σχέση με την Κυριακή.

—————————————————————————–

29 – Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου – 2011,

Τι ημέρες αυτές η υγρασία ήταν σχετικά υψηλή, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αρκετά θολή. Σε γενικές γραμμές δεν παρατηρήσαμε – όσο είναι δυνατό – πολλούς χημικούς αεροψεκασμούς, παρά κάποιους μεμονωμένους. Κάποιες ημέρες τα σύννεφα και η ατμόσφαιρα εμφάνιζαν συμπτώματα ψεκασμών (όπως κάποια διαιρεμένα σύννεφα ή κάποια περίεργα νεφελώματα) αλλά η θολή – λόγω υγρασίας – ατμόσφαιρα δεν μας επιτρέπει να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για το εάν αυτά τα συμπτώματα σχετίζονται με τους αεροψεκασμούς.

Η αλήθεια είναι πως αναρωτιόμαστε εάν έχουν μεταβάλει τα συστατικά των χημικών αεροψεκασμών ώστε να τα κάνουν περισσότερο αδιαφανή. Ίσως να πραγματοποίησαν αεροψεκασμούς διαφορετικής μορφής από τους συνηθισμένους.

 —————————————————————————–

29 – Νοεμβρίου – 2011, Τρίτη

Στις 10.00′ το πρωί ο ουρανός ήταν γαλάζιος και καθαρός. Μία ώρα αργότερα και χωρίς να έχουμε παρατηρήσει – όσο είναι δυνατό – αεροψεκασμούς, ο ουρανός θύμιζε χημείο. Παραθέτουμε τις φωτογραφίες της ημέρας. Κοιτάξτε ιδίως την πρώτη φωτογραφία!!!. Εάν αυτός είναι φυσιολογικός ουρανός, τότε εγώ είμαι ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος.

       

—————————————————————————–

24 – Νοεμβρίου – 2011, Πέμπτη

Δεν γνωρίζουμε εάν έγιναν αεροψεκασμοί.  Ο ουρανός όμως εμφάνιζε πολλά χημικά σύννεφα !!!!
Δείτε το βίντεο που δείχνει τα σύννεφα να μετακινούνται προς το Νότο – όπως ακριβώς φύσαγε ο άνεμος – ενώ τα χημικά νέφη να μετακινούνται προς τα Ανατολικά με τάση προς τα Βόρεια.

Επίσης τα ξημερώματα της ημέρας – 02:24′ – ο ουρανός ήταν γεμάτος με προβατάκια και είχε μία ροζ απόχρωση, ίσως δείγμα λειτουργίας HAARP.

  —————————————————————————–

23 – Νοεμβρίου – 2011, Τετάρτη

Σήμερα δεν σημειώθηκαν αεροψεκασμοί. Όμως ο Αττικός ουρανός ήταν από το πρωί έως και αργά το απόγευμα καλυμμένος με χημικό πέπλο και χημικά νέφη. (Το φαινόμενο διατήρησης χημικών νεφών για ημέρες μετά από έντονους αεροψεκασμούς έχει ξαναπαρατηρηθεί). Επίσης σε ολόκληρη τη διάρκεια της ημέρας τα όποια φυσικά σύννεφα υπήρχαν, δεν διατηρούσαν την οντότητά τους αλλά διαιρούνταν σε πολλά και μικρά συννεφάκια.

—————————————————————————–

21 & 22 – Νοεμβρίου – 2011, Δευτέρα & Τρίτη

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου σημειώθηκαν πολλοί και έντονοι αεροψεκασμοί. Για την Δευτέρα δεν γνωρίζουμε την ποσότητα και την έντασή τους, όμως σίγουρα έγινα αεροψεκασμοί.

—————————————————————————–

11 – Νοεμβρίου – 2011, Τετάρτη

Σήμερα δεν παρατηρήσαμε ψεκασμούς. Προφανώς τα αεροπλάνα κινήθηκαν με ηλιακή ενέργεια… Εκτός και εάν τους τελείωσαν τα χημικά μετά από ένα συνεχές πενθήμερο χημικών βομβαρδισμών !!!!!

Παρόλα αυτά και λαμβανομένου του γεγονότος πως ο άνεμος ήταν δυνατός, θα περιμέναμε να δούμε επιτέλους το ΓΑΛΑΖΙΟ του ελληνικού ουρανού και την απομάκρυνση του νέφους και άλλων νεφών. Μάταια όμως. Η ατμόσφαιρα ήταν καλυμμένη με ένα ημιδιαφανές χημικό πέπλο .

Το συμπέρασμα που εξάγεται λοιπόν είναι πως:
α) Διαρκείς ψεκασμοί εντάσεως δημιουργούν μία χημική ατμοσφαιρική στρώση η οποία παραμένει στην ατμόσφαιρα, άγνωστο για πόσο.
β) Αυτή η στρώση φαίνεται πως διαχωρίζει την ατμόσφαιρα σe δύο τμήματα εμποδίζοντας την επικοινωνία μεταξύ αυτών. Άρα, αυτή η στρώση εμποδίζει τις ακτίνες του ηλίου από το να φθάνουν στη γη, άρα δεν αφήνει τα αέρια που παράγονται στη γη να κινηθούν ανοδικά στην ατμόσφαιρα, ΑΡΑ υπάρχει ενδεχόμενο ΤΕΧΝΗΤΗΣ δημιουργίας του φαινομένωου του ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ !!!!

—————————————————————————–

 11 Νοεμβρίου έως…

Από τις 11 Νοεμβρίου έως τις …..??? ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, κρύος, βροχερός, χιόνια στα ορεινα και ο άνεμος δυνατός. Κρίνοντας από την ποιότητα και τον σχηματισμό των νεφών δεν πρέπει να έγινα ψεκασμοί. Ίσως όμως οι υπερεντατικοί ψεκασμοί των προηγούμενων ημερών να έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση των καιρικών συνθηκών.

—————————————————————————–

10 – Νοεμβρίου – 2011, Τετάρτη

Έγιναν αρκετοί αεροψεκασμοί μέσα σε μέσα σε μία βαριά ατμόσφαιρα γεμάτη με χημκά. Ίσως να είναι υπερβολική η παρομοίωση,  όμως η ατμόσφαιρα στην Αθήνα σήμερα θύμιζε διαδήλωση γεμάτη δακρυγόνα και χημικά στο Σύνταγμα….

—————————————————————————–

9 – Νοεμβρίου – 2011, Τετάρτη

Βομβαρδισμός χημικών ψεκασμών και σήμερα για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

—————————————————————————–

8 – Νοεμβρίου – 2011, Τρίτη

Ό,τι και να πούμε για τους σημερινούς αεροψεκασμούς είναι λίγο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήξαμε μιλάνε από μόνα τους. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ημέρα βομβαρδισμών από χημικά !!! Οι πρώτοι αεροψεκασμοί που παρατηρήσαμε ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί και συνεχίστηκαν έως τις 17:00′. Δεν γνωρίζουμε για αργότερα. Ήταν η τρίτη φορά που παρατηρήσαμε χημικές ουρές να κινούνται αντίθετα από την φορά του ανέμου !!!(http://www.youtube.com/user/Greekpolitics1#p/u/4/XfRFE1rQXD0)

—————————————————————————–

7 – Νοεμβρίου – 2011, Δευτέρα

Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος από τις 11.00 και μετά. Δεν παρακολουθήσαμε τον καιρό το πρωί.
Παρατηρήσαμε όμως δύο πολύ περίεργα πράγματα:
α) Ο καιρός το μεσημέρι θύμιζε μίξη φυσικών νεφών και χημικών αεροψεκασμών. Αναρωτιόμαστε εάν μας είχαν ψεκάσει επάνω από τα σύννεφα ;;;;;;;;

β) Το απόγευμα γύρω στις 17.00 διαπιστώσαμε απλωμένες χημικές ουρές καθώς ο βορεινός αέρας έσπρωχνε τα σύννεφα προς τα νότια. Ήταν η δεύτερη φορά που παρατηρήσαμε το φαινόμενο της στασιμότητας των χημικών ουρών. (Η πρώτη παρατήρηση έγινε στι 26 – Οκτωβρίου – 2011, Τετάρτη. Δείτε φωτογραφίες πιο κάτω). Μάλιστα αυτή τη φορά παρατηρήσαμε τις χημικές ουρές να κινούνται αντίθετα στον άνεμο !!!!!!

—————————————————————————–

 6 – Νοεμβρίου – 2011, Κυριακή

Ηλιόλουστη ημέρα, σχετικά χαμηλή θερμοκρασία, ήπιος άνεμος. Εώς τις 16:30 το απόγευμα όπου εμφανίστηκαν τα δολοφονικά αεροπλάνα, αγνώστου ταυτότητος αφού η ελληνική κυβέρνηση δεν απαντά. Μέσα σε κάτι παραπάνω από 1 ώρα διενεργήθηκαν  20 – 25 χημκοί αεροψεκασμοί !!!!!

Για πρώτη φορά παρατηρήθηκε ροζ ατμόσφαιρα και γκρι αεροψεκασμοί. Ίσως οφείλονται στη δύση του ηλίου.

     

              

—————————————————————————-

Από τις 28 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου διενεργήθηκαν 4-5 ημέρες αεροψεκασμοί μικρής εντάσεως. Τουλάχιστον όσο μπορούμε και παρακολουθούμε.

—————————————————————————-

 27 – Οκτωβρίου – 2011, Πέμπτη

Δεν πρέπει να έγιναν πολλοί ψεκασμοί, αλλά άρκετοι μέσα στα σύννεφα.

—————————————————————————-

 26 – Οκτωβρίου – 2011, Τετάρτη

Και πολλοί ψεκασμοί (20+) και διπλοί ψεκασμοί.

Διπλοί ψεκασμοί, διπλή και η απόλαυση των ψεκαστών…

Chemtrails Athens 26-10-11, 12:34     Chemtrails Athens26-10-11 13.00 

—————————————————————————–

23 – Οκτωβρίου – 2011, Κυριακή

Μάζι με τον πρωινό κυριακάτικο καφέ, είπαν να μας κεράσουν και καμιά 20ριά αεροψεκασμούς.

—————————————————————————–

21 – Οκτωβρίου – 2011, Παρασκευή

Βομβαρδισμός από χημικούς αεροψεκασμούς το πρωί μεταξύ 11:00 – 12:00. (Δεν παρακολουθήσαμε εάν έγιναν αεροψεκασμοί το απόγευμα, αλλά ήταν τόσοι πολλοί οι πρωινοί που έχουμε την εντύπωση πως δεν χρειαζόταν)

Δείτε τα βίντεο που τραβήξαμε στο κανάλι μας στο youtube:

Φωτογραφίες:

—————————————————————————–

Μετά τις 26 Σεπτεμβρίου και για 15 περίπου ημέρες ο άνεμος ήταν δυνατός και η θερμοκρασία κάποιες ημέρες χαμηλή για την εποχή. Δεν είμαστε σίγουροι, αλλά δενπροσέξαμε κάποιον – έντονο τουλάχιστον – αεροψεκασμό.

—————————————————————————–

26 – Σεπτεμβρίου – 2011, Δευτέρα

Ξεκίνημα αεροψεκασμών για την νέα περίοδο. (Η σημερινή ημέρα είναι η δεύτερη φορά καθώς ψέκασαν περίπου 2-3 ημέρες πριν για πρώτη φορά, αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες).

“Βομβαρδισμός” αεροψεκασμών, χωρίς να υπερβάλλουμε. 30, 40 50  αεροπλάνα – αεροψεκασμοί;;; Δεν μετρήσαμε. Ξεκίνησαν περίπου στις 11.00 το πρωί και ψέκαζαν συνεχώς έως και τις 20.00 το απόγευμα.

Αρχικά και για να μην ξεχνιόμαστε ας κοιτάξουμε 3 φωτογραφίες καθαρού ουρανού με σύννεφα, τραβηγμένες στις 27-6-2011,  1 ημέρα μετά από τους αεροψεκασμούς της 26-9-2011

Σύνδεσμοί για αεροψεκασμούς της 26-9-2011

——————————————————————————

Το καλοκαίρι (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, – 20Σεπτεμβρίου) δεν παρατηρήθηκαν αεροψεκασμοί στην Αθήνα. Προφανώς ήταν αδύνατο να ψεκάσουν καθώς δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τη δημιουργία νεφών – νεφελωμάτων εν μέσω ηλιοφάνειας…

——————————————————————————

16 – Μαίου – 2011, Δευτέρα

5 – 10 αεροπλάνα

Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα

Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα

—————————————————————————–

9 – Μαίου – 2011, Δευτέρα

5 – 10 αεροπλάνα

Δεν υπάρχουν διαθέσιες φωτογραφίες

—————————————————————————–

8 – Μαίου – 2011, Κυριακή

Περισσότερα από 20 αεροπλάνα

Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα

—————————————————————————–

7 – Μαίου – 2011, Τρίτη

10 – 15  αεροπλάνα, Πρωί και απόγευμα

Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα 7-6-2011

—————————————————————————–

6 – Μαίου – 2011, Δευτέρα

10 – 15  αεροπλάνα, Πρωί και απόγευμα

Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα 6-6-2011 Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα 2 6-6-2011

Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα 6-6-2011 16:07 Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα 6-6-2011 16:12

Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα 6-6-2011

—————————————————————————–

5 – Μαίου – 2011, Κυριακή

5 – 10 αεροπλάνα

Αεροψεκασμοί Αθήνα -5/6/2011 Αεροψεκασμοί Αθήνα 5-06-11

—————————————————————————–

3 – Μαίου – 2011, Τρίτη

Περισσότερα από 20 αεροπλάνα. Δεν υπάρχουν διαθέσιες φωτογραφίες

—————————————————————————–

14 – Απριλίου – 2011, Πέμπτη

Περισσότερα από 20 αεροπλάνα.

Για φωτογραφίες και σχόλια διαβάστε το άρθρο: http://greek-politics.gr/archives/263

—————————————————————————–

Ιστοσελίδες με παλαιούς αεροψεκασμούς

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας 9602 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |
Παρακολούθηση της συζήτησης με RSS

5 απαντήσεις στο “Ημερολόγιο, Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα”

 1. Ο/Η Μαχητής Θεσσαλονίκης έγραψε:
 2. Ο/Η GEORGE έγραψε:

  ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/blog-post_6365.html

 3. Ο/Η GEORGE έγραψε:

  ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/blog-post_6365.html

Trackbacks

 1. Ας συνεχίσουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι… | Διαγγελέας  
 2. Εμφανίσεις HAΑRP και Chemtrails. Μάιος 2013 | akyro  

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.