| Mobile | RSS

2/3 – Αγανακτισμένοι Α.Ε., Καταλήψεις, Απεργίες, Συνδικαλιστές

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20 October, 2011
2 Σχόλια | Κατηγορία: Κοινωνία, Οικονομία, Παγκοσμιοποίηση, Πολιτική, Προβοκάτσιες

Έπειτα από την αποκάλυψη για το ποιοι κρύβονται πίσω από τους Αγανακτησμένους Α.Ε.
(διαβάστε περισσότερα εδώ: 1/3 – !!! ΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ Α.Ε. του συστήματος !!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ”)
θα σχολιάσουμε την όλη κατάταση με τις απεργίες, τις καταλήψεις και τους συνδικαλιστές.


Τα δεδομένα μας:

1) Οι αγανακτισμένοι είναι υποκινούμενοι και κατευθυνόμενοι από εσωτερικούς και εξωτερικούς παγκοσμιοποιητές – προβοκάτορες, όλοι πιόνια της διεθνούς ελίτ που θέλει να φέρει την νέα τάξη πραγμάτων. Εσωτερικά σε πολιτικό επίπεδο υποστηρίζονται από τις ηγεσίες ψευτο-αριστερών πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων. Εξωτερικά από τους εβραιοσιονιστές και τους εν γένη παγκοσμιοποιητές, αγγλοσάξωνες, και Μογγόλους.
2) Οι καταλήψεις και οι απεργίες οργανώνονται από κέντρο – αριστερά κόμματα και από συνδικαλιστές-συνδικαλιστικές οργανώσεις οι οποίοι ελέγχονται απόλυτα από αυτά.
3) Οι συνδικαλιστές είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους σοβαρά, είναι κρατικοδίαιτοι με προκλητικά υψηλότατους μισθούς και πολλές παροχές. Στις πορείες – διαδηλώσεις κινούνται εκ του ασφαλούς εκφέροντας μόνο λόγους και ομιλίες, αποφεύγοντας τις συμπλοκές. Οι συνδικαλιστές είναι πιόνια των κομμάτων.
4) Έχει αποδειχθεί – ιδίως στις διαδηλώσεις των τελευταίων 2 ετών – ότι συνδικαλιστές και μέλη του σύριζα και άλλων οργανώσεων έχουν σχέση με τους γνωστούς-άγνωστους αντιεξουσιαστές και μέλη ψευτο-αναρχικών ψευτο-αντιραστιστικών ψευτο-αλληλέγγυων οργανώσεων που δημιουργούν προβοκάτσιες σε συνεργασία με μερικές ομάδες ΜΑΤ της αστυνομίας.

Συμπέρασμα:

Είναι πολύ επικίνδυνο να συμμετέχει κανείς σήμερα σε διαμαρτυρίες και πορείες καθώς ο κίνδυνος προβοκάτσιας και βίαιων επεισοδίων είναι υψηλός.

————————————————-

Εκτός όμως από τα παραπάνω, υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των διαδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σήμερα και οι οποίες χειραγωγούνται;

Είδαμε στο άρθρο για τους αγανακτισμένους πως στόχος – σκοπός τους είναι οι μαζικές παγκόσμιες κινητοποιήσεις, η διάλυση των εθνικών κυβερνήσεων και η προετοιμασία του εδάφους για την νέα παγκόσμια διακυβέρνηση.

Γνωρίζουμε επίσης πως ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ λειτουργούν υπέρ εκείνων που τους τους φέρνουν στην εξουσία και όχι υπέρ εκείνων που τους ψηφίζουν – πληρώνουν.

Για παράδειγμα,

 • Τα δεξιά κόμματα λειτουργούσαν – λειτουργούν υπέρ του εγχώριου παραδοσιακού κυρίως αλλά και του ξένου συνδεδεμένου με αυτά κεφαλαίου
 • Τα σοσιαλιστικά κόμματα υπέρ εκείνων που ήθελαν να ανατρέψουν τα δεξιά κόμματα φέρνοντας μαζί τους το σοσιαλησμό και εν γένει νέους φερέλπιδες καπιταληστές (βλέπε επανάσταση των Μπολσεβίκων, κ.ά.)
 • Το Κ.Κ.Ε. εξυπηρετούσε το μητρικό κομμουνιστικό κόμμα της Ρωσίας (άρα και τα συμφέροντα της Ρωσίας όποια και εάν ήταν αυτά) μέχρι και το τέλος του Β’ Π.Π..
  Έκτοτε και αφού ο πατέρας Στάλιν παρέδωσε την Ελλάδα στη Δύση με τη συμφωνία της Γιάλτας, το Κ.Κ.Ε. αναγκαστικά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των νέων αφεντικών του: αυτά της δύσης, ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, κ.λπ. δήλα δη, των καπιταλιστών που υποτίθεται πως πολεμάει.
 • Τα μεγάλα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα (Σύριζα = πρώην Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού) γεννήθηκαν από το Κ.Κ.Ε., οπότε αναγκαστικά υπάρχει η σύνδεση μαμάς – παιδιού, όπου το παιδί συνεχίζει να κρατάει δεσμούς με τη μαμά και να την εξυπηρετεί.

Και επειδή οι καπιταλιστές όλου του κόσμου έχουν αλλάξει τακτική και αντί να πολεμάνε μεταξύ τους και να φθείρονται προχωρούν σε μεταξύ τους συμφωνίες – συμβιβασμούς και μοιράζουν την πίτα, συμπεραίνουμε πως όλα τα κόμματα εμπαίζουν τους πολίτες, υποκρίνονται, καθένα παίζει τον πολιτικό θεατρικό ρόλο που του ανήκει.

Όλα τα κόμματα “τρώνε”, όλα τα κόμματα είναι στην εξουσία και αμείβονται από τον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός τρώει το παραμύθι της αντιπολίτευσης. Όταν ο λαός καταλαβαίνει το παραμύθι που παίζεται εις βάρος του, τα πολιτικά κόμματα και η κρυμμένη εξουσία πίσω από αυτά έχει ήδη προβλέψει και σχεδιάσει: εμφύλιος, οικονομικές κρίσεις, γειτονικοί πόλεμοι, αόρατοι εχθροί κ.λπ.

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, όλες οι διαδηλώσεις έχουν κάποιο σκοπό και όλες  χειραγωγούνται.

Οι σκοποί των διαδηλώσεων μπορεί να είναι οι εξής:

 • Εκτόνωση οργής και θυμού των πολιτών: οι πολίτες μαζικοποιούνται και προβατοποιούνται σε αυτές αφού αφενός αποκτούν κομματικο-συνδικαλιστικούς αρχηγούς και αφετέρου ακολουθούν τις εντολές του αρχηγού και του επιτελείου του
 • Δημιουργία διαδηλώσεων -πορειών κ.λπ. ώστε να φαίνεται πως το κόμμα και οι συνδικαλιστές είναι δραστήρια και βεβαίως να στηρίζουν τον πολιτικό θεατρικό τους ρόλο
 • Δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων:
  υπάρχουν φορές που το σύστημα θέλει να προκαλέσει κοινωνική αναστάτωση ώστε να φοβίσει τους πολίτες και να τους κάνει να παραμείνουν ήρεμοι και υπάκουοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν προσχεδιασμένα επεισόδια, η ένταση των οποίων ποικίλει ανάλογα με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Παράδειγμα τέτοιας διαδήλωσης ήταν αυτή της 5-5-2010 με την δολοφονία 4 υπαλλήλων της Μαρφίν τράπεζας http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t58/t58_5.html.
  Σημείωση:

  Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαδήλωσης-επεισοδίων, υπάρχουν στοιχεία πως η Μαρφίν ήταν συγκεκριμένος στόχος λόγω αντιδικίας του Βγενόπουλου με το σύστημα Παπανδρέου και εβραϊκού Πασόκ. Η δήλωση Βγενόπουλου τα λέει όλα:
  http://antibaro.gr/forum/1560,
  http://www.thermopilai.org/content/anarkhikoi-ekapsan-zontanous-3-treis-anthropous-sten-athena

  http://www.eglimatikotita.gr/2010_05_05_archive.html
  Να μην ξεχνάμε επίσης πως στην ίδια διαδήλωση οι γνωστοί – άγνωστοι κάψανε το κτήριο της Υπηρεσίας Τελωνειακών Ελέγχων στην Λ. Αμαλίας 40, το οποίο βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από την πλατεία συντάγματος, άρα και από το σημείο των επεισοδίων !!! Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό…

Στις σημερινές διαδηλώσεις, καταλήψεις, απεργίες αποδεικνύεται πως υπάρχει και άλλος ένας λόγος δημιουργίας του: αυτός της διάλυσης της Ελλάδας και της ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος των πάντων.

Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιείται η τακτική του ordo ab chao, δηλαδή “Τάξη μέσω του χάους”.

Σύμφωνα με αυτή την τακτική εάν κάποιος θέλει να προωθήσει – εφαρμόσει ένα νέο σύστημα ή μία νέα κατάσταση πρέπει πρώτα να διαλύσει την υπάρχουσα κατάσταση, να φέρει το χάος. Σήμερα στην Ελλάδα η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει δηλώσει πως είναι δήθεν ανάγκη να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα ώστε να ανασάνει η οικονομία.

Δίνει λοιπόν εντολές στα αριστερά κόμματα και στις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προχωρήσουν σε επ΄ αόριστον απεργίες ώστε να επέλθει το χάος. Και στη συνέχεια θα φέρει την έτοιμη λύση στο πρόβλημα, θα φέρει την τάξη στα πράγματα, θα φέρει την νέα τάξη πραγμάτων.

Πρώτο παράδειγμα: Ότι ακριβώς συνέβη και με την συλλογή απορριμμάτων.

 1. Αρχικά σταμάτησαν να πληρώνουν τους εργαζόμενους στους τομείς καθαριότητας
 2. Στη συνέχεια έβαλαν τα αριστερά κόμματα που ελέγχουν τους συνδικαλιστές και τις διαδηλώσεις και προέβησαν σε επ΄ αόριστον απεργίες.
 3. Στη συνέχεια έγιναν δήθεν εκκλήσεις για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στην εργασία ώστε να έχουν και το άλλοθι της προσπάθειας για λύση στο πρόβλημα.
 4. Και τέλος είπαν πως “δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση” και προωθούν την λύση της συλλογής απορριμάτων από ιδιωτικές εταιρείες

Επιβεβαίωση του γεγονότος ότι όλα ήταν στημένα και προσχεδιασμένα είναι τα εξής στοιχεία:

 • α) υπήρχαν έτοιμες εν αναμονή εταιρείες συλλογής απορριμμάτων με ολοκαίνουρια οχήματα ώστε να συλλέξουν τα απορρίματα !!!
 • β) οι εταιρείες αυτές κοστίζουν περισσότερο στους Δήμους από τους μισθούς των υπαλλήλων στους τομείς καθαριότητας !!!

Ένα δεύτερο παράδειγμα είναι αυτό των καταλήψεων στα σχολεία.

Αυτές προωθούνται από το Μ.Α.Σ. που είναι όργανο του Κ.Κ.Ε. και του Π.Α.ΜΕ. στα σχολεία.
Το αποτέλεσμα των καταλήψεων των μαθητών είναι αυτοί να μένουν πίσω στην εκπαίδευση  και να μην γίνουν μαθητικές εορτές-παρελάσεις εις μνήμη της Εθνικής Αντιστασης ενάντια στους Ναζιστές και την επέτειο του ΟΧΙ, 28-Οκτωβρίου-1940, ώστε να προχωρήσει η αποεθνοποίηση.
Διαβάστε σχετικό άρθρο: Δεν αφήνουν σχολεία να παρελάσουν!

Ένα τρίτο παράδειγμα τεράστιας εθνικής σημασίας είναι αυτό των εθνικών θεμάτων και συγκεκριμένα αφορά στη Θράκη μας.

Στην περίπτωση αυτή, διαλύουν τα πάντα στην Ελλάδα κσι στη Θράκη και στη συνέχεια έρχεται ένας πληρωμένος κομματικά υποδουλωμένος δήμαρχος, της Αλεξανδρούπολης στην περίπτωσή μας και κάνει αναφορά για ανεξάρτητη Θράκη, ότι δηλαδή επιδιώκουν οι εχθροί μας και οι παγκοσμιοποιητές !!!!!!

Και εάν κάποιοι πουν πως όλα τα παραπάνω είναι απλές συμπτώσεις και ότι υπερβάλλω θα τους απαντήσω ως εξής:

 • Αφενός δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, ιδίως όταν αυτές αφορούν την πολιτική σε ένα υποδουλωμένο πολιτικά κράτος.
 • Κατά δεύτερον, υπάρχουν πολλά ιστορικά στοιχεία που μας δείχνουν πως όλη η πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας είναι αποτέλεσμα καλά οργανωμένων και εκτελεσμένων σχεδίων: Ο εμφύλιος του ’45-’49, η χούντα του ’67-’73, η “εξέγερση” του Πολυτεχνίου, ο “σοσιαλισμός” του Ανδρέα Παπανδρέου του ’81 που χρηματοδοτήθηκε από την Chase Manhatan και που με την βοήθεια των εγκάθετων συνδικαλιστών – απεργών “βοήθησαν” στην αποβιομηχανοποίηση και την οικονομική διάλυση της Ελλάδας, η σύμπραξη του Κ.Κ.Ε. + Ν.Δ. του Μητσοτάκη το  ’89 για το καλό της Ελλάδας, τα Δεκεμβριανά του 2008 με την περίπτωση του άτυχου νέου Αλέξη Γρηγορόπουλου για την προσπάθεια πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή.
 • Κατά τρίτον δεν είναι τυχαίο που όλοι οι καλοί στα καθήκοντά τους συνδικαλιστο-εργατοπατέρες γίνονται στη συνέχεια βουλευτές των κομμάτων που υποτίθεται πως κατηγορούσαν.
 • Οι σημερινοί κυρίαρχοι του πλανήτη δείχνουν πως δεν είναι ούτε βλάκες ούτε επαναπαυμένοι. Το θέμα με την νεα τάξη πραγμάτων και την παγκόσμια κυβέρνηση το έχουν σχεδιάσει και έχουν μιλήσει γι’ αυτό τουλάχιστον πριν 50 χρόνια. Δηλαδή, αυτοί σχεδίαζαν για εμάς πολύ πριν εμείς γεννηθούμε. Άσχετα εάν λόγω συγκυριών οι γονείς μας δεν τα γνώριζαν και δεν μπόρεσαν να μας ενημερώσουν.

Και τι να κάνουμε τώρα; Με ποιο τρόπο να διαμαρτυρηθούμε;

Σαφώς και πρέπει να υπάρξει και δράση και αντίδραση στη χούντα του πασόκ και των υπόλοιπων νεοταξίτων πολιτικών – πολιτικών κομμάτων που μας οδηγούν σε κοινωνική, ηθική, πολιτική, εθνική, πολιτιστική καταστροφή και γενοκτονία.
Όμως δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι του συστήματος.

Πότε παίζουμε το παιχνίδι του συστήματος;

Παίζουμε το παιχνίδι του συστήματος όταν συμμετέχουμε σε ενέργειες και δράσεις οι οποίες οργανώνονται, καθοδηγούνται και υποκινούνται από το σύστημα και όταν αντιδρούμε και δεν δρούμε. Διότι το σύστημα όταν σχεδιάζει τη δράση του, προβλέπει τις εξελίξεις-αντιδράσεις και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να χειραγωγήσει και αυτές.
Κάτι σαν το σκάκι: παίζεις με βάση αυτό που θέλεις να κάνεις, προσπαθώντας να παρασύρεις τον αντίπαλο στο δικό σου παίξιμο ώστε οι αντιδράσεις του να είναι κατευθυνόμενες και ήδη προμελετημένες. Όμως το σύστημα δεν έχει προετοιμαστεί για δράσεις. Για να μπορέσει να τις αποτρέψει προσπαθεί να υποδουλώσει τον άνθρωπο και να δημιουργήσει εξαρτήσεις: Κάρτα του Πολίτη, έλεγχος νερού και τροφίμων, έλεγχος του χρήματος, γενικότερα έλεγχος σε οτιδήποτε. Όσο μεγαλύτερος ο έλεγχος, τόσο περισσότερο μειώνονται οι πιθανότητες ανεξάρτητων δράσεων. 

ΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτό που θέλουμε, γι’ αυτό που μας αφορά και να επιλέξουμε εμείς τρόπο δράσης.

Και αν δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε, ας μην κάνουμε τίποτα. Είναι καλύτερο να μην κάνουμε τίποτα, παρά να κάνουμε κάτι που μας βλάπτει !!! Είναι καλύτερο να μην συμμετέχουμε σε τίποτα, παρά να συμμετέχουμε σε κάτι που μας χειραγωγεί και που μας οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα του αντιπάλου.

Για παράδειγμα:

 • Ας διαμαρτυρηθούμε για όλα τα κινέζικα-τούρκικα-μαλαισιανά-πακιστανικά κ.ά. προϊόντα τα οποία είναι μη ανταγωνιστικά με τα ελληνικά και εκθέτουν την ζωή μας σε  κίνδυνο λόγω της χαμηλής τους ποιότητας.
 • Ας απαιτήσουμε υψηλούς δασμούς σε όλα τα μη ανταγωνιστικά πραϊόντα. Ας απαιτήσουμε την επιστροφή των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ας απαιτήσουμε πραγματική ανάπτυξη. Έτσι θα μειωθεί η ανεργία, θα αυξηθεί η οικονική δραστηριότητα και θα ανέβουν οι παροχές και οι μισθοί.
 • Ας απαιτήσουμε προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής μας
 • Ας απαιτήσουμε για αριστοκρατία, αξιοκρατία κ.ά..
 • Ας μην περιμένουμε από τους πουλημένους προδοτο-συνδικαλιστές να μας οργανώσουν. Ας οργανωθούμε μόνοι μας. Ας δημιουργήσουμε πολλές μικρές εστίες αντίδρασης μακριά από κόμματα, “εθνοπροδότες” και συνδικαλιστές.
 • Ας σταματήσουμε να παρακαλούμε πολιτικούς που μας έχουν ήδη προδώσει και ας προσπαθήσουμε για αυτά που μας ανήκουν, εάν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες.


Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γράψτε το σχόλιό σας 5085 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |
Παρακολούθηση της συζήτησης με RSS

2 απαντήσεις στο “2/3 – Αγανακτισμένοι Α.Ε., Καταλήψεις, Απεργίες, Συνδικαλιστές”

Trackbacks

 1. Greek-politics.gr » Blog Archive » 1/3 – !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Μακριά από τους “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Α.Ε.”  
 2. Greek-politics.gr » Blog Archive » 3/3 – !!! Μακριά από πορείες, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα !!!  

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.