| Mobile | RSS

Έγγραφη καταγγελία: Αγγλικά Greek Rebellion Bonds του 1824 και διαφθορά στη δημόσια διοίκηση.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12 August, 2015
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Σκάνδαλα

Παραθέτουμε την επώνυμη επιστολή και επίσημη καταγγελία προς την Εισαγγελια Πρωτοδικών Χαλκίδας που μας έστειλε ο ψυχίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, κος Δημήτρης Τριανταφύλλου.

—    ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ    —

Τριανταφύλλου Δημ.
Ψυχίατρος, Δ/ντης                                                                      ΠΡΟΣ     
ΓΝ Χαλκίδος                                                            Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδος

 

GREEK REBELLION BONDS

Σε προγενέστερη χρονικά οικία μου προσκολλήθηκε οίκημα (μεσοτοιχία), το οποίο σταδιακά μετετράπη παράνομα σε χώρο εστίασης. Όταν όμως το μετέτρεψαν σε μπαρ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, προσέφυγα στις “επιλαμβανόμενες” υπηρεσίες, (αστυνομία, δήμο, πολεοδομία, Δ/νση Υγιεινής και κλπ) οι οποίες είτε αρνήθηκαν να παρέμβουν δηλώνοντας αναρμοδιότητα (Αστυνομικό τμήμα Λίμνης), είτε παρενέβησαν ετεροχρονισμένα, αφού ήδη είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες, επιβάλλοντας κυρώσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα (ποινή κατεδάφισης εντός 30 ημερών παράνομων κατασκευών) που φυσικά ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.

Ενώ από το Αστυνομικό τμήμα με διαβεβαίωναν εγγράφως ότι δεν διαπίστωσαν εξοπλισμό ή λειτουργία μπαρ, γεγονός που κατήγγειλα στην Αστυνομική Δ/νση Χαλκίδας μέσω δικηγόρου προσκομίζοντας το αποδεικτικό υλικό αυτής της προκλητικά κακουργηματικής πράξης του υπογράφοντος αξιωματικού , μου διαμηνύθηκε( δύο μέρες αργότερα από τον τότε αστυνομικό Δ/ντή) ότι ο εν λόγω πάσχει από βαρύ νόσημα και επίκειται η έξοδός του από το Σώμα. Το άτομο αυτό σήμερα είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης με πισίνα και δραστηριοποιείται σε υπηρεσία ένοπλης ιδιωτικής φρούρησης.

Στις 26/08/2011 το κατάστημα σφραγίστηκε για να αποσφραγιστεί “όλως παραδόξως” αυθημερόν με εντολή του Πρωτοδικείου Χαλκίδος και μάλιστα, όπως διαπίστωσα μετά μεγάλη χρονική καθυστέρηση, γιατί αποσιωπούσαν, απέκρυπταν ή ηρνούντο την επίδοση αυτού του εγγράφου, (Δ/ντής ΑΤ Λίμνης), το οποίο ,όπως απεδείχθη, συνετάχθη και εξεδόθη με διαδικασία κατεπείγοντος κατόπιν ενδοσυνεννόησης αυτού του καρτέλ που σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί παροχετεύοντας εκτός των άλλων «υπηρεσιών του» και τα αποχύματα των βοθρολυμάτων του στον υδροφόρο ορίζοντα, όπως διαχέουν οι ως άνω υπηρεσίες τις κακουργηματικές τους ευθύνες .

Τα παραπάνω αντί προλόγου, ως ελαχιστόττο δείγμα των όσων διαδραματίζονται διαρκώς, γιατί δεν ξέρω αν κανένας Έλληνας πολίτης μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε αυτό το κρατικό εξάμβλωμα που όπως απεκαλύφθη, επεβλήθη και διαρθρώθηκε από συστάσεως του κατ’ εντολήν της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας στα πρότυπα εταιρείας. Το 1824, μάλιστα, έχει γίνει γνωστό από ιστορικά ντοκουμέντα (Noah Yuval Harari, Sapiens) εξεδόθησαν από τους Άγγλους ομόλογα, τα Greek Rebellium Bonds για τη χρηματοδότηση της έκβασης ενός στημένου εθνικο-απελευθερωτικού αγώνα με στόχο εκτός από την κερδοφορία, και τον αφανισμό μιας χώρας.(…)

Κατεβάστε από εδώ ολόκληρη την καταγγελία σε αρχείο .pdf: Triantafyllou-kataggelia-7-8-2015_GreekRebelliumBonds4

Γράψτε το σχόλιό σας 1808 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.