| Mobile | RSS

Οι “επενδυτές” του Κατάρ, ο Ιερώνυμος, οι οικονομικοί “συμβουλοί” του, ο διαθρησκειακός “διάλογος”

Εισαγωγή

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

“Στο Κατάρ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητήσει με τον Εμίρη τα προσχέδια συνεργασίας που υπέβαλε πριν ένα μήνα στην Εκκλησία της Ελλάδος, μέσω της πρεσβείας του Κατάρ στην Αθήνα.” –> Η συνέχεια του άρθρου εδώ: http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=154128

Διαβάστε σχετικά άρθρα και εδώ:

Έχουμε και λέμε

Α)
Ο Παναγιώτατος !!! Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος Ιερώνυμος επισκέφθηκε το Κατάρ για να συζητήσει τις προτάσεις που του υπέβαλε ο Εμίρης του Κατάρ για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Δηλαδή, την πρώτη κίνηση την έκανε ο Εμίρης του Κατάρ ο οποίος φαίνεται κατάλαβε πως τα πετροδόλαρα που έχει στα ταμεία του και στις offshore εταιρείες πρόκειται να γίνουν κωλόχαρτα και αποφάσισε να τα ανταλλάξει τώρα που είναι ακόμη νωρίς με “ασημικά”. Και όχι ότι κ’ ότι ασημικά: Τα ασημικά της Ελλάδας !!!!

Να θυμίσουμε πως στις αρχές του μήνα ο Jefry Μineiko Tsad Papandreou είχε συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ στην Αθήνα και – εκτός των άλλων – πρόσφερε “δώρο” τα χρυσορυχεία Χαλκιδικής στον Εμίρη. Περισσότερα εδώ: http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=100835

Β)
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν έχει ιδέα από οικονομικά και επενδύσεις, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ασχοληθεί αλλά ούτε καν συζητήσει τέτοια θέματα. ‘Οπότε είναι προφανές πως κάποιοι άλλοι τον σπρώχνουν προς τα εκεί. Προφανώς, αυτοί που κανονίζουν τις προσωπικές bussiness του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Γιωργάκη κανονίζουν και τις bussiness της εκκλησίας. Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο ακόμη μία φορά πως οι οικονομικές σχέσεις και το επιχειρείν της εκκλησίας και των πολιτικών συνδέεται στενότατα !!!

Γ)
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν πήγε μόνος του στο εμιράτο. Τον συνοδεύουν:

 • ο Πρόεδρος της ΕΚΥΟ, Μητροπολίτη Ελασσώνος Βασίλειος,
 • ο Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ και
 • ο Δ/ντης της ΕΚΥΟ Αρχιμ. Αντώνιος Αβραμιώτης.

Όσον αφορά στον

 • Μητροπολίτη Ελασσώνος Βασίλειο (διαβάστε βιογραφικό εδώ:http://www.elassona.com.gr/m_elassona/ime/mhtropoliths.php), δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή ιδέα από οικονομικά, εμπορικές – οικονομικές συμφωνίες, οικονομικές συνεργασίες σε επίπεδο κράτους κ,λ.π., οπότε θεωρείται δεδομένο πως θα τον φάνε τα λαμόγια.
 • Δ/ντης της ΕΚΥΟ Αρχιμ. Αντώνιος Αβραμιώτης, δεν βρήκαμε κάποιο βιογραφικό, σας παραπέμπουμε όμως να διαβάσετε το άρθρο: «Σφαγή» στην εκκλησία και στην ΕΚΥΟ με θεατή ΤΟΝ Ιερώνυμο – http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_9889.html
 • Για τον Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ, τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα έως και σκοτεινά…
  Στο βιογραφικό του αναφέρονται τα εξής:
  α) Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος εις τας Πολιτικάς Επιστήμας του Διεθνούς Εμπορίου (WTC).
  Δηλαδή, αντί να σπουδάζει τα περί του θεού, σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και διεθνές εμπόριο !!!!!!!
  β) Από του έτους 2006 υπηρετεί ως εκπαιδευτικός εις το Κολλέγιον Αθηνών.
  Όχι σε οποιοδήποτε σχολείο. Στο Κολλέγιον Αθηνών!
  γ) Το έτος 2004 διετέλεσε συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εις το γραφείον του επιτρόπου επί
  Κοινωνικών Θεμάτων
  ,
  ε) Συμμετείχε της επισήμου Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος εις την Θ  Γενικήν Συνέλευσιν του
  Παγκοσμίου Συμβουλίων Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.)!!!!!,
  στ) και εις την Γ Διεθνήν Διάσκεψιν των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών εις Βραζιλίαν (2006) και Γαλλίαν (2008)
  ζ) το 2007 συμμετείχε εις την επίσημον Αντιπροσωπείαν του Π.Σ.Ε. κατά  την επίσημον επίσκεψιν του Γενικού Γραμματέως αυτού εις την Λαϊκήν Δημοκρατίαν της ΚίναςΔιαβάστε:
  το βιογραφικό του Γαβριήλ: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7108
  για το: Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών
  για το: Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (ΠΣΕ) και η Globalethics.net!!!!!http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7025
  Άρθρο: Με υπέρογκο χρέος και το Παγκοσμίο Συμβούλιο Εκκλησιών (ΠΣΕ) από την κακή διαχείριση του προηγούμενου Γενικού Γραμματέαhttp://aktines.blogspot.com/2011/10/blog-post_8392.html

Δ)
Στις 19 Οκτωβρίου 2010 στην πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα, (Υπό την αιγίδα του Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι) άρχισαν οι εργασίες του 8ουΔιεθνούς Συνέδριου επί του Διαθρησκειακού Διαλόγου.
Το φόρουμ οργανώθηκε από:

Εφέτος το Συνέδριο έχει ως θέμα την «!!!!!!!!! Διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς !!!!!!!! επί τη βάση των αξιών και παραδόσεων: θρησκευτικές προοπτικές».!!!!!!!!!!
Να αναφερθεί ότι στο φόρουμ συμμετέχουν εκπρόσωποι Χριστιανισμού, Ισλάμ και Ιουδαϊσμού από διάφορες χώρες του κόσμου.

Σχετικά άρθρα περί συνεδρίου:


Συμπέρασμα:

Κάποιοι έχουν βάλει στόχο την περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Αυτοί έχουν ως έδρα το Κατάρ ή λειτουργούν μέσω αυτού ή το χρησιμοποιούν για να πετύχουν τους στόχους τους και οι ίδιοι να μην είναι εμφανείς.  Οι ίδιοι άνθρωποι φαίνεται πως κρύβονται πίσω και από τους  οικονομικούς συμβούλους” του Jefry Παπανδρέου και του εβραϊο-ΜπαΤσοκ.

Στο Κατάρ επίσης φαίνεται πως βρίσκεται σήμερα η ομάδα που σκοπό έχει τη δημιουργία – προώθηση της πανθρησκείας και της ένωσης των αβρααμικών και άλλων ανατολικών συγγενών θρησκειών και των αιρέσεων του Ιουδαισμού του θεού Σιν, Σιον, Judas, Jentai, Jaxweh.

Έκκληση:
Όσοι βρίσκεστε κοντά στην εκκλησία και στους αρχιερείς, προειδοποιείστε όλους αυτούς αλλά και εν γένη τους εκκλησιαστικούς εμπλεκόμενους για την υποφαίνουσα αρπαγή της εκκλησιαστικής περιουσίας. Μία περιουσία που ουσιαστικά είναι Δημόσια Περιουσία και κακώς τη διαχειρίζεται η εκκλησία, η οποία σκοπεύει μάλιστα να ιδρύσει Ανώνυμες Εταιρείες και Ε.Π.Ε. (εκτός από τις Μ.Κ.Ο.) ώστε να “διαχειριστεί” την περιουσία της.

Η εκκλησιαστική περιουσία δεν είναι ιδιωτική περιουσία αλλά Δημόσια Περιουσία, περιουσία των Ελλήνων και μόνο!!!!!!!!!

Σε περίπτωση που η Εκκλησία της Ελλάδος προβεί σε οποιαδήποτε μεταβίβαση – μεταφορά περιουσίας σε αλλόθρησκούς, αλλόφυλλους και αλλοδαπούς και με οποιονδήποτε τρόπο, τότε θα έχει διαπράξει Εθνικό έγκλημα και Εθνική Προδοσία και θα είναι υπόλογη στους Έλληνες πολίτες !!!!!!!!!!

Όσοι Έλληνες πολίτες έχουν δώσει την περιουσία τους στην εκκλησία, δεν το έχουν κάνει για να κερδοσκοπήσει η εκκλησία και οι εβραιο-παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αλλά ΜΟΝΟ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οποιεσδήποτε αιτιολογίες πρασπαθούν να στηρίζουν τα ψευτο-επιχειρήματα περί “δημιουργίας θέσεων εργασίας” και οικονομικής “ανάπτυξης” είναι παντελώς αστήριχτες, διακομωδουν τον ρόλο της εκκλησίας ως αρωγό της κοινωνίας, εμπαίζουν τους Έλληνες πολίτες που την εμπιστεύθηκαν, και τοποθετούν την εκκλησία ένα και ίσο με τη διαφθορά, την απάτη και σίγουρα αυτές οι ενέργειες θα αποβούν μοιραίες για την ύπαρξή της.

Σημείωση:

Για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να δηλώσω πως είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης Εθνικής – Δημόσιας περιουσίας. Σαφώς και πρέπει να εκμεταλλευτούν όποιες πλουτοπαραγωγικές πηγές υπάρχουν. Αυτό όμως πρέπει να γίνει με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον της κοινωνίας και όχι των αλλόφυλλων – αλλόθρησκων και άλλων καπιταλιστικο-ιμπεριαλιστικών γερακιών που εποφθαλμιούν οτιδήποτε δεν τους ανήκει.

Και το γεγονός πως η εκκλησία κάνει τα πρώτα της βήματα για την “αξιοποίηση” της Δημόσιας Περιουσίας των Ελλήνων με αλλόφουλλους, αλλόθρησκούς, και φίλους του Παπανδρέου και των διεθνών ανθρωποκτόνων καπιταλιστών, είναι ένας πολύ κακός οιωνός και δεν φέρνει κανένα καλό προνήνυμα και καμία αισιοδοξία για την έκβαση και το αποτέλεσμα του εγχειρήματος.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 7781 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.