| Mobile | RSS

Εκλογές 2012

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22 April, 2012
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Κοινωνία, Οικονομία, Πολιτική

Αρχικά, για αυτούς οι οποίοι δε γνωρίζουν τι να ψηφίσουν και αναζητούν κάτι διαφορετικό, τους προτείνω να ρίξουν μία ματιά στα παρακάτω 3+ 1  κόμματα ως εναλλακτική λύση. Η ταξινόμηση έχει γίνει με αλφαβητική σειρά:

 1. Δημοκρατική Αναγέννηση, Παπαθεμελής Στέλιος – http://www.papathemelis.gr/
 2. Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Β’, (ΕΑΜ Β’), Τραϊανού Παναγιώτηςhttp://www.eamb.gr/
 3. Ένωση Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης – http://www.antidiaploki.gr/
 4. Κοινωνία http://www.koinwnia.com/

————  Άρθρο ————

18 Απριλίου 2012, είκοσι περίπου ημέρες πριν από τις “Δημοκρατικές” εκλογές.

Δημοκρατικές είναι οι εκλογές όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Σ’ ένα πολιτικό σύστημα σαν το δικό μας που όλα τα πολιτικά κόμματα (της Βουλής και τα συγκοινωνούντα αυτών) δεν είναι τίποτε άλλο παρά διαφορετικές μαριονέτες και ηθοποιοί του ίδιου παίκτη, του ίδιου θίασου,

 • όταν οι πολίτες ψηφίζουν με βάση το “δικό τους συμφέρον”, όπως οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται,
 • όταν οι νόμιμες και παράνομες χρηματοδοτήσεις πάνε κι έρχονται,
 • όταν τα κόμματα της εξουσίας νοθεύουν το εκλογικό σώμα με παράνομες ελληνοποιήσεις  λαθρομεταναστών (τα οποία στηρίζονται με ιδεολογικό πόλεμο από το κκε, παμε, συριζα, ανταρσυα, οικολογοι, και διάφορες οργανώσεις που ελέγχονται από το σύστημα όπως ψευτο-αναρχικοί, ψευτο-αντι-ρατσιστές, ψευτο-δήθεν αντι-φασίστες, ψευτο-δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις κ.λπ.
 • όταν τα ΜΜΕ και οι πληρωμένοι Δημιο-σιογράφοι σιγοντάρουν τους πατέρες τους πολιτικούς μπας και τσιμπίσουν κανένα κομματάκι ψωμί μετά τις εκλογές,
 • όταν οι συνδικαλιστές και όλοι οι κομματικοί καρεκλοκένταυροι ψηφίζουν το κόμμα τους γιατί μόνο έτσι έχουν μάθει να γεμίζουν την τσέπη τους,
 • όταν οι ξένες εταιρείες, οι ξένοι πολιτικοί, οι ξένοι τραπεζίτες και οι ξένοι επιχειρηματίες σαμποτάρουν τις πραγματικές εκλογές,
 • όταν οι ξένες δυνάμεις ανεβάζουν ή κατεβάζουν δικτατορίες (βλέπε ’67 – ’74 Πολυτεχνείο, Εβραιο-αμερικανική CIA & Εβραιο-Ισραηλινή Mossad) και δημιουργούν πολέμους (βλπεπε εμφύλιος ’46 – ’49 με προβοκάτορα το κκε + Παπανδρέου, ή Μικρασιατική Καταστροφή με προβοκάτορα τον Βενιζέλο Μπένυ Ζελόμ + Βασιλιάδες + συνομωσία όλων των κομμάτων της εποχής, ιδίως των Εβραίο + Ισραηλινών “βουλευτών” από τη Θεσσαλονίκη)
 • όταν τα μισελληνικά μπατσόκ, νδ, κκε, συριζα, οικολόγοι αλλά και το λαος ελληνοποιούν αφρικανο-ασιάτες λαθρο-μετανάστες, αφενός μπας και δούν κανένα ψήφο και αφετέρου επειδή έτσι θέλουν τα αφεντικά τους (για να έχουν χαμηλό εργατικό κόστος και για να δημιουργούν κοινωνικο-φυλετικο-πολιτιστικές συγκρούσεις, ώστε το σύστημα να διατηρεί την εξουσία κατά των πολιτών),
 • όταν τα μικρά δήθεν ανεξάρτητα κόμματα, είτε της αριστεράς, είτε της δεξιάς, είτε του κέντρου δεν είναι τίποτα περισσότερο από παραρτήματα ή δορυφόροι των μεγαλύτερων κομμάτων με σκοπό να μαντρώνουν όσους “αποστατούν” από τα κύρια κόμματα,
 • όταν όποιο κόμμα πηγαίνει αντίθετα στο σύστημα, τότε το ίδιο το σύστημα πολεμάει τα κόμματα αυτά με λάσπη, συκοφαντίες και άλλες ύποπτες αλλά και δολοφονικές /ανθρωποκτόνες πολλές φορές μεθόδους,
 • όταν ακόμη και ο ακοινώνητος, ο ιδιοτελής, ο χαραμοφάης, ο εγκληματίας, ο αριστερός ή δεξιός φασίστας , ο βασιλικός, ο σταλινικός ή ο Μαοϊκός κομμουνιστής ή και ο δήθεν αναρχικός που σπάει τις περιουσίες και εγκληματεί εναντίων της κοινωνίας έχει δικαίωμα να ψηφίσει επειδή έτσι είναι η “δημοκρατία”,
 • όταν δεν υπάρχει καμία δικαιοσύνη και οι πολιτικοί, επιχειρηματίες και λοιποί συγγενείς δολοφονούν τους πολίτες, αλλά την ίδια στιγμή αθωώνονται από τους δικαστές και τους εισαγγελείς,
 • όταν δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό ίχνος δημοκρατικού περιβάλλοντος,

τότε είναι τουλάχιστον ουτοπία να πιστεύει κανείς ότι οι εκλογές είναι “δημοκρατικές” .

Όμως κάποιοι λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο…

Κάποιοι τόσα χρόνια δεν είχαν καταλάβει ποιος έκανε κουμάντο. Επειδή τους στήριζε το πολιτικο-επιχειρηματικό σύστημα του εξωτερικού, νόμιζαν πως αυτό θα κρατήσει για πάντα. Γι’ αυτό έτρωγαν και έπιναν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών σε βαθμό εθνοκτονίας και γενοκτονίας. Τόσα χρόνια τα πιόνια (οι υπο-έλληνες πολιτικοί),  νόμιζαν πως ήταν παίκτες ….

Γιατί τόσα χρόνια λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Τόσα χρόνια νόμιζαν πως οι ίδιοι “‘επαιζαν” μπάλα. Και σήμερα, τα ‘χουν χαμένα. Τόσο ανεγκέφαλοι ήταν. Νόμιζαν με τα κούφια τους μυαλά πως αυτοί κάνουν κουμάντο. Κούνια που τους κούναγε.

Και για όσους δεν κατάλαβαν, να το εξηγήσω. Εάν παρατηρήσει κανείς την παγκόσμια κοινωνία σήμερα, θα δει – εκτός των άλλων – τρία βασικά πράγματα:

 • την δολοφονική φυλετική επέκταση των Σινο-μογγόλων, (στην Ευρώπη με την προδοσία της Εβραιο-παϊκής Ένωσης)
 •  τη δολοφονική θρησκευτικοπνευματική επέκταση του Αλλάχ
 • την δολοφονική οικονομική επέκταση του ιμπεριαλισμού (τράπεζες, πολυεθνικές, καρτέλ, κ.ά.)

Τόσα χρόνια λοιπόν οι τρισάθλιοι και μιαροί ελληνοκτόνοι δεν κατάλαβαν αυτό που ερχόταν, όπως ποτέ δεν κατάλαβαν ποια ήταν τα αφεντικά τους.

Για όσους λοιπόν δεν κατάλαβαν, αυτό που έρχεται, αυτό που προωθεί η αγγλοσαξωνικο-εβραϊκή νέα τάξη πραγμάτων, δεν είναι τίποτα άλλο απότον Κινέζικο ιμπεριαλιστικό κομμουνισμό των σινο-μογγόλων του Αλλάχ.

Δείτε γύρω σας:

 • παντού Κινέζικα μαγαζιά και εισαγωγές: οι προδότες πολιτικοί μας έχουν καταστρέψει τα πάντα
 • παντού τουρκο-μογγόλοι λαθρομετανάστες (Πακιστάν, τουρκμενιστάν, σίνοι, μογγόλοι και άλλοι μογγολοειδείς της Αφρικής – Ασίας)
 • τα λεφτά σας και η περιουσίες μας κατάσχονται από τους εγκληματίες γενοκτόνους πολιτικούς σιγά- σιγά, δήθεν για να εξοφλήσουμε το χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν. Το τραγικό είναι πως, σχεδόν όλως ο κόσμος πιστεύει πως θα πράγματα θα αλλάξουν, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό στοιχείο που να συναινεί σε αυτό…

 

Για τα κόμματα εν συντομία:

Για το Μπατσόκ και για τη Νέα Δημοκρατία όλα είναι γνωστά: είναι αυτοί που με τις πολιτικές τους μας διέλυσαν, μας πρόδωσαν, γέμισαν την Ελλάδα με εγκληματίες λαθρομετανάστες που σφάζουν, κλέβουν και λεηλατούν τους Έλληνες και έχουν το θράσος μαζί με το κκε, το σύριζα και τα πλοκάμια τους να μας κατηγορούν ως ρατσιστές, ξεονοφοβικούς και φασίστες, έχοντας βάλει όλα τα πρεζάκια τους να γεμίσουν τους τοίχους της Αθήνας με ανθελληνικά-διεθνιστικά μυνήματα. Είναι αυτοί που έκλεψαν, λεηλάτησαν και αφάνισαν την Δημόσια περιουσία, τις Δημόσιες επιχειρήσεις και το δημόσιο πλούτο, είναι αυτοί που μας παρέδωσαν στην κρεμάλα των αφεντικών τους: τους Βαυαρούς Βασιλιάδες και Ναζιστές, τους Φράγκους, τους Αγγλοσάξωνες και τους Εβραιο-μογγόλους τραπεζίτες και πολιτικούς.

Είναι αυτοί που προωθούν την τούρκο-μογγολική γλώσσα, αυτοί που κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες, αυτοί οι μιαροί, άτιμοι, προδότες και τρισάθλιοι οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να προδόσουν, να σκοτώσουν και να δολοφονήσουν οτιδήποτε ελληνικό.

Είναι αυτοί που, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές κλαίγονται και επαιτούν την ψήφο μας και στα συρτάρια τους έχουν έτοιμους νέους φόρους που τα αφεντικά τους έχουν παραγγείλει. Λες και οι φόροι δεν θα αγγίξουν τους ίδιους στο πολύ κοντινό μέλλον. Φόροι στο ρεύμα, φόροι στο νερό, φόροι στα τρόφιμα, φόροι και στα σπίτια. Είναι αυτοί που θέλουν να μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας και να μας κάνουν σκυλιά του δρόμου, είναι αυτοί που θέλουν να μας κλέψουν και τις ελάχιστες πια εναπομείναντες καταθέσεις, είναι αυτοί που θέλουν να μας κάνουν ζητιάνους στην ίδια μας τη γη. Είναι αυτοί που θέλουν να μας δουν πεινασμένους, φτωχούς και λεηλατημένους. Είναι αυτοί που έχουν διαπράξει τόσα εγκλήματα εναντίων μας, εναντίων του ελληνικού λαού.

Να μην ξεχάσουμε και το μπατσόκ του μελλοντικού δολοφόνου των Ελλήνων Χρυσοχοΐδη: αντί να επαναπατρίσει όσους λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα, δημιουργεί στρατόπεδα αίσχους συγκέντρωσης αυτών, τα οποία θα γίνουν βραδυφλεγείς βόμβες της κοινωνίας και θα εκραγούν όταν τα αφεντικά του Χρυσοχοΐδη δώσουν το οκ.

Στο ΚΚΕ προπαγανδίζουν:

 • Το ΚΚΕ θέλει τα παιδιά μας ταξικούς εργάτες. Πάνω απ’ όλα τη τάξη. Έτσι θέλουν την κοινωνία και τους πολίτες στο ΚΚΕ: ταξικούς δούλους του συστήματος. Την ίδια στιγμή όμως η Παπαρήγα και άλλοι του ΚΚΕ (& συνδικαλιστές) στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε Αγγλοσαξωνικά Ιμπεριαλιστικά πανεπιστήμια, έτσι ώστε να μάθουν αυτά με τη σειρά τους το πώς θα κυβερνήσουν αύριο τους εργάτες: τους Έλληνες εργάτες και τους μετανάστες εργάτες.
 • Το ΚΚΕ δεν θέλει να είμαστε Έλληνες. Θέλει να είμαστε εργάτες.
 • Το ΚΚΕ δεν θέλει να είμαστε Ελλάδα. Θέλει ένα διεθνές προλεταριάτο που να κάνει εξεγέρσεις ενάντια στα αφεντικά.
 • Το ΚΚΕ δεν θέλει αφεντικά, αλλά  θέλει το ίδιο να είναι το αφεντικό της Τάξης.
 • Το ΚΚΕ δεν θέλει η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Θέλει να ανήκει στους μετανάστες.
 • Το ΚΚΕ μάχεται την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ίδια στιγμή όμως έχει βουλευτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 • Το ΚΚΕ είναι αυτό που κάποτε είχε οδηγό τη Δαμανάκη. Τη Δαμανάκη, την “ηρωΐδα” του Πολυτεχνείου, την δηλωμένη Εβραία που μισεί τους Έλληνες, που αργότερα μετακόμισε στο μπατσόκ και έγινε Ευρωβουλευτής, για να στηρίζει τον Ιμπεριαλισμό της ΕΕ.

Ο Σύριζα

 • όπως και το ΚΚΕ, έτσι και ο σύριζα βρίζει και μάχεται την Ε.Ε. αλλά έχει και αυτό ευρωβουλευτή στην “Ιμπεριαλιστική” Ε.Ε..
 • Ο Σύριζα μάχεται τον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό. Την ίδια στιγμή ο Αλαβάνος έχει πολύ μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία και ο Τσίπρας είναι γόνος μεγαλο-εργολάβου (με δουλειές και με το δημόσιο). Και οι δυο τους παλεύουν για τα δικαιώματα των εργατών, αλλά δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους.
 • Ο Σύριζα, όπως και το ΚΚΕ, δεν θέλουν Έλληνες εργάτες και Ελληνικά αφεντικά. Θέλουν ξένα αφεντικά και ξένους εργάτες λαθρομετανάστες για να τους έχουν στο χέρι. Πότε έκλεισαν μία πολυεθνική εταιρεία και πότε διαμαρτυρήθηκαν σε ξένους μεγαλοκατασκευαστές και μεγαλοεργολάβους. Ποτέ. Πότε επίσης εναντιώθηκαν σε Έλληνες μεγαλοεργολάβους και μεγαλοεπιχειρηματίες του συστήματος; Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Να κλείνουν όμως λιμάνια και εταιρείες των Ελλήνων βιοπαλαιστών και να αποτελειώνουν την ελληνική παραγωγή, την ελληνική οικονομία, τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία με τους συνδικαλιστές τους, προς όφελος των Ιμπεριαλιστών και της Πλουτοκρατίας που κατηγορούν, αυτό γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως ξέρουν να το κάνουν. Γι’ αυτό πληρώνονται από τα αφεντικά τους και αυτό κάνουν: Να διαλύουν την οικονομία και την κοινωνία της Ελλάδας, ώστε τα αφεντικά τους να αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων και να βάλουν λαθρομετανάστες να εργάζονται γι’ αυτούς.
 • Ο σύριζα μαζί με το ΚΚΕ και το Πασόκ, έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στο συνδικαλισμό. Οι συνδικαλιστές είναι η πιο πλούσια τάξη της Ελλάδας. Δεν εργάζονται και έχουν καταθέσεις και ακίνητη περιουσία εκατομμυρίων.
 • Το ΚΚΕ και ο σύριζα (μαζί με τα υπόλοιπα ψευτο-αριστερο-διεθνιστικά κόμματα & οργανώσεις) δεν χάνουν στιγμή να αποκαλούν τους Έλληνες ρατσιστές και φασίστες, ώστε να στηρίξουν την εισβολή των τουρκο-μογγόλων λαθρομεταναστών, των αλλόφυλων και αλλόθρησκων στην Ελλάδα. Των Τουρκο-μογγόλων, που για όποιον γνωρίζει βασική ιστορία, είναι αυτοί που έχουν προκαλέσει τις αγριότερες και δολοφονικότερες σφαγές και δολοφονίες στην παγκόσμια ιστορία, είναι αυτοί που έχουν λεηλετήσει και ισοπεδώσει με τον βιαιότερο τρόπο ολόκληρες πόλεις και περιοχές, είναι αυτοί που ποτέ δεν σεβάστηκαν, αλλά και ποτέ δεν είχαν κανέναν πολιτισμό, καμία τέχνη και καμία παιδεία. Οι τουρκομογγόλοι, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι δηλωμένοι εχθροί της Ελλάδας. Είναι αυτοί οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν κανένα σεβασμό για τους υπόλοιπους, αντίθετα δεν τρέφουν καμία αξία για τη ζωή, πόσο μάλλον για τις επιστήμες, τις τέχνες κ.λπ.. Οι Τουρκο-μογγόλοι, των μεγαλύτερων μαζικών δολοφονιών αμάχων και αθώων της ιστορίας, οι τουρκο-μογγόλοι του Τζέκινς Χαν, του Τιμούρ, του Αννίβα, του Αλάριχου, των Ούνων, των Βανδάλων, των Οθωμανών, του Μογγόλου Μάο-τσε-τουνγκ, κλπ, κλπ..

Για τα αποκόμματα των παραπάνω κομμάτων δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. “Δημοκρατική συμμαχία“, “Δημοκρατική αριστερά“, “Άρμα πολιτών“, πήξαμε στη Δημοκρατία και στους ήρωες των παραμυθιών, του πρίγκιπα που θα σώσει τη βασιλοπούλα από τον κακό λύκο. Πήξαμε στη δημοκρατία του προλεταριάτου, του φτωχομπινέ συνδικαλιστή και του υπέρμαχου δημοκράτη. Όλοι αυτοί δεν είναι τίποτα παραπάνω από κλέφτες, απατεώνες και χειραγωγοί υπόδικοι του κοινού αστικού και ποινικού δικαίου, που μόλις είδαν πως τα κόμματα στα οποία ήταν ενταγμένοι να χάνουν ψήφους, πήραν την εντολή να ιδρύσουν νέα κόμματα για ένα λόγο: να δημαγωγήσουν για ακόμη μία φορά και με τη ρητορεία,τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις ψεύτικες κατηγορίες να υποδυθούν για ακόμη μία φορά το ρόλο του εθνοσωτήρα, το ρόλο του άμεμπτου πολιτικού που πολεμάει το διεφθαρμένο, δυσώδες και ελληνοκτόνο σύστημα. Ξεχνώντας πως τόσα χρόνια ήταν και αυτοί συνένοχοι στη μάσα, στη συγκάλυψη, στη λεηλασία, στις μίζες των συνδικαλιστών, στην ατιμωρησία και στα πάρτυ των μεγαλο-επιχειρηματιών.

Οι Οικολόγοι

Οι Οικολόγοι πράσινοι να θυμίσουμε πως έχουν έναν ευρωβουλευτή: Τρεμόπουλο και στη συνέχεια Χρυσόγελο. Του προδότη Τρεμόπουλο που ανακαλύπτει με τους Σκοπιανούς και όλους τους ανθέλληνες Μακεδονική Μειονότητα στους Σλάβους και Τούρκους των Σκοπίων, στο Χρυσόγελο που έλεγε ναι στο κατάπτυστο και ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν για τη διχοτόμηση της Κύπρου, κ.ά..

Είναι αυτοί που δεν έχουν κάνει τίποτα για την οικολογία την οποία δήθεν υποστηρίζουν. Κι όμως, έχουν το θράσος να μιλούν για πράσινους φόρους και για δήθεν πράσινες επενδύσεις. Την ίδια στιγμή κλείνουν τα μάτια στους λαθρομετανάστες και στους Κινέζους που γεμίζουν την ελληνική αγορά με κινέζικα ή άλλα ασιάτικα καρκινογόνα προϊόντα. Το αιτιολογούν πως αυτοί είναι μετανάστες και είναι ρατσιστικό να τους απαγορεύσεις τη λαθραία καρκινογόνα πώληση: γιατί είναι κακόμοιροι λαθρομετανάστες και πρέπει να ζήσουν. Κι ας πεθάνει ο Έλληνας. Στ’ αρχίδια τους ο Έλληνας: να φάει τα κινέζικο-αφρικανο-ασιάτικα καρκινογόνα προϊόντα, γιατί ο Έλληνας είναι σκατο-ράτσα σύμφωνα με αυτούς: ο Έλληνας είναι φασίστας, ρατσιστής, ναζιστής και αξίζει να πεθάνει. Ας πεθάνει ο Έλληνας από τα καρκινογόνα του Κινέζου, ας πεθάνει οικονομικά από την λαθρεμπορία του λαθρομετανάστη.

Την ώρα που οι οικολόγοι συμμετέχουν σε πορείες με λαθρομετανάστες και παρελάσεις με τους γκέι και τις λεσβίες στο σύνταγμα, την ίδια στιγμή κατηγορούν εμάς τους Έλληνες ως αναχρονιστικούς και φασίστες για τις παρελάσεις που κάνουμε δύο φορές το χρόνο για να τιμήσουμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που χάθηκαν άδικα πολεμώντας για την ελευθερίας μας και τη δικαιοσύνη. Για όλους αυτούς που πολέμησαν και έχασαν τη ζωή τους για εμάς, για να είμαστε ελέυθεροι και να ζούμε σε μία ανεξάρτητη Ελλάδα. Τόσο μιαροί, ύπουλοι και ανήθικοι είναι. Είναι καλό να είσαι ανώμαλος, έκφυλος και εκφυλισμένος, αλλά είναι κακό να λες ότι είσαι Έλληνας και είναι κακό να τιμάς τους προγόνους σου: είναι φασιστικό, ναζιστικό και αναχρονιστικό.

Και τι έχουν κάνει εδώ και τρία χρόνια οι οικολόγοι (που σημειωτέων, έχουν εισπράξει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ); Τίποτα. Ένα απόλυτο μηδέν. Παράσιτα και αυτοί του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που τολμούν να κατηγορούν.

 • Είναι αυτοί που κατηγορούν συνεχώς και ανελιπώς τους Έλληνες ως φασίστες, ναζιστές και χρυσαυγίτες και την ίδια στιγμή δεν λένε τίποτα για όσα πειράματα γεννετικής γίνονται από εργαστήρια βιοτεχνολογίας, που μάλιστα, έχουν αρχίσει και προωθούν στο εμπόριο παιχνίδια-κούκλες που περιέχουν και ανθρώπινο DNA.
 • Είναι αυτοί που δεν έχουν πει τίποτα για τους καρκινογόνους αεροψεκασμούς, οι οποίοι εκτός του ότι δολοφονούν τον άνθρωπο και το περιβάλλον, χειραγωγούν επίσης και το κλίμα.
 • Είναι αυτοί που δεν έχουν πεί ούτε μισή λέξη για τον δολοφονικό Διατροφικό Κώδικα (codex alimentarius) ο οποίος χειραγωγεί τις τροφές και ο οποίος προωθείται και στην Ευρώπη που έχουν ευρωβουλευτή, αλλά και στην Ελλάδα.
 • Είναι αυτοί που – μαζί με όλα τα προαναφερθέντα κόμματα και πολιτκούς – δεν έχουν πει ούτε την ελάχιστη λέξη για την Agenda 21, για την Γεω-μηχανική, για τη μόλυνση τους περιβάλλοντος, για το νέφος, για τη θάλλασα, τα ποτάμια, τον αέρα, για την αλιεία, την κτηνοτροφία, τις καλλιέργειες και για πολλά άλλα ακόμη, τα οποία σκοπό έχουν να υποτάξουν, να υποδουλώσουν και να χειραγωγήσουν τους Έλληνες και γενικότερα την ανθρωπότητα. Και την ίδια στγμή, έχουν το θράσος να μας αποκαλούν ρατσιστές, φασίστες και ναζιστές, όλοι αυτοί οι μιαροί μισέληνες και ανθέλληνες.

ΛΑ.ΟΣ.

Για το Λάος πάλι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Ο χαρακτηρισμός του κωλοτούμπα που έχουνε προσδώσει στον Καρατζαφέρη και στα καρατζαφερόπουλα λίγη είναι: από τη λαϊκή, τη γιαγιάκα και τα συσσίτιτα, στη Βουλή παρέα με το Σαμαρά,τη ΝΔ και το Πασόκ να υπογράφουνε μνημόνια, για τα οποία έχουν το θράσος οι αλήτες και άτιμοι να μας φτύνουν στα μούτρα την έκφραση “Δεν το διάβασα το μνημόνιο πριν υπογράψω”!!!!! Και τι σας έχουμε και σας πληρώνουμε ρε άχρηστοι, άτιμοι και καραγκιόζηδες στη Βουλή να κάνετε; Για να παίζετε τον παπά με το ΔΝΤ σας στείλαμε εσάς και τους υπόλοιπους άχρηστους, ανίκανους και τεμπελχανάδες;

Η δε Ευρωβουλευτής του Λαός Νίκη Τζαβέλλα δήλωνε στην Ευρωβουλή στις 27 & 28-9-2011: Αναγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ τα λόγια της:

Αυτή η γαμημένη καριόλα, η γαμημένη πουτάνα του συστήματος που πληρώνετε από εμάς, τολμά να λέει στη Ευρωβουλή ότι δεν έχει πρόβλημα οι Έλληνες να είμαστε πειραματόζωα και πως, αν είναι να καεί η Ελλλαδα για το καλό της Ευρώπης, να καεί. Να σου γαμηθεί το σπίτι σου γαμημένη σκρόφα, να σου γαμηθεί το σπίτι σου και να πάθεις καρκίνο γαμημένη καριόλα, σκατοσκρόφα.

Τρισάθλια, μιαρή, άτιμη, προδότρα σκατογουρούνα, το μόνο που σου αξίζει είναι το φτύσιμο και η αγχόνη.

Ο Καρατζαφέρης που είναι τη μία με το μνημόνιο και την άλλημε τη γιαγιά στη λαϊκή, τη μία με το Πασόκ και τον Παπανδρέου και την άλλη με τον Καραμανλή, την άλλη χωρίς τον Καραμανλή, την άλλη με τον Σαμαρά. Αλλά πάνω από όλους και από όλα το Λαός και ο Καρατζαφέρης έχουν έναν και μόνο έναν: Την αυτού εξοχότητα του Βασιλέα των “Ελλήνων” της Σαξωνίας, Βαυαρίας και Αννόβερο Κωνσταντίνο Γλύξμπουργξ. Αυτός είναι ο βασιλιάς του Καρατζαφέρη και αυτό είναι το όνειρό του, αλλά και όνειρο πολλών άλλων στο κόμμα και εκτός αυτού. Η ανάσταση του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και το πάρσιμο της Πόλης ξανά. Για ποιους άραγε;

Καμμένος – Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο Πάνος Καμμένος καλά τα λέει και συμφωνώ σε πολά απ’ όσα λέει και μπράβο του. Θα δεχθώ πως έχει καλές προθέσεις και πως μπορεί. Όμως υπάρχει ένα σοβαρότατο ζήτημα. Ποιοί είναι οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν, ποιοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται μέσα στο κόμμα, εμπρός από αυτό και πίσω από αυτό; Γιατί, όπως λέει η παροιμία, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Και πίσω από το κόμμα, τα πράγματα είναι πολύ θολά. Και ακόμη πιο πονηρά σκέφτομαι όταν ακούω κραυγές του στυλ, “Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες”. Το θέμα είναι ένα: ποιο ακριβώς είναι το πρόγραμμά του, ποιοι είναι οι σύμβουλοί του και οι συνεργάτες του και: σε περίπτωση που αποδειχθεί ακόμη ένας προδότης, αυτός και οι υπόλοιποι στο κόμμα,  ψεύτες και λαοπλάνοι, ποια θα πρέπει να είναι η ποινή τους.

Η κατάσταση είναι από ελεεινή έως τραγική. Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνουμε μία σωστή επιλογή.

Την επόμενη των εκλογών, δεν θα έχει κανένας το δικαίωμα να πει δεν γνώριζα, δεν ήξερα, με παραπλάνησαν, μου είπαν ψέματα. Την επόμενη των εκλογών, κανείς δεν θα μπορεί να πει δεν γνώριζα, δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, δεν έχω ευθύνη.

Το αποτέλεσμα που θα διαμορφώσει το νέο πολιτικό σύστημα θα είναι είτε το τέλος μας και  η ολοκληρωτική καταστροφή, βλέπε Πασόκ, ΝΔ, ΚΚΕ, Σύριζα, Λαός, Οικολόγοι, Δημοκρατική συμμαχία, Δημοκρατική αριστερά, Άρμα πολιτών κ.λπ. κόμματα που αιώνες τώρα δολοφονούν τον ελληνικό λαό, είτε θα είναι η προσπάθεια μίας πραγματικά νέας αρχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σχετικά άρθρα του ιστολογίου μας:

Διάφοροι σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 2502 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.