| Mobile | RSS

Σ’ ένα βρώμικο κόσμο, μόνο βρώμικές σκέψεις μπορούν να γίνουν.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19 March, 2013
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Αθλητικά, Δικαιοσύνη, Κοινωνία, Σκάνδαλα

Σ’ ένα βρώμικο κόσμο, μόνο βρώμικές σκέψεις μπορούν να γίνουν.

«Έτσι μου αρέσει να χαιρετάω! Απλά χαιρετάω, χωρίς να υπονοώ τίποτα και χωρίς να υποθάλπω καμία ιδεολογία και τίποτε άλλο.» Αυτό θα έπρεπε μόνο να πει ο Κατίδης και τίποτα άλλο.

Αλλά στο βρώμικο κόσμο που ζούμε, μόνο βρώμικες σκέψεις μπορούν να γίνουν.

Δεν άφησε ούτε μισό δευτερόλεπτο ανεκμετάλλευτο το σύστημα και καταδίκασε τον Κατίδη ως χιτλερικό και φασίστα, μόνο και μόνο κρίνοντας από έναν χαιρετισμό. Και δεν μπήκε καν στον κόπο να εξετάσει το θέμα, το φασιστο-ναζιστικό ελληνικό ποδοσφαιρικό κατστημένο της ΕΠΟ και της σημερινής ΑΕΚ. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ερευνήσουν τα γεγονότα και να αναζητήσουν την αλήθεια: η οποία είναι πως ο κατίδης δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον χίτλερ ούτε και με νέο-χιτλερικά εκτρώματα του 4ου ραιχ της Μέρκελ, του Σαμαρά, του Κουβέλη, του Βενιζέλου, του Αναστασιάδη της Κύπρου κ.λπ..

Και στο κάτω-κάτω, μακάρι οι χιτλερικοί να ήταν σαν τον Κατίδη: δεν θα είχε συμβεί ο Β’ π.π. και θα βλέπαμε και καλή μπάλα.

Εκτός όμως από τα συστημικά φασιστοειδή της Ε.Π.Ο., παρασύρθηκαν και πολλοί φίλαθλοι, οι οποίοι πίστεψαν αυτά που τους «πούλησαν» τα Μ.Μ.Ε. και η Ε.Π.Ο.: ότι δηλαδή, ο Κατίδης είναι φασίστας και ναζιστής.

Ποια ΕΠΟ; Η ΕΠΟ της διαχρονικής παράγκας, των στημένων παιχνιδιών, των σκανδάλων, το δεκανίκι του πολιτικού συστήματος που λουφάζουν και παρασιτούν οι προσκείμενοι στο σύστημα.

  1. Ο Κατίδης, είναι απόλυτα φανερό, πως καμία σχέση δεν έχει με παλαιο ή νέο χιτλερικές ιδεολογίες. Ο Κατίδης γουστάρει να παίζει μπάλα και να χαίρεται τα γκολ που πετυχαίνει μαζί με τον κόσμο. Ο Κατίδης όταν χαιρετούσε, δεν είχε απέναντι του τη φωτογραφία του Χιτλερ, ούτε βρισκόταν σε πολιτική συγκέντρωση. Είχε απέναντι φιλάθλους της ΑΕΚ και μαζί τους πανηγύριζε το γκολ. Ο πανηγυρισμός δεν είναι επίδειξη. Ο πανηγυρισμός είναι αμφίδρομη επικοινωνία και τη συγκεκριμένη στιγμή ο Κατίδης επέλεξε αυθόρμητα να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο.
  2. Άν ο Κατίδης ήταν χιτλερικός, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχε κάνει έστω και ένα μικρό τατουάζ στο σώμα του σχετικό με τον χίτλερ, σε τόσα που έχει. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένα. Αντίθετα, υπάρχουν γραμμένες φράσεις όπως «για τις ρηχές θάλασσες δεν θα προδώσω τον ωκεανό μου», (διαβάστε εδώ) οι οποίες φανερά δείχνουν έναν  συναισθηματικό και πολιτισμένο άνθρωπο (με όποια ελλατώματα μπορεί να έχει) και όχι έναν φασιστοειδή δολοφόνο όπως θέλει να τον παρουσιάσει η συστημική ΕΠΟ και τα συνεργαζόμενα συστημικά φασιστοειδή ΜΜΕ.

Κατίδη, είσαι μικρός και να προσέχεις: αν όταν χαιρετούσες είχες στο μυαλό σου χιτλερικούς χαιρετισμούς, είσαι λάθος. Εάν σκεφτόσουν κάτι άλλο να έχεις κατά νου: Σ’ ένα βρώμικο κόσμο, με βρώμικους ανθρώπους, μόνο βρώμικές σκέψεις μπορούν να γίνουν.

Και για να τελειώσουμε με το θέμα: Μήπως η τόσο μεγάλη αυστηρότητα της Ε.Π.Ο., σχετίζεται με τον τύπο του συμβολαίου του Κατίδη και όχι με τον… «χιτλερισμό» του, όπως κάποιοι θέλουν να δείξουν;…

Βίντεο:

— . —

Για να δούμε όμως, όλοι αυτοί που βιάστηκαν να συκοφαντήσουν τον Κατίδη, τι δεν έχουν κατακρίνει μέχρι σήμερα…

Εχθές ήταν η «ρατσίστρια» Βούλα Παπαχρήστου, σήμερα είναι «χιτλερικός και φασίστας» Κατίδης, αύριο θα είσαι εσύ: όταν θα έχει ποινικοποιηθεί η έκφραση.

Εάν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά όλων των αθλημάτων ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, θα σταθούν στο πλαϊ του Κατίδη. Εάν όχι, ας περιμένουν με ανυπομονησία τη δική τους λογοκρισία σύντομα.

— . —

Τιμή στους Έλληνες διωγμένους από το σύστημα Κατίδη Γιώργο και Παπαχρήστου Βούλα, αλλά και στους – σύντομα – υπό διωγμό πολίτες της Ελλάδας.

ΥΓ. Προς Κατίδη

Κατίδη, αν σου κόψουνε τη μπάλα, αφενός γράψε τους εκεί που πρέπει και αφετέρου πάρε ένα καλό δικηγόρο και μήνησέ τους / κάνε τους αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, ηθική βλάβη, κ.λπ..  Το ίδιο προτείνω να κάνει και η Βούλα Παπαχρήστου στους “ηθικολόγους” των αθλητικών ομοσπονδιών.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 5179 Συνολικές προβολές, 3 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.