| Mobile | RSS

Οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” – Σύριζα & Οικωλόγοι Πράσινοι

Στις 24 – Μαρτίου – 2012, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ, μία ημέρα πριν από την ημέρα μνήμης και τιμής σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που πολέμησαν ενάντια στους Ασιάτες Τουρκο-μογγόλους , νεο-μογγόλοι από την Ασία και την Αφρική αποφάσισαν να μας δείξουν ακόμη μία φορά το μίσος τους και τις διαθέσεις τους.

Πώς; Διοργανώνοντας μία συναυλία για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, η οποία όμως δεν είναι η 24η Μαρτίου αλλά η 21η Μαρτίου.

Αυτό είναι πρόκληση. Αυτό είναι κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στην Πατρίδα μας, ενάντια στη φυλή μας και στο έθνος μας που τόσο πολύ μισούν οι ανθέλληνες και μισέλληνες Συριζαίοι και οι Πράσινοι αλήτες της πολιτικής του Δανιήλ Κοέν Μπεν-ντιτ.

Και βέβαια οι Τουρκο-μογγόλοι δεν είναι μόνοι τους: είναι παρέα με τους δικούς του ανθρώπους: Τον Σύριζα, τους Οικωλόγους και όλους τους στημένους προβοκάτορες και τα ανθελληνικά υποκείμενα – τσιράκια των παγκοσμιοποιητών. Είναι παρέα με όλα τα εβραιοκρατούμενα κόμματα, αυτά του ψευτο-φιλελευθερισμού, του ψευτο-σοσιαλησμού, της ψευτο-αριστεράς, του ψευτο-κομμουνισμού, του ψεύτο-αναρχισμού και τελειωμό δεν έχει. Αυτοί που παίζουν το παιχνίδι του δήθεν αντιμνημονιακού και αντι-καπιταλιστή και την ίδια στιγμή τα παίρνουν από τους καπιταλιστές και κάνουν Ελληνοκτόνες μπίζνες μαζί τους.

Ελπίζω και εύχομαι να μην υπάρξουν στημένα επεισόδια τα οποία ισως να επηρεάσουν την Εθνική μας εορτή, την εορτή που τόσο πολύ μισούν οι Τουρκο-μογγολο-εβραίοι του Πασόκ, του Σύριζα, του ΚΚΕ, των Οικωλόγων,της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και όλων των κομμάτων που κάνουν κωλοτούμπες, γλύφουν ευραιωπαϊκούς κώλους για μία θέση βουλευτή ή για κανένα ψίχουλο σε καμιά ευρωπαϊκή μπίζνα.

Δείτε την αφίσα, διαβάστε τους συνδέσμους και το κάλεσμα ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ.

————————    ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΙΚΩΛΟΓΩΝ   ————————   

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
μέλος του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Θεματική Ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

 

23.3.2012

ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουμε στα αντιρατσιστικά-αντιφασιστικά συλλαλητήρια που διοργανώνουν μεταναστευτικές προσφυγικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εβδομάδας δράσης κατά του ρατσισμού το Σάββατο 24 Μαρτίου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Καλούμε τα μέλη, τις φίλες, τους φίλους, όλες και όλους να συμμετέχουν σ’ αυτά.

 

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:

Στο Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο & τη Συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 24 Μάρτη στις 3 μ.μ. στην πλατεία Κοτζιά και στην πορεία που θα ακολουθήσει ως τη Βουλή.

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Συγκρότημα Αφγανικής Κοινότητας,
Συγκρότημα Πολιτιστικού Συλλόγου Κούρδων,
ο Mc Yinca
και ο Βασίλης Βασιλάτος με την ομάδα κρουστών του Πολυτεχνείου

Συμμετέχουν/καλούν στις κινητοποιήσεις της 24 Μάρτη στην Αθήνα:

Πολιτιστικός Σύλλογος Κούρδων, Κοινότητα Γουϊνέας, Αφγανική Κοινότητα, Μαροκινή Κοινότητα, Σύλλογος Μεταναστών Εργατών 25 Γενάρη (πρώην απεργοί πείνας), Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Κέντρο Αγωνιστικής και Πολιτιστικής Αλληλεγγύης των λαών Τουρκίας – Ελλάδας (ΚΑΠΑ), ASANTE, Action Congo, ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – KASAPI HELLAS,  Αιγύπτιοι μετανάστες, Επιτροπή Ιρανών Προσφύγων, Αλγερινοί μετανάστες, Συριακός Εκπαιδευτικός Σύλλογος στην Ελλάδα «ΑΛΜΑΡΙΦΑ», Πακιστανοί Μετανάστες.

Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”, Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (YRE), Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, ΑΝΤΙΓΟΝΗ – Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό

Αντιφασιστική Πρωτοβουλία ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, Συντονιστικό Μεταναστευτικών και Αντιρατσιστικών Οργανώσεων

Μέλη Λαϊκών Συνελεύσεων και τοπικών επιτροπών από τις περιοχές Νίκαιας, Αμπελοκήπων, Ζωγράφου και Πλατείας Βικτωρίας, η Λαϊκή Συνέλευση Κορυδαλλού, η Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω, το Δικτυο Κοινωνικης Αλληλεγγύης Εξαρχείων-Νεάπολης-Μουσείου (ΔΙ.Κ.Α.ΕΞ), η  Κίνηση Κατοίκων 6ης Διαμερισματικής Κοινότητας, η Δημοτική Κίνηση Αθήνας “Ανοιχτή Πόλη”.

Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), ΕΛΜΕ Λιοσίων-Φυλής-Ζεφυρίου, Β ΕΛΜΕ Αθήνας, Επιτροπή σωματείων, κινήσεων, συνελεύσεων «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ»

Στηρίζουν οι πολιτικοί φορείς:

ΑΚΟΑ, ΔΕΑ, Οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΟ, Νεολαία ΣΥΝ, Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι Πράσινοι

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Στην Αντιρατσιστική – Αντιφασιστική Συγκέντρωση και πορεία που θα γίνει το Σάββατο 24 Μάρτη στις 6 μ.μ. στην Καμάρα

Συμμετέχουν/καλούν:
Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ΕΔΟΘ, 1η-3η-4η ΕΛΜΕ, “Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό” Θεσσαλονίκης, HOMOphonia: Συλλογικότητα για το Pride Θεσσαλονίκης, ΣΥνασπισμός ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς Θεσσαλονίκης, Ξεκίνημα, Πρωτοβουλία Γυναικών Ενάντια στο Χρέος & στα Μέτρα Λιτότητας

—————————-   ΣΗΜΕΙΩΣΗ ———————

Σημείωση: Αυτό το τελευταίο “Πρωτοβουλία Γυναικών Ενάντια στο Χρέος & στα Μέτρα Λιτότητας ” δείχνει πως οι υπάνθρωποι του σύριζα του ΠΑΜΕ (που κάνει και τους μπράβους των βουλευτών εμπρός στη Βουλή), τοΥ ΚΚΕ κ.λπ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.
ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ……


Πόσο πιο άθλια ψυχή από έναν συριζαίο, έναν παμετζή, έναν οικωλόγο και όλους τους φανερούς και κρυφούς υποκινητές και υποστηρικτές τέτοιων ενεργειών…..

Γράψτε το σχόλιό σας 4077 Συνολικές προβολές, 5 σήμερα |
Παρακολούθηση της συζήτησης με RSS

Μία απάντηση στο “Οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” – Σύριζα & Οικωλόγοι Πράσινοι”

 1. Ο/Η jimmy έγραψε:

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !
  http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/04/blog-post_2907.html
  http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/03/1912.html

  ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
  http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2012/03/blog-post_7180.html

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.