| Mobile | RSS

Λαϊκά δικαστήρια για τους βασανιστές μας και τις παραδουλεύτρες τους.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16 May, 2017
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Κοινωνία

Ολόκληρο το αρχείο .pdf ΥΙΙΕΡΧΕΙΛΗΣΙΣ ΝΟΜΩΝ

Χαλκίδα 05-05-2017

Προς: Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ ΧΑΛΚΙΔΟΣ,
Κοινοποίηση: Πρωτοδικείο Χαλκίδος

ΥΠΕΡΧΕΙΛΗΣΙΣ ΝΟΜΩΝ

Πρόσφατα είχα την τιμή να συμπεριληφθώ στη λίστα των σεσημασμένων από το Τραπεζικό Σύστημα δια οφειλήν προς την Αγιότητά των ή προς τα ομοτράπεζα παραπήγματα (Εφορίες, Δήμους, Ασφαλιστικά ταμεία, αστυνομικά τμήματα, ΔΕΚΟ, δικηγορικές εταιρίες κ.λπ.) προς τα οποία έχουν εκχωρηθεί δικαιοδοσίες επιβολής επιτιμίων θανάτου, χωρίς ούτε καν δικαστικές αποφάσεις.

Δηλαδή το απεχθές αυτό εξάμβλωμα που επεβλήθη στη χώρα μας από το 1824 στα πρότυπα εταιρείας στερεί ή αποκόπτει απ’ τους πολίτες το δικαίωμα της πρόσβασής τους στο φυσικό τους δικαστή – τον Μουφτή, τον Κατή ή τον Χότζα – δικαίωμα που από αιώνες ανεγνωρίζετο στοv υπόδουλο Ελληνισμό και επί τουρκοκρατίας. Για αυτό και εμείς, χοροστατούντων των εκάστοτε πληρεξούσιων ή τοποτηρητών αυτής της εταιρείας γιορτάζουμε την επέτειο της απελευθέρωσής μας με πανηγύρια, στρατιωτικές παρελάσεις και επιδείξεις οπλικής ισχύος.

Για να μπορούν έκτοτε ελεύθερα τα παιδιά των Δημίων ή αξιωματούχων αυτής της Εταιρείας, κατά περίσταση Στρατηλάτες, Πατριάρχες ή Εθνικοί! Ηγέτες, οσάκις διακατέχονται υπό πατριωτικού οίστρου, οραμάτων ή μεγάλων ιδεών, να επιστρατεύουν ξυπόλητους τους Έλληνες, όπως τους άρπαζαν κατευθείαν μέσα από τα χωράφια ή τα σπίτια τους, για να τους ξαποστείλουν σε πολεμικά κρεματόρια ή ηρωικές εκστρατείες, που απέληγον όμως ΠΑΝΤΑ σε προδιαγεγραμμένες σφαγές ή ξεριζωμούς. Ενώ στην ενδοχώρα τα παραγκόνια ( new manager), αυτού του οργανωμένου κυκλώματος που φέρθηκε τόσο απάνθρωπα στους Έλληνες με διασφαλισμένη προστασία – ατιμωρησία, από την δικαιοσύνη της «Ελλάδας», έστηναν ανενόχλητοι δοκάνες μέσα σε ρυπαρές καλύβες ή στα διά βίου αμάθειας και στρέβλωσης ιδρύματά:.• τους, παρέχοντας στο ευάλωτο γένος την των ιδίων επιλογών ή αισθητικών κριτηρίων, εκπαίδευση- αγωγή με επίστρατους σαλτιμπάγκους, γιουσουφάκια, γενίτσαρους, αρλεκίνους ή καλαμαράδες κατά τα κέφια ή τις προσταγές του ραβίνου ή του εκάστοτε γύφτου που κρατάει το ντέφι.

Μέχρι να τα αποβλακώσει, να τα ξεδοντιάσει, να τα. εκφυλίσει και να τα αποκόψει τελείως από τις ρίζες τους, την γλώσσα, την πίστη και τη γη του πατέρα. Για να υπαχθούν έκτοτε εις πάντας τους εφεξής αιώνας αι γενεαί πάσαι των Ελλήνων υπό την Δεσποτεία αυτών που η δική τους ιστορία και η πίστη, διαλαλεί σε όλους τους τόνους την εξόντωση όλων των άλλων λαών. «Μη καταλιπόντες σεσωσμένους ως και παν εμπνεόμενον ζωής, ον τρόπον ενετείλατο Κύριος ο θεός του Ισραήλ».

« Αλλ’ επί εκείνων όσοι διέσωσαν ιδίαν θρησκείαν και γλώσσα ο οσμανικός όμιλος ουδόλως εθνολογικώς επενήργησε. Τα δύο στοιχεία έμειναν άμεικτα προς άλληλα, όπως το ύδωρ και το έλαιον. Το έθνος του 1824 υπήρξεν αυτό το έθνος του 1453. Ηθικώς, διανοητικώ και αριθμητικώς υπέστη αλλοιώσεις. Εθνολογικώς ουδεμία.» Κωνσταντίνος Παπαπαρηγόπουλος.

Σήμερα, διακόσια χρόνια μετά τη ματοβαμμένη μεταβίβαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τους Οσμανούς στον όμιλο των Εβραiων, το μόνον εναπομείναν άμεικτο προς άλληλα στοιχείο, είναι αυτό του μεγαλομέτοχου και χορηγού του ομίλου. Αντίθετα οι Έλληνες υπέστησαν θεμελιώδεις αλλοιώσεις δεχ6μενοι λυσσώδεις επιθέσεις από αξιωματούχους αυτής της εταιρείας με συνέπεια να χάσουν σταδιακά τις πολιτικές τους ελευθερίες και ουσιαστικά να μην υφίστανται πλέον ως έθνος αλλά ως αποικία χρέους ( ή άλλως ως εξιστόρησις, ακαδημαϊκή ρητορία ή σαν καρτ ποστάλ για τουρίστες ).

Ίσως έτσι να εξηγείται και η σημερινή πάνδημη παραίτησή τους. Ή η άκριτη εκτέλεση εντολών που εκπορεύονται από τις υπηρεσίες Αυτού του μορφώματος Ή η καθολική συστοίχισις πλήθους λαών έξω από τα παραμάγαζα του γύφτου υποβαλλόμενοι στις 666 αποχρώσεις των μαρτυρίων της σταγόνας ή της ουράς. Σαν σε επιθανάτιες λιτανείες. Από πρωίας έως όρθου επιγενομένου (καταργήθηκε με μνημονιακό διάταγμα ο όρθος της Ορθοδοξίας από 16/9/2016), δι υποβολήν δεήσεων
, ικεσιών ή διακονίας προς τους ιερουργούντες. Ως εν αναμονή θαύματος, ίασης ή καθαρτήριων φοροαπαλλαγών ή μείωσης δόσεων. Άλλοι με προσδοκίες πρόσφορων ή αντίδωρου. Σε ναϋλον σακκούλες ή σε ασκούς έμφορτους «τραπεζικών προϊόντων» της ελληνικής γης, σε κάρτες, πιστωτικές ή κάρτες σίτισης, συνήθως σε κουπόνια προπληρωμένα μέσω Βουλγαρίας. Όλοι πιασμένοι σε ένα αόρατο δίχτυ με ΑΜΚΑ και Σολομωνική. Οπως τον τύλιξαν αεριτζήδες μέσα σε δύο κόλλες χαρτί. Η μία μηχανογραφημένη. Μία τερατώδης ηλεκτρονική βάσις φορολογικών δεδομένων. Με αναρίθμητους κωδικούς, κρυπτογραφικούς όρους, γρίφους και δαιδαλώδεις διαδρομές. Με λογισμικά πολλαπλασιαστές και ατραπούς. Επ’ απειλή ολίσθησης, εκτροπής, απόκρυψης ή λάθους. Με επικρεμάμενον επιτίμιον φαρμακίας, φυλάκισης, κατασχέσεων ή σταύρωσης (500 ανά εργάσιμη μέρα το 2016).

Ζωή εν Τάφω. Μαζί με όλη την αρχαία και νεότερη ελληνική ιστορία. Αυτή που απέκρυψαν διέστρεψαν, αποσιώπησαν ή τσιμεντώσανε. Και τα σκυλιά δεμένα. Δι’εγκυκλίων. Στις 28/01/1976 πέρασε σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης πρόταση του παιδαγωγικού Ινστιτούτου αλλοίωσης της γλώσσας μας με παράλληλη κατάργηση των αρχαίων. Υπουργός Παιδείας Ράλλης – Ραούλ Γ. Καθάρισε πάλιν ο διεμφυλικός οντάς του όρνιθας. Άλλωστε πολύ κράτησαν οι Επιτάφιοι ή ο διασυρμός και η περιφορά των Αρχαίων εντός των σχολικών τειχών . Μυρωδιά δεν πήραν αι , γενεαί πάσαι του έαρος. Στα θερινά τα σινεμά πρωτοάκουσαν Αντιγόνη και στις αναπαραστάσεις μίμησης πράξεων σπουδαίων της M.G.MAYERS κατάπιναν οι λαοί αμάσητα θεάματα με μασίστες πελοποννησιακούς και ναυμαχίες σε θολά νερά. Άλλωστε ποιούς αφορούν σήμερα οι εχθροπραξίες των Λακεδαιμονίων με την Αθηναϊκή Ηγεμονία ή η νυκτωρ μεταφορά των χρυσοφόρων ταμίων της Δήλου από τους Γκαργκάνες μαζί με ότι είχε απομείνει από τα αποθεματικά των Τραπεζών του 1941 που φόρτωσαν οι τοκογλύφοι στα Βρετανικά καταδρομικά.

Έτσι και αλλιώς οι Πέρσες θα πέρναγαν. Αφού αυτή ήταν η βουλή του Κρέοντα ή τα κελεύσματα του διευθυντηρίου. Και με τους εκλεκτούς της Σιών να πατάν σήμερα άφοβα στο σανίδι, διεκδικώντας ρόλους Βασιλέων , Σωτήρων ή Κοσμοκτατόρων, ενώ στο Μεσολόγγι αλωνίζουν τα ασκέρια του Κιουταχή κάνοντας πεταλουδίτσες με τις παλάμες ανάστροφες, σηκώνοντας μπαϊράκι σαν να χρωστάμε και σ’ αυτούς ή στους παππούδες τους.

Και με παράλληλες επισκέψεις μαθητών σε συναγωγές ή σε ισλαμικό τέμενος από 20/9/2017, όπως προβλέπεται από τα μνημόνια. « Εγώ ελέγχω το πεζοδρόμιο διαβεβαιώνει τους εταίρους του ό Ορνις και από κοντά οι πρόθυμοι Ηρακλειδείς. Με ρόπαλα ή κόπανους περιβεβλημένους τήβεννο. Αδυσώπητος επέπεσεν η ετυμηγορία.. « 20 χρόνια» στους Αγιορείτες που σηκώνουν παντιέρα εναντίωσης στον θεσμό του δικαστικού κλητήρα που επιχειρεί να εκκενώσει με μπουλντόζες τη σκήτη τους ή στον Καίσαρα, στον Πατριάρχη, στον Πάπα ή στα χρυσόβουλα της EL DORADO. Και το πεζοδρόμιο σε αναβρασμό.

Ένας αχταρμάς από προβοκάτορες, μισθοφόρους, αντιεξουσιαστές, Κυπατζήδες σωματέμπορους ή βαποράκια που συντηρούν Αι αρχαί.. Μεμιγμέναι προς άλληλας όπως το πετρέλαιο με το λάδι. Αυτουνών οι μολότοφ είναι πταίσμα. Εκπίπτουν όπως και τα γεννήματα εχιδνών που καταχρώνται δημόσιο χρήμα. Με διακόσια ενενήντα επιδοτείται όχεντρα, με ποινικό μητρώο που ανέλαβε ως Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δ.Σ του Κατοχικού Ταμείου το ξεπούλημά της περιουσίας του Ελληνικού λαού – 4η στον κόσμο η χώρα μας σε φυσικό πλούτο μαζί με άλλα δύο υπό-κείμενα, σαν αυτά που «παραχώρησαν» δεκαεφτά στρέμματα «ιδιοκτησίας» του Πολεμικού Ναυτικού για την ανέγερση Τζαμιού στο Βοτανικό. Αξιωματικοί εν ενεργεία του Ναυτικού το διέπραξαν.

Σε αυτούς αναγνωρίζεται πλειάς ελαφρυντικών της κατοχικής δικονομίας, με εξαγοράσιμες ποινές, δίκες παρωδία (εξοπλιστικά, siemens) ή απροκάλυπτης βιαιότητας αποφάσεις ( συγκάλυψη κακουργημάτων συμμορίας ποινικών) έγκλημα διαρκείας ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ από 26/08/2011- Πρωτ/κειο Χαλκίδος. Δικά τους παιδιά είναι. Τα ξένα ξεπαστρεύουν. Όπου τα πετύχουν. Στο φτερό, την ώρα που πάνε να κοιταστούν ή να πιούν νερό. Φτάνει να τα ξεμοναχιάσουν. Και στου καλόγερου την τρύπα. Όπως και το γιό της καλόγριας. Με αδέσποτα. Φόλα. Ως κατά νόμον. Και κατά συνείδηση. Και στον φονιά ανδριάντα. Μέχρι την Λατινική Αμερική τον κυνήγησαν για να του τον στήσουν. Τον Αρχιναύαρχο των επαναστατημένων Ελλήνων λόρδο Κόχραν, σταυραδέλφι του αλλουνού που τον κάνανε πλατεία οι προγενέστεροι του Γάβρογλου, μέγα φιλέλληνα. Ούτως απονέμεται η δικαιοσύνη ή διδάσκεται ιστορία στη γη των Ελλήνων. Εδώ και διακόσια χρόνια από της απελευθέρωσής της. Μέχρι να γίνει ένα απέραντο ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ένα μαντρί. Μια φάρμα, με φαντασιακές καλλιέργειες εθνικής ανάτασης που πασχίζει να επιβιώσει με μεγάλα λόγια και λέξεις απεμπλουτισμένες, χωρίς χυμούς ή νοηματικό φορτίο, ξεβρασμένες μαζί με ρέπος, σουάπς φανς, success story και δομημένα ομόλογα., πάνω στα πρόσωπα των επερχόμενων γενεών.

Στη γη του πατέρα δεν τη μιλάγαμε αυτή την γλώσσα και δεν νομίζω πως θα μας την επιβάλετε. Όπως και εγώ δεν μπορώ να επιβάλω σε κτήνη, έννοιες Αιδούς ή Δίκης. – Κτήνος εκ του κτώμαι – κτήμα, όπως μόνον ο άνθρωπος καθίσταται εκχωρούμενος προς αλλότριαν κτήσιν. Αποκτηνούμενος. Όχι τα ζώα, που δεν έχουν κριτήρια επιλογής. Ο άνθρωπος ως κτίσις – κτίσμα – οίκος – δημιούργημα θεού ή ανθρώπων, έχει δυνατότητα επιλογής. <Η φύσις ουδένα δούλον πεποίηκε > Μόνος του μπήκε στην στρούγκα. Ακόμη και αν εξαπατήθηκε. Δεν αντέδρασε. Και συνεχίζει να εκτελεί και να υπακούει σε νόμους ιουδαϊκούς.

Οι τελευταίες όμως γενιές που γεννιούνται, στα χρόνια της φοβέρας και θα ανδρωθούν μέσα σε αυτές τι φάρμες, χωρίς καμία δυνατότητα επιλογών, ούτε καν διάκρισης του φυσικού ή του παρά φύσει-εκπορνευόμενες υπό την επίδραση ουσιών ή επαιτώντας τη δόση τους. Είναι δικό μας έργο.

Η ηγεσία της Δικαιοσύνης παραιτούμενη της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας της ,καταπάτησε την αρχή διάκρισης των εξουσιών. Γενόμενη ουσιαστικά αυτουργός της παράδοσης τους σε κτήνη. Ενώ όφειλε ήδη (από το 2010) να έχει εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα και τον Π.Κ, εναντίον των υπευθύνων που «συναποφάσισαν» με «εξωθεσμικά» όργανα για πράξεις διαχείρισης της κρατικής εξουσίας, και να τους είχε ήδη ασκήσει διώξεις για εσχάτη προδοσία. Απεναντίας με την 668/ 20/2/12 το ΣΤΕ έκρινε το μνημόνιο συνταγματικό. Το παραμύθι δείχνει να τελειώνει. Ο πραγματικός δικαστής παροπλίστηκε. Κουμάντο κάνουν οι πειθήνιοι εκτελεστές εντολών ή αποφάσεων.

Αυτές τις ώρες στα παράλια της Μ. Ασίας εξακολουθούν να «συνωστίζονται» στρατειές επίδοξων νεοελλήνων με παρότρυνση και μανατζμεντ Μ.Κ.Ο, με υποσχετικές και ταξίματα κτήσης οικιών εμπιπραμένων ή προς δήμευση ή αναγκαστική κατάσχεση του προς αντικατάσταση γηγενούς πολτού. Ακόπως και χωρίς καν δολιοφθορές, εμπρησμούς ή δολοφονίες. ΑΝ ΔΕΝ παραστεί χρεία. Οι Μουζαλες προχωρούν ακάθεκτοι στην αναδιανομή της περιουσίας των Ελλήνων. (Όλα τα υπάρχοντα των άλλων εθνών ανήκουν στο Εβραϊκό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ δισταγμού. Ταλμουδ 348.).

Ενώ ήδη στα Μ.Μ.Ε «σέρνονται» ντιρεκτίβες εφεξής να μην προσδιορίζονται οι εθνικότητες ατόμων που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες προς αποτροπήν ή εξορκισμόν αρνητικών απεικονίσεων των «προσφύγων». Αυριανών ιθαγενών. Ακόμα και λέξεις π. χ Πακιστανός ή Σομαλός κακοποιός θα απαγορευτούν, γιατί αποδυναμώνουν την προδιαγεγραμμένη «κοινωνική συνοχή» του μείγματος των στρατοπέδων πως και την σταδιακή τους αποχρωμάτιση ή απολεύκανση. Το παραμύθι δείχνει να τελειώνει.

Το καραβάνι έφτασε στον προορισμό μετρώντας βαριές απώλειες. Ηθικώς, διανοητικώς, αριθμητικώς. Τελευταίοι το εγκατέλειψαν 450 χιλιάδες νέοι. Αλλά και αυτοί που έμειναν, ζωσμένοι από παντού με φίδια ετοιμάζονται να τα παρατήσουν. Τα πιο ύπουλα, τα διμούτσουνα, τα δίγλωσσα κάθονται σε θέσεις καθοδηγητών ή έχουν πιάσει τα καρτέρια. Το καραβάνι χρειάστηκε να δει πολλούς ινδιάνους σφαγμένους στη διαδρομή ή να πέσουν σε πολλές ενέδρες οι Έλληνες για να καταλάβουν ποιοι ήταν πίσω από τους καμπόυδες και τη βιομηχανία παραγωγής κοσμοθεωριών και επαναστατικών κινημάτων που επικάλυψαν όλες τις σφαγές και τις λεηλασίες από το 1789 μέχρι τα σημερινά κατακάθια που χουν καταλάβει με δόλο και πλαστογραφημένες ταυτότητες τη διακυβέρνηση όλων των εθνοτήτων της Ευρώπης. Και από κοντά, η στρατιωτική ελίτ που όταν δεν μετέχει ως αγήματα εντεταλμένων σε εθνοκαθάρσεις ή «ως συνδιαμορφωτές οραμάτων» απέχουν ή είναι αλλού απασχολημένοι. Σε μηχανορραφίες αστράτευτων Υπ. Αμύνης ή σε δουλειές για προμήθειες, από οπλικά συστήματα και υποβρύχια που γέρνουν ή ελικόπτερα (που χάνονται ζωές σε απλές μεταφορές), μέχρι τον επισιτισμό προσφύγων στα hot spots που στήνουν σαν παραδουλεύτρες εβραϊκών ΜΚΟ.

Παραστρατιωτικοί, μισοσαλεμένοι, τιγκαρισμένοι στα παράσημα και σε τσερτιφικάτα υπερατλαντικής μαθητείας. Έκαναν καλή δουλειά τα αποβράσματα. Ο όρνις ολοκλήρωσε. Και χωρίς περιττές προφυλάξεις πήγε στο Παρίσι να βρει τον Μ. Μάγιστρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα. Όμως το παραμύθι έχει και δράκο. Αυτές τις ώρες τον ντύνουν, τον κουρδίζουν, τον καλαφατίζουν και τον προθερμαίνουν για τη μεγάλη κατεβασιά, πάνω σε ερπύστριες. Δεν χρειάζονται τώρα ζάχαρη στα ρεζερβουάρ οι Σωτήρες. Αδιάντροποι, τους μοστράρουν σε εκδηλώσεις ή συνάξεις «Περηφάνιας» ή τους εκκλησιάζουν ανεβασμένους πάνω στην Αγία Τράπεζα να βγάζουν πύρινους λόγους ή φωτιές από τα αυτιά, όταν δεν ανταλλάσσουν κορνίζες με μπλουζίτσες παιχτών μέσα στο Γενικό Επιτελείο σαν στο σπίτι τους διακηρύσσοντας ότι αυτοί φυλάττουν Θερμοπύλες τις ώρες που τις διαλύουν (με χρονοδιάγραμμα εργολαβίας) ή ξεπουλάνε το «πλεόνασμα» για εξοπλισμό του χαλιφάτου. Όλους αυτούς θα τους ξαμολήσουν με εμβατήρια και πατριωτικές κορώνες. Ήδη τα ΜΜΕ προετοιμάζουν το έδαφος, στρώνοντάς το με ροδοπέταλα και δημοσκοπήσεις.

Είμαστε εντελώς μόνοι. Στόχος αυτών των προγραμματισμένων ανθρώπινων – ρομπότ είναι να διασφαλίσουν διά της σύλληψης « την προστασία ή την ασφαλή φυγάδευση» των αποβρασμάτων που βασάνισαν τον λαό. Μετά θα μας πετάξουν σε χωματερές. Ενώ ο Γείτων που καιροφυλακτεί θα βρει το αναγκαίο πρόσχημα για να προσαρτήσει ΑΡΧΙΚΑ την Θράκη και ίσως κάποια νησάκια που μας «περισσεύουν», όπως δήλωσε το συναμφότερον του Γαβρήλογλου παροχέτευμα. Είμαστε εντελώς μόνοι. Αυτό αν το καταλάβουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μειονέκτημα.

Τέλος σε ότι μας αφορά. Δεν χωράν προσωπικές αναφορές πλέον. Και ποιος αλλωστε ο αποδέκτης? Οι Γιανίτσαροι των υπουργείων, ή τα αρπακτικά των δικηγορικών γραφείων, ή οι μεγαλοαπατεώνες των τηλεφωνικών εταιρειών και της ΔΕΗ, ή ο έφορας που βουτάει το μοναδικό περιουσιακό σου στοιχείο δηλ το μισθό, που βιαίως ή ερήμην σου υπήχθη στο καθεστώς των τραπεζών.

Οι φοβέρες δεν νομίζω ότι είναι πια αναγκαίες. Η δουλειά των εντολέων σου που εσύ συνέβαλες απροσανατολίζοντας αυτούς που τρομοκρατούσαν ή λήστευαν ολοκληρώθηκε. οι εχθροί μπήκαν στην πόλη. Εκτός αν σου είπαν ότι συναινούμε στην δολοφονία μας ή ότι είμαστε συνένοχοι γιατί «μαζί τα φάγαμε». Μόνοι είμαστε. Σκόρπιοι. Αποβλακωμένοι ίσως από την καταιγιστική προπαγάνδα και τα αλλεπάλληλα σοκ. Γι’αυτό μπορεί να  κλέβουμε ακόμα και το σαπούνι που θα μας κρεμάσει ο γύφτος, αιφνιδιασμένοι από την απρόκλητη επίθεση των Ιουδαίων. Άμαχοι όμως δεν είμαστε. Και κυρίως δεν χάσαμε την πίστη μας.

Δημ. Τριανταφύλλου

Γράψτε το σχόλιό σας 2694 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.