| Mobile | RSS

Τα καταπιστεύματα, Ο Σώρρας και τα δισσεκατομμύριά του.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24 March, 2016
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Πολιτική, Σκάνδαλα

Σε αυτό το άρθρο-μελέτη θα εξετάσουμε κάποια πράγματα από την υπόθεση Σώρρα με τα δισεκατομμύρια, όπως υποστηρίζει, από τα παγκοσμίως άγνωστα καταπιστεύματα.

Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής, όπου εκεί φαίνεται ότι ο Σώρρας  έχει δίκιο. Δηλαδή φαίνεται ότι δεν έχουν τηρηθεί, αλλά ούτε και ολοκληρωθεί οι σωστές οικονομικο-νομικές διαδικασίες και κανονισμοί για την εκκαθάριση-απορρόφηση της Τράπεζας της Ανατολής, αλλά, φαίνεται, επίσης, ότι πριν συμβεί η εκκαθάριση της τράπεζας, την χρεώσανε με δισεκατομμύρια (της εποχής) ζημιές, με σκοπό να την προβάλουν ως προβληματική – υπό πτώχευση τράπεζα και με αυτή την αφορμή, να προχωρήσουν στη διαδικασία εκκαθάρισης.

Για την υπόθεση με τα παντελώς άγνωστα καταπιστεύματα, θα μελετήσουμε 3-4 στοιχεία από το έγγραφο που προβάλλει ο Σώρρας ως το ΕΠΙΣΗΜΟ και ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, το οποίο αποδεικνύει όλα όσα ο ίδιος υποστηρίζει! Το αρχείο αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Έχουμε και λέμε:

Α) Πρώτη σελίδα – Τίτλος του εγγράφου

intro-sorrasΣτην πρώτη σελίδα αναγράφεται ο τίτλος του εγγράφου ο οποίος είναι: “The Committee of 300 thru The United Nation Organization Awarding This Treasury Certificate of the People of the Philippine Islands represented by ASBIP Group of Companies and Bank of ASBIP with International Registry no ASBIP – 120005 – ASBIP”

Ο τίτλος του εγγράφου, που ουσιαστικά μας ενημερώνει  γι’ αυτό που πρόκειται να διαβάσουμε στο έγγραφο, μεταφράζοντάς τον στα ελληνικά έχουμε: ” Η Επιτροπή των 300 διαμέσω του Οργανισμού Ηνωμένου Έθνους, απονέμουν αυτό το Πιστοποιητικό Χρεογράφου του Λαού των Νήσων των Φιλιππίνων που αντιπροσωπεύονται από τον Όμιλο Εταιρειών ASBLP και την Τράπεζα του ASBIP με διεθνή καταχώρηση μητρώου ASBLP – 120005 – ASBLP”

Σχόλια:

Κάναμε μία έρευνα για να μάθουμε για τους οργανισμούς, εταιρείες κ.λπ., που αναφέρονται στον τίτλο του κειμένου και διαπιστώσαμε τα εξής:

1- Η Επιτροπή των 300 είναι κάτι το οποίο δεν υπάρχει.

2 – Ο Οργανισμός Ηνωμένου Έθνους είναι μία ανύπαρκτη οργάνωση. Δεν θα πρέπει να τη συγχέουμε με τον Οργανισμό Ηνωμένωνunited-nation-sorras Εθνών που στα αγγλικά αποκαλούνται ως United Nations και όχι United Nation (λείπει το τελικό s), όπως αναγράφεται στο έγγραφο του Σώρρα.

3 – Το κράτος που αποκαλείται από τον περισσότερο κόσμο ως Φιλιππίνες, στην επίσημη ορολογία ονομάζεται ” Δημοκρατία των Φιλιππίνων ” και στην αγγλική γλώσσα “Republic of the Philippines. Ο Λαός των Νήσων των Φιλιππίνων δεν υπάρχει, δεν είναι κάποιο κράτος ή τέλος πάντων, κάτι υπαρκτό.

4 – Αναζητήσαμε πολύ στο διαδίκτυο να βρούμε τον όμιλο εταιρειών ASBLP και την τράπεζα ASBLP, αλλά αυτές οι ονομασίες αναφέρονται μόνο στις ιστοσελίδες του Σώρρα. Συμπέρασμα,  ο όμιλος εταιρειών ASBLP και η τράπεζα ASBLP δεν υπάρχουν.

 

Συμπέρασμα για τον τίτλο του εγγράφου: Οι οργανισμοί, οι οργανώσεις, τα κράτη και οι τράπεζες πουαναφέρονται στον τίτλο του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ του Σώρρα, στο οποίο στηρίζει όλη την επιχειρηματολογία του για τα δισεκατομμύρια των καταπιστευμάτω, είναι ανύπαρκτα.

 

Β) Σελίδα 84 – Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

Στη σελίδα 84 του εγγράφου του Σώρρα, στο κάτω μέρος, υπάρχει η υπογραφή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, η οποία παρουσιάζεται ως πρόεδρος της οργάνωσης Επιτροπή των 300.

α) Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ δεν είναι πρόεδρος σε καμία ανύπαρκτη Επιτροπή των 300.

β) Η υπογραφή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ εμφανίζεται κάτω από τους χαρακτήρες του τυπωμένου εγγράφου. Αυτό όμως είναι αφύσικο, αφού όλες οι υπογραφές, όταν είναι γνήσιες,  μπαίνουν μετά την εκτύπωση των χαρτιών. Οπότε η υπογραφή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ θα έπρεπε να εμφανίζεται επάνω από τους χαρακτήρες του χαρτιού και όχι από κάτω. Δείξαμε το έγγραφο του Σώρρα με αυτή την υπογραφή σε έναν επαγγελματία γραφίστα και μας βεβαίωσε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει γίνει μοντάζ στην υπογραφή.

γ) Κάνοντας μία περιήγηση στο διαδίκτυο μήπως βρούμε κάποια υπογραφή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, βρεθήκαμε στο ιστολόγιο http://ready4royalty.tumblr.com/post/30207492338/allroyal-royalprincessdiana-signatures-of. Αυτό το ιστολόγιο φαίνεται πως το τηρεί μία κυρία, η οποία είναι θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας και συλλέκτρια υπογραφών της. Εκεί βρήκαμε και μία φωτογραφία με την υπογραφή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Η υπογραφή που υπάρχει σ’ αυτή τη φωτογραφία, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με την υπογραφή στο έγγραφο του Σώρρα. Οι πιθανότητες δύο υπογραφές του ίδιου ατόμου να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ, νομίζουμε ότι είναι μηδενικές.

δ) Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ φέρεται ότι υπογράφει ως Certified Authentic. Στην ελληνική γλώσσα αυτό μεταφράζεται ως Πιστοποιημένη, Αυθεντική. Δηλαδή, το έγγραφο του Σώρρα μας επισημαίνει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ υπογράφει ως Πιστοποιημένη, Αυθεντική… Μία φράση χωρίς κανένα νόημα! Η παραπλήσια αγγλική φράση η οποία είναι Certificate of Authenticity, το οποίο σημαίνει Πιστοποιητικό Γνησιότητας.

sorras-queenelisabeth3sorras-queenelisabeth1sorras-queenelisabeth2

Γ) Σελίδα 93 – Paul Wolfowitz

Στη σελίδα 93 υπάρχει μία υπογραφή του αμερικανού Paul Wolfowitz, πρώην προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας και πρώην υπουργού άμυνας των ηνωμένων Πολιτειών. Στο έγγραφο του Σώsorras-wolfowitzρρα υπάρχει το όνομα του  Paul Wolfowitz και μία υπογραφή κάτω από αυτό. Κάναμε μία περιήγηση στο διαδίκτυο και βρήκαμε από την ιστοσελίδα https://acc.dau.mil/CommunityBrowser.aspx?id=314789 μία εντελώς διαφορετική υπογραφή του Paul Wolfowitz, η οποία είναι και η γνήσια υπογραφή του, αφού η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι Verified by th U.S. Government.

 

Δ) Σελίδα 95 – Γιώργος Αλογοσκούφης

Στη σελίδα 95 φέρεται ότι ο Γιώργος Αλογοσκούφης, πρώην υπουργός οικονομικών, έχει υπογράψει αυτό το έγγραφο. Κάναμε μία περιήγηση στο διαδίκτυο και βρήκαμε σε ένα άρθρο της ιστοσελίδας http://www.logiosermis.net/2012/06/blog-post_6138.html#.VvRVlHqGl61 (ένα πολύ σοβαρό και αξιόπιστο ιστολόγιο για αρκετά χρόνια) μία εντελώς διαφορετική υπογραφή του Αλογοσκούφη.sorras-alogoskoufis

Για το θέμα όλων αυτών των υπογραφών επισκεφθήκαμε κάποιον ειδικό γραφολόγο για να μας ενημερώσει για τις διαφορές που διαπιστώσαμε. Ο ίδιος έβαλε τα γέλια όταν είδε αυτές τις “μουτζούρες”, όπως τις αποκάλεσε. Διότι, έτσι τις αποκάλεσαι. Ιδιαίτερη, δε, εντύπωση του έκανε η μουτζούρα του/της? Madikaba Camara από τη Guinea(Σελίδα 95). Όταν κατάφερε και σταμάτησε να γελάει, μας είπε ότι όλες οι υπογραφές του εγγράφου του Σώρρα έχουν σχεδόν τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και ότι έχουν δημιουργηθεί από ένα ή δύο, το πολύ, άτομα.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η μελέτη του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ αποδεικνύει ότι τα καταπιστεύματα είναι μία ιστορία που ο Σώρρας την έχει δημουργήσει μέσω της παραπληροφόρησης και της απάτης, μέσω της σύνδεσης διαφορετικών ιστοριών και ανύπαρκτων μυθοπλασιών μπλεγμένα με πραγματικά πρόσωπα, οργανισμούς και καταστάσεις. Η μελέτη του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ αποδεικνύει ότι ο Σώρρας και οι συνεργάτες του ανά την Ελλάδα, έχουν διαπράξει σοβαρότατες παρανομίες και εγκλήματα και ότι τα πλαίσια της παρανομίας και της απάτης τους είναι μεθοδευμένα, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και εις βάρος ενός ολόκληρου κράτους!

Σημασία όμως δεν έχει ότι διαπιστώσαμε όλα τα παραπάνω. Σημασία έχει ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κάνει όλα αυτά ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Παραθέτουμε όλες τις φωτογραφίες μαζί.

Γράψτε το σχόλιό σας 3300 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.