| Mobile | RSS

Αυτός είναι ο νόμος του Ισλάμ: Σκοτώστε τους άπιστους.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13 August, 2014
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Θρησκείες, Προβοκάτσιες, Συνωμοσίες

Παραθέτουμε στη συνέχεια τρία άρθρα, δύο ελληνικά (το ένα μεταφρασμένο) και ένα αγγλικό. Είναι ακόμα μία ειδοποίηση ότι το Ισλάμ ΔΕΝ είναι θρησκεία, αλλά δολοφονική οργάνωση που φανατίζει και υποκινεί μίσος στους ανθρώπους υπό τον μανδύα της θρησκείας.

Το έχουμε δει πολλές φορές, μας το δείχνει συνεχώς η ιστορία, μας το επιβεβαιώνουν και τα σημερινά δεδομένα σε Συρία, Ιράκ, Λιβύη κ.λπ..

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ! Δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή, από την εξής: είτε να δολοφονήσουν τους “άπιστους”, είτε οι “άπιστοι” να πιστεύψουν στον Αλλάχ.

Αναρρωτιέμαι τι έχουν να πουν τώρα όλοι οι δήθεν αντιφασίστες, οι δήθεν αντιρατσιστές και όλοι όσοι δήθεν μάχονται για τα “δικαιώματα”…

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

1ο  Άρθρο – http://www.freepen.gr/2014/08/blog-post_981.html

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΟ ΤΟΥ

Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο.

Το Ισλάμ είναι η ταχύτερη αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Βρετανία. Με την ίδρυση Μουσουλμανικών σχολείων αναρωτιέται κανείς πώς τα παιδιά των μουσουλμάνων θα αποκτήσουν τις αξίες μας και θα είναι σε θέση να ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία μας.

Μια πραγματικά αληθινή ιστορία που πολύ σωστά αναλύει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη που ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ έχει αποτύχει στην κατανόηση της.

του John Harrison MBE. MIDSc

Τον περασμένο μήνα παρακολούθησα την ετήσια συνέλευση για την διατήρηση/ανανέωση της αδείας μου στην ασφάλεια υπηρεσίας των φυλακών. Έγιναν παρουσιάσεις από τρεις ομιλητές, για τις τρεις θρησκείες, την Ρωμαιοκαθολική, την Προτεσταντική και την Μουσουλμανική, οι οποίοι εξήγησαν τις πεποιθήσεις τους.

Ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα σε ότι ο Ισλαμιστής Ιμάμης είχε να πει σχετικά με τις βάσεις του Ισλάμ, μαζί με την παρουσίαση βίντεο. Μετά τις παρουσιάσεις, ήλθε η ώρα των ερωτήσεων.

Απευθύνθηκα προς τον Ιμάμη και τον ρώτησα:
«Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι ιμάμηδες και κληρικοί του Ισλάμ έχουν δηλώσει έναν ιερό πόλεμο εναντίων των άπιστων του κόσμου και ότι με τη δολοφονία ενός άπιστου, (η οποία είναι μια εντολή προς όλους τους Μουσουλμάνους) έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον Παράδεισο.
Αν αυτή είναι η περίπτωση, μπορείτε να μου δώσετε τον ορισμό του άπιστου;>>

Δεν υπήρξε διαφωνία με τη δήλωσή μου και, χωρίς δισταγμό μου απάντησε….. «αυτοί που δεν πιστεύουν!»

Του ανταπάντησα,«Επιτρέψτε μου λοιπόν για να σιγουρευτώ, ότι σωστά αντιλήφθηκα την απάντηση σας: Όλοι οι οπαδοί του Αλλάχ έχουν εντολή να σκοτώσουν όλους όσοι δεν είναι οπαδοί του Αλλάχ, ώστε να μπορέσουν να έχουν μια θέση στον Παράδεισο. Είναι σωστό αυτό;»

Η έκφραση στο πρόσωπό του Ιμάμη άλλαξε από αυτήν της εξουσίας με εκείνη ενός μικρού αγοριού που μόλις πιάστηκε με το χέρι του στο κουτί με τα μπισκότα. Εκείνος ντροπαλά απάντησε… «Ναι».

Στη συνέχεια δήλωσα:
«Λοιπόν, έχω ένα πραγματικό πρόβλημα προσπαθώντας να φανταστώ (σήμερα) τον Πάπα Βενέδικτο να διατάζει όλους τους Καθολικούς ν’ αρχίσουν να σκοτώνουν Μουσουλμάνους, ή τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να παροτρύνει όλους τους Προτεστάντες να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν μια θέση στον Παράδεισο!»

Ο Ιμάμης ήταν άφωνος!

Και συνέχισα:

«Έχω επίσης ένα πρόβλημα με το να είμαι «φίλος» σας όταν εσείς και οι κληρικοί αδελφοί σας λέτε στους οπαδούς σας να με σκοτώσουν!

Επιτρέψτε μου να σας θέσω ένα ερώτημα…. Θα διαλέγατε τον Αλλάχ σας, που σας λέει να με σκοτώσετε για να μπορέσετε να πάτε στον Παράδεισο, ή τον Ιησού μου που μου λέει να σας αγαπώ γιατί θα με πάρει στον Παράδεισο και θέλει να είστε και εσείς μαζί μου;»

Θα μπορούσατε να είχατε ακούσει μια καρφίτσα που πέφτει καθώς ο ιμάμης έμεινε άφωνος.

Περιττό να πούμε ότι, οι διοργανωτές του σεμιναρίου της «Διαφοροποιήσεως» δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αποκαλύφθηκε η αλήθεια και το πιστεύω των μουσουλμάνων.

Μέσα σε είκοσι χρόνια, θα υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι ψηφοφόροι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκλέξουν μια κυβέρνηση της αρεσκείας τους, που θα είναι συμβατή με τον νόμο της Σαρίας.
Ο καθένας στον ΚΟΣΜΟ πρέπει και απαιτείται να το διαβάσει, αλλά με την τρέχουσα πολιτική παράλυση, το ανεκτικό σύστημα της δικαιοσύνης, τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης και με την επικρατούσα ‘τρελή πολιτική ορθότητα’, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το κείμενο να γίνει ευρέως γνωστό.

Σας παρακαλώ να το διαδώσετε με όπιο τρόπο μπορείτε!

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

2ο Άρθρο – http://dailycaller.com/2014/06/15/iran-supreme-leader-the-shiite-islamic-messiah-is-coming-to-free-the-world/#ixzz3AIoDmyho

Iran Supreme Leader: The Islamic Messiah Is Coming Soon To Kill All Infidels

Iran’s supreme leader is promising a world free of infidels and nonbelievers with the coming of the Islamic messiah, Mahdi, a 9th-century descendant of the prophet Mohammad whom the Shiites refer to as the 12th Imam.
Μετάφραση:Ο υπέρτατος ηγέτης του Ιράν, υπόσχεται έναν κόσμο ελεύθερο από άπιστους και όσους δεν πιστεύουν με την έλευση του Ισλαμικού μεσσία Mahdi, έναν 9 αιώνων απόγονο του προφήτη Μωάμεθ, στον οποίο οι Σιίτες αναφέρονται ως Ιμάμη.”
Ο υπέρτατος ηγέτης του Ιράν είναι σαφέστατος. Θέλει έναν κόσμο χωρίς άπιστους.

“The coming of Imam Zaman [Mahdi] is the definite promise by Allah,” Ayatollah Ali Khamenei said in a speech Wednesday on the anniversary of Mahdi’s birthday at an exhibition of research and historical documents on the 12th Imam.Khamenei said one of Allah’s promises was that an Islamic revolution would come to Iran. “Who would have thought that in this sensitive region and in this important country, with a regime [run by Shah Pahlavi] and supported by the international powers, a revolution based on religion and Sharia [law] would take place?” Khamenei asked.

The Shiite clerical establishment ruling Iran believes that Iran’s 1979 revolution was a precursor to the coming of Mahdi, during which all infidels will be killed and the flag of Islam will be raised in all four corners of the world.

“The caravan of humanity from the day of creation has been moving through the windings of the hard maze [of life] … to reach an open path, [and] this open path is that of the time of the coming of Imam Mahdi,” he said. “The awaiting for the coming is a hopeful and powerful wait, providing the biggest opening for the Islamic society.”

The supreme leader’s representative in the Revolutionary Guards, Ali Saeedi, in a meeting with Guard commanders on Friday, said the coming of Imam Mahdi cannot take place under the current circumstances, and in order for that to happen the Middle East needs to witness major changes. To create those changes, there is a need for “regional preparedness” and that the Islamic revolution in Iran “without a doubt will be connected to the worldwide revolution of Imam Mahdi.”

The secret documentary “The Coming Is Upon Us,” produced by the regime for the preparedness of its forces, Hezbollah and other Shiite jihadists and revealed in 2011, covers the centuries-old hadiths by Mohammad and his descendants in providing a timeline of events and what needs to happen for the coming of Mahdi.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

3ο  Άρθρο – http://www.freepen.gr/2014/08/blog-post_8755.html – Χαλδαίος αρχιεπίσκοπος προειδοποιεί τη Δύση: Ετοιμαστείτε, έρχεται η σειρά σας! Τα δεινά μας προάγγελος των δικών σας.

Από το άρθρο, θα αντιγράψουμε μόν το εξής: “Βρίσκεστε σε κίνδυνο. Θα πρέπει να λάβετε ισχυρές και θαρραλέες αποφάσεις, ακόμα και αν έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές σας (…) Οι αξίες σας δεν είναι αξίες τους. Αν δεν το καταλάβετε αυτό αρκετά σύντομα, θα γίνετε θύματα του εχθρού που έχετε καλωσορίσει στο σπίτι σας.”

Γράψτε το σχόλιό σας 2831 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.