| Mobile | RSS

Γεωμηχανική

 Γεωμηχανική:
Όπως Πραγματική Οικονομία, Κερδοφόρες Επενδύσεις, Αληθινή Δημοκρατία, Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, Μεταλλαγμένα, H1N1, .

Γεωμηχανική:
τρόποι επέμβασης στη λειτουργία της γής
: έδαφος, νερό, αέρας, ατμόσφαιρα.

  ——————————————-

Αρχικά, για να πάρετε μία ιδέα του περί τίνος πρόκειται, δείτε – διαβάστε τα παρακάτω βίντεο & άρθρα:

——————————————-

Εν των μεταξύ, εάν προσέξει κανείς, δεν υπάρχει ούτε μία εφημερίδα, ούτε ένα κανάλι που να αντιτίθεται σε αυτήν. Όλες παρουσιάζουν άρθρα στο ίδιο μήκος κύματος: προσπαθούν να προπαγανδίσουν και να προωθήσουν τις ανισσόροπες, επικίνδυνες και καταστροφικές αυτές μεθόδους.

A) “Το Βήμα”

Στο παρακάτω άρθρο της εφημερίδας “Το Βήμα” αποκαλύπτεται ο σχεδιασμός των σημερινών διεστραμμένων ανθρώπων που κυβερνούν τη γη και επιβεβαιώνονται όσοι υποστηρίζουν πως η γη σήμερα τελεί υπό δρακονιανή κατάληψη.

Αντί τα ζώα οι πολιτικοί, επιστήμονες, εταιρείες να προστατεύσουν το περιβάλλον και να δημιουργήσουν συνθήκες ποιότητας ζωής και προστασίας του περιβάλλοντος, σκέφτονται ότι πιο διεστραμμένο, πολύπλοκο, τεχνητό και αμφίβολου αποτελέσματος μέθοδο για να πετύχουν τους σκοπούς τους:

α) οι επιχειρηματίες να κερδίσουν περισσότερα κωλόχαρτα = χρήμα
β) οι πολιτικοί να εισπράξουν περισσότερα κωλόχαρτα = μίζενς
γ) οι δρακονιανοί να πετύχουν αυτό που θέλουν: την πλήρη υποδούλωση και σκλαβοποίηση των ανθρώπων της γης, της λευκής και μαύρης φυλής

B) Η “Real news”

Η άθλια real του Χατζηνικολάου λέει ΝΑΙ στην γεωμηχανική

Και βεβαίως, πολύ σωστά του απαντάει η εφημερίδα – ιστοσελίδα Ελεύθερη Ώρα:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ από το ιστολόγιο www.greek-politics.gr

Κύριε Χατζηνικολάου, για να μην σας πω ως γνήσιος Έλλην να βάλετε τη γεωμηχανική εκεί που ξέρετε και να πάτε να κάνετε ό,τι καταλαβαίνεται, θα σας κάνω μία προτροπή και θα σας δώσω μία συμβουλή:

  • Προτροπή: Θα πρέπει να καταλάβετε κύριε Χατζηνικολάου πως η γη δεν είναι δική σας και πως η γη δεν ανήκει σε κανέναν. Η γη ανήκει στο διάστημα, όπως τα ψάρια ανήκουν στο Αιγαίο. Θα πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεστε σε θέματα που αφορούν σε επεμβάσεις στο περιβάλλον. Γεωμηχανική να κάνετε στον εαυτό σας, στο αυτοκίνητό σας, ή σε οτιδήποτε ανήκει αποκλειστικά σε εσάς και δεν έχει επιπτώσεις σε κανέναν άλλο.
  • Συμβουλή: Σταματήστε να κάνετε παρέα με πολιτικούς, επιχειρηματίες, ανώτατους δικαστικούς, ανώτατους αστυνομικούς κ.λπ.. και γενικότερα με ανθρώπους του συστήματος. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΟΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτου σας και της οικογένειάς σας και της επιχείρησής σας!!
    Εάν δεν το έχετε ήδη καταλάβει, να σας ενημερώσω πως θα πρέπει επειγόντως να επισκεφθείτε κάποιον ιατρό. Εάν το έχετε καταλάβει αλλά απλά “ποιείτε την νήσσαν” για καθαρά  οικονομικούς λόγους, τότε θα πρέπει να σας πω πως εάν κάποιος θέλει να πάει μπροστά θα πρέπει να κοιτάζει μακριά. Και εσείς δεν κοιτάζετε μακριά αλλά αντίθετα κοιτάζετε μόνο τα χρήματα που κάποιοι σας δίνουν. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να κοιτάξετε (το λιγότερο) ούτε τις τρύπες που  οι ίδιοι άνθρωποι ανοίγουν στις τσέπες σας!

ΥΓ. Εύχομαι η εφημερίδα σας να κλείσει καθώς δεν έχει να προσφέρει τίποτα ούτε στην πληροφόρηση αλλά ούτε και στην κοινωνία.

ΥΓ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ – Για περισσότερα, επισκεφθείτε είτε τον Βαρθολομαίο, είτε κάποιο ανεξάρτητο ιστολόγιο: Και τα δύο λένε τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο…

Γ) Η “Ναυτεμπορική”

Στη συνέχεια, η εφημερίδα “Ναυτεμπορική” προπαγανδίζει για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης: επειδή κάποιοι αμερικανο-βρετανο-καναδοί είπαν ναι σε μία δημοσκόπηση, (δεν μας αναφέρουν ούτε τα χαρακτηριστικά του δείγματος ανθρώπων που ρωτήθηκαν, αλλά ούτε και τις ερωτήσεις), θα πρέπει και τα υπόλοιπα 6,9 δισεκατομμύρια πολίτες να πούνε ναι. Αυτή είναι εμφανέστατη προσπάθεια δημουργίας εντυπώσεων, προπαγάνδας, προσπάθειας προκαταβολής της κοινής γνώμης και προώθηση της νεοταξικής ψευτο-γεωμηχανικής!

Δ) Η ιστοσελίδα HealthyLiving.gr

Η ιστοσελίδα HealthyLiving.gr παρουσιάζει το θέμα ως εξής:

Με απλά λόγια, το καταστροφικό, το δηλητηριώδες, το απάνθρωπο, το εγκληματικό τα βαφτίσανε ως “ιδιόμορφο”.

Σχετικές ιστοσελίδες:

  • http://chemtrailsnews.blog.com/
Γράψτε το σχόλιό σας 4643 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.