| Mobile | RSS

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΕΦ ΕΞΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20 May, 2016
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Δημοσιεύσεις τρίτων, Δικαιοσύνη, Σκάνδαλα, Υγεία

Προς τη διοίκηση ΟΚΑΝΑ

Κοιν: Γραφείο Υπουργού Δικαιοσύνης

 

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΕΦ ΕΞΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ

 

Ενημερώθηκα από τη γιατρό του ΟΚΑΝΑ κ Κόλλια σχετικά με την επιβληθείσα σε βάρος της ποινή από το ΔΣ, πρόκριμα απόλυσης, όπως έχει ήδη δρομολογηθεί από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους ως καταγγέλλοντες ή ως καταμαρτυρούντες, πέραν των καθιερωμένων πρόθυμων σερβιτόρων που προσυπογράφουν ομόφωνα μία παντελώς ανυπόστατη κατηγορία.

Ίσως σε μία υποθετική απολογία ενώπιον του φυσικού τους δικαστή να επεκαλούντο, ότι δεν γνώριζαν, ότι εισηγητής της συνεδρίασης είναι το ίδιο άτομο που σε ανύποπτο χρόνο, παρουσία μαρτύρων, την είχε απειλήσει (Οκτώβριος 2015) με απόλυση αν δεν υπέγραφε ό,τι της φέρνει αυτός. « Γιατί εδώ εγώ είμαι ο νόμος.» Ούτε ασφαλώς θα γνώριζαν, ότι ο εν λόγω είναι υπόδικος για κακούργημα, όπως και η μέχρι χθες εταίρος του πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ που παρά ταύτα, όλως παραδόξως, ανεβαθμίσθη από την πανεπιστημιακή αδερφότητα-οικογενειακή παράγκα παραγωγής θαυμάτων, εξιλασμών ή διδακτορικών σε ποινικούς, συζύγους πρωθυπουργών, ή σε παραγγόνια  ταγματασφαλιτών, απόφοιτους ΤΕΙ, νυν διοικητές νοσοκομείων, αποκεκλημένους και dr. Αλλά και της πολιτείας μη υπολειπομένης σε παραγωγή ιλασμών. Εκ της πρυτανείας το αποκεκαθαρθέν  υλικό. Και αφού η δικαιοσύνη το αναβάπτισε και αποχαρακτήρισε την «ανοίκειον πληρωμήν» (κάτι εκατομμυριάκια η κατάχρηση) ως «εφεξής νόμιμον», παροχέτευσε το αποσταλέν  ποινικά και αστικά κακουργηματικό υλικό στα καταγώγια της εθνικής  οικονομίας σε θέση υπουργού. Και στον ίδιο ναό, επί του οποίου συμβούλια χαρίτων με θετικές γνωμοδοτήσεις προβαίνουν σε απολευκάνσεις εμπόρων όπλων, λευκής σαρκός, ή σκόνης. Καταδικασμένους και με αμετάκλητες αποφάσεις προκειμένου να αποδοθούν στα καρτέλ που τους διεκδικούν εξαλειφθέντες παντός κρίματος, ανομίας ή παθών απρεπών.

Τέτοια φυράματα διορισμένα σε κομβικές θέσεις από την κομματοκρατία σε όλο το φάσμα της δημόσιας διοίκησης, δικαιοσύνη, στρατό, εκκλησία, εν προκειμένω σε οργανισμό νομικά και επιστημονικά αμφιλεγόμενο, όπως όλοι αυτοί οι νεοσύστατοι οργανισμοί, ιδρύματα, ΜΚΟ με υπερεθνικές καταβολές και μεταφερόμενους  ακτιβιστές   και   αλληλέγγυους   υπό   την καθοδήγηση δυσώνυμων

-2-

λεσχών, λόμπι ή πολυεθνικών εστιατορίων (με εφτά βοηθούς και τρεις μαστόρους) που σταδιακά έχουν υποκαταστήσει τις παραδοσιακές υπηρεσίες πρόνοιας, αφού προηγουμένως τις «ξαλάφρωσαν»  απογυμνώσαντες αυτάς παντός εθνικού συμβόλου  ή γνωρίσματος πίστης για να τις παραδώσουν αμαχητί στο πυρ, ή στα όρνια και τις ύαινες που καραδοκούν εδώ και διακόσια χρόνια να σκυλέψουν το εναπομείναν σκήνωμα.

Μια χώρα οχετός. Γι αυτό δούλεψαν τόσο καιρό όλοι αυτοί αλλοιώνοντας, βιάζοντας, ξεσπλαχνώνοντας και κατακαίγοντας το φυσικό περιβάλλον-ενδιαίτημα κάποτε των Ελλήνων. Για να το καταστήσουν αποτρόπαιο και αποκρουστικό. Μόρφωμα ανάξιο όχι μόνο υπεράσπισης, αλλά και αναφοράς. Γι αυτό ίσως δεν εξεγείρονται οι κάτοικοι αυτής της χώρας.  Γι αυτό και φεύγοντας οι νέοι, σε μία-δύο γενιές, απαρνούνται ή αλλοιώνουν όνομα, επίθετο και καταγωγή ενώ οι παλαιοί, που μείναν πίσω μαζί με τους νέους εισαγόμενους ιθαγενείς, έχουν ήδη καταθέσει τα όπλα και δεν πολεμάν, όχι υπέρ βωμών, αλλά ούτε καν για τα σπίτια που τους αρπάζουν. Απλά κλαψουρίζουν ή πηδάν απ’ τα μπαλκόνια. Αυτά τα μαθήματα πήραν απ’ τους πατεράδες τους που τα χαν κάνει τράμπα απ’ την εποχή της αντιπαροχής με τσιμεντόκουτα. Από τότε οι αργυραμοιβοί ηξεραν ότι θα αλώσουν ΑΥΤΗ τη χώρα. Γι αυτό και επέπεσαν ανεμπόδιστα στο φυσικό περιβάλλον κατά αγήματα εντεταλμένων λεηλατώντας ή αντιγράφοντας τη φύση και πατεντάροντας τα προϊόντα της για να μπορούν να την ελέγχουν και να εξουσιάζουν τις απεικονίσεις της στα εγχάρακτα ανδροειδή που έρχονται από το πολύ εγγύς μέλλον με ποδοβολητά από μαρκαρισμένες με ΑΜΚΑ αρβύλες. Και με την άδεια ή και την προτροπή των αρχών. Και με δικαστικές αποφάσεις που νομιμοποιούν τα καρτέλ ή τη θηριωδία και το βιασμό της φύσης ως «εφεξής νόμιμον». Στην αρχαία Σπάρτη όποιος παραβίαζε τη φυσική αρμονία τιμωρούνταν με θάνατο. Γιατί ήταν άρρηκτα δεμένη με τη σωματική και την ψυχική υγεία των ανθρώπων. ΠΟΛΕΩΣ ΣΩΜΑ-με άκρα, κυρίως σώμα, κεφαλή. Γιατί οι πόλεις ήταν ζωντανοί οργανισμοί. «Εφ’ οις η πόλις επένθησε και εκείρατο» Αισχίνης 3,211 Κατοικίες θεών και ανθρώπων..Μια πόλις που  της επέβαλαν άδικο σύστημα απονομής δικαίου ή την ακρωτηρίαζαν,  πέθαινε.

Δεν ξέρω αν θα χρεοκοπήσουμε (μετά την «αποχώρηση» του ΔΝΤ εντός ή εκτός των τειχών ή θα πάμε άπατοι με τσέπες γεμάτες φραγκοδίφραγκα). Μεσοστρατίς ή μεσοπέλαγα, η πορεία ή ο πλους είναι προδιαγεγραμμένος από τους υιούς του    Ιησού του   Ναυή.    Ο παραδοσιακός   περατάρης απεδήμησεν ή έχει ήδη

-3-

παραιτηθεί των δικαιωμάτων του οβολού. Εταιρείες εβραϊκών συμφερόντων έχουν αναλάβει την εξόδιο αποκομιδή λαών μαζικά. Κατ’ ανάθεσιν έργου ή με άνωθεν βιβλική εντολή. Εκμεταλλευόμενοι και το προνόμιο του αιφνιδιασμού της θείας επίνευσης ή το timing της εξολόθρευσης. Στον Καιάδα ή σε τάφους υγρούς. «Μη καταλιπόντες σεσωσμένους, ως και παν εμπνεόμενον ζωής. Ον τρόπον ενετείλατο Κύριος ο Θεός του Ισραήλ» Αδιάβαστους και άκλαυτους θα μας ξεπετάξουν στις χωματερές της ιστορίας μαζί με τους άλλους λαούς που γενοκτόνησαν. Οι ίδιες εταιρείες που εκτελούσαν λίγα χρόνια πριν, στην κατοχή, αμάχους Έλληνες. Στήνοντας μπλόκα και μυδραλλιοφόρα και με κραυγές άγριων θηρίων γιατί έτσι <<ενετείλαντο>>. Αποκεκλημένοι σήμερα από τα Μ.Μ αλητείας και τους επίγονους των «συνήθως διασωθέντων», εταίροι ή θεσμοί. Μεθ’ ων και επιδίδονται σε «σκληρά μπραντεφέρ» οι μπρατσομένες μεγαλοκοπέλες ως εκπρόσωποί μας. Παιδιά αυτοί ή παραγγόνια νικητών. Του καταδότη, του μαυραγορίτη, του δοσίλογου ή των τραβαγέριδων που γινήκαν εφοπλιστές σε μια βραδιά. Άλλοι θεσμικοί ή ύπατοι αρμοστές, αρχηγοί όπλων, εκδότες κατοχικών εντύπων. Πρόεδροι του ΣΤΕ. Από την κορυφή της δικαιοσύνης μέχρι τη λίμνη Κόμο ο δρόμος είναι σπαρμένος με αποφάσεις που στάζουν αίμα, προσώπων, πραγμάτων ως και παντός όντος εμπνεόμενου ζωής.

Τέλος, εις ό,τι μας αφορά ως υπηρεσία. Γιατί ασφαλώς εσείς δε γνωρίζετε τίποτα για το φονικό. Μπορεί εκείνη την περίοδο και εσείς «να διαβάζατε». Ούτε θα χετε ακούσει τίποτα υποθέτω για προμήθειες, εταιρείες, αντιδραστήρια ή για «περίεργες πηγές χρηματοδότησης» για προκλητικά αυθαίρετες προσλήψεις ή καθαιρέσεις, καταγγελίες για παράνομες συνθέσεις ΔΣ, για εκβιασμούς, χρηματισμό, για παρεμβάσεις πολιτικών στις λίστες. Ούτε για εισβολές ιδιωτών στον πέμπτο όροφο. Ούτε καν για διακίνηση-εμπορία υποκατάστατων. Ούτε και για τις κομματικές τους ταυτότητες. Όλων ανεξαιρέτως των μεγαλοστελεχών του οργανισμού σας. Δεν έχετε γνώμη. «Άλαλα  και μπάλαλα» όπως όλοι αυτοί οι απολιθωμένοι σύνεδροι των ΔΣ ή των κεντρικών επιτροπών που παραστέκουν τον εκάστοτε μισητό αλήτη ή τους παραγιούς του έτοιμοι να λικνιστούν στους ρυθμούς του. Γι αυτό φθονούν ή επιτίθενται σε όποιον δεν συναινεί. Γιατί ο καθένας εξ αυτών νομίζει ότι γεννήθηκε για τους δικούς του μόνο γονείς και την τσέπη τους και όχι για την πατρίδα. «Ότι ο μεν τους γονέυσιν μόνον γεγενήσθαι νομίζων τον της ειρμαμένης και τον αυτόματον θάνατον περιμένει, ο δε και τη πατρίδι υπέρ του μη ταύτην επιδείν

-4-

δουλεύουσαν, αποθνήσκειν εθελήσει και φοβερωτέρας ηγήσεται τας ύβρεις και τας ατιμίας, ας εν δουλευούση τη πόλει φέρειν ανάγκη, του θανάτου» Δημοσθένης Περί Στεφάνου. Ρωτήσαμε και εμείς τους αγίους μας και μας είπαν. Με τον τρόπο ον διαλέγονται οι θεοί μας με σαλούς και με Έλληνες. Χωρίς διαμεσολαβητές ή προφήτες σαν αυτούς που ανεβοκατεβαίνουν τα όρη ή τους ουρανοξύστες της Wall street κουβαλώντας εντολές, διαβολές ή παραγγέλματα. Και σε ήχο που αρμόζει σε ανθρώπους ταπεινούς και άπαρτα βουνά. Όπως έχει προστάξει ο γιος της καλόγριας εδώ και διακόσια χρόνια.

ΥΓ. Εν μακρώ ταξιδίω κατά την Μ. Θάλασσα…. ηρωτηθής υπό του πλοιάρχου περιπατούντος κατά μήκος του καταστρώματος από την πρύμνην  έως την πρώραν. «Τι έχεις βρε Αλέξανδρε και αναστενάζεις;» και εκείνος απήντησεν «Συλλογίζομαι καπετάνιο πως θα πληρώσουμε τόσα εκατομμύρια που χρωστάει το έθνος»

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης 1892

Το 1953 η Ελλάδα συνυπέγραψε τη συμφωνία του Λονδίνου για τη διαγραφή του εξωτερικού χρέους της Γερμανίας «Το αναγκαστικό δάνειο».

Το 2016 στις 12 Μαΐου η ολομέλεια του ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές δήμων, κατοίκων κλπ κρίνοντας πως σύμφωνα με τη μνημονιακή νομοθεσία οι παραχωρήσεις των μικρών λιμένων της χώρας «ΤΟΥΣ» «αποσκοπούν στην ικανοποίηση του δημοσίου συμφέροντος δηλαδή,  στην αποπληρωμή του δημοσίου χρέους». Και με εξουσιοδότηση ποιου <<Δικαίου>> ή ποιων <<Ελλήνων>> Tου Εβραϊκού ή των υιών του Ναυή ικέτευσαν, ως άλλοι Αιγύπτιοι;… <<Αγόρασον ημάς και την γην ημών δια άρτου, και θέλομεν εισθαι ημείς και η γη ημών δούλοι>> Γεν.ΜΖ 19-25. ΄Ισως και να μην κατάλαβαν πως πέρασαν οι αιώνες, ή μπορεί και να <<διάβαζαν>> ταριχευμένοι σε σαρκοφάγους από Χαλδαίους μάγους και αλχημιστές για 3.000 χρόνια και να εκλήθησαν τώρα να ξεχρεώσουν τα δικά τους συμβόλαια.

Εμείς το μόνο Χρέος που αναγνωρίζουμε είναι να ανακαταλάβουμε τις πηγές της Γνώσης και της Ενημέρωσης και να τις αποδώσουμε  στους φυσικούς και νόμιμους διαχειριστές τους που είναι ο Ελληνικός λαός και όχι αυτός ο χυλός των αποβλακωμένων και των άρρωστων κατοίκων αυτής της χώρας που κατάφεραν να τους διαστρέψουν ακόμα και τα πιο αρχέγονα ένστικτα.

Δια την αντιγραφήν

Δ. Τριανταφύλλου

Χαλκίδα, 19 Μαίου 2016

 

Γράψτε το σχόλιό σας 2895 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.