| Mobile | RSS

Η δολοπλοκία, η οργάνωση της παγκοσμιοποίησης, ο ύπουλος εχθρός: Ο.Η.Ε.

Μπαν Κι Μουν και Ο.Η.Ε.

Παραθέτουμε το άρθρο της ιστοσελίδας  http://news.in.gr.

Τίτλος: “Τις συνθήκες στα κέντρα κράτησης μεταναστών καταδικάζει ο εισηγητής του ΟΗΕ”http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231224988
Δημοσίευση: 04 Δεκ. 2012, 09:47
Αθήνα
Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών Φρανσουά Κρεπό, ο οποίος επισκέφθηκε 11 κέντρα κράτησης.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο Φρανσουά Κρεπό καταλόγισε ευθύνες και στην ΕΕ, για το γεγονός ότι, αν και δεν μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα προέλευσής τους, δεν επιτρέπεται να μεταβαίνουν σε ευρωπαϊκές χώρες(1).

Ευθύνες καταλογίζει και στη χώρα μας, αφού όχι μόνο δεν εφαρμόζει μία περιεκτική μεταναστευτική πολιτική, αλλά περιφρονεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών(2) που -κατά τον Κρεπό- οφείλουν να είναι ο γνώμονας κάθε πολιτικής.(3)

Κατά την επίσκεψή του στα 11 κέντρα κράτησης, ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ βρήκε απαράδεκτες τις συνθήκες διαβίωσης σε κάποια από αυτά, θεωρώντας απάνθρωπη τη στέρηση ελευθερίας για ανθρώπους που δεν έχουν διαπράξει αδικήματα.(4)

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα, χαρακτήρισε αναποτελεσματικό το «σφράγισμα των συνόρων» και εγκληματικό τον φράχτη.(5)

Newsroom ΔΟΛ

— . —

Ερωτήσεις προς το πιόνι των μογγόλων και του Moon.

  1. Πόσα χρήματα του δίνουν (του “ειδικού” εισηγητή) από τον ΟΗΕ και πόσα από αυτά τα δίνει σε φιλανθρωπίες;
  2. Εκτός από τις ευθύνες που καταλόγισε στην Ε.Ε. και στην Ελλάδα, (που προφανή σκοπό έχουν να μας πιέσουν να δεχθούμε με το ζόρι τον βιασμό της κοινωνίας μας από ισλαμιστο-φασιστο-μογγόλους), γιατί δεν έκανε καμία αναφορά σε όσους διακινούν ανθρώπους και γιατί δεν αναρρωτήθηκε, πώς τόσο εξελιγμένες τεχνολογικά χώρες όπως ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισραήλ, κ.λπ, με τόσα δίκτυα και συστήματα αντικατασκοπίας, δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν ούτε έναν “σοβαρό” έμπορο ανθρώπων;
  3. Δηλαδή, σε κάθε σκέψη και κίνησή μας θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη κάθε έναν που έρχεται παράνομα στη χώρα μας.
  4. Δεν μας είπε όμως τι θα πρέπει να γίνεται με όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας. Δηλαδή, εάν κάποιος μπει στο σπίτι του ( του “ειδικού” προπαγανδιστή του ΟΗΕ), χωρίς την άδειά του, προφανώς θεωρεί πως θα είναι υποχρεωμένος, όχι μόνο να τον ανεχθεί, αλλά επίσης, να λαμβάνει υπόψη του την παρουσία του – όποια και εάν είναι αυτή – σε κάθε κίνησή του.
  5. Τέλος, εάν θεωρεί εγκληματικό τον φράχτη, να τον ρωτήσω εάν στο σπίτι του έχει φράχτη ή τοίχο για να μη μπαίνουν οι ξένοι και εάν το βράδυ κλειδώνει την πόρτα του. Επίσης, τα γραφεία του ΟΗΕ έχουν φράχτη και ιδιωτική ασφάλεια και εάν ναι, για ποιο λόγο;

— . —

Ας δούμε τώρα κάποια πράγματα για τον ΟΗΕ

Τα παρακάτω δεδομένα νομίζω πως θα είναι γνωστά σε όσους υποστηρίζουν τον Οργανισμό της Παγκοσμιοποίησης και του προλεταριάτου υποταγμένου στο Γιαχβέ = Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

  • Ο Μπαν Κι Μουν, Γ.Γ. του ΟΗΕ είναι μογγόλος – με ό,τι σημαίνει αυτό – και ανήκει στην Κορεάτικη οργάνωση Moon.
  • Η Κορεάτικη οργάνωσηMoon είναι μία από τις περισσότερο εγκληματικές οργανώσεις του κόσμου, διαθέτει γνωστές μαφίες στην Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία, Αμερική και διαθέτει διεθνές δίκτυο συνεργασίας, εμπλέκεται βαθιά σε διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο όπλων, δημιουργία παραθρησκειών, στηρίζει τον Ιουδαϊσμό, χρηματισμό πολιτικών κ.ά..
  • Ο ιδρυτής της οργάνωσης Moon, ο Sun Myung Moon, προωθεί την εκκλησία της Πανθρησκείας, την παγκόσμια θρησκευτικο-πολιτική διακυβέρνηση, υποστηρίζει πως είναι ο δεύτερος Μεσσίας και πως έχει έρθει να ολοκληρώσει το έργο του Ιησού Χριστού. (ως απόγονος και αυτός του Γιαχβέ). [Βιβλίο 2 Δευτερόλεπτα.. πριν τη γενοκτονία, ενότητα Κορέα, σελίδα 41 και ενότητα Ο.Η.Ε., σελίδα 322]
  • Επίσης, θα είναι σίγουρα γνωστό σε όλους πως οργανώσεις όπως η Παγκόσμια Τράπεζα,Δ.Ν.Τ., Π.Ο.Υ. (βλέπε Η1Ν1), Παγκόσμιο Πρόγραμμα Διατροφής, κ.λπ., ανήκουν στον Ο.Η.Ε., άρα και στον Moon, άρα και στους Κορεάτες, με ότι αυτό σημαίνει…

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Υπάρχουν πολλοί ακόμα ενδιφέροντες σύνδεσμοι για την οργάνωση Μοον και τη σχέση της με τον ΟΗΕ και με εγκλημετικές πράξεις στο διαδίκτυο.

Γράψτε το σχόλιό σας 3560 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.