| Mobile | RSS

Anjem Choudari: Απώτερος σκοπός των Μουσουλμάνων είναι να καταστήσουμε το Ισλάμ να κυβερνάει όλον τον κόσμο.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19 August, 2014
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Θρησκείες, Λαθρομετανάστες, Προβοκάτσιες, Συνωμοσίες

islam1Εισαγωγη:

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ (αυτό που συμβαίνει και σήμερα), ότι οι Ισλμαμιστές απ’ όπου έχουν περάσει, έχουν γενοκτονήσει, έχουν καταστρέψει και έχουν υποδουλώσει τους πληθυσμούς. Σε ποιους; Μα στους Σημίτες φυσικά, αφού μετά από κάθεΙσλαμική υποδούλωση των πληθυσμών στον Ισλαμισμό του Αλλάχ που κατοικεί στη σελήνη, οι Άραβες-Σημίτες ανήκουν στις υψηλότερες κοινωνικές δομές των Ισλαμιστικών κρατών και έχουν όλες τις εξουσίες και τη διοίκηση αυτών. Διαβάστε για τις κάστες και δείτε ποιοι ανήκουν σε αυτές. Οι Σημίτες, οι οποίοι αν και έχουν την απόλυτη εξουσία στα Ισλαμικα κράτη, δε χάνουν το χρόνο να δηλώνουν κυνηγημένοι και θύματα. Είναι η τεχνική του Πουρίμ, δηλαδή, η εσκεμμένη αυτο-θυματοποίηση, ώστε, αν και θύτες, να προβάλλονται ως θύματα, για να αποφεύγουν τις κατηγορίες και τις επιπτώσεις των ενεργειών τους.

Είναι επίσης γνωστό, ότι οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών κρατών, αφήνουν όλες αυτές τις ισλαμικές ομάδες να απειλούν τον Ευρωπαϊκο πληθυσμό και μάλιστα, με το παραμικρό, οι υποτιθέμενες Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις, αποκαλούν τον πληθυσμό φασίστα, ισλαμοφοβικό και άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς, με ανύπαρκτα και μηδενικά, όμως, επιχειρήματα. Πρόκειται για ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΧΩΝ στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό, με ΕΜΦΑΝΗ σκοπό την επέλαση του Ισλαμισμού. Είναι εμφανέστατο ότι οι πολιτικοί που διοικούν σήμερα την Ευρώπη, στηρίζουν τους Ισλαμιστές και εχθρεύονται τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό. Είναι επίσης γνωστό, ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί χρηματοδοτούν, εκπαιδεύουν και στηρίζουντην ISIS  και πολλούς άλλους Ισλαμιστές οι οποίοι προβάλλονται ως “δίκαιοι” και “επαναστάτες”.

Εάν υπάρχει κράτος, δικαστές και δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα, μετά από τα παρακάω βίντεο και πολλές άλλες δηλώσεις Ισλαμιστών, θα πρέπει οι Ισλαμιστές να θεωρηθούν εχθροί του συντάγματος, της ασφάλειας κ.λπ. και να απελαθούν άμεσα από κάθε κράτος. Ας επιστρέψουν εκεί που ήδη υπάρχει το Ισλάμ.
Γιατί άραγε αποφάσισαν να μεταναστεύσουν, αφού περνούσαν τόσο ωραία στο Ισλάμ;

Την απάντηση μας τη δίνει ο Anjem Choudari, Ανώτατο στέλεχος των Ισλαμιστών της Αγγλίας: Απώτερος σκοπός των Μουσουλμάνων είναι να καταστήσουμε το Ισλάμ να κυβερνάει όλον τον κόσμο.

Ολόκληρος ο διάλογος εδώ:

Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής. Ως Μουσουλμάνοι απορρίπτουμε την Δημοκρατία, απορρίπτουμε την εκκοσμίκευση και την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Απορρίπτουμε όλα αυτά που εσείς ασπάζεστε ως ιδανικά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που να ονομάζεται Δημοκρατία στο Ισλάμ. Όταν μιλάμε για την Σαρία, ισχύει μόνο ο Νόμος της Σαρία.

Επειδή ο απώτερος στόχος μας ως Μουσουλμάνοι, είναι να καταστήσουμε το Ισλάμ να κυβερνάει όλον τον κόσμο. Ισλαμοποίηση ολόκληρης της υφηλίου, αυτός είναι ο απώτερος σκοπός κάθε μουσουλμάνου και κάθε κοινότητας.

Δημοσιογράφος: Ώστε καλείτε την κοινωνία να αποδεχθεί το Ισλάμ και ο πολυπολιτισμός είναι η συγκάλυψη. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας νοιάζει ο πολυπολιτισμός, αλλά να φέρετε το Ισλάμ στην πόρτα της Ευρώπης. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

Ισλαμιστής ηγέτης: Ακόμη κι αν το πούμε αυτό, τι κακό έχει αυτό; Αφού αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός μας.

———- . ———

Για να δούμε τι γίνεται και στη Νορβηγία:

———- . ———
Μαθήματά αποκεφαλισμών
  • Μουφτής κάνει μαθήματα σε Ισλαμιστές για το πώς πρέπει να αποκεφαλίζουν οι Ισλαμιστές του αλλόθρησκούς και το γιατί πρέπει να νιώθουν μεγάλη χαρά όταν το κάνουν αυτό. – http://elitellinon.blogspot.gr/2014/08/blog-post_582.html

———- . ———

Ισλαμιστής σε Σουηδία

Μέχρι την ημέρα που θα πεθάνουμε, θα έχουμε πόλεμο ενάντια στη Σουηδία και στην Ευρώπη. [Until the day we die, we will engage in war against Sweden and Europe] – http://www.thelocal.se/20140813/talk-show-isis-threat-shakes-sweden

———- . ———

Ισλαμισμός στη Δανία

Από τη σελίδα Danish Security and Intelligence Service – Κάτι αντίστοιχο της δικής μας Ε.Υ.Π.. – https://www.pet.dk/English/Counter%20terrorism/Threat%20against%20Denmark.aspx

“In recent years, Denmark and the rest of the Western World have experienced an increasing threat of terrorism. PET’s Centre for Terror Analysis (CTA) assesses that Denmark continues to face a serious threat of terrorism from networks, groups and individuals who adhere to a militant Islamist ideology.”

Μετάφραση:

Στις ημέρες μας, η Δανία και ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος βιώνει μία αυξανόμενη απειλή τρομοκρατίας. Το τμήμα Ανάλυσης Τρομοκρατάις της υπηρεσίας μας (Danish Security and Intelligence Service ->Centre for Terror Analysis) εκτιμά ότι η Δανία συνεχίζει να βρισκεται αντιμέτωπη σοβαρών απειλών από ομάδες, δίκτυα ή μεμωνομένα άτομα, τα οποία ανήκουν στο χώρο της επιθετικής ισλαμικής ιδεολογίας.

———- . ———

Θα γράφαμε για πολλές ακόμα χώρες, αλλά ας κάνει καθένας μία απλή αναζήτηση και θα βρει πολύ εύκολα αυτό που θέλει.

———- . ——— ———- . ———

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 3292 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.