| Mobile | RSS

Να το μάθουν όλοι αυτό που γίνεται! Αυτά θα είναι τα αποτελέσματα των επενδύσεων του Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη & ΣΙΑ στην Ελλάδα!

Αρχίζουμε με μία βασική ερώτηση: Από πότε και για ποιο λόγο, ο αυτόχθον κάτοικος μία περιοχής χρειάζεται συμβόλαια για να ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ το σπίτι του, το χωράφι του, τη βάρκα του, την ταβέρνα του, δηλαδή, την ίδια του τη ζωή; Δηλαδή, με αυτή τη λογική, θα πρέπει να ζητήσουμε συμβόλαιο κατοικίας των ψαριών στη θάλασσα…

Η λογική λέει πως, από τη στιγμή που ζει, γεννήθηκε και μεγάλωσε κάποιος και οι πρόγονοί του σε κάποιο μέρος, χωρίς να διώξει κάποιους άλλους με τη βία, αυτή η κατάσταση της διαβίωσης είναι από μόνη της συμβόλαιο και κατοχύρωση της ιδιοκτησίας του.

Κατά δεύτερον. Από που και ως που ένας παπάς να μπορεί να πουλήσει γη; Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, γαίες και περιουσίες, κυρίώς ακίνητα, οι οποίες έχουν γίνει ΔΩΡΕΑ!!!!! στην εκκλησία και στα μοναστήρια από πιστούς, έχουν δωρισθεί για σκοπούς αγαθοεργίας και όχι για σκοπούς πλουτισμού!

Από τη μία ο Εφραίμ και η μονή Βατοπαιδίου κάνουν αγοροπωλησίες εκατομμυρίων με τη μεσολάβηση κρατικών παραγόντων, από την άλλή Μητροπολίτες έχουν εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες (βλέπε Μητροπολίτη Χρυσόστομο ), σήμερα Δεσπότης ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ εμμέσως τους ψαράδες της Μυκόνου κ.ο.κ..

Δεν θα πούμε τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας αυτών των ανθρώπων. Και η κυβέρνηση, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, Νέα Δημοκρατία, Πασόκ, Κουβέλης, Σύριζα και ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ τα οποία δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ γι’ αυτό και για άλλα πολλά, είναι υπεύθυνοι για τις ζωές των ανθρώπων και για την προδοσία. Και πάνω απ’ όλα, να μην ξεχνάμε τον προταγωνιστικό ρόλο που έχει και η “Άγια” Εκκλησία της Ελλάδας, η οποία φαίνεται πως συμφωνεί με τον Δεσπότη της περιοχής, ο οποίος ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ.

Τέλος, όσον αφορά στους αστυνομικούς που “Τήρησαν την έννομη τάξη στην περιοχή”, αλλά και στους εργάτες οι οποίοι κατεδάφισαν τα σπίτια και τις περιουσίες των ανθρπωπων, ένα να γνωρίζουν: Πως αυτοί που σήμερα προστατεύουν και υπηρετούν, πολύ σύντομα θα στραφούν ενάντια στους ίδιους… Μπράβο στα παληκάρια: όπως φαίνεται, γύρω στα 900 ευρώ κοστίζει η παρακολούθηση της δολοφονίας των κατοίκων της περιοχής και η κατεδάφιση των περιουσιών τους…..

Οι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ που φέρνει ο Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Τσίπρας & Σία Ο.Ε., μόλις ήρθαν και μας περιμένουν.

Έρχονται και οι Άραβες – Σημίτες μαζί με τους Κινέζους να επενδύσουν στο Ελληνικό, οι φίλοι του Σημίτη-Ααρόν Αβουρί και του Σαμαρά-Μπανάκη-Χωρέμη.

Όπως αναφέρει το άρθρο στο Βήμα (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=593043): “Στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα του  Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan, Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με στόχο την προώθηση της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, και παρουσία του Αντιπροέδρου της Ελληνικής κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, η εταιρεία Al Maabar, η οποία έχει την έδρα της στο Abu-Dhabi, ανακοίνωσε ότι μαζί με τον Όμιλο Λάτση και την κινεζική εταιρεία Fosun συνέστησαν το Global Investment Group, με έδρα το Λουξεμβούργο, το οποίο θα συνεργαστεί με την εταιρεία Lamda Development S.A. για την ανάπτυξη του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. Το έργο προϋπολογισμού 7 δισεκατομμυρίων ευρώ θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης, μικτής χρήσης, στην Ευρώπη.”

 

Για να επανέλθουμε στο θέμα της Μυκόνου. Ταπαρακάτω βίντεο και φωτογραφίες μιλάνε από μόνα τους.

Και να μην mykonos-divounia10ξεχάσω. Το πιο τραγικό απ’ όλα, είναι κάποια ΜΜΕ της Μυκόνου, τα οποία αναφέρουν δίχως ίχνος ντροπής και ηθικής για κατεδάφιση αυθαιρέτων…


Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 3648 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.