| Mobile | RSS

Οικολόγοι Πράσινοι: οι μισέλληνες νεοταξίτες με τα πράσινα προσωπεία

Οικολόγοι Πράσινοι: οι ύπουλοι προδότες και υπονομευτές της δημοκρατίας, των θεσμών και των Ελλήνων. Τα εκκολαπτόμενα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης και των μογγολο-εβραιο-σαξωνο-σιονιστών.

Και για να γίνουμε ξεκάθαροι, θα αντιγράψουμε και θα σχολιάσουμε τις αποφάσεις και τo Δελτίo Τύπου του Πανελλαδικού συμβουλίου των οικολόγων του 2011.

Α) Αποφάσεις Πανελλαδικού Συμβουλίου Οικολόγων Πράσινων 2011:
http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=2550:2011-09-26-06-26-23&catid=20:councildec&Itemid=37

Οι προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για τις αναγκαίες πλέον αλλαγές στους πολιτικούς θεσμούς κινούνται στους παρακάτω 6 άξονες:

 1. Υπεράσπιση της συνταγματικής νομιμότητας, προώθηση επειγουσών συνταγματικών αλλαγών, όπου χρειάζονται.
 2. Δημοψηφίσματα: η κοινωνία, πραγματικός φορέας εξουσίας
 3. Αποκέντρωση, με δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο και με νέα θεσμική συγκρότηση, από την Περιφέρεια προς το Κέντρο.
 4. Δημοκρατικό εκλογικό σύστημα, διαφάνεια και σεβασμός στο δημόσιο χρήμα.
 5. Ισχυρή περιβαλλοντική διακυβέρνηση
 6. Όρια στην αυθαιρεσία των κυβερνήσεων

Οι ανθέλληνες-προδότες οικολόγοι πράσινοι μας λένε δηλαδή πως θέλουν

 • προώθηση επειγουσών συνταγματικών αλλαγών, όπου χρειάζονται. Θα δούμε στη συνέχεια τι ακριβώς εννοούν…
 • Δημοψηφίσματα, ώστε να ψηφίζει ο κάθε άσχετος για θέματα που δεν γνωρίζει και οι πολιτικοί να αποενοχοποιούνται στο όνομα της Δημοκρατίας και των Δημοψηφισμάτων. Βέβαια οι ανθέλληνες οικολόγοι δεν αναφέρουν τίποτα για τη χειραγώγηση των μαζών από τους πολιτικούς, και το γενικότερο πολιτικο-οικονομικό σύστημα και των εκπροσώπων τους.
 • Αποκέντρωση, με δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο. Αποκέντρωση σωστό. Το δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο!!!! είναι κάτι που πρώτη φορά το ακούμε και βέβαια σχετίζεται με τον διαμελισμό της Ελλάδας και τη διάσπασή της χώρας μας σε κρατίδια με περιφερειακές κυβερνήσεις….
 • Όρια στην αυθαιρεσία των κυβερνήσεων. Δηλαδή, οι οικολόγοι λένε ναι στην αυθαιρεσία, αλλά με όρια!!!!!!!! Καταπληκτικοί οι νεοταξίτες οικολόγοι…

Διαβάστε το σχολιασμένο Δελτίο Τύπου των Ο.Π. για να διαπιστώσετε τόσο την προδοσία, όσο και την ύπουλη επίθεσή τους στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Τα σχόλιά μας με κόκκινο χρώμα και παχιά γράματα. Δείτε το σχολιασμένο Δ.Τ.

Β) Όσον αφορά στη συνταγματική αναθεώρηση που κάνουν αναφορά οι οικολόγοι πιο πάνω, ας δούμε με ποιος συνεργάστηκαν για να εκδόσουν το συγκεκριμέο Δ.Τ. – Απόφαση του Πανελλαδικού τους Συμβουλίου 2011.
http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=2749:2011-11-22-12-31-06&catid=20:councildec&Itemid=37

Αρχικά ας διαβάσουμε την δημοσίευσή-κάλεσμα των Οικολόγων.

Ανοικτή διαβούλευση με συνταγματολόγους οργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι για το σχέδιο διαλόγου με τις προτάσεις τους για αλλαγές στους πολιτικούς θεσμούς. Οι θέσεις των Οικολόγων Πράσινων θα οριστικοποιηθούν στο επικείμενο τακτικό τους συνέδριο,  στις 21-23 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Η σχετική συζήτηση, που οργανώνεται με πρωτοβουλία της Θεματικής Ομάδας Θεσμών, θα γίνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, Πλατεία Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) 4.

Θα συμμετέχουν οι συνταγματολόγοι:

 • Γιάννης Δρόσος, Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Γιώργος Κατρούγκαλος, Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Θράκης
 • Γιώργος Σωτηρέλλης, Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Πόπη Φουντεδάκη, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ας δούμε τώρα ένα – ένα τα πρόσωπα που κάλεσαν οι οικολόγοι για να τους βοηθήσουν στην ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ:

α) Γιάννης Δρόσος
Βιογραφικό http://www.toperasma.gr/drosos/index.htmlhttp://www.klclawfirm.com/gr/bios.php?theid=7

Από το βιογραφικό του κυρίου Γιάννη Δρόσου να συγκρατήσουμε πως είναι παιδί του πανεπιστημίου – γκέτο Χάρβαρντ, το οποίο είναι εβραϊκών και μασονικών συμφερόντων . Επίσης, ο κύριος Γιάννης Δρόσος έχει συνεργαστεί με όλες τις ελληνικές διεφθαρμένες και εθνοκτόνες κυβερνήσεις και σε σημαντικές θέσεις από το 1981 – 2004!!!! που οοικολόγοι κατηγορούν!!!!!

Το περιοδικό “Μεταρύθμιση” που επιλέγει να αρθρογραφεί ο κύριος Δρόσος (Διαβάστε και το άρθρο του με τίτλο Διαπλοκή και Διαφθορά!!!!!!) προβάλει και προωθεί το κόμματα Πασόκ, Προοδευτική πολιτική, Ανανεωτική Αριστερά και Αριστερά Σήμερα και το ανθελληνικό-προδοτικό ΕΛΙΑΜΕΠ.
Τέλος, στο συγκεκριμένο περιοδικό βλέπουμε άρθρα διαφόρων ανθέλληνων – μισέλληνων, εβραιόφιλων – εβραιολάγνων και περιπατητών ανθελληνικών – παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων τύπου Bilderberg, όπως Άννα Διαμαντοπούλου, Νίκος Μπίστης, Νίκος Χριστοδουλάκης.

β) Γιώργος Κατρούγκαλος, Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Θράκης
Βιογραφικό http://www.omed.gr/el/files/cvs/KATROUGAL.htm

Για να αποκομίσετε δική σας άποψη θα σας παραπέμψω σε δύο ιστοσελίδες:

α) το ιστολόγιο 300 προδότες που αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον κύριο Κατρούγκαλο – http://www.300prodotes.com/2011/05/blog-post_12.html και
β) ένα άρθρο του κυρίου Κατρούγκαλου στο μισελληνικό ΕΛΙΑΜΕΠ του Σόρος που αναφέρεται στην μεταναστολαγνεία και στα δικαιώματα των μεταναστών, χωρίς να κάνει βέβαια καμία αναφορά στα δικαιώματα των γηγενών Ελλήνων: Όχι στενόκαρδες λύσεις για τα παιδιά των μεταναστών – http://blogs.eliamep.gr/katrougalos/ochi-stenokardes-lisis-gia-ta-pedia-ton-metanaston/

γ) Γιώργος Σωτηρέλλης, Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
Βιογραφικό: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/433a6aef-d31f-4908-97aa-8dd55b6e4e12

Ο Γιώργος Σωτηράλλης είναι παιδί του Πασόκ (που οι οικολόγοι κατηγορούν ) και άμεσα συνδεδεμένος με τον πολιτικό του πυρήνα. Είναι εντελώς κρατικοδίαιτος αφού οι εργασίες του σχετίζονται με το κράτος, με δημόσιες υπηρεσίες και φορείς και με  Μ.Κ.Ο, όπως η Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης.

δ) Πόπη Φουντεδάκη, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Βιογραφικό: http://dikaio.panteion.gr/index.php/tmima/didaktiko-prosopiko/8-cv-

Διαβάζοντας το βιογραφικό της κυρίας Φουντεδάκη παρατηρούμε πως, όπως και ο κύριος Σωτηρέλλης, είναι εντελώς κρατιοδίαιτη και κοντά στο Πασόκ. Δείχνει να την ενδιαφέρουν θέματα σχετικά με την Τουρκία και τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους  και σχετίζεται και αυτή με Μ.Κ.Ο όπως η Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης.

Συμπερασματικά:

Με δύο λόγια ο οικολόγοι πράσινοι ζήτησαν τη γνώμη για τη συνταγματική αναθεώρηση από 4 άτομα τα οποία ανήκουν ή σχετίζονται άμεσα με το σημερινό διεφθαρμένο καιελληνοκτόνο πολιτικό σύστημα, το οποίο τολμούν και κατηγορούν!!!!! Επίσης, οι οικολόγοι στο Δελτίο Τύπου τους αποφεύγουν να κατηγορήσουν πρόσωπα και επιλέγουν να κατηγορούν γενικά και αόριστα το σύστημα, αλλά και τους θεσμούς, όπως το Συνταγμα της Ελλάδος, τα οποία θέλουν να αλλάξουν…!!!

Οι τέσσερις προσκεκλημένοι δεν έχουν κανένα δείγμα πως τρέφουν έστω και κάποιας μικρής μορφής συμπάθεια για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Και για να μην ξεχνιόμαστε, είναι βέβαια και οι τέσσερις τους “Έλληνες” νομικοί – συνταγματολόγοι!!!


Γράψτε το σχόλιό σας 4231 Συνολικές προβολές, 1 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.