| Mobile | RSS

Οι ψευτο-αυτόνομοι και η αφίσα τους με τίτλο “Εκεί που γίνεται εξέγερση ο βλάκας βλέπει γεώτρηση!”

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28 April, 2011
5 Σχόλια | Κατηγορία: Αυτόνομοι, Πολιτική, Σύριζα

lybia_autonomoi-p28-04-11_1127…και επειδή όλη η Ελλάδα και όλος ο κόσμος βλέπει στη Λιβύη πετρέλαιο, τότε είτε όλος ο κόσμος είναι βλάκες και δεν το έχει καταλάβει, άρα σας ευχαριστεί για την διαπίστωση, είτε εσείς είστε στημένα πιόνια του συστήματος και πληρωμένοι προβοκάτορες, αποεθνοποιητές και εθνοκτόνοι.

 

Για πείτε μας λοιπόν κύριοι ψευτο-“αυτόνομοι”,
που βρίσκεται τα χρήματα για τις αφίσες σας,
ποιος γράφει τα κείμενα σας ονομαστικά (όνομα και επώνυμο) και
που εκτυπώνετε τις αφίσες σας (μήπως στην Τυποεκδοτική του ΚΚΕ;)

Για πείτε μας κύριοι ψευτο-“αυτόνομοι”, γιατί δεν μιλούσατε τόσο καιρό για τους δικτάτορες στις αραβικές χώρες; Τώρα το θυμηθήκατε και εσείς να συμπαρασταθείτε στους αγώνες των εξεγερμένων; Ταυτόχρονα με το Νάτο και τις διεθνείς πετρελαικές εταιρείες;

Στο κείμενό σας χρησιμοποιείτε την γνωστή τακτική του “τα μπερδεύω όλα, λέω μερικές αλήθειες και στη συνέχεια εξάγω αστήριχτα συμπεράσματα για την προπαγάνδα που θέλω να ασκήσω”.

Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στην αφίσα σας να δούμε τι λέτε:

Αρχικά αναφέρεστε σε “εξεγερμένους άραβες στις δικτατορίες της βόρειεας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής“.

Σωστά λέτε πως υπάρχουν κάποιοι εξεγερμένοι αλλά δεν αναφέρετε τον λόγο!!!
Στη Λιβύη η εξέγερση είναι ξεκάθαρα κατευθυνόμενη και αυτό είναι εμφανές από τη στήριξη του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων ιμπεριαλιστών σε αυτούς, από τις πωλήσεις όπλων που κάνουν σε αυτούς και από την χρηματοδότηση που λαμβάνουν οι “εξεγερμένοι” μέσω της πώλησης πετρελαίου.
Στη Συρία οι δήθεν εξεγέρσεις είναι ξεκάθαρα υποκινούμενες, στόχο έχουν τον διχασμό της κοινωνίας μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών και κάποιοι προβοκάτορες έχουν ήδη συλληφθεί.
Σε κάποια άλλα κράτη (Υεμένη, Μπαχρέιν, Τηνυσία, Αίγυπτο, Μαρόκο), οι εξεγέρσεις σε γενικές γραμμές δείχνουν πως είναι αυθόρμητες, παρότι είναι αρκετοί οι εσωγενείς και οι εξωγενείς παράγοντες που προσπαθούν να τις χειραγωγήσουν για δικούς τους σκοπούς.

Στη συνέχεια αναφέρεστε σε “μαζικό ξεσηκωμό“.
Δεν μας λέτε όμως στην περίπτωση της Λιβύης για παράδειγμα γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Λίβυων πολιτών είναι ενάντια στους δήθεν “εξεγερμένους” που υποστηρίζονται από το ΝΑΤΟ και γιατί πάρα πολλοί Λίβυοι στηρίζουν τον Καντάφι.

Στη συνέχεια αναφέρεστε σε “δημιουργία εμφυλιακού κλίματος ως δικαιολογία στην επέμβαση του ΝΑΤΟ“.
Ακριβώς έτσι είναι, όπως τα λέτε: το ΝΑΤΟ και όλοι οι υπόλοιποι καλοί του κόσμου (οι οποίοι δεν έχουν κανένα ενεργειακό, πολιτικό ή γεωστρατηγικό συμφέρον) χρησιμοποίησαν τον εμφύλιο που δημιουργήθηκε από τους ¨εξεγερμένους” που χρηματοδοτήθηκαν και υποστηρίζονται από το ΝΑΤΟ.

Στη συνέχεια αναφέρεστε πως “με το Κανταφικό καθεστώς τα είχαν εξασφαλισμένα (τα συμφέροντά τους)“.
Έαν λοιπόν τα είχαν εξασφαλισμένα τα συμφέροντά τους οι Νατοικοί και οι διεθνείς ιμπεριαλιστές τότε γιατί τώρα πολεμούν τον Καντάφι; Και ποια ακριβώς συμφέροντα είχαν εξασφαλισμένα; Εκτός από τα συμφέροντα του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και τη γεωστρατηγική σημασία της Λιβύης δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο άλλο συμφέρον. Ή μήπως υπάρχει και το κρύβετε;

Τέλος, δεν μας είπατε:
γιατί την αφίσα αυτή δεν την κολλήσατε στα γραφεία του ΝΑΤΟ, ή στις πρεσβείες των κρατών που συμμετέχουν στην επέμβαση, και γιατί δεν την στείλατε στο Πασόκ και στον Παπούλια που στηρίζουν την επέμβαση;

Παρά ρυπαίνετε το περιβάλλον και καταστρέφετε τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, την περιουσία δηλαδή εκείνων που είναι ενάντια στην επέμβαση. Διότι όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ενάντια στην επέμβαση. Αυτή είναι η δημοκρατία και ο σεβασμός στην ανθρώπινη περιουσία και στο περιβάλλον που λέτε;

 

Και τελειώνω με την δική σας φράση:
“Εκεί που γίνεται εξέγερση ο βλάκας βλέπει γεώτρηση.” 

Αυτά μας λένε και μας προσβάλουν οι γνήσιοι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – αυτόνομοι με σήμα το αστέρι σαν και αυτό του Σύριζα.

 

 

ΥΓ.
Πάντως ίσως και να έχετε δίκιο. Ίσως να μην είναι μόνο η γεώτρηση. Ίσως να είναι και η δημιουργία μουσουλμανικού τόξου που θα προωθηθεί σε αντικατάσταση τουυ καταρρέοντος χριστιανισμού στην Ευρώπη….
Γι’ αυτό σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι μετανάστες: γιατί έχουν φτηνό κόστος εργασίας και γιατί φέρνουν μαζί τους τον ισλαμσμό …

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 4706 Συνολικές προβολές, 3 σήμερα |
Παρακολούθηση της συζήτησης με RSS

5 απαντήσεις στο “Οι ψευτο-αυτόνομοι και η αφίσα τους με τίτλο “Εκεί που γίνεται εξέγερση ο βλάκας βλέπει γεώτρηση!””

Trackbacks

  1. Οι ψευτο-αυτόνομοι και η αφίσα τους με τίτλο “Εκεί που γίνεται εξέγερση ο βλάκας βλέπει γεώτρηση!” « Διαγγελέας  
  2. Οι ψευτο-αυτόνομοι και η αφίσα τους με τίτλο “Εκεί που γίνεται εξέγερση ο βλάκας βλέπει γεώτρηση!” « Διαγγελέας  
  3. «Αὐτόνομοι» «ἀνθρωπιστές»! « Φιλονόη καὶ φίλοι……  
  4. «Αὐτόνομοι» «ἀνθρωπιστές»! « Φιλονόη καὶ φίλοι……  
  5. «Αὐτόνομοι» «ἀνθρωπιστές»! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...  

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.