| Mobile | RSS

Μαύρη ημέρα για τον τσίπρα και τον σύριζα το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης

Καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει αρνητικά τον διπλανό του ή την κοινωνία.
Έτσι, κάθε άνθρωπος στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ότι θέλει και κανείς δεν έχει το δικαίωμα ούτε να τον μεμφθεί, ούτε και να τον κατακρίνει.

Ακριβώς για τους ίδιους λόγους, κανείς δεν έχει κανένα δικαίωμα να στερήσει από μικρά παιδιά δύο γονείς διαφορετικού φύλλου, η οποίοι είναι απόλυτα απαραίτητοι για το μεγάλωμά του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέψει και να βιάσει την ψυχή και το σώμα μωρών και παιδιών, επειδή ο τσίπρας, ο σύριζα και όλοι οι υπόλοιποι που ψηφήσανε ναι στο νομοσχέδιο, είναι ανώμαλοι στην ψυχή και στο σώμα. (βλέπε bugs bunny)

Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και για χωρισμένους γονείς! Κανένας γονιός  ή δικαστής δεν πρέπει να έχει κανένα δικαίωμα να στερεί από οποιοδήποτε παιδί τον πατέρα του ή τη μητέρα του!

Όλο αυτό το παιχνίδι που παίζει ο Τσίπρας και όλοι όσοι, δεν έχει καμία σχέση ούτε με δικαιώματα, ούτε με τίποτα άλλο. Αυτό που θέλουν αυτοί που διοικούν, των οποίων ο τσίπρας-σύριζα είναι πιόνια, είναι να διαλύσουν τις κοινωνίες.

Και όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό, όποιος δεν μπορεί να σκεφθεί λίγο παπαπέρα από την βιτρίνα των πραγμάτων (σε μία σάπια κοινωνία όπως η σημερινή), να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεών του.

ΥΓ.
Όσο για το άκρως γελοίο και ηλίθιο επιχείρημα που παπαγαλίζουν κάποιοι ότι “Μα καλά, ομοφυλλόφυλα παιδιά γίνονται και από κανονικούς γονείς”.
Αφενός, όπως είπαμε, κανόνας απαράβατος ότι το παιδί χρειάζεται απόλυτα και τους δύο διαφορετικούς γονείς. Αφετέρου, το ποσοστό των παιδιών που γεννιούνται ή γίνονται ομοφυλλόφυλα σε κανονικές οικογένειες είναι πολύ μικρό και οι λόγοι που αυτό συμβαίνει μπορεί να είναι διάφοροι, όπως DNA, ΈΛΛΕΙΨΗ του ενός γονέα!!!!, κ.λπ..
Με βάση την απλή λογική, ότι το μήλο θα πέσει κάτω απ’ τη μηλιά και με βάση – επιβεβαίωση την ίδια τη ζωή, όπου τα παιδιά λαμβάνουν σημαντικά και πολλά χαρακτηριστικά, νοοτροπία, χαρακτήρα, τρόπους κ.λπ., από τους γονείς τους, το ποσοστό ομοφυλλόφυλων ή ψυχικά βιασμένων παιδιών που μεγαλώνουν από ομοφυλλόφυλους γονείς θα είναι συντριπτικά μεγάλο.

Τέλος, και αναφερόμενος στο δήθεν ηλίθιο συστημικό “επιχείρημα” που παπαγαλίζουν όλοι οι δήθεν “δημοσιοκάφροι”, ότι “Μα καλά, δεν έχουν δικαιώματα οι ομοφυλόφιλοι;”. Η απάντηση είναι μία. Έχουν οι ομοφυλόφιλοι να βιάσουν την ψυχή και το σώμα μικρών παιδιών; Και επίσης, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΤΟ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ;

————– . ————–

Διαβάστε, τώρα, αυτό το άρθρο που το έγραψε μία κοπέλα η οποία μεγάλωσε από ομοφυλλόφυλα άτομα. Διαβάστε και φρίξτε  http://www.freepen.gr/2015/12/blog-post_4260.html

Εμείς αντιγράφουμε ένα μικρό απόσπασμα από αυτό το άρθρο!
“Οι μητέρες και οι πατέρες φέρουν μοναδικά και συμπληρωματικά δώρα στα παιδιά τους. Σε αντίθεση με τη λογική του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου, το φύλο των γονέων έχει σημασία για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών. Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι η πλειοψηφία των φυλακισμένων ανδρών δεν είχαν πατέρες στο σπίτι. Οι πατέρες από τη φύση τους ασφαλίζουν την ταυτότητά τους, ενσταλάζουν την κατεύθυνση, παρέχουν την πειθαρχία, τα όρια, και την ανάληψη κινδύνων στις περιπέτειες, και δίνουν δια βίου παραδείγματα για τα παιδιά. Αλλά οι πατέρες δεν μπορούν να γαλουχήσουν τα παιδιά στη μήτρα ή να γεννήσουν και να θηλάζουν τα μωρά τους. Οι μητέρες γαλουχούν τα παιδιά με μοναδικούς και ευεργετικούς τρόπους που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από τους πατέρες.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας πυραύλων για να γνωρίζεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ανατομικά, βιολογικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά, ορμονικά, και νευρολογικά διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτές οι μοναδικές διαφορές παρέχουν δια βίου οφέλη για τα παιδιά που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από τους “νομικούς” γονείς ιδίου φύλου παίζοντας διαφορετικούς ρόλους των δύο φύλων ή επιχειρώντας να υποκαταστήσουν το χαμένο αρσενικό ή θηλυκό πρότυπο στο σπίτι.

Στην πραγματικότητα, ο γάμος του ιδίου φύλου όχι μόνο στερεί τα παιδιά των δικών τους δικαιωμάτων στη φυσική συγγένεια, αλλά δίνει στο κράτος την εξουσία να παρακάμψει την αυτονομία των βιολογικών γονέων, πράγμα που σημαίνει ότι τα δικαιώματα των γονιών σφετερίζονται από την κυβέρνηση.”

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

http://maiandros-lykaon.gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1/

Γράψτε το σχόλιό σας 3110 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.