| Mobile | RSS

3/3 – !!! Μακριά από πορείες, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα !!!

Έπειτα από τα παρακάτω δύο άρθρα, φτάνουμε στο παρόν, τρίτο και τελευταίο με τίτλο “Μακριά από πορείες, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα”

Αρχικά, επαληθεύθηκαν όσοι πολίτες λέγανε πως οι σημερινές πορείες είναι και κατευθυνόμενες και επικίνδυνες για προβοκάτσιες και βίαια επεισόδια.

Κατά την κυρίαρχη άποψη του κόσμου, ιδίως όσων βρέθηκαν στη διαδήλωση της Πέμπτης, τα επεισόδια ήταν στημένα και προκλήθηκαν από δύο ομάδες ατόμων: η μία φόραγε κουκούλες, η άλλη φόραγε κράνη και κράταγε σημαίες του ΠΑ.Μ.Ε. .

Αρχικά όμως ας διαβάσουμε τις δηλώσεις των κομμάτων:


Α) Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας νς Κ.Κ.Ε.:
Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας καταγγέλλει πως αποκλειστικά Υπεύθυνο για τα επεισόδια ήταν το ΚΚΕ, πως προσπάθησε να μετατρέψει την διαδήλωση σε πεδίο προβολής του κόμματος και πως με την δημιουργία των στημένων επεισοδίων διευκόλυνε την διέλευση των βουλευτών και διέλυσε την συγκέντρωση των πολιτών.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/248116/apokleistika-upeuthuno-to-kke-gia-ta-epeisodia/

Σημείωση: Έχουμε την εντύπωση πως είναι η πρώτη φορά που εκδίδεται δημόσια και δημοσιεύεται σε ευρεία κλίμακα δήλωση Αντιεξουσιαστικής κίνησης.
Επίσης, εντύπωση η  “κόκκινη” φράση στη δήλωσή τους που αναφέρει πως:
Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.”

Β) Κ.Κ.Ε. νς Παρακρατικών, αναρχοαυτόνομων, κουκουλοφόρων και φασιστοειδών

Το Κ.Κ.Ε. αναφέρει πως τα επεισόδια ήταν προμελετημένα και η επίθεση στο ΠΑ.Μ.Ε. προσχεδιασμένη. Αυτά έγιναν από παρακρατικούς, κουκουλοφόρους, αναρχοαυτόνομους, φασιστοειδή ή όπως αλλιώς ονομάζονται. Προσθέτει πως ήταν τα ίδια άτομα που εξαπέλυσαν την δολοφονική επίθεση στη Μαρφίν τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010.
Στόχος όλων αυτών, αναφέρει το Κ.Κ.Ε. ήταν να διαλύσουν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ !
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=319478

Σημείωση: Προκαλεί εντύπωση η σιγουριά του Κ.Κ.Ε. που συσχετίζει τα επεισόδια της Μαρφίν με τα σημερινά !!!
Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η φράση: “Στόχος όλων αυτών, αναφέρει το Κ.Κ.Ε. ήταν να διαλύσουν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ !”


Γ) Σύριζα νς Κ.Κ.Ε.

Ο Σύριζα έδειξε ως υποκινητή επεισοδίων το Κ.Κ.Ε. με δήλωση στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο” ιδιοκτησίαςμε την εξής φράση: «Η  πλατεία Συντάγματος δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ . Αυτός ο χώρος ρέπει προς τον κουκουλοφορισμό, παρασύρεται σε μια κουκουλοφοροποίηση θεωρώντας ότι, με αυτό τον τρόπο θα έρθει η εκλογική μάχη».

Το ΚΚΕ απαντάει πως “ο σύριζα συγκαλύπτει την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εντεταλμένων κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών εναντίον του ΠΑΜΕ

http://kritonperiferia.gr/2011/10/20/i-papariga-%C2%ABdichni%C2%BB-ton-siriza-os-ipokiniti-ton-episodion/

Σημείωση: Η διαπίστωση πως το ΠΑ.Μ.Ε. προσπάθησε να καταλάβει την πλατεία Συντάγματος είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία των δηλώσεων των κομμάτων.
Εντύπωση προκαλεί η για δεύτερη φορά δήλωση του Κ.Κ.Ε. πως η
δολοφονική επίθεση εντεταλμένων κρατικών είχε στόχο το ΠΑΜΕ !!!


Δ) Σύριζα νς ΠΑ.Μ.Ε.

Ο Σύριζα αναφέρει πως “τα χθεσινά γεγονότα ήταν συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων“!!! (σημ. οι ως κρανοφόροι κράταγαν σημαίες του ΠΑ.Μ.Ε)

http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128819759&tag=20621

Ε) ΠΑ.Μ.Ε. νς ΛΑ.Ο.Σ.

Το ΠΑ.Μ.Ε. κατηγορεί το ΛΑ.Ο.Σ. αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: “Δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς υπάρχει και ένας άλλος μηχανισμός, στον οποίο συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=426080

Το ΛΑ.Ο.Σ. απαντάει για το Κ.Κ.Ε. (για το ΠΑ.Μ.Ε.) πως “η σκοπούμενη ανοησία ισούται με αθλιότητα”

Συνεχίζει πως «Το ΚΚΕ μεταφέρει τις μεθόδους του από τη δεκαετία του 1941, στη δεκαετία του 2011. Αφού απεκατέστησε – μετά από δεκαετίες λάσπης – τους με τον ίδιο τρόπο βληθέντες Ζαχαριάδη, Πλουμπίδη, Βαβούδη, Αρη Βελουχιώτη και άλλους, επανέρχεται σήμερα, προσπαθώντας να πείσει ότι οι αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκηδες, “φιλοξενούσαν” στη διαδήλωση, στην ομάδα τους, μέλη του ΛΑΟΣ».

Σημείωση: Θεωρούμε εσκεμένως λανθασμένη την ταύτιση της περίπτωσης Ζαχαριάδη με αυτή του ήρωα!!! Άρη Βελουχιώτη: ο Βελουχιώτης “καρφώθηκε” από τους υποδουλωμένους στη Δύση ΚΚέδες (και όχι κομμουνιστές) και ίσως να δολοφονήθηκε και από αυτούς. Ο Ζαχαριάδης πρόδωσε την Ελλάδα και κυνηγήθηκε γενικότερα από το Ελληνικό και Σοβιετικό Κ.Κ..
Εντύπωση προκαλεί η προσπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ. να αποκαταστήσει και αυτό τον Ζαχαριάδη!!!!

ΣΤ) ΠΑ.Μ.Ε. νς Κίνημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” – http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το
κίνημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” φαίνεται πως είναι παράρτημα κάποιου κόμματος της αριστεράς και όχι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ http://diodiastop.blogspot.com/

Το ΠΑ.Μ.Ε. κατηγορεί το Δεν Πληρώνω πως “προκάλεσε την επίθεση” (με σπασμένα μάρμαρα και Μολότωφ) κατά του ΠΑΜΕ, έχοντας (δήθεν) σαν μέλη του… χουλιγκάνους ή προβοκάτορες, κλπ.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/10/blog-post_3314.html

Συμπέρασμα:

Παρατηρούμε μία “εμφύλια” αριστερή διαμάχη. Δεδομένου πως όλα τα κόμματα της αριστεράς είναι λιγότερο ή περισσότερο συγγενή και επικοινωνούντα, αυτός ο “εμφύλιος ” είναι προκλητικά υπερβολικός.

Εάν σε αυτό προσθέσουμε τις παραπάνω δηλώσεις των κομμάτων και το γεγονός πως

  • οι γνωστοί – άγνωστοι είναι απόλυτα γνωστοί στην αστυνομία και ποτέ δεν συλλαμβάνονται
  • στις ομάδες κουκουλοφόρων πολλές φορές συμμετέχουν και αστυνομικοί – ασφαλίτες και μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων

τότε εξάγουμε το συμπέρασμα πως τα επεισόδια είναι στημένα και πως συμμετέχοντες σε αυτά είναι άνθρωποι του κράτους, του παρακράτους και των κομμάτων.

Και τελευταίο και καλύτερο, το ανέκδοτο της ημέρας:
Ο Υπουργός Άγνοιας κύριος Παπουτσής δεν έχει την παραμικρή υποψία για τους υποκινητές των επεισοδίων και θα διερευνήσει το θέμα άμεσα !!!!
Όπως και ο προκάτοχός του Παυλόπουλος της ΝΔ, τότε με τα Ζωνιανά και τα ναρκωτικά….

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 4359 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.