| Mobile | RSS

Η προδοσία των πολιτικών της Ευρωζώνης αποκαλύπτεται!!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11 December, 2011
Δεν υπάρχουν σχόλια | Κατηγορία: Οικονομία, Πολιτική

Πριν από 7 μήνες αναλύσαμε το άρθρο Που βρίσκει χρήματα ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης ;;;

Σε αυτή την ανάλυση διαπιστώσαμε πως η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης αφενός είναι εξαιρετικά αδιαφανής και εμφανίζει πολλά οικονομικά περίεργα !!!! και αφετέρου ξεπλένει το πληθωριστικό δολάριο ή το λιγότερο, βοηθάει τη στήριξή του δολαρίου εις βάρος του Ευρώ με συμμετοχή διαφόρων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών οικονομικών οργανισμών!!!

Σήμερα θα αναλύσουμε ένα άλλο άρθρο από την ίδια ιστοσελίδα με τίτλο DJ: Σχέδιο διάσωσης με δάνειο 200 δισ. στο ΔΝΤ από ΕΕ (Πηγή:www.capital.gr).
Σε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή, οι πολιτικοί οι οποίοι απαρτίζουν τα όργανα της Ε.Ε., έχουν μετατραπεί σε υποχείρια των Εβραίο-σαξώνο-μογγόλων τραπεζιτών και πως λειτουργούν ενάντια και προδοτικά στους πολίτες της Ε.Ε.!


Αναλυτικά, στο άρθρο που αναλύουμε αναφέρεται πως:

Α)
“Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει να δανείσει 200 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ –συμπεριλαμβανομένων 150 δισ. ευρώ από την ευρωζώνη- που το ΔΝΤ θα μπορεί τότε να χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει την προβληματική αγορά κρατικού χρέους της ευρωζώνης, δήλωσαν αξιωματούχοι της ευρωζώνης.”

Δηλαδή, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα δανείσει στο ΔΝΤ 200 δις!!!! (ώστε με τη σειρά του το ΔΝΤ να τα δανείσει και σε κράτη της Ε.Ε.). Δηλαδή, δεν πρέπει η ίδια η Ε.Ε. να δανείσει απευθείας στα κράτη μέλη της !!!!!!!!!!!!!!! αλλά πρέπει να γίνει με την διαμεσολάβηση του νταβατζή Δ.Ν.Τ.!!!
Β)
“Άλλα μέρη της συμφωνίας που συζητιούνται, περιλαμβάνουν την άρση του ορίου δανεισμού των 500 δισ. ευρώ από τα ταμεία διάσωσης της ευρωζώνης. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να παρασχεθεί μέχρι και 700 δισ. ευρώ δανεισμός για τις Ιταλία και Ισπανία, καθώς και για τις επανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών σε όλη την ευρωζώνη. Αλλά η Γερμανία αντιτίθεται στην ιδέα, δήλωσε αξιωματούχους της ευρωζώνης.”

Δηλαδή, συζητάνε για αύξηση του ορίου δανεισμού των 500 δις των ταμείων της ευρωζώνης ώστε να χρηματοδοτηθούν τα κρατικά ελλείματα της Ιταλίας, της Ισπανίας και τα “ελλείματα” των τραπεζών τους!!!!!!!!!!
Χρήματα εκεί που χρειάζονται, δηλαδή σε κοινωνική πολιτική, σε επενδύσεις, σε πραγματική βοήθεια των πολιτών που αργοπεθαίνουν και των μικρομεσαίων και όχι των πολυεθνικών και των τραπεζών δεν πρόκειται να δοθούν!!!!

Γ)
“Υπάρχει ευρεία στήριξη μεταξύ των κυβερνήσεων προκειμένου να δοθεί μια τραπεζική άδεια στον ESM, το μόνιμο μηχανισμό διάσωσης της ευρωζώνης. Η άδεια θα επιτρέπει στον ESM να παίρνει πίστωση από την ΕΚΤ. Αλλά η Γερμανία αντιδρά και σε αυτή την πρόταση επίσης, ανέφερε ο αξιωματούχος.”
Εδώ παρατηρούμε τον τρόπο τον οποίο χρησιμοποιούν οι διεθνείς οικονομικο-τραπεζικοί απατεώνες-λαμόγια (Αμερικανο-Ευρωπαιο-Εβραιο-σάξωνες) ώστε να μεταφέρουν ελλείματα από τόν ένα οργανισμό στον άλλον έως ότου καταφέρουν και τα κρύψουν. Η δημιουργική λογιστική σε όλο της το μεγαλείο!!!!!
Και έρχονται μετά όλοι οι πανάσχετοι και ανίδεοι τύποι οι οποίοι προσποιούνται τους δημοσιογράφους, κυρίως του Σκάϊ, του ΑΝΤ1 και του MEGA και κατηγορούν την Ελλάδα ως βασίλισσα της δημιουργικής λογιστικής…..
Διαβάστε ενδιαφέροντα σχόλια στο άρθρο που έγινε ανάλυση εδώ: http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2633616&nid=1350454

http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203501304577086002322298184.html?mod=WSJ_topics_obama

Γράψτε το σχόλιό σας 3667 Συνολικές προβολές, 3 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.