| Mobile | RSS

Πολιτικά κόμματα: οι δολοφόνοι των Ελλήνων

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27 May, 2013
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Κοινωνία, Λαθρομετανάστες, Πολιτική

Πηγή άρθρου για το γεγονός που σχολιάζουμε: http://freepen.gr/2013/%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CF%87%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1/

—-.—-

Κυριακή, 26-5-2013

Στην Κέρκυρα, Αφγανός δολοφόνος επιτέθηκε σε Ελληνίδα φοιτήτρια, προσπαθώντας να τη ληστέψει. Η κοπέλα αντιστάθηκε και ο κακοποιός αφού την σήκωσε με τα χέρια του, την πέταξε στα βράχια. Η κοπέλα προς το παρόν νοσηλεύεται, όπως διαβάζουμε μάλλον με τραύματα που δεν θα προξενήσουν μόνιμες βλάβες.

Ποιοι είναι οι δολοφόνοι/ηθικοί αυτουργοί της κοπέλας:

Οι δολοφόνοι/ηθικοί αυτουργοί είναι όλα αυτά τα πολιτικά καθάρματα που τολμάνε να βρίσκονται ακόμη μέσα στη Βουλή, οι οποίοι ΔΕΝ προβαίνουν σε καμία ενέργεια για να διώξουν όλους αυτούς τους τουρκο-μογγολογενείς εγκληματίες. Αντίθετα, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε όλοι αυτοί οι αλλόφυλοι τουρκο-μογγόλοι βιαστές και εγκληματίες, όχι μόνο να παραμένουν εντός Ελλάδας, αλλά να περνάνε ζωή χαρισάμενη εις βάρος της οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής, κοινωνικής κ.λπ. ζωής μας, ως εχθροί μας. Αλλά τι να πεις από συριζαίους, κκεδες & ΣΙΑ Ο.Ε. που με Ρεπούσηδες (http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/35511), Τσατσόπουλους κ.λπ., αρνούνται τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας κ.λπ.. Εύχομαι να βρεθεί και για αυτούς ένα καημένος τουρκομογγόλους ισλαμιστής να τους αποκεφαλίσει ή να τους πετάξει στα βράχια και να τους κάνει ανάπηρους. Να δούνε τη γλύκα του ισλαμιστή γενοκτόνου τουρκομογγόλου.

Σημείωση στο κείμενο της Ρεπούση:“Ας κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί με συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους“.


Και δεν θα περιμένω κανένα κράτος, με κανένα νομοσχέδιο και κανέναν υποκρινόμενο χαφιέ – νεοταξίτη δημοσιογράφο να μου πει ότι είναι ρατσιστής. Αυτό που θα κάνω, είναι να κατέβω στην Ομόνοια και να δώσω χαρτάκια με τις διευθύνσεις και τις φωτογραφίες όλων αυτών, ώστε αυτοί να είναι το επόμενο θύμα των φιλήσυχων και ειρηνικών τουρκο-μογγόλων εισβολέων.

 

Ας ερθουν όλοι αυτοί να μου κάνουν μήνυση. Εγώ απλά θα τους δείξω την ιστορία των τουρκο-μογγόλων, η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΙΜΗ.

 

Όλοι αυτοί οι τουρκο-μογγόλοι, επί χιλιετίες δηλωμένοι ως οι χειρότεροι εχθροί του Ελληνισμού, (διάβαζε ιστορία και το πως έχουν γενοκτονήσει όλόκληρο τον κόσμο εγκληματίες κατά συρροή γενοκτόνοι όπως Τζέκινς Χαν, Τιμούρ, Οθωμανοί Τούρκοι και όλοι αυτοί ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.

Ο οποίος Ισλαμισμός ΔΕΝ είναι θρησκεία. Είναι μεταλλαγμένη μυθολογία, είναι ίδιο πράγμα με τον Ζωροαστρισμό και ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ της ΠΡΟ-Ζωροαστρικής μυθολογίας/θρησκείας των Ελλήνων & Αυτόχθονων κατοίκων της Περσίας, πριν την γενοκτονική εισβολή των Τουρκο-μογγόλων από την Κεντρκή Ασία, όπως συμβαίνει και σήμεραΤο ίδιο συνέβη επίσης και με τον Ινδουισμό του Σάξωνα Βούδα σε σχέση με τη Θρησκεία/Μυθολογία των πραγματικών Ινδών, αυτή των Βεδών.

Σχετικά, διαβάστε το βιβλίο “2 Δευτερόλεπτα.. πριν τηε γενοκτονία“.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣ:

  • Νέα Δικτατορία (Σαμαράς Μπενάκη – Χωρέμη),
  • Πασόκ (Μινέϊκο-Τσαντ-Παπανδρέου & Βενιζέλος – Τούρκογλου),
  • Φασιστική-Δολοφονική Αριστερά (ο “αριστερός & αντι-καπιταλιστής” Κουβέλης με τα 80 ακίνητα στο σιωνιστικό Κ.Ι.Σ. για να ΜΗΝ πληρώνει φόρους), αλλά και όλοι οι υπόλοιποι πράκτορες των Τουρκομογγόλων, όπως του ανθελληνικού Σύριζα, οικωλόγων κ.λπ.
  •  Σύριζα/Τσίπρας ο οποίος με την εταιρεία του ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, όχι μόνο του Παπαδόπουλου, αλλα ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ)

ΟΛΟΙ οι παραπάνω, είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος που συνέβη στην κοπέλα και ενσυνείδητοι κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση δολοφόνοι του Ελληνικού Έθνους, της Ελληνικής κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένοι και όλων των μη μογγόλων μεταναστών, οι οποίοι είναι ηθικοί, στη φυλή μη μογγολικής καταγωγής και έχουν έρθει στη χώρα μας για μία καλύτερη ζωή, για να προσφέρουν και για να πάρουν και όχι για να δολοφονηθούν από τους τουρκο-μογγόλους εγκληματίες και από τους αντι-ιμπεριαλιστές και αντι-φασίστες πολιτικούς !!!

Και τέλος, ας ευχαριστήσουμε και εμείς τον σύριζα των ιμπεριαλιστών – καπιταλιστών Τσίπρα, Αλαβάνου, Κουβέλη(πρωην συριζαίο και νυν φασιστοκράτη) και Σία Ο.Ε., που μας δείχνουν ποιους αγαπούν και ποιους προστατεύουν ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΟΤΕ (και οι Έλληνες να πάνε γα γαμηθούν):

Και τέλος, ας ευχαριστήσουμε και το φασισταριό Ναΐμ Ελγαντούρ , που επιβεβαιώνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, αλλά οι πολιτικοί μας το βαφτίζουν φασισμό και ρατσισμό: πως οι Ισλαμιστές μαζί με τους Τουρκο-μογγόλους έχουν γενικτονήσει τον μισό πληθυσμό της γης και τώρα θέλουν να γενοκτονήσουν και εμάς.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Bonus link:

Γράψτε το σχόλιό σας 8307 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.