| Mobile | RSS

Ο ρόλος της Γερμανίας τον 20ο αιώνα

Ο ρόλος της Γερμανίας τον 20ο αιώνα

Είναι γνωστό πως η Γερμανία είναι η υπεύθυνη για τη δημιουργία των δύο παγκοσμίων πολέμων του αιώνα μας. Τυχαίο (πως ήταν υπεύθυνη και για τους δύο πολέμους);

Είναι γνωστό πως η σημερινή Γερμανία της Μέρκελ είναι υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη. (Αυτοί διοικούν ουσιαστικά την Ευρώπη, μαζί με τους κομπάρσους της Φλαμανδίας/Κάτω Χωρών, των Φράγκων/Γαλλίας και των Άγγλων της Αγγλίας). Ο τίτλος του 4ου Ράιχ, και ο Ευρωπαϊκός νομισματικός και οικονομικός πόλεμος που συμβαίνει στην Ευρώπη μας οφείλεται επίσης στη Γερμανία. Τυχαίο;

Είναι τυχαίο που και οι τρεις αυτοί πόλεμοι ξεκίνησαν από τη Γερμανία;

Είναι τυχαίο που μετά και από τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, η Γερμανία ήταν και είναι η περισσότερο δυνατή πολιτικά και οικονομικά χώρα στην Ευρώπη;

Είναι τυχαίο που ο σημερινός πόλεμος έχει αφετηρία την Γερμανία;

— . —

Ποια είναι τελικά η Γερμανία και ποιοι οι Γερμανοί;

Αρχικά, θα κάνουμε διαχωρισμό του πληθυσμού της Γερμανίας σε απλούς πολίτες και σε αυτούς που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα και θέσεις, όπως πολιτικοί, βουλευτές, «ευγενείς», μεγαλο-επιχειρηματίες, μεγαλο-τραπεζίτες, κ.λπ..

Οι περισσότεροι και οι δυνατότεροι από αυτή την ελίτ – όλοι αυτοί – έχουν ένα κοινό σημείο: έχουν κοινή φυλετική καταγωγή.

Στη σημερινή Γερμανία, δύο είναι οι βασικές φυλές που κυβερνούν: οι Σάξωνες στα βόρεια και οι Βαυαροί στα νότια. Τόσο οι Σάξωνες, όσο και οι Βαυαροί, οι Φράγκοι, οι Άγγλοι, αλλά και άλλες υποφυλές της κεντρικής Ευρώπης, έχουν κοινή καταγωγή, δηλαδή, είναι φυλετικά αδέλφια ή ξαδέλφια. Προέρχονται δε όλοι τους από την Κεντρική Ασία, από τους Μογγόλους, τους Ούννους, τους Γότθους, τους Χαζάρους κ.ά.. Ας μην ξεχνάμε πως ο Βούδας ή διαφορετικά, ο απεσταλμένος του θεού, ήταν Σάξωνας (Σάκες -> Σακύες -> Σάξωνες).

Από τους δε Χαζάρους, προέρχονται οι ονομαζόμενοι Ασκενάζι Εβραίοι. Δηλαδή, η συγκεκριμένη κατηγορία Εβραίων, οι Ασκενάζι Εβραίοι, έχουν καταγωγή από Μογγόλους, Ούννους, κ.λπ..

Ομως, καταγωγή από τους Μογγόλους και τους Ούννους έχουν και οι Τούρκοι. Έτσι λοιπόν, οι σημερινοί Μογγόλοι, έχουν φυλετική συγγένεια με τους Τούρκους, τους Ασκενάζι Εβραίους, τους Αγγλοσάξωνες, τους Βαυαρούς, τους Φράγκους, κ.λπ..

Όλοι οι παραπάνω αποτελούν την πολιτικο-οικονομική ελίτ της Ευρώπης και όχι μόνο. Αδέλφια των παραπάνω είναι και οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, δηλαδή και αυτές, έχουν καταγωγή από τους Ούννους, τους Τούρκους και τους Μογγόλους.

Εδώ, να υπενθυμίσουμε στον αναγνώστη πως αναφερόμαστε ΜΟΝΟ στην ελίτ της Κεντρικής, κυρίως, Ευρώπης και ΟΧΙ γενικότερα στον πληθυσμό της Ευρώπης.

Και γιατί αναφερόμαστε μόνο στην ελίτ; Διότι η ελίτ, τηρούσε και τηρεί ακόμη (δεν είναι γνωστός ο βαθμός) την ενδογαμεία, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την καθαρή φυλετική τους υπόσταση.

Αντίθετα, ο πληθυσμός της Ευρώπης, πρόκειται για τη Λευκή φυλή (όχι μογγολική). Όμως, λόγω της επέλασης των ουννο-τουρκο-μογγολικών βαρβαρικών ορδών από την Κεντρική Ασία προς την Ευρώπη, ο πληθυσμός της Ευρώπης (και της σημερινής Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου) έχει αναμιχθεί, λόγω των βιασμών από φυλές της Κεντρικής Ασίας.

Γι’ αυτό βλέπουμε με τόση άνεση για αντι-καγκελάριο της Γερμανίας έναν μογγολογενή, τον Φίλιπ Ρέσλερ: Διότι από τους μογγόλους και άλλες φυλές της Κεντρικής Ασίας, όπως μόλις προαναφέραμε, προέρχεται η Γερμανική ελίτ.

Έτσι λοιπόν, η πλειοψηφία της σημερινής Ευρωπαϊκής ελίτ (πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, κ.λπ.) είναι αδέλφια/ξαδέλφια με τους σημερινούς μογγόλους της Κίνας, του Καζακστάν, της Μογγολίας και της Κορέας.

Να μην ξεχνάμε επίσης πως την Αμερική τη διοικούν οι Αγγλοσάξωνες και οι Εβραίοι, κυρίως Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι μετοίκησαν εκεί από την κεντρική Ευρώπη, ξεκινώντας περίπου τον 16ο αιώνα.

[Οι υπόλοιπες κατηγορίες Εβραίων δεν αναφέρονται εδώ, είναι όμως επίσης υπεύθυνες σε ένα βαθμό, μεγαλύτερο ή μιρκότερο, για όσα έχουν συμβεί. Εξαιρούνται οι απλοί Ιουδαϊστές.]

— . —

Μετά από αυτή τη φυλετική παρένθεση, ας επανέλθουμε στη σημερινή Γερμανία.

Τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει η Γερμανία σήμερα και για ποιο λόγο;

Αρχικά, να θυμίσουμε στον αναγνώστη τη διαφοροποίηση που έχει κάνει η Ευρωπαϊκο-Εβραιο-Γερμανική ελίτ στην Ευρώπη, η οποία είναι η εξής: ο Ευρωπαϊκός βοράς και ο Ευρωπαίκός νότος, δηλαδή, τα PIGS (Portugal, Italy, Greece, Spain). Ο συγκεκριμένος διαχωρισμός προφανέστατα υποδηλώνει κάτι: την διαφορετική καταγωγή μεταξύ των κατοίκων του Ευρωπαϊκού βορά και του Ευρωπαϊκού νότου. Υποδεικνύει ότι στη νότια Ευρώπη, Πορτογαλία, Ισπανία, κεντρική και νότια Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα, βρίσκονται απόγονοι της Λευκής φυλής, δηλαδή, των Ελλήνων και όχι απόγονοι μογγόλων.

 

Ας επανέλθουμε τώρα στον οικονομικό πόλεμο και σε μία καθαρά οικονομική ανάλυση

Τα δεδομένα είναι δύο:

 • αφενός η παραγωγή στις χώρες της Ευρώπης καταστρέφεται, ενώ στις χώρες του νότου έχει σχεδόν διαλυθεί. Και όλα αυτά, προς όφελος της Κίνας, της Κορέας και άλλων μογγολοκρατούμενων κρατών, όπως το Πακιστάν αλλά και της υποδουλωμένης στους κινεζο-μογγόλους, Αφρικής.
 • το χρήμα που κυκλοφορεί στην αγορά είναι πάρα πολύ περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει, καταστρέφοντας έτσι την οικονομία. (Κάποιες αναφορές στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για 15 – 30 φορές περισσότερο κυκλοφορούν χρήμα)

Όσον αφορά στο πρώτο δεδομένο, την τελευταία δεκαετία βλέπουμε πως στην Ευρώπη κανείς ΔΕΝ κάνει τίποτα για να αναπτύξει και να βοηθήσει την παραγωγή, άρα, την οικονομία, τόσο των χωρών της Ευρώπης, όσο και της Ευρώπης της ίδιας κατ΄επέκταση. Κανείς δεν κάνει τίποτα, μόνο υποσχέσεις για ανάπτυξη που ποτέ δεν έρχεται, διότι η ανάπτυξη έχει μεταφερθεί ανατολικά.

Αναγνώστη, σταμάτησε για δυο δευτερόλεπτα το διάβασμα και αναρωτήσου: πιστεύεις πως υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα ή ελπίδα, πιστεύεις πως υπάρχει έστω και ένα ελάχιστο οικονομικό ή πολιτικό στοιχείο που να δείχνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει ανακάμψει η οικονομία της Ελλάδας ως χώρας και ως πολίτες, αλλά και της Ευρώπης, ως εννιαίο κράτος και ως πολίτες;

Όσον αφρορά στο δεύτερο δεδομένο, το πλεονάζον χρήμα που κυκλοφορεί πρέπει να μαζευτεί. Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει τη νύφη. Τη νύφη θα την πληρώσει ο Ευρωπαϊκός νότος, ο μη μογγολο-κρατούμενος νότος, ο ελληνικός νότος.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την συλλογή του χρήματος είναι ότι βλέπουμε σήμερα: κατασχέσεις των πάντων και συνεχόμενες “νομιμοποιημένες” ληστείες των χρημάτων των πολιτών με διάφορους τρόπους, όπως μειώσεις αξίας ομολόγων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, διπλοί και τριπλοί φόροι παντού, κλοπές που βαφτίζονται κουρέματα κ.λπ..

Τα παραπάνω δύο δεδομένα, δηλαδή, η καταστροφή της παραγωγής και η κλοπή του χρήματος, οδηγούν μόνο σε ένα συμπέρασμα: στην καταστροφή των κρατών και την έμμεση γενοκτονία των λαών της νότιας Ευρώπης.

 

Υποδούλωση, γενοκτονία ή 3ος παγκόσμιος πόλεμος;

Δεδομένα:

 • Όλοι οι πόλεμοι είχαν και έχουν οικονομική αιτία ή αφορμή.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραπάνω παραμέτρους, δηλαδή,

 • Τη φυλετική συγγένεια
 • Την οικονομική καταστροφή
 • Και την οικονομία ως αφορμή ή αιτία πολέμων,

καταλήγουμε στα εξής σενάρια:

1 – Η Γερμανία χρησιμοποιείται για 3η φορά ως προβοκάτορας και προσπαθεί να μαζέψει το επιπλέον χρήμα, να κατασχέσει – ληστεύσει ΟΛΕΣ τις περιουσίες των πολιτών και επειδή η Ευρωπαϊκή ελίτ έχει φυλετική συγγένεια με τους μογγόλους όλου του κόσμου, προσπαθεί να υποδουλώσει στη μογγολική ελίτ τον παγκόσμιο πληθυσμό, τον Ευρωπαϊκό, Ελληνικό – Λευκή φυλή και Μαύρη φυλή πληθυσμό.

Βλέποντας η Ευρωπαϊκο-Γερμανικο-μογγολική ελίτ (σε συνεργασία με την παγκόσμια Μογγολική ελίτ) πως σιγά-σιγά ο κόσμος αρχίζει και αντιλαμβάνεται το βρώμικο φυλετικό παιχνίδι που παίζεται, θα προσπαθήσει να προλάβει τυχόν εξεγέρσεις, αντιδράσεις ή επιθέσεις που θα την ανατρέψουν. Έτσι, προσπαθεί να υποδουλώσει σταδιακά, μία – μία, τις χώρες, για να μην γίνει αντιληπτός ο στόχος, γενοκτονόντας σταδιακά τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό μέσω οικονομικών μέτρων.

2 – Έχει όμως και δεύτερη λύση: σε περίπτωση που δεν μπορέσει να το πετύχει αυτό, έχει έτοιμο τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και έχει ήδη έτοιμα καταφύγια για να κρυφτεί η ίδια από την πυρηνική καταστροφή, μαζί με καταφύγια σπόρων.

Εστίες πολέμου με βάση τα σημερινά δεδομένα υπάρχουν στη Βόρειο Κορέα <->  Αμερική, Κίνα <->Ιαπωνία, Ισραήλ <->Ιράν, και κάποια περιφερειακά, όπως το Μουσουλμανικό τόξο της Βορείου Αφρικής, Τουρκία, Σύρία, Ισραήλ, Ελλάδα, κ.ά…

— ΤΕΛΟΣ—

Το παρόν κείμενο σκοπό έχει να προλάβει καταστάσεις. Γίνεται παράκληση από τον συγγραφέα αυτό να μεταφραστεί και να διακινηθεί στους Έλληνες όλους του κόσμου: στη νότιο και βόρεια αμερική, στην ευρώπη, στην ασία, στην Αφρική και στην Αυστραλία.

 

Σημειώσεις σε καθαρά οικονομικό επίπεδο

Σε καθαρά οικονομικό επίπεδο, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:

 • Να μαζευτεί το πλεονάζον χρήμα στην αγορά
 • Να προκληθεί οικονομικό κραχ ώστε να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας, μιας και το οικονομικό και νομισματικό πρόβλημα και η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ κατάρευση της οικονομίας είναι τόσο μεγάλη, ώστε το πρόβλημα δεν μαζέυται. Αυτό, ίσως να σχετίζεται και με τη συλλογή χρυσού, από τα τόσα καταστήματα που έχουν ανοίξει εδώ και 3 χρόνια και ίσως με ένα νέο νόμισμα ή νομίσματα.
 • Οικονομικό κράχ και δημιουργία 3ου π.π.

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

 • http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/04/blog-post_7443.html?spref=fb
 • Παναγιώτης Λέντζος: ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΚΙΜΜΕΡΙΟΙ-ΚΙΜΒΡΟΙ-ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ –  http://www.scribd.com/doc/62598828/%CE%9F%CE%99-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A7%CE%98%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%99-%CE%9A%CE%99%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%99
Γράψτε το σχόλιό σας 5390 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |
Παρακολούθηση της συζήτησης με RSS

Μία απάντηση στο “Ο ρόλος της Γερμανίας τον 20ο αιώνα”

 1. Ο/Η Mihalis έγραψε:

  Υπάρχουν διάφορα βιβλία εκδομένα στην Αμερική σχετικά με την διασύνδεση της εβραϊκής Γουόλ στριτ, των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της ΕΣΣΔ, και του σχεδίου για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Τα έχω διαβάσει και τα έχω μεταφράσει.
  Τα στοιχεία, αν και σίγουρα υπάρχουν υπερβολές των συγγραφέων, είναι απίστευτα.
  Όλα αυτά όμως δεν έχουν πρακτική σημασία για τα κοπάδια των ανθρώπων-προβάτων που στριμώχνονται στα μαντριά τους, νομίζοντας ότι τα ξέρουν όλα. Έχουν φροντίσει για αυτό και οι θρησκείες και οι μη-θρησκείες.
  Τελικά όμως τίποτε θεωρώ ότι τίποτε δεν έχει πραγματική σημασία. Αυτό που έχει (έστω και κατά την γνώμη μου) πραγματική σημασία δεν μπορεί να περιγραφεί σε ένα σχόλιο ούτε και να γίνει πιστευτό.
  Τελικά τα πράγματα θα κυλήσουν όπως πρέπει να κυλήσουν και θεωρώ ότι η δικαιοσύνη θα είναι πλήρης προς κάθε κατεύθυνση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.