| Mobile | RSS

1/3 – !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Μακριά από τους “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Α.Ε.”!!!

Εισαγωγή

Είχαν δίκιο τελικά κάποιοι που από πάρα πολύ νωρίς,  έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούσαν – ενημέρωναν τους Έλληνες πολίτες πως το “κίνημα” των αγανακτισμένων είναι χειραγωγούμενο από τους εβραιοσιονιστές και πως σκοπό έχει:
α) την χειραγώγηση – προβατοποίηση – μάντρωμα των πολιτών μέσω της δημιουργίας μαζών και
β) την πιθανή χρησιμοποίησή τους σε προβοκάτσιες και στημένα παιχνίδια που στόχο έχουν τη διάλυση του κράτους και τον ερχομό της παγκόσμιας διακυβέρνησης!!!

Ιστολόγια που είχαν προειδοποιήσει για τη βρώμικη – ύπουλη αυτή χειραγώγηση:

Και εξηγούμαστε

Α) Αρχικά, τα περισσότερα πολιτικά και θρησκευτικά κινήματα  – ιδεολογίες έχουν δημιουργηθεί και προωθούνται από εβραίους:
Πολιτικά κινήματα: καπιταλισμός, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, αναρχισμός κ.λπ.,
Θρησκευτικά κινήματα: ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, ισλαμισμός, κ.λπ. και τα παρακλάδια τους (ιεχωβάδες, πεντηκοστιανοί, προτεστάντες, καθολικοί κ.λπ.).

Έτσι και στην περίπτωσή μας το κίνημα των “αγανακτισμένων” είναι ιδεολογικά προ-παρασκευασμένο από τον εβραίο Χέσελ και χρηματοδοτείται από τον επίσης εβραίο Σόρος καί άλλους:

Πρόκειται για κίνημα που στοχεύει στη διάλυση των εθνών και την προετοιμασία του εδάφους για την παγκοσμιοποίηση των εβραίων. Δεν πρόκειται για κάποιο κίνημα ανεξάρτητων Ελλήνων, Γάλλων, Ισπανών, Άγγλων, κ.λπ. αλλά για ένα θολό, διεθνιστικό,  υποκινούμενο κίνημα με την ονομασία “αγανακτισμένοι”.

Γι΄ αυτό και στην πλατεία Συντάγματος “η κάτω πλατεία” με τα τσαντίρια, με τις δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες που συμμετείχαν μόνο οι υμέτεροι και τα ρατσιστικο-αριστερο-συνδικαλιστικά πανώ που κρεμούσαν, έβριζε και επιτίθονταν στους ανεξάρτητους Έλληνες πολίτες της “επάνω πλατείας” που κράταγαν Ελληνικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων. Γι’ αυτό και το προβοκατόρικο αυτό κίνημα σιγονταρίζονταν από όλα τα ψευτο-αριστερά κόμματα του σύριζα, παμε, κκε, κ.λπ..
[Όταν είδαν ότι πήγε να ξεφύγει το κίνημα και να γίνει από διεθνιστικό- προβοκατόρικο σε καθαρά εθνικό-ελληνικό, τότε το σταμάτησαν και άρχισαν και τα αριστερά  κηρύγματα περί μαζικών διαδηλώσεων κ.λπ.]

Εβραίοι: οι κορυφαίοι της χειραγώγισης, της προπαγάνδας και της προβοκάτσιας, οι καλύτεροι επαγγελματίες του είδους. Αυτοί και μετά το χάος.

Β) Ας δούμε τώρα την τελευταία αφίσα του εβραϊκού κινήματος “Αγανακτισμένοι Α.Ε.”  Υποκατάστημα Ελλάδος:

α) Το σήμαo πλανήτης Γη” και η φράση “όλος ο κόσμος” μας δείχνει πως το κίνημα αναφέρεται σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο την Ελλάδα.
β) Το κίνημα των “Αγανακτισμένων” δηλώνει τη συμμετοχή του στην “πανελλαδική-πανεργατική απεργία“. Παρατηρούμε έτσι μία περισσότερο επιθετική παρέμβαση και συμμετοχή σε κινήσεις πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων και την μετατροπή του  από ένα απλό κίνημα καθιστικής διαμαρτυρίας σε κίνημα που συμμετέχει και σε πορείες.
γ) Οι “Αγανακτισμένοι”  φαίνεται πως αποκτούν σήμα το οποίο ομοιάζει με αυτό της ανακύκλωσης.
δ) Παρατηρούμε τον τίτλο “Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος“. Αποκαλύπτεται εδώ η συγγένεια του κινήματος με τα ψευτο-αριστερά κόμματα, ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ αλλά κυρίως με αυτή του Σύριζα που έχουν αναλάβει να “οργανώσουν” τις Λαϊκές συνελεύσεις και τις συνελεύσεις των πλατειών.

Μία περιήγηση στις ιστοσελίδες του σύριζα, των αναρχικών, λαϊκών συνελεύσεων, αυτόνομων στεκιών και άλλων ψετο-αριστερών οργανώσεων θα σας πείσει.
Εμείς παρουσιάζουμε έναν σύνδεσμο http://liberalcreta.pblogs.gr/2011/05/mia-kalpikh-synelefsh.html και ένα απόσπασμα από τη σελίδα http://real-democracy.gr/minutes/2011-06-19-praktika-laikis-syneleysis-plateias-syntagmatos (Διαβάστε την παράγραφο 30) εδώ σωσμένο σε .pdf από έναν ομιλητή σε μία συνέλευση της πλατείας Συντάγματος.

ε) Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω καθώς οι αγανακτισμένοι αυτοαποκαλύπτονται. Πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες περί αυθόρμητου κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και προδίδεται ο σκοπός, οι υποκινητές και οι στόχοι της εταιρείας “ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ Α.Ε.” του Εβραίου Χέσελ.

Στο κάτω μέρος της αφίσας που αναλύουμε προβάλλονται δύο διαδικτυακοί σύνδεσμοι:

και δύο λέξεις κλειδιά “#globalchange” “#15org“, οι οποίες μάλλον σημαίνει πως θα ακολουθήσει η δημιουργία ιστοσελίδων και  οργανώσεων των οποίων η ονομασία θα περιλαμβάνει τη λέξη “globalchange“, “15” και η κατάληξη θα είναι σε “org“.

ε-1) Η ιστοσελίδα http://www.amesi-dimokratia.org/ έχει καταργηθεί και αντικαθιστάται από την ιστοσελίδα http://real-democracy.gr/ η οποία είναι και η αρχική ιστοσελίδα των πρώτων “αυθόρμητων” “Αγανακτισμένων” της πλατείας Συντάγματος!
Από τη στιγμή λοιπόν που η αφίσα συνδέεται με την αρχική ιστοσελίδα των “αγανακτισμένων”, αυτό σημαίνει πως εξ’ αρχής υπήρχε στημένο σχέδιο, συμπαιγνία και απάτη  εις βάρος του ελληνικού λαού.

Είναι αυτοί που κορόιδευαν τα παιδιά των σχολείων, τους φοιτητές, τους σπουδαστές και όλους τους Έλληνες πως ήταν οι αγαθοί εκπρόσωποι των πολιτών της πλατείας και διαβεβαίωναν πως δεν είχαν την παραμικρή ανάμιξη με καμία οργάνωση και με κανένα πρόσωπο και πως ήταν απλά μία αυθόρμητη κίνηση υποστήριξης των παιδιών της πλατείας !!!!

  • Φωτογραφία από αναζήτηση της google για”amesi-dimokratia.org”: Δείτε εδώ
  • Αρχείο .pdf με μία αποθηκευμένη προβολή της ιστοσελίδας “amesi-dimokratia.org”: amesi-dimokratia_http_147-102-26-160
  • Αρχείο με τον κώδικα της ιστοσελίδα που αποκαλύπτεται πως τα κανάλια youtube και  multimedia χρησιμοποιούνται και από τις δύο ιστοσελίδες. Δείτε εδώ: amesi-dimokratia-kwdikas

2) Η ιστοσελίδα http://www.15october.net/ είναι μία πραγματική αποκάλυψη. Πρόκειται για την Παγκόσμια – Κεντρική ιστοσελίδα “Αγανακτισμένοι Α.Ε.” η οποία βρίσκεται στην κορυφή και επάνω από όλες τις κεντρικές ιστοσελίδες των ‘Αγανακτισμένων υποκαταστημάτων” κάθε κράτους. Είναι η μητρική ιστοσελίδα που οργανώνει και προωθεί υλικό στα υποκαταστήματά της σε κάθε κράτος, τα οποία υποκαταστήματα με τη σειρά τους οργανώνουν και προωθούν υλικό στα τοπικά παραρτήματα εντός της ελληνικές επικράτειας τύπου “Τοπικοί Αγανακτησμένοι Πλατειών”, “Λαϊκές συνελεύσεις του Σύριζα”, κ.λπ..

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.15october.net/ να δείτε πόσο καλά έχουν προετοιμάσει και προωθούν προπαγανδιστικό αντεθνικό – διεθνιστικό υλικό.
Δείτε στο σωσμένο αρχείο .pdf το προπαγανδιστικό υλικό της μητρικής εταιρείας για τα υποκαταστήματα των αγανακτισμένων που προορίζεται για προπαγάνδα σε διάφορες χώρες. Διαβάστε και τα σχόλια (με κόκκινο χρώμα) που επισημαίνουν ορισμένα πράγματα: 15october.net – Προπαγανδιστικό υλικό για τα υποκαταστήματα των αγανακτισμένων

Ας πάμε πάλι πίσω στην ιστοσελίδα http://real-democracy.gr/ και ας ρίξουμε μία ματιά σε δύο ενότητες:

α) Στην ενότητα “Άλλες πόλεις” υπάρχουν περίπου 60 σύνδεσμοι!!! για τοπικά υποκαταστήματα της εταιρείας “Αγανακτισμένοι Α.Ε.” με τίτλο αγανακτισμένοι, λαϊκές συνελεύσεις, κ.λπ. που χρηματοδοτείται άρα και ανήκει στην εβραϊκή πολυεθνική του ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ και εβραιο-ουγγρο-σιονιστή Σόρος: http://real-democracy.gr/content/alles-poleis.

Ρίξαμε κάποιες ματιές σε κάποιες από αυτές τις “λαϊκές συνελεύσεις” που κανείς δεν γνωρίζει ούτε ποιοι τις δημιούργησαν ούτε κάθε πότε κάνουν συνέλευση (να μην μιλήσω και για το φασιστο-ρατσισμό αυτών των συνελεύσεων που λαμβάνουν αποφάσεις με δημοτική πλειοψηφία του 0,000001%) και είδαμε τα εξής:

  • Νέα Ιωνία – Η λαϊκή συνέλευση Νέας Ιωνίας με απαρτία του 0,000001 % αποφάσισε πως η δημοτική αστυνομία δεν έπρεπε να κατασχέσει λαθραία εμπορεύματα που πωλούνταν παράνομα από μετανάστες και επιτίθεται στην δημοτική αρχή και στην αστυνομία !!!  http://lsnionia.wordpress.com/2011/10/11/%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%bd-%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3/
    Στις υπόλοιπες ιστοσελίδες λαϊκών τοπικών συνελεύσεων  απλά προσέξαμε πως στη συντριπτική πλειοψηφία οι αφίσες, τα φυλλάδια και τα πανώ ήταν παρόμοια: κόκκινα και μαύρα γράμματα, ίδιο στυλ που παραπέμπουν σε πανώ και φυλλάδια ψευτο-αριστερο-αναρχο-κομμουνιστικών κομμάτων και οργανώσεων.
  • Στο φόρουμ της ιστοσελίδας π.χ. εδώ: http://real-democracy.gr/forum/forums/genika παρουσιάζονται διάφορα άρθρα τα οποία είναι αντι-ρατσιστικού, αντι-φασιστικού, χαρακτήρα και μερικά άλλα που σαφώς προωθούν κομματικά θέματα της ελληνικής αριστεράς.

Αγανακτησμένοι Α.Ε. & Black Bloc Α.Ε

Στις διαδηλώσεις των Αγανακτησμένων εμφανίστηκαν στις χώρες εκτός Ελλάδας οι ομάδες με την ονομασία Black Bloc, κάτι αντίστοιχο των δικών μας “γνωστών – άγνωστων”. Ο σκοπός ύπαρξης αυτών των ομάδων μπορεί να είναι διπλός:
a) Να λειτουργήσουν ως φυτίλι στην εξέγερση – επανάσταση της κοινωνίας ενάντια στην πολιτεία (όπως συνέβη στα Δεκεμβριανά του 2008).
b) Να λειτουργήσουν ως ζώνη προστασίας των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος, εκτονώνοντας της κοινωνική αγανάκτηση ή διαλύοντας – μέσω των επεισοδίων τις διαδηλώσεις (όπως συνέβη με το ΠΑΜΕ και δήθεν αντιεξουσιαστές στις 20-10-2011).

Για να δούμε το μέγεθος της παγκόσμιας απάτης ας ρίξουμε μία ματιά στην αγγλική έκδοση του ορισμού για τις ομάδες Black Bloc http://en.wikipedia.org/wiki/Black_bloc.

“A black bloc is a tactic for protests and marches, whereby individuals!!! wear black clothing, scarves, ski masks, motorcycle helmets with padding or other face-concealing items and often carry some sort of shields!!! and truncheons!!!. The clothing is used to avoid being identified, and to, theoretically, appear as one large mass, promoting solidarity.

……

“The Black Bloc” is sometimes incorrectly reported as being the name of a specific anarchist group. It is, rather, a tactic that may be adopted by groups of various motivations and methods.”

Δηλαδή, στην wikimedia προσπαθούν να μας πείσουν πως οι ομάδες Black Bloc, άρα και οι αντίστοιχοι δικοί μας “γνωστοί -άγνωστοι” είναι ανεξάρτητα άτομα που θέλουν να προωθήσουν την αλληλεγγύη κρατώντας αμυντικά εξαρτήματα & ρόπαλα επιτιθόμενοι σε πολυεθνικές. Αναφέρουν επίσης πως είναι μία τακτική που μάλλον σκοπό έχει την υιοθέτησή της…!!!!!

Πολύ ωραίο το παραμυθάκι της wikimedia ! Οι γνωστοί – άγνωστοι Black bloc εμφανίστηκαν ταυτόχρονα με τους Αγανακτησμένους Α.Ε. προκάλεσαν καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία (όχι στην περιουσία πολιτικών ή άλλων εχθρών της κοινωνίας και των πολιτών), τρομοκράτησαν απλούς διαδηλωτές και διέλυσαν τους πραγματικούς αντι-πολιτικούς διαδηλωτές, οπότε είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε μαζί μας!!!!!

Να σημειώσουμε τέλος κάνοντας μία περιήγηση σε ιστοσελίδες ψευτο-αναρχο-διάφορων οργανώσεων διαπιστώσαμε πως όλες αυτές στηρίζουν τους Blak Bloc.

Το συμπέρασμα

Το κίνημα των αγανακτισμένων είναι ένα ακόμη κίνημα που έχει προετοιμαστεί πάρα πολύ προσεκτικά  και προωθείται από του εβραίοσιονιστές. Στόχος του είναι η καταστροφή των εθνικών κυβερνήσεων και η προετοιμασία του εδάφους για την μία παγκόσμια κυβέρνηση των σιονιστών, δηλαδή των μογγόλων παντός είδους: κινέζων, φυλετικών εβραίων, σαξώνων (Περισσότερα διαβάστε στο ιστολόγιο http://ellhnkaichaos.blogspot.com/)

Ενεργή συμμετοχή για την επιτυχία του κινήματος έχουν και τα ψευτο-αριστερο-κομμουνιστο-αναρχο-συριζο οργανώσεις και κόμματα υπό μορφή Λαϊκών συνελεύσεων και Συνελεύσεων πλατειών.

Ο τρόπος δράσης φαίνεται πως είναι ειρηνικός, αλλά παρουσιάζει επιθετική εξέλιξη – προοπτική.

Δεδομένου πως στα επεισόδια γίνονται φασαρίες και στο γεγονός πως ΠΟΤΕ δεν έγινε επανάσταση που να μην χύθηκε αίμα, το κίνημα των αγανακτισμένων ίσως να προορίζεται και για την τελική αιματοβαμμένη συμπλοκή πολιτών – κυβέρνησης η οποία θα ρίξει και τις εθνικές κυβερνήσεις και η οποία προετοιμάζεται να γίνει σε αντιπαράθεση με την φασιστική – δολοφονική Στρατο-αστυνομία της Ε.Ε. και της συνθήκης του Σένγκεν, με την eurogentforce.

Διαβάστε τελευταία ανατριχιαστικά άρθρα σχετικά με την eurogent force

Συμβουλές:

Κρατηθείτε μακριά από οποιαδήποτε πλατεία αγανακτισμένων, ιδίως αυτής της πλατείας Συντάγματος και από οποιοδήποτε κομματικό – συνδικαλιστική διαμαρτυρία στην οποία έχετε υποψίες πως είναι χειραγωγούμενη και πως πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι πολίτες ως ασπίδα ή ως παιχνίδι για προβοκάτσιες και επεισόδια.

Κρατήστε ιδίως τους μαθητές και τις μικρές ηλικίες ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πορεία ή συγκέντρωση !!!! Είναι τα πιο εύκολα θύματα και η ευκολότερη λεία στους εθνοκτόνους παγκόσμιους φασίστες και τα πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά λόμπυ.

ΝΑΙ στη δράση, ΟΧΙ στις χειραγωγούμενες πορείες – διαμαρτυρίες οι οποίες ΜΟΝΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο δεύτερο μέρος της τριλογίας: 2/3 – Αγανακτισμένοι Α.Ε., Καταλήψεις, Απεργίες, Συνδικαλιστές

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_bloc

 

Γράψτε το σχόλιό σας 8622 Συνολικές προβολές, 2 σήμερα |

Γράψτε το σχόλιό σας

Για να αποστείλετε το σχόλιό σας, παρακαλούμε εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.