| Mobile | RSS

Η Σβάστικα του Χίτλερ.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 17 May, 2015
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Ιστορία & Μυθολογία, Κοινωνία, Πολιτική, Συνωμοσίες

Θα μπορούσε, ένας άνθρωπος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, να οργανώσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ένα Παγκόσμιο πόλεμο;

Η απάντηση ασφαλώς και είναι όχι. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο. Και κανείς δεν μπορεί να κάνει σε μία χώρα εάν δεν έχει τη στήριξη, ή τουλάχιστον, το ελεύθερο, αυτών που έχουν την εξουσία.

Τότε, ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι στήριξαν και καθοδήγησαν τον Χίτλερ στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο;

1 – Οι τραπεζίτες και οι καπιταλιστές της Γερμανίας

Είναι ευρέως γνωστό, ότι τον Χίτλερ τον χρηματοδότησαν και τον βοήθησαν να αναρριχηθεί στην εξουσία οι τραπεζίτες και οι καπιταλιστές της Γερμανίας. Η αιτία ή η αφορμή κατ’ άλλους γι’ αυτή την πράξη, ήταν η αυξανόμενη δύναμη του κομμουνισμού στις ανατολικές χώρες της Ευρώπης, ιδίως μετά την “επανάσταση” των Μπολσεβίκων το 1918. Όμως, την επανάσταση των Μπολσεβίκων, όπως όλα τα στοιχεία μας δείχνουν, τόσο στο θεωρητικό επίπεδο, όσο και στο τεχνικό, τη δημιούργησαν και την χρηματοδότησαν πάλι οι Γερμανοί. Και μάλιστα, όχι ότι κ’ ότι Γερμανοί, αλλά Ιουδαϊστές Γερμανοί / Jews / Juden. Αυτό που εμείς εδώ καούμαι εβραίοι. (βλέπε Καρλ Μαρξ, Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστέιν=Τρότσκι, Λένιν (Ρωσο-Γερμανο-ιουδαίος).

Όμως, ποιοι είναι αυτοί οι Γερμανοί εβραίοι τραπεζίτες οι οποίοι χρηματοδότησαν και στήριξαν τον Χίτλερ, αλλά και τον κομμουνισμό της Ρωσίας;

Το 700 – 1000 μ.Χ. περίπου, υπήρχε στη σημερινή περίπου, περιοχή της Ουκρανίας και ανατολικότερα, το Χανάτο της Χαζαρίας. Αυτό το Χανάτο διοικούνταν από Τούρκους ενώ ο πληθυσμός του Χανάτου ήταν μεικτός. Σ’ αυτό το Χανάτο, κάποια στιγμή οι Τούρκοι αυτοί εξ-ιουδαΐστηκαν και στη συνέχεια σε διάστημα 2-3 αιώνων ήρθαν στη Χριστιανική Ευρώπη. Εκεί, επειδή ο δανεισμός του χρήματος ήταν αμαρτία, σύμφωνα με τη Ρωμαιο-καθολική – Παπική εκκλησία, ανέλαβαν αυτοί τις τραπεζικές εργασίες. Αυτές που ελέγχουν σε εξαιρετικά υψηλό βαθμό μέχρι και σήμερα παγκοσμίως. Έτσι, όταν μιλάμε για Γερμανούς τραπεζίτες, ουσιαστικά αναφερόμαστε σε Τούρκους Ιουδαϊστές.

Αυτοί οι Τούρκοι Ιουδαίστές, ήρθαν στην Ευρώπη από το Χανάτο της Χαζαρίας και συνάντησαν τους φίλους τους Φράγκους, Γότθους, Αγγλο-σάξωνες, οι οποίοι 500-1000 χρόνια πρωτύτερα είχαν εισβάλει και κατακτήσει την Ευρώπη.

Άρα, αυτοί που στήριξαν και χρηματοδότησαν το Χίτλερ ήταν Τούρκοι Ιουδαϊστές (Ασκενάζι εβραίοι) και Φράγκοι, Γότθοι, Αγγλο-σάξωνες.

2 – Η σβάστικα

Το σύμβολο του Χίτλερ και του Ναζισμού ήταν η σβάστικά. Όμως, η σβάστικα ως σύμβολο προέρχεται από τον Βουδισμό και ο βουδισμός είναι μία θρησκεία των Κινέζων. Δηλαδή, τι; Ο Χίτλερ ήταν Βουδιστής και εξυπηρετούσε τα σχέδια των Κινέζων;

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Χίτλερ και αρκετοί από το περιβάλλον του Ναζισμού ήταν αποκρυφιστές. Τα ταξίδια στο Θιβέτ και οι επαφές με Βουδιστές Λάμα ήταν συχνά, και οργανώσεις όπως η Θούλη, ο Μαύρος Ήλιος, ο Άλιστερ Κρόουλι και η οργάνωση Θελέμα ήταν σε συχνό, επίσης, πρόγραμμα.

Άρα ναι. Ο Χίτλερ, είτε το γνώριζε, είτε όχι, εργάστηκε για τους Κινέζους και τους αντιπροσώπους αυτών στην Ευρώπη: τους Φράγκους, του Γότθου, του Αγγλο-σάξωνες.

Μπορεί όποιος θέλει να κάνει τη δική του μελέτη. Θα καταλήξει πάνω-κάτω στο ίδιο συμπέρασμα. Μοναδική προϋπόθεση της μελέτης είναι αυτή να είναι ευρεία και να λαμβάνει τα στοιχεία όπως αυτά δείχνουν τον δρόμο. (βλέπε και βιβλίο Verner Gerson Ναζισμός, μυστική εταιρεία)

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε και τα παρακάτω βίντεο.

Αλλά, ας μην πηγαίνουμε μακριά.

Ας κάνουμε μόνο μια ερώτηση: ποιος ήταν ο κατεστραμμένος και ποιος ο ωφελημένος του 2ου παγκοσμίου πολέμου;

Ο κατεστραμένος ήταν ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά κράτη, κοινωνίες και οικονομίες;

Ποιος ήταν ο οφελημένος του 2ου παγκοσμίου πολέμου; Κρίνοντας από τα γεγονότα, οι ωφελημένοι του 2ου παγκοσμίου πολέμου ήταν η Τούρκοι Ιουδαϊστές = Ασκενάζι εβραίοι και οι φίλοι τους οι Φράγκοι, Γότθοι, Αγγλο-σάξωνες.

Αυτοί που σήμερα διαλύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση (και την Αμερική) που ελέγχουν και περνούν την οικονομική δύναμη και εξουσία στους φίλους τους του Κινέζους.

 

Δείτε τα βίντεο

Πηγή: https://archive.org/details/CivilisationRestart

Δείτε επίσης:https://www.youtube.com/watch?v=si6oeBQVWKs

Και: https://www.youtube.com/watch?v=ThYQPL_e8K8

Γράψτε το σχόλιό σας 2059 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.